جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1777
زبان، حقيقت، منطق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
A. J. AYER: آلفرد جی آیر
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: زبان، حقیقت و منطق کتابی است در سال 1936 درباره معنا توسط فیلسوف آلفرد ژول آیر، که در آن نویسنده اصل تأیید پوزیتیویسم منطقی را تعریف، توضیح می‌دهد و برای آن استدلال می‌کند که گاهی به عنوان معیار اهمیت یا معیار معنا از آن یاد می‌شود. آیر توضیح می دهد که چگونه اصل اثبات پذیری ممکن است در مسائل فلسفه به کار رود. زبان، حقیقت و منطق، برخی از ایده های حلقه وین و تجربه گرایان منطقی را مورد توجه جهان انگلیسی زبان قرار داد.
میثاق زنده: روح نوآوری در یهودیت سنتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Hartman (دیوید هارتمن)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
وودستاک - امریکا: Jewish Lights :Jewish Lights Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: استدلال می کند که یهودیت بر اساس رابطه ای بین انسان و خدا بر اساس احترام ، مسئولیت ، احترام بنا شده است ، سنت های تسلیم و خودباوری را مورد بحث قرار می دهد و نقش خدا را در تاریخ بشریت بررسی می کند.
 ابن میمون: تورات و مسئله فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Hartman (دیوید هارتمن)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
فیلادلفیا - امریکا: (Jewish Publication Society (JPS (انجمن انتشارات یهودی),
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب، دیوید هارتمن، محقق و متکلم برجسته، رابطه بین نوشته های ابن میمون درباره «هلاخا: مجموعه قوانین شریعت یهود» و کتاب «دلالة الحائرین: راهنمای سرگردانان» او را مورد کاوش قرار داده، تا نشان دهد بین این دو ارتباطی بسیار نزدیکتر از آنچه که تصور می شود، وجود دارد. کتاب «میمونیدس: تورات و تلاش فلسفی» نشان می دهد که تلاش فلسفی کلی میمونیدس تلاشی بود برای نشان دادن اینکه چگونه جستجوی آزاد حقیقت، که از طریق مطالعه منطق، فیزیک و متافیزیک به دست می آید، می تواند با شیوه زندگی که توسط «سنت های هنجاری یهودیت» تعریف شده، کاملا هماهنگ باشد.
آموزه های ابن میمون (آثار کلاسیک یهویت) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
by Abraham Cohen (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
بوستون - آمریکا: Academic Studies Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب راهگشا یکی از مهم‌ترین کتاب‌هایی بود که آموزه‌های میمونیدس را، آن‌گونه که آثار منتشر شده‌ی فراوان او نشان می‌داد، به‌عنوان یک مجموعه واحد ارائه می‌کرد، و بدین‌ترتیب، رنسانسی را در مطالعه این محقق برجسته به وجود آورد. نویسنده ، کشیش ابراهیم کوهن ، در مقدمه اصلی خود اظهار می دارد که "روحی که ذهن [میمونیدس] را تحریک می کند و در نوشته های او نفوذ می کند ، اکنون به اندازه گذشته مورد نیاز است." انتشارات مطالعات آکادمیک مفتخر است که این اثر مهم را بار دیگر به صورت چاپی در دسترس قرار دهد.
عبادت دل: بررسی فلسفه دین ابن میمون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ehud Benor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مطالعه بنور یک گزارش ارسطویی سیستماتیک از فلسفه دین میمونید ارائه می‌کند که آرمان‌های یهودیت خاخام را با حساسیت‌های یک فیلسوف یهودی قرون وسطی سازگار می‌کند، به طور منسجمی کار او را یکپارچه می‌کند و نشان می‌دهد که کجای تاریخ رادیکالیسم و ​​رادیکالیسم چالش‌انگیز میمونیدس را نشان می‌دهد. فلسفه دین پرستش قلب سهم میمونید در درک دعا را بررسی می کند و آن را در پس زمینه دو مفهوم متضاد بررسی می کند - گفتگو و تفکر. نویسنده استدلال می کند که میمونید عناصر اساسی این مفاهیم را با بینش های خود ادغام می کند تا یک مفهوم میانجی از دعا را ایجاد کند - تصوری که سازنده یک جهان بینی است.
 افسانه قرون وسطی: کاوش های فلسفی در مسیحیت، یهودیت و اسلام قرون وسطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rémi Brague (رمی براگ)؛ مترجم: Lydia G. Cochrane (لیدیا ج. کاکرین)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
 فرهنگ تاریخی فلسفه و الهیات قرون وسطی (فرهنگ های تاریخی ادیان، فلسفه ها و جنبش ها) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen F. Brown, Juan Carlos Flores
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Scarecrow Press, Inc. ,
القسطاس المستقيم
نویسنده:
لأبي حامد الغزاليّ؛ تحقیق و مقدمه: فيكتور شلحت اليسوعي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
لبنان: دار المشرق (مؤسّسةٌ يسوعيّة للنشر المكتبيّ والإلكترونيّ),
چکیده :
غزالی یکی از بزرگ‌ترین متکلمانی است که برای منطق منشأ وحیانی قائل است. او خدا را معلم اول، جبرئیل را معلم ثانی و پیامبر اکرم6 را معلم ثالث می‌شمرد. مهم‌ترین ابتکار غزالی در علم منطق، استخراج قیاس‌های منطقی از قرآن کریم است که با مثال‌های اصولی و اسلامی آمیخته و آنها را در کتاب «القسطاس المستقیم» آورده است. از دیدگاه غزالی، قرآن کریم نور است و از آن جهت نور خوانده می‌شود که مشتمل بر موازین منطقی است. قرآن کریم تمامی حقایق عالم را به‌صورت مجمل و مضمر داراست. او بین منطق و آموزه‌های قرآنی از طریق ارجاع قیاس‌های منطقی به پنج میزان قرآن کریم، رابطه عمیق برقرار کرده است. او برای جایگزینی اصطلاحات یونانی، از مثال‌های شرعی فقهی و کلامی استفاده نموده است. این رابطه بدین گونه است: میزان تعادل بر «قیاس اقتران حملی»، میزان تلازم بر «قیاس استثنایی متصل» و میزان تعاند بر «قیاس استثنایی منفصل» منطبق است. میزان تعادل خود بر سه گونه است: میزان اکبر (شکل اول)، میزان اوسط (شکل دوم) و میزان اصغر (شکل سوم) که در مجموع به پنج مورد خلاصه می‌شود. پیامد نظریه غزالی این است که منطق را به‌جای امامت گذاشته و روی این مسأله تأکید کرده است که با وجود منطق، به امام معصوم نیازمند نخواهیم بود.
راهنمای کمبریج برای فلسفه یهودی قرون وسطی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
‎edited by Daniel H. Frank and Oliver Leaman‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‎Cambridge‬: ‎Cambridge University Press‬,
  • تعداد رکورد ها : 1777