آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
جامعه شناسی انتقادی دین هورکهایمر: امر نسبی و متعالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
by Rudolf J. Siebert (Author): رودولف جی سیبرت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield,
از نظریه انتقادی تا الهیات سیاسی ارتباطی: همبستگی جهانی (مطالعات دانشگاه آمریکایی) [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Rudolf J. Siebert (Author): رودولف جی سیبرت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Peter Lang Inc., International Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حال حاضر در جامعه مدنی اروپا و آمریکا الگوی جدیدی از انجام نه تنها فلسفه، روانشناسی و جامعه شناسی، بلکه دین شناسی و الهیات نیز در حال ظهور است: کنش ارتباطی. یک الهیات سیاسی ارتباطی جدید، از جمله دین شناسی انتقادی، در حال ظهور است. موضوع اصلی آن مسئله تئودیسه است. پژوهش حاضر در چارچوب دین شناسی انتقادی و الهیات سیاسی ارتباطی به صورت روایی و گفتمانی به این موضوع می پردازد. در جستجوی راه‌حلی برای مسئله تئودیسه، ما با کمک نظریه‌پردازان انتقادی از M. Horkheimer و W. Benjamin و Th. دبلیو آدورنو تا جی. هابرماس و از الهیات سیاسی از جی بی. این مطالعه از روش دیالکتیکی پیروی می کند: نفی معین - تصدیق از طریق نفی نفی.
هگل و نظریه انتقادی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
by Rudolf J. Siebert (Author), Dusitn J. Byrd (Editor)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Ekpyrosis Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برای بیش از پنجاه سال، رودولف جی سیبرت (متولد 1927) نظریه انتقادی دین و جامعه را از نظریه انتقادی مؤسسه تحقیقات اجتماعی، که معمولاً به عنوان "مکتب فرانکفورت" شناخته می شود، توسعه داده است. اندیشه هگلی سیبرت که از ویرانه‌های جنگ جهانی دوم در زادگاهش در فرانکفورت آلمان متولد شد، در گفتگو با الهیات مسیحی، ایده‌آلیسم آلمانی، دین تطبیقی، اقتصاد سیاسی، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی و تاریخ رشد کرد. مجموعه ادبی سیبرت که به عنوان «مذهب شناسی دیالکتیکی» نیز شناخته می شود، با دیالکتیک گئورگ ویلهلم هگل (1770-1831)، به ویژه فلسفه حق، تاریخ، دین هگل و همچنین تئودیسه هگل، که هسته اصلی روشنگران را تشکیل می دهد، اشباع شده است. کار این جلد مهمترین آثار سیبرت در مورد هگل و تأثیر هگلی بر نظریه انتقادی دین و جامعه او را گردآوری کرده است که برخی از آنها قبلاً هرگز منتشر نشده بودند. مقالات موجود در این مجلد بیانگر بیش از پنج دهه تعامل سیبرت با هگل و کاربرد نقد دیالکتیکی او در موضوعات مختلف از جمله مدرنیته، سکولاریزاسیون، الهیات، شورش و انقلاب، جامعه مدنی و خانواده، جنگ و صلح، آینده غرب و بسیاری از موضوعات مهم دیگر. از آنجایی که فیلسوفان مکرراً به هگل بازمی‌گردند، به‌ویژه در شرایط دردسرساز مدرنیته، این مجموعه مقالات به‌عنوان منبعی بنیادی برای مطالعه تفکر هگلی و ارتباط آن با لحظه‌ی معاصر تا قرن بیست و یکم و پس از آن عمل خواهد کرد.
نظریه انتقادی دین، مکتب فرانکفورت: از پراگماتیک جهانی تا الهیات سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
by Rudolf J. Siebert (Author): رودولف جی سیبرت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Mouton De Gruyter,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از نویسنده: «هدف این پژوهش بررسی و ارزیابی انتقادی نظریه پراکسیس ارتباطی جی. هابرماس به عنوان پیشرفته‌ترین مرحله در بسط نظریه انتقادی موضوع، جامعه، تاریخ و دین است که آغاز و برای اولین بار تبیین و ترویج شده است. توسط M. Horkheimer، Th. W. Adorno، W. Benjamin، H. Marcuse، E. Fromm، A. Sohn-Rethel و دیگران در موسسه تحقیقات اجتماعی در دانشگاه فرانکفورت آلمان، به اصطلاح مکتب فرانکفورت."
  • تعداد رکورد ها : 4