آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 82
نقد ساختار ترجمه حداد عادل و صفارزاده (بررسی موردی ضمیر فصل)
نویسنده:
محمد رضی مصطفوی نیا
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
بی‌تردید فهم قرآن کریم و ارائه‌ی مفاهیم و ابتکارات زبانی آن، کاری بس دشوار می‌باشد، از این رو احاطه‌ی کامل به زبان قرآنی، از لوازم ضروری ترجمه‌ی آن محسوب می‌شود. قرآن کریم از منظر ادبی متنی در نهایت فصاحت وبلاغت است ودر آن قالب‌ها واسلوب‌های زیبایی از جمله اسلوب ضمیر فصل وجود دارد با توجه به اهمیت ضمیر فصل وجایگاه آن در انتقال معنی، جستار حاضر در پی بررسی جنبه‌ی معنا شناسی «ضمیر فصل» درترجمه حداد عادل و صفارزاده از قرآن کریم می‌پردازد. نگارنده در این مقاله ابتدا به تعریف ضمیر فصل پرداخته وسپس ترجمه های مترجمان از قرآن را در بوته نقد گذاشته و در ادامه، ترجمه‌ پیشنهادی ذکر می شود. در فرآیند نقد و بررسی ترجمه های ضمیر فصل صفارزاده و حداد عادل، معلوم گشته است که مترجمان در ترجمه ضمایر فصل روشی یک نواخت ندارند؛ از جمله گاهی در موارد مشابه برگردان های متفاوت و سلیقه‌ای داشته اند و گاه به سراغ ترجمه حرفی رفته، گذشته از این ها، برخی از ترجمه ها بیانگر مراد ضمیر فصل نبوده و حتی ترجمه نشده است. در پایان بسامد معادل های ضمیر فصل در ترجمه مترجمان، در قالب نمودار بصورت تطبیقی ارائه می شود.
صفحات :
از صفحه 115 تا 146
آموزش معارف اسلامی بر پایه رشد و تکامل درک دینی
نویسنده:
ناصر باهنر
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
هدف از نگارش پایان نامه حاضر این بوده است که اولا" این توجه داده شود که آموزش دینی نیز باید براساس مبانی روان شناختی و مراحل رشد و تکامل درک آدمی صورت پذیرد واگرچه دین در مقام ثبوت، واحد است، اما درمقام اثبات، قالبها و روشهای گوناگون می یابد. ثانیا" مجموعه ای، هرچندمختصر، ازمهمترین مباحث مورد نیاز علاقمندان و دست اندرکاران آموزش دینی کودکان، بویژه در دوره ابتدایی تهیه و تنظیم گردد. لذا، این رساله تلاش دارد تابه دوپرسش مهم که درطول یکدیگر واقع شده اند پاسخ گوید:‎۱- کودک در رشد و تکامل درک دینی ازچه دوره هایی عبور می کند و ویژگیهای آنها چیست؟ ‎۲- با توجه به ویژگیهای این دوره ها و درک او از مفاهیم دینی، آموزش مفاهیم دینی چگونه باید صورت گیرد؟ تحقیق حاضر با استفاده از روش کتابخانه ای انجام یافته و مباحث آن در پنج فصل تنظیم شده است: در فصل اول، برای آشنایی بیشتر با ویژگیهای کودک، رشد و تکامل او ازابعاد گوناگون مورد بحث قرار می گیرد. درفصل دوم از دوره های مختلف رشد درک دینی و ویژگیهای مربوط به آنها بحث می شود تامشخص گردد که درسنین مختلف این تفکر برچه پایه هایی استوار است و محدوده تواناییهای کودک در فهم مسائل مذهبی چگونه است. فصل سوم به بیان درک کودکان و نوجوانان از برخی مفاهیم دینی در سنین مختلف می پردازد تامربی با این آگاهی پای در دنیای تصورات کودکان بنهد و آموزش خود را به سمتی سوق دهد که خامیهای تفکراتشان را بتدریج زدوده آنان را برای ورود به سطوح بالاتر تفکر و درک صحیح تر از مفاهیم دینی آماده سازد. فصل چهارم به بیان کلیاتی در زمینه آموزش دینی اختصاص یافته است که در هریک از شیوه های آموزش مفاهیم دینی باید مد نظر قرار گیرد. در فصل پنجم که به عنوان نتیجه مباحث پیشین قلمداد می شود، تلاش براین است که با توجه به مبانی و اصول مطروحه، شیوه های مناسب در زمینه آموزش معارف اسلامی به کودکان پنج تادوازده سال پیشنهاد گردد.
ادراکات فطری نزد دکارت.لاک.لایبنیتس.هیوم و حکمای اسلامی
نویسنده:
حسن اسلامپور کریمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران: ,
نقدی دیر هنگام در معرفی یک کتاب
نویسنده:
غلامعلی حداد عادل
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 1 تا 15
ترجمه کتاب خداباوری و الحاد اثر جک جمیـسون کارزول اسمارت
نویسنده:
محمدعلی عبداللهی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران: ,
ثقافة العُري أو عُري الثقافة
نویسنده:
غلام علي حداد عادل
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
نقد و بررسی ترجمه قرآن جناب آقای حداد عادل
نویسنده:
سیدمحمدرضا صفوی
نوع منبع :
مقاله , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نویسنده در نوشتار پیش رو، در تلاش است ترجمه قرآن جناب آقای حداد عادل را در بوته نقد و بررسی قرار دهد. وی در راستای این هدف، با بیان آیات 13 تا 32 یا که اندر عبارت ترکی / بش یوز آلتون دویست دینار است! از سوره مائده، نکات انتقادی خود را نسبت به ترجمه بیان کرده و سپس، دیدگاه خود را مطرح می سازد.
صفحات :
از صفحه 219 تا 249
تاثیر فیلسوفان مدرن غربی بر اقبال
نویسنده:
Gholam Ali Haddad-Adel
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 91 تا 108
آیا معرفت شناسی بدون هستی شناسی ممکن است
نویسنده:
غلامعلی حداد عادل
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 82