جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
آین رند و اخلاق تجاری معاصر
نویسنده:
Stephen Hicks: استیون هیکس
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دیدگاه اخلاقی رادیکال آین رند در مورد مسائل کلیدی در اخلاق تجاری اعمال می شود و در مقابل دیدگاه هایی قرار می گیرد که تجارت را اساساً غیراخلاقی یا غیراخلاقی می دانند. تمرکز ویژه بر این فرض رایج است که تضاد منافع، یا به دلیل بدی ذاتی انسان یا به دلیل منابع کمیاب، برای شرایط انسانی اساسی است. این فرض در سیستم رند بر اساس تأکید او بر قدرت عقل انسانی برای شکل دادن به شخصیت و باورهای خود و قدرت آن در توسعه منابع جدید و پرورش روابط برد-برد رد شده است.
Ayn Rand’ın Egoizminde Ahlakın Temellendirilmesi ve Bağlayıcılığı Problemi
نویسنده:
Cemre Demirel: جمر دمیرل
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آین رند با فلسفه عینیت گرایی مبتنی بر فردگرایی و خودگرایی عقلانی، حتی امروز نیز فیلسوفی بحث برانگیز است. آین رند با هرگونه اخلاق جمعی مخالف است و منفعت شخصی فرد را به جای منفعت جامعه سرلوحه قرار می دهد. به گفته وی، هر فردی مسئول خوشبختی خود است و هدف فرد باید حداکثر کردن سودمندی شخصی باشد. رند با عبارت «سوگند می‌خورم که نه برای دیگری زندگی می‌کنم و نه می‌خواهم دیگری برای من زندگی کند» تأکید می‌کند که فداکاری آنطور که تصور می‌شود فضیلت ندارد، بلکه غیراخلاقی است و هرکس می‌خواهد خوب زندگی کند، باید از آن دوری کند. آی تی. آین رند تمام اخلاقیات را خودسرانه توصیف می کند، به ویژه اخلاقیاتی که خدا یا جامعه را در مرکز قرار می دهد. به گفته او، اخلاق عینی گرایی که او پایه گذاری کرد، همانطور که از نامش پیداست، عینی است و بیشتر از آن که محصول ذهن باشد، کشف واقعیت توسط ذهن است. به همین دلیل، فلسفه اخلاق رند مبتنی بر واقعیت عینی است، نه خودسری و هوی و هوس مردم. به اندازه قوانین طبیعت دقیق و واقعی است. در این مقاله ادعای آین رند مورد تردید قرار گرفته و بررسی می شود که آیا فلسفه اخلاقی وی شامل عناصر دلبخواه است یا خیر؟ از این جهت، ابتدا به اختصار، عینیت گرایی آین رند چیست؟ سپس این که مبنای این فلسفه اخلاقی که ایشان بنیانگذار آن است چیست و آیا می تواند پاسخ معقولی به مسئله الزام آور بدهد مورد بررسی قرار گرفته است. به همین دلیل، نه تنها از مقالات او، بلکه از رمان‌های او نیز نقل‌قول می‌شد که در آن‌ها فلسفه خود را به طور جامع توضیح می‌داد.
  • تعداد رکورد ها : 2