جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
جدایی اجباری: دین، آموزش، و سیاست توده ای در فلسطین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Suzanne Schneider (سوزان اشنایدر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Stanford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا دین منبع ثبات سیاسی و تداوم اجتماعی است یا عامل تغییر ریشه ای؟ این سوال که در گفتگوهای معاصر درباره مذهب و افراط گرایی بسیار محوری است، در قرن گذشته پاسخ های مختلفی را به همراه داشته است. با در نظر گرفتن تعلیم و تربیت یهودی و اسلامی به عنوان موضوع تحقیق، جدایی اجباری، خطوط این بحث را در فلسطین در طول دوره شکل گیری سلطه بریتانیا روشن می کند و به تفصیل توضیح می دهد که چگونه رهبران استعماری، صهیونیستی و فلسطینی-مسلمان دیدگاه های رقابتی را در مورد شکل و کارکرد آن ایجاد کردند. آموزش دینی در عصر سیاست توده ای سوزان اشنایدر با استناد به سوابق بایگانی، برنامه‌های درسی مدارس، کتاب‌های درسی، روزنامه‌ها و روایت‌های شخصی، استدلال می‌کند که دولت اجباری بریتانیا از آموزش دینی به عنوان پادزهر فرضی برای احساسات ملی‌گرایانه در لحظه‌ای که دگرگونی اداری، آموزشی و درسی مدارس دینی بود، حمایت کرد. آن را به ابزاری حیاتی برای رهبران صهیونیست و فلسطین تبدیل کرد. این مطالعه سیاست‌ها و عملکردهای آنها تنش‌ها، شباهت‌ها و تفاوت‌های میان این فلسفه‌های آموزشی و سیاسی متنوع را روشن می‌کند و اهمیت ماندگار این بحث‌ها را برای اندیشیدن به دین و هویت سیاسی در خاورمیانه مدرن آشکار می‌کند.
شاخص کارآمدی اسلام در بعد ساختاری نظام اسلامی
نویسنده:
محمدجواد نوروزی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
پژوهش حاضر این پرسش اساسی را وجهه همت خود قرار می دهد که شاخص های کارآمدی اسلام در ساختارسازی و طراحی مدل نظام اسلامی کدام اند؟ در پاسخ، با تأکید بر کارآمدی اسلام در سپهر نظر و عمل، این انگاره را طرح می کند که پیروزی انقلاب اسلامی راه نوی فراروی بشر مادی قرار داد که نویدبخش مسیر جدیدی فراسوی ملت ها بود. مبانی رفتاری رهبری انقلاب نیز متمایز از اندیشه های مدرن بود. ازاین رو، کارآمدی دین و نظام سیاسی اسلام نیز یکی از مسائل مهم و بنیادینی است که توفیق در آن، موجب ارتقای نظام اسلامی است. شاخص های کارآمدی نظام سیاسی در ساحت ساختاری عبارتند از: میزان ثبات سیاسى، میزان بهره مندی از راهکارهای مشروع در دیپلماسی و سیاستگذاری، چالش با ساختار نظام بین الملل و طرح ساختاری نوین، میزان اهتمام به شورا، مشارکت و همکاری، میزان توجه به نظارت و کنترل همگانی، وجود قواعد و مقررات مناسب، سازواری و ابتناء ساختار بر نظام ارزشی اسلامی، تولید دانش علوم انسانی، رویکرد تکلیف مدارانه و مسئولانه به قدرت، میزان نهادینگی توجه به دیدگاه کارشناسان در ساختار، نهادمندی مدیریت و رهبری بر مدار مصلحت.
انسجام فکری نخبگان سیاسی درون حاکمیت و شکل گیری ثبات در نظام سیاسی
نویسنده:
جلالی رضا, غلامی مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 199 تا 227
  • تعداد رکورد ها : 3