جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 17
فضاءات الحرية .. بحث في مفهوم الحرية في الإسلام
نویسنده:
سلطان بن عبد الرحمن العميري
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
حقوق الإنسان في الأديان السماوية بين النظرية والتطبيق
نویسنده:
أ. د. محمود عبدالعزيز يوسف أبوالمعاطي
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
اسلام و حقوق بشر [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد عماره، عزت قرنی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مایو,
مسلمانان مترقی: درباره عدالت، جنسیت و کثرت‌گرایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Omid Safi (امید صافی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oneworld,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با مواجهه با موضوعات کلیدی معاصر مانند نژادپرستی، عدالت، جنسیت و جنسیت، بینشی آشکار از چالش های واقعی مسلمانان از هر دو جنس در جامعه غربی ارائه می دهد.
الهیات برای حقوق بین الملل
نویسنده:
Esther D. Reed
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark ,
چکیده :
چکیده ماشینی : در حالی که الهیات مسیحی با مسائل مربوط به رابطه کلیسا و دولت، قوانین الهی و انسانی آشناست، توجه کمی به مسائل حقوق بین الملل شده است. استر دی. رید یک تعامل سیستماتیک با مسائل معاصر حقوق بین الملل و ارتباط آن با الهیات مدرن ارائه می دهد. رید موضوعات متعددی را مورد بحث قرار می‌دهد، از جمله: چالش‌های مربوط به تفکر کلاسیک جنگ عادلانه از جنگ‌های به اصطلاح نسل چهارم، مردم و ملت در چارچوب مشیت الهی، اخلاق مرزهای سرزمینی و نظامی‌سازی مداخله انسانی. رید با بحث در مورد متون منتخب کتاب مقدس کمک می کند تا مسائل حقوق بین الملل در دستور کار الهیات، اخلاق و استدلال اخلاقی مسیحی بالاتر رود.
آیا خداوند به حقوق بشر اعتقاد دارد؟ مقالاتی در مورد دین و حقوق بشر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nazila Ghanea , Alan Stephens , Raphael Walden
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مذاهب از کجا می توانند منابع مشروعیت حقوق بشر را بیابند؟ رهبران و جوامع دینی چگونه و چگونه باید به حقوق بشر که در حقوق بین الملل مدرن تعریف شده است پاسخ دهند؟ وقتی احکام دینی با معیارهای حقوق بشر در تضاد است - مثلاً در رابطه با آزادی بیان یا در رابطه با مجازات ها - کدام یک باید بر دیگری غلبه کند و چرا؟ آیا حقوق بشر و آموزه های دینی را می توان به گونه ای تفسیر کرد که آشتی را نزدیکتر کند؟ آیا مفهوم و نظام مدرن حقوق بشر، چشم‌انداز جامعه را که هدف ادیان ارائه آن است، تضعیف می‌کند؟ آیا اشاره به خداوند در بحث حقوق بشر نابجاست؟ آیا خطاهای انسانی با توجه به تفسیر، استدلال قضایی و درک یگانگی و کرامت انسانی، کلید تعارضات غیرقابل انکار و گاه ویرانگر است که بین و درون ادیان و جنبش حقوق بشر به وجود آمده است؟ در این جلد، دانشگاهیان و حقوقدانان با صراحت و خلاقیت به این دشوارترین سؤالات پرداخته اند و این مجموعه با کمک های بیشتر طیف قابل توجهی از متخصصان دیگر، از جمله رهبران و نمایندگان ارشد مذهبی، روزنامه نگاران، دیپلمات ها و سایر متخصصان منحصر به فرد شده است. کارمندان دولت اعم از ملی و بین المللی. مهم‌تر از همه، مشارکت‌کنندگان از جسورانه‌ترین سؤال - که در عنوان کتاب خلاصه می‌شود - ابایی ندارند. مقالات کاملاً ویرایش و اصلاح شده که این مجموعه را تشکیل می‌دهند، در اصل برای یک کنفرانس پیشگامانه که توسط مرکز تحقیقات کلمنس ناتان، مؤسسه مطالعات مشترک المنافع دانشگاه لندن و مارتینوس نیجهوف/بریل سازماندهی شده بود، آماده شدند.
آیا خداوند به حقوق بشر اعتقاد دارد؟ [مقاله انگلیسی]
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
اسلام و حقوق بشر: نظری انتقادی به دعاوی مجتهد شبستری
نویسنده:
محمد محمدرضایی, سیدمهدی حسینی
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نظریه حقوق بشر یا حقوق بنیادین انسان‌ها اگرچه به لحاظ نظری نخستین‌بار در قالب یک اعلامیه جهانی در دسامبر ۱۹۴۸میلادی در غرب تدوین شد، پس از چندی معرکه آرایِ فرهنگ‌ها و مذهب‌های گوناگون قرار گرفت. در ایران با نگاه اسلام شیعی، دیدگاه‌های گوناگونی نیز نسبت به آن شکل گرفت که در این میان، دیدگاه محمد مجتهد شبستری به علت خاص‌بودن، مورد نقد و نظر اندیشمندان قرار گرفته است. مجتهد شبستری که نگاهی تجددگرایانه به حقوق بشر دارد، بدون پرداختن به تمام زوایایِ «نسبت اسلام و حقوق بشر» یا «تعیین تکلیف حقوق بشر از دیدگاه اسلام»، با نقد حقوق بشر الاهی که آن را غیرکاربردی می‌داند، باور دارد که مسلمانان باید حقوق بشر غربی را بپذیرند؛ چراکه واقعی‌تر، کاربردی‌تر بوده، گستره جهانی دارد. مقاله پیش رو دربردارنده پاسخ‌ها و نقدهایی است که به صورت مکتوب به دعاوی مجتهد شبستری داده شده است و با بررسی شبهه‌هایی که وی مطرح کرده، در صدد پاسخ به آن برآمده است.
تحلیل فلسفی-حقوقی همجنس‌گرایی: گناه «لواط» یا حق «ازدواج هم‌جنس‌گرایان»
نویسنده:
حسین سوزنچی
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
در میان مسائل بشری شاید کمتر مسأله‌ای را بتوان یافت که زمانی از بزرگترین گناهان محسوب شده باشد و زمانی دیگر، یکی از مهمترین سرفصل‌های حقوق بشر! مقاله حاضر ضمن توجه به تفاوت ظریف بین رفتارهای جنسی، با گرایشات هم‌جنس‌خواهانه و هویت هم‌جنس‌گرا، ابتدا مروری دارد بر تطوراتی که منجر به قانونی کردن ازدواج هم‌جنس‌گرایان در جوامع غربی شد، تا معلوم کند که چگونه با یک سلسله برساخت‌های اجتماعی، امری که به عنوان «گناه» (یعنی جرمی که علاوه بر جرم بودنش در دنیا، عقوبت اخروی هم دارد) شناخته می‌شد، تدریجاً به عنوان «حق» بازنمود شد. سپس با تاملی فلسفی درباره آنچه مجوز «حق» دانستن چیزی برای انسان می‌شود، نشان دهد گشودن مدخلی با عنوان «حق هم‌جنس‌گرایی» در زمره آنچه به عنوان حقوق بشر در عرصه جهانی قابل طرح است، نه‌تنها اقدامی ناموجه است، بلکه بر مبانی‌ای تکیه زده، که قبول آن مبانی، علاوه بر اینکه امکان قبول حقوق بشر را، به عنوان یک امر جهان‌شمول که همگان موظف به رعایت آن باشند، زیر سوال می‌برد، جایی برای دفاع از حقوق اقلیت‌ها (که می‌خواهند «ازدواج هم‌جنس گرایان» را به عنوان یکی از حقوق اقلیتها به رسمیت بشناسند) باقی نمی‌گذارد.
صفحات :
از صفحه 7 تا 17
حقوق و کلام جدید
نویسنده:
علی اصغر رضوانی؛ ویراستار: احمدرضا فیض پور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
قم: مسجد مقدس جمکران‏‫,
  • تعداد رکورد ها : 17