جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 205
مفهوم آفرینش در لایب نیتس: در ارتباط با علم مدرن اولیه و در مقایسه با توماس آکوئیناس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Walter Paul Carvin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ProQuest Dissertations & Theses Global,
موناد و مفهوم: مسیر لایب نیتس تا هگل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joachim Christian Horn
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : کتاب در چهار فصل - در مورد مابعدالطبیعه تبدیل شدن لایبنیتس به لحاظ هستی شناختی، در مورد نظریه علم فیشته، در مورد "توسعه مفهوم" هگل و در مورد انتقادات کانت - شواهدی ارائه می دهد که متفکران بزرگ پساکانتی ایده های اصلی خود را بسیار بیشتر مدیون هستند. لایب نیتس نسبت به کانت - برو. مفهوم کلیدی مفهوم «جوهر فردی» است که امروزه هم برای علوم طبیعی و هم برای علوم انسانی ضروری است. این موضوع بحث بسط عقلانیت خود را مطرح می‌کند، که تنها از نظر روش‌شناختی می‌توان به‌عنوان «مسیری از آگاهی به خودآگاهی» (هگل) برخورد کرد و از نظر انسان‌شناختی، هدفش نظریه‌ی آگاه شدن است. با چاپ سوم این کتاب، مقدمه جدیدی با نیت سیستماتیک اضافه شد.
ماده ای برجای مانده از مونادها: بررسی روابط متقابل بین مونادها و بدن ها در فلسفه گوتفرید ویلهلم لایب نیتس
نویسنده:
Pauline Jane Walker
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مقاله سعی بر این است که رابطه بین مونادهای غیر مادی و اجسام مادی در فلسفه لایب نیتس. برای این منظور، تحقیق در مورد ماهیت انجام می شود از موناد استدلال می شود که سودآورترین تعریف است از موناد به صورت ترکیبی از فعال بدوی و نیروی منفعل یا به صورت ترکیبی از شکل اساسی و ماده اولیه بررسی دقیق از مفاهیم ساخته شده است ماده اولیه (نیروی غیرفعال اولیه) و اساسی فرم (نیروی فعال اولیه). این ارتباطات را آشکار می کند بین نیروی غیرفعال اولیه و نیروی غیرفعال مشتق، مقاومت بدن ها و ادراکات مغشوش مونادها و ارتباط بین نیروی فعال اولیه و مشتق نیروی فعال، حرکات بدن و ادراک متمایز مونادها. رابطه بین نیروی فعال اولیه و آزادی اشتهای منطقی) نیز بررسی شده است (فصل 9). با توجه به بدن، استدلال می شود که می توان آن را یا به عنوان یک در نظر گرفت پدیده یا به عنوان یک مجموعه. بخش پایانی مربوط به مفهوم بیان لایب نیتس است و مفهوم نزدیک (مقایسه ای و همزمان) روابط در فصل‌های 12-14، تلاش‌هایی برای بررسی این موضوع انجام شده است جزئیات روابط بیانی که گفته می شود بین آنها برقرار است روح (یا موناد غالب) و بدن خود، بین روح و اجسام دیگر، بین خود اجسام (آشکار لایب نیتس گرایش به مکانیسم و ​​تبیین بر حسب علیت فیزیکی)، و بین مونادها. فصل 15-16 هستند به بررسی علل نهایی و کارآمد اختصاص یافته است
لایب نیتس جوان و فلسفه او (1646-1676) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stuart Brown
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : علیرغم اهمیت فلسفه بالغ لایب نیتس، کارهای اولیه او نسبتاً نادیده گرفته شده است. این مجموعه با مروری بر سال های شکل گیری او آغاز می شود و شامل 12 مقاله اصلی از محققان مشهور بین المللی است. مشارکت‌ها نشان‌دهنده طیف وسیعی از علایق فلسفی لایب‌نیتس جوان و علایق او در موضوعات مرتبط، از جمله حقوق، فیزیک و الهیات است. برخی از فصل‌ها به بررسی رابطه او با فیلسوفان دیگر، از جمله معلمانش در لایپزیگ و ینا و دوست پاریسی‌اش Tschirnhaus، و همچنین هابز و اسپینوزا می‌پردازند. دیگران بر دوره‌ها یا متون خاصی تمرکز می‌کنند و به موضوعاتی می‌پردازند که از اخلاق و اختیار گرفته تا روایت فلسفی مهم او از استحاله و مونادولوژی اولیه‌اش را شامل می‌شود. برخی از موضوعات برای دانش آموزان لایب نیتس آشنا هستند - برای مثال هماهنگی، دلیل کافی و جهان های ممکن - اما برخی دیگر کمتر آشنا هستند - به عنوان مثال، نگرش او به حقیقت تاریخی، هزاره گرایی و رابطه ریاضیات با جهان طبیعی. این کتاب مقدمه‌ای بر فلسفه اولیه لایب‌نیتس ارائه می‌کند و بر توسعه برخی از آموزه‌هایی که او به‌ویژه با آن‌ها مرتبط است، روشن می‌کند.
مقالاتی در مورد فلسفه و علم لایب نیتس در صدمین سالگرد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lloyd Strickland, Erik Vynckier, Julia Weckend
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
کاهش نیرو در دینامیک لایب نیتس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tzuchien Tho
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
لایب نیتس و علم مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jürgen Jost
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Berlin Heidelberg,
چکیده :
ترجمه ماشینی : یک محقق قرن هفدهم در مورد علوم طبیعی امروزی چه می گوید؟ همانطور که این کتاب نشان می دهد بسیار زیاد است. گوتفرید ویلهلم لایب نیتس (1646-1716) یک نابغه جهانی بود و تقریباً در تمام زمینه های علم، به ویژه در فلسفه (نسبیت مکان و زمان)، ریاضیات (حساب بی نهایت کوچک، نظریه عوامل تعیین کننده، سیستم اعداد دودویی، ساخت و ساز) به دستاوردهای اساسی دست یافت. یک ماشین حسابگر)، منطق (منطق محمول و معین، مفهوم جهان های ممکن)، فیزیک (پایداری انرژی و اصل عمل)، زمین شناسی و تاریخ بشر، فقه و الهیات. با این حال، این دستاوردها منزوی نبودند، بلکه در یک سیستم جامع مبتنی بر اصل تناقض، اصل دلیل کافی و اصل تداوم تعبیه شدند. تنها با درک این نظام، وحدت و وسعت اندیشه او آشکار می شود. یورگن یوست که علوم مختلف را مانند معدود دیگری بررسی می کند، این سیستم لایبنیتس را با رویکردها، شیوه های تفکر و نتایج علوم طبیعی امروزی، به ویژه فیزیک کوانتومی، نظریه نسبیت و کیهان شناسی، منطق مدرن، زیست شناسی تکاملی و تحقیقات مغزی مواجه می کند. . این نشان می دهد که سیستم لایب نیتس هنوز از بسیاری جهات به روز است و ارزش خود را ثابت کرده است، اما در برخی موارد نیز نیاز به بازنگری دارد. این منجر به بینش های جدیدی در مورد سیستم لایب نیتس و همچنین علوم طبیعی امروزی می شود.
بین لایب نیتس، نیوتن و کانت: فلسفه و علم در قرن هجدهم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alan Gabbey, Wolfgang Lefèvre
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این یک حقیقت است که فلسفه و علوم در عصر لایب نیتس، نیوتن و کانت پیوند تنگاتنگی داشتند. اما تعیین دقیق تر ساختار و دینامیک این پیوند مورد نیاز است. موضوع این جلد، تعاملات میان تحولات فلسفه و دگرگونی هایی است که شاخه های مختلف علوم، اعم از باکونی و کلاسیک در این دوره متحمل شدند. از جمله موضوعاتی که به آن پرداخته می شود، دگرگونی های متافیزیک به عنوان یک رشته، ظهور مکانیک تحلیلی و پیامدهای آن برای پایه گذاری فیزیک در متافیزیک، مسیرهای متفاوت نیوتنییسم قرن 18، مشکل بدن-ذهن که فیلسوفان و پزشکان به آن پرداخته اند، می باشد. اصول فلسفی طبقه بندی در علوم زیستی. به عنوان ضمیمه، نسخه انتقادی و اولین ترجمه به انگلیسی مکتب نیوتن از املاک دیوید گرگوری در مورد گزاره های چهارم تا نهم کتاب سوم از اصول او اضافه شده است.
علم حق در فلسفه اخلاقی و سیاسی لایب نیتس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Johns
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی : مطالعات فلسفه اخلاقی و سیاسی گوتفرید لایب نیتس معمولاً بر کمال متافیزیکی، شادی یا عشق متمرکز است. در این قرائت جدید از لایب نیتس، کریستوفر جانز نشان می دهد که مبتنی بر «علم حق» است. این علم حق بر اساس مفاهیم دینی جوس (حق) و تکلیف، در نوشته‌های اولیه لایب‌نیتس در فقه تثبیت شده است و در چندین تا از نوشته‌های اصلی متأخر او متکی است. جانز نشان می دهد که صحت اخلاقی یک عمل مبتنی بر حقوق و تعهداتی است که از ظرفیت عامل برای آزادی ناشی می شود. این تفسیر جدید از فلسفه اخلاق لایب نیتس، مواضع لایب نیتس را با گروتیوس، پوفندورف، هابز، لاک و کانت مقایسه می کند. جانز با ارائه یک بررسی جامع از مهم‌ترین نوشته‌های لایب‌نیتس در مورد حق طبیعی، استدلال می‌کند که لایب‌نیتس، با درک درست، گزارش قانع‌کننده‌ای از مبانی اخلاقی و نهادهای سیاسی گزارشی مرتبط با بحث‌های فلسفی حاضر ارائه می‌دهد.
متافیزیک لایب نیتس: یک مطالعه تاریخی و تطبیقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Catherine Wilson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه در مورد متافیزیک G. W. Leibniz تصویر روشنی از پیشرفت فلسفی او در طرح کلی فلسفه طبیعی قرن هفدهم به دست می دهد. کاترین ویلسون به بررسی تغییرات در تفکر لایب نیتس در مواجهه با مشکلات عمده فلسفی عصر خود می پردازد. نویسنده با شروع علاقه‌اش به زبان‌های مصنوعی و محاسبات برای اثبات و کشف، به بررسی نظریه‌های اولیه ماده و حرکت لایب‌نیتس، چرخش پدیدارگرایانه در نظریه جوهر او و متعاقب آن بی‌تأکید بر جبر منطقی می‌پردازد. به آموزه های هماهنگی و بهینه سازی او. توجه ویژه ای به درک لایب نیتس از دکارت و جانشینان او، مالبرانش و اسپینوزا، و فیلسوفان انگلیسی نیوتن، کودورث و لاک شده است. ویلسون پاسخ پیچیده لایب نیتس را به فلسفه مکانیکی جدید، نارضایتی او از پایه‌هایی که بر آن استوار است، و بازگشت او به گذشته برای یافتن منابع برای بازسازی آن را تحلیل می‌کند. او استدلال می‌کند که مسئله پیوسته، کلید درک نه تنها مونادولوژی لایب‌نیتس، بلکه همچنین دیدگاه‌های او درباره ماهیت خود و عدم امکان تأثیر علّی خارجی است. فصل پایانی مشکل دریافت لایبنیتس در دوران پس از کانتی و دشواری کنار آمدن با متافیزیکی را بررسی می کند که نه تنها از نظر فلسفی «انتقادی»، بلکه در عین حال «جبران» است.
  • تعداد رکورد ها : 205