جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
حجاب در ادیان و ملل
نویسنده:
معصومه اکبرپور
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
آنچه پیش روی شما قرار گرفته مجموعه ای است تحت عنوان « حجاب در ادیان و ملل» که در آن به بحث حجاب در ادیان و ملّت های مختلف پرداخته شده است. زن از دیدگاه اسلام دارای شخصیّتی والا و ارزشمند است که وجود او زینت بخش آفرینش است. حجاب برای زنان همچون صدفی است که گوهر وجودشان را از گزند خطرها و آسیب ها مصون می دارد ، نه تنها به آنان بلکه به جامعه آرامش و سلامت می بخشد و جامعه را از گزند فساد و فحشا حفظ می کند از این رو ضرورت تبیین این تحقیق این بوده که ، چون زنان نقش بسیار عظیمی در جامعه دارند ( از جمله در تربیت فرزند) بنابراین باید سالم بوده و دارای حجاب باشند تا بتوانند نسل های آینده را به خوبی تربیت کنند. با توجّه به آنچه که بیان شد و بانظر به اهمیّت موضوع، این تحقیق از تشکیل شده از 5 فصل که در فصل اول آن با عنوان حجاب در دین مقدس اسلام و بررسی واژه حجاب، فلسفه و فوائد آن، حجاب برتر، و ارزش و اهمیت حجاب در اسلام و در پایان فصل به بررسی حجاب در آیات و روایات پرداخته شده است. فصل دوم آن با عنوان حجاب در آیین زرتشت به بررسی وضعیت حجاب در دین زرتشت ، لباس مذهبی آنان و ... پرداخته شده است. و در فصل سوم با عنوان حجاب در دین یهود به بررسی حجاب در کتاب مقدس تورات حجاب و پیشگیری از مفاسد اجتماعی و ... پرداخته شده است. فصل چهارم با عنوان حجاب در آیین مسیحیت به بررسی حجاب در آیین مسیحیت که منعکس کننده حجاب در کتاب مقدس انجیل و سیره عملی زنان مسیحی می باشد پرداخته شده است. فصل پنجم که فصل پایانی می باشد به بررسی حجاب در ملل مختلف پرداخته شده است . هدف از نوشتن این تحقیق با این عنوان ، این است که: ما در عصری زندگی می کنیم که بی حجابی و بدحجابی در آن زیاد شده ، و مردم ما بیشتر تحت تأثیر فرهنگ غلط غرب قرار گرفته اند. لذا سعی اینجانب بر این بوده که با تبیین و تحلیل این مجموعه بتوانم کمک شایان توجّه ای را در اثبات حجاب نمایم. از جمله منابع استفاده شده در این مجموعه ، کتاب های چون: حجاب در ادیان الهی تألیف علی محمّدی آشنانی ، پوشش زن در گستر? تاریخ تألیف طیّبه پارسا ، مسئله حجاب تألیف مرتضی مطهری و... می باشد. کلید واژه حجاب ، دین ( ج ادیان) ، ملَّ? (ج ملل ) .
سیری در مقوله منجی در ادیان
نویسنده:
هاجر سلطانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
از روزگاران کهن، مسئله ظهور منجی در آخر الزمان، اصلی اساسی بوده است که پیشینیان بشر پیوسته از آن سخن گفته اند.سیری کوتاه در افکار و عقاید ملل مختلف جهان،این حقیقت را به خوبی روشن می سازد که با وجود اختلاف آراء ،عقاید و اندیشه های متضّاد ، در انتظار مصلح موعود جهانی به سر می برند . منجی به معنای نجات دهنده و لقبی است که در اسلام به حضرت مهدی(علیه السلام)می دهند.و در آیین بودایی ، اندیشه موعود گرایی با مفهوم میترویه تبیین می گردد. در آیین هندو از نجات دهنده و موعودی به نام آواتارا سخن به میان آمده است.در منابع زرتشتیان، تصریحات بسیاری به ظهور حضرت مهدی(علیه السلام) شده است.و نیز می توان گفت: به اعتقاد یهودیان، نجات دهنده انسانی است همانند دیگران که برخوردار از جلوه و جبروت خدایی است . در کتاب انجیل آمده است که ،حضرت مسیح ( علیه السلام)به دنبال قیام حضرت قایم(علیه السلام)در فلسطین آشکار خواهد وبه یاری آن حضرت خواهد شتافت. چهار مذهب اصلی اهل سنت به ظهور حضرت مهدی ( علیه السلام)تصریح کرده اند . به اعتقاد شیعیان نیز ،جهان پر از ستم و کینه را آزاد مردی سامان می دهد که ظهورش مسلم و قطعی است.این موعود که « مهدی» نامیده می شود ،آخرین امام از امامان دوازده گانه و فرزند امام حسن عسگری ( علیه السلام) است. مهدی(علیه السلام) حقیقتی است زنده،که هرگز نظرهای علمی نمی توانند او را از خرافات شمرده،از فهرست حقایق حذف نمایند.