آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
آیا عبد الله بن جعفر به کربلا رفته و حضرت زینب را در آن جا دید و نشناخت؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
عبدالله بن جعفربن ابى طالب
نویسنده:
محبوب مهدویان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
تحقیق درباره شخصیت هاى صدر اسلام به ویژه کسانى که هم عهد رسول خدا(ص) را درک کرده و هم در دوره پر آشوب پس از رحلت آن حضرت حضور داشته و گاه در خلق یا تقویت برخى حوادث نقش فعال و موثرى ایفا کرده اند, براى نشان دادن تصویرى نسبتا واضح و در عین حال واقعى از اوضاع سیاسى, اجتماعى, فرهنگى, اقتصادى آن روزگار ضرورى و با اهمیت مى نماید; از این رو در این مقاله برآنیم با بهره گیرى از منابع گوناگون, تا حد امکان با بازگویى سیر تاریخى زندگى عبدالله بن جعفر, در جهت تبیین و روشن نمودن اوضاع مذکور گام برداریم.
صفحات :
از صفحه 25 تا 44
مناظرة عبدالله بن جعفر مع معاوية بن أبي سفيان
شخص محوری:
عبدالله بن جعفر
نوع منبع :
مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
آیا اعتقاد به عصمت ائمه ـ علیهم السلام ـ از صدر اسلام بوده است؟ اگر آری، آیا افرادی نظیر عبدالله بن جعفر و ابن عباس قائل به عصمت حضرت سید الشهداء ـ علیه السلام ـ نبودند که از همراهی ایشان خودداری کرده، راه نصیحت را پیش گرفتند؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
در پاسخ به سئوال مورد نظر توجه به چند نکته اساسي ضروري است: الف) «وقتي که شيعه امام را در چنين مقامي تلقي مي کند که حافظ و نگهبان دين و شريعت و مرجع مردم براي شناساندن اسلام است، همان طوري که براي پيغمبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ عصمت قائل است، بیشتر ...
آیین حکومت داری از دیدگاه علی(ع)
نویسنده:
محمدحسین مشایخ فریدونی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بنیاد نهج البلاغه,
چکیده :
دیلمی از عمار بن یاسر و ابی ایوب انصاری روایت کرده است که رسول خدای صلی اله علیه و آله چنین فرمود: "ای عمار اگر دیدی که علی از راهی رفت و همه مردم از راه دیگر، تو با علی برو و سایر مردم را رها کن. یقین بدان علی هرگز ترا به راه هلاک نمی برد و از شاهراه رستگاری خارج نمی سازد." این مقاله شامل مطالب ذیل است: سیاست در عرف استعمار - تفرقه و نفاق – نخستین جمهوری اسلامی – خلیفة الله – وظایف مقام خاتفت – اداره جهان اسلام - تقسیمات کشور – امور مالی – پلیس – امور دفتری – دستگاه دادگستری – ارتش – خطبه های سیاسی – تغییر مرکز خلافت – آموزش کارمندان دولت – فرمان مالک اشتر – اصالت این فرمان – ختم مقال شرح آراء سیاسی و برنامه های اداری و روش کشورداری امیرالمومنین علی بن ابی طالب(ع)، هدفها و مقاصد او از قبول زمامداری و روابط سیاسی و بازرگانی و فرهنگی دولت او با سایر دولتها و ملل عالم و نیز بحث و اظهار نظر در علل عصیان ناکثین و مارقین و قاسطین که منجر به جنگهای داخلی و مهاجرت امام علی(ع) از مدینه به عراق و شهادت وی در کوفه و انتقال قدرت به معاویه ... گردید در یک کتاب یا مقاله نمی گنجد و به قول مولوی: گر بریزی بحر را در کوزه ای /چند گنجد؟ قسمت یک روزه ای مع ذلک اشارت بنیاد محترم نهج البلاغه را مغتنم شمرده مقاله حال حاضر را تقدیم می دارد، باین امید که فتح بابی شود و رمز آشنایان کلمات امیر مومنان نارسایی سخن این ضعیف را جبران فرمایند و در شرح روش کشورداری و ویژگیهای سیاست روحانی آن حضرت که محور تقوی و عدالت در جهان و اساس و محرک تداوم سازندگی و انقلاب در اسلام است، کتب و مقالات بزبان فارسی مرقوم دارند.
صفحات :
از صفحه 65 تا 99
خصائص الزینبیه
نویسنده:
السید نورالدین الجزائری
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب حاضر به زبان عربی شرح و توصیفی است از خصایص، فضایل، مکارم و وجوه مختلف زندگی حضرت زینب(ع) که با ذکر روایات متعدد نگاشته شده است.
  • تعداد رکورد ها : 6