جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور
>
مرور کلید واژه ها
>
شبکه اجتماعی
مرتب سازی بر اساس
عنوان
نویسنده
جنس منبع
محل
ناشر
تاریخ تغییر
و به صورت
صعودی
نزولی
وتعداد نمایش
5
10
15
20
30
40
50
فرارداده در صفحه باشد
جستجو
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
1
تعداد رکورد ها : 6
عنوان :
شبکه اجتماعی مهاجران افغانستانی در مشهد (مورد پژوهش: مهاجران ساکن شهرک گلشهر)
نویسنده:
یوسفی علی, موسوی سیدمهدی, حسینی آمنه سادات
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
شبکه اجتماعی
,
مهاجران افغانستانی
,
ساختار شبکه
,
کارکرد شبکه
,
تعامل شبکه
,
شهرک گلشهر
چکیده :
شبکه های اجتماعی غیررسمی فرصتی برای تبادل اطلاعات و تصمیم گیری، و موقعیتی برای حمایت اجتماعی و اقتصادی از مهاجران فراهم می آورد. دراینمیان، پیوندهای فرد مهاجر با اعضای خانواده، خویشاوندان، دوستان و همسایگان سهم بسزایی را به خود اختصاص می دهد. نتایج مطالعه ابعاد ساختاری ، تعاملی و کارکردی شبکه های دوستی، خویشاوندی، همکاری و همسایگی 100 خانوار برگزیده مهاجر افغان ساکن در شهرک گلشهر مشهدنشان می دهداین مهاجران بیشترین حمایت های مالی و عاطفی را از خویشاوندان خود دریافت می کنند. ازسوی دیگر، عضویت 19 درصد از ایرانیان در شبکه اجتماعی مهاجران، تا اندازه ای بر پیوند آنها با جامعه میزبان (ایران) دلالت دارد، اما تجمع مسکونی 42 درصد از این مهاجران در شهرک گلشهر با ثبات مسکونی بالا (24 سال)، نیز اقامت حدود 90 درصد اعضای شبکه اجتماعی مهاجران در این نقطه و تداخل گسترده در بین خردهشبکه های آنان حاکی از شکل گیری کلنی مهاجران افغان در مشهد است. این تجمع ازیک سو به حفظ و بازتولید خردهفرهنگ افغانی در مشهد و ازسوی دیگر به تشدید جدایی گزینی فضایی مهاجر میزبان انجامیده است.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 213 تا 239
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بررسی جایگاه و توانایی اثرگذاری قشر «رهبران شبکه ای» در شبکه اجتماعی آنلاین فیس بوک
نویسنده:
میرمحمدصادقی میلاد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
شبکه
,
پیوند
,
گره
,
شبکه اجتماعی
,
تحلیل شبکه اجتماعی
,
سنجه های مرکزیت
,
ضریب خوشه بندی
چکیده :
در این تحقیق، که به تحلیل روابط تعداد 1081 گره و 32340 پیوند انتخاب شده از میان 49212 گره و 163169 پیوند نمونه برداری شده با روش نمونه گیری گلوله برفی جامع خوشه ای از کاربران ایرانی خوشه ادبیات شبکه اجتماعی آنلاین فیس بوک و با استفاده از سنجش ها و فرمول های تحلیل شبکه اجتماعی پرداخته است، علاوه بر تعیین کاربران و پیوندهای اصلی اثرگذار در این حوزه، گراف روابط آن ها رسم و سنجه های مرکزیت درجه ای، مرکزیت بینیت، مرکزیت نزدیکی، مرکزیت ویژه بردار، تراکم، قطر، فاصله ژئودسیک میانگین، و ضریب خوشه بندی محاسبه شده است.این پژوهش، که در زمستان 1390 انجام و در فروردین 1391 نگاشته شد، نخستین تحقیقی بود که در ایران با روش تحلیل شبکه های اجتماعی، به تحلیل شبکه اجتماعی آنلاین فیس بوک پرداخت، و هم چنین نخستین پژوهش با روش تحلیل شبکه اجتماعی بود که روابط شبکه ای با بیش از 150 هزار پیوند را تحلیل کرد.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 73 تا 97
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
احساس امنیت کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی از حیث جنسیت، سن، میزان تحصیلات و میزان استفاده (مطالعه موردی: شبکه اجتماعی فیس بوک)
نویسنده:
زیویار فرزاد, شهیر احسان
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژههای اصلی :
شبکه اجتماعی
,
احساس امنیت
,
فیس بوک
,
احساس آسایش
چکیده :
با عنایت به توسعه و پیشرفت کاربردهای جدید فضای سایبر، پیامدهای فرهنگی و اجتماعی بسیاری در حال تحقق است،از آن جمله فیس بوک که به سامانه ای تبدیل شده است که بیش از 1/300/000/000 کاربر دارد. امنیت از مهم ترین اهداف و ارزش های اصولی پایدار جامعه است. مهم تر از امنیت احساس امنیت است و بنا بر تحقیقات قبلی محقق، یکی از مهم ترین علل استفاده کاربران ایرانی از شبکه های اجتماعی خارجی احساس امنیت است.پژوهش حاضر از حیث هدف، پژوهشی کاربردی و از حیث نحوه گردآوری داده ها، پژوهشی توصیفی (غیرآزمایشی) از شاخه مطالعات میدانی به شمار می آید و از حیث ارتباط بین متغیرهای تحقیق، بر نوعی رابطه علی دلالت دارد. روش انجام تحقیق، پیمایشی است.در این پژوهش، پس از تحلیل محتوای مصاحبه های انجام شده با خبرگان و اساتید و فعالان حوزه های مرتبط و تحقیقات انجام شده قبلی محقق، نخست مفهوم احساس امنیت از تراکنش های الکترونیکی در حکم مهم ترین تهدیدها برای جذب کاربران ایرانی به شبکه های اجتماعی در فضای مجازی شناسایی شد و سپس از طریق پرسش نامه الکترونیکی، داده ها جمع آوری و از طریق نرم افزارهای مرتبط، این نتیجه به دست آمد که میان جنسیت، سن و میزان استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک با احساس امنیت و آسایش کاربران شبکه های اجتماعی رابطه معنی داری وجود دارد.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 55 تا 78
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
ارائه روش و پیادهسازی الگوریتم مناسب برای مسئله پیدا کردن افراد متخصص در شبکه اجتماعی براساس پروفایل کاربران و گراف شبکه اتصالات بین افراد
نویسنده:
شریفه خرم شکوه
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
بازیابی اطلاعات
,
هستیشناسی
,
شبکه اجتماعی
,
علوم و علوم کاربردی
,
وب معناشناختی
,
علوم کامپیوتر، سیستمهای اطلاعاتی
,
پروفایل کاربر
,
شبکه واژگانی
,
گراف مشبکه
چکیده :
همراه با پیشرفت تکنولوژی، سرمایهگذاری بر روی دانش در دسترس سازمانها اهمیت بیشتری یافته است. سازمانها با استفاده از تکنیکهای گوناگون حجم انبوه دانش در دسترس خود را مورد پردازش قرار میدهند. اگر تکنولوژی میخواهد بهرهگیری موثر از دانش را در سازمان تسریع کند، باید بتواند علاوه بر دسترسی به دانش مستندسازی شده دسترسی به دانش افراد را نیز پشتیبانی کند. مسئله یافتن متخصص با هدف استخراج این دانش و تعیین میزان تخصص افراد بر اساس ویژگیهای مختلف تعریف شدهاست. تکنیکهای مختلفی برای استخراج و کاوش اطلاعات افراد وجود دارند. در این پایاننامه روشی برای یافتن افراد متخصص در یک شبکه اجتماعی ارائه شده است بهگونهای که در زمانی کوتاه علاوه بر محتویات متنی اسناد مرتبط با کاربران(پروفایل، مقالات منتشره،صفحات وب) گراف اتصالات بین آنان را نیز مورد استفاده قرار دهد. پیدا کردن افراد متخصص موضوعی است که امروزه توجه بسیاری از صاحبان مشاغل را به خود جلب کرده است چون تعریف معیارهایی برای تعیین یک تخصص خاص و انتخاب افراد متخصص بر اساس آن معیارها کاری دشوار میباشد. اغلب پژوهشهایی که در این زمینه انجام شده تنها اطلاعات ارائه شده توسط خود افراد را برای ارزیابی تخصص آن ها مورد استفاده قرار میدهد، اما در این پایاننامه هدف این است که با ارائ? راه حلی برای مسئل?یافتن متخصص علاوه بر اطلاعات ارائه شده توسط خود فرد روابط وی با دیگر افراد متخصص نیز مدنظر قرار داده شود. به علاوه، در این پایان نامه روشی جدید برای محاسبه شباهت معنایی بین کلمات ارائه شده و از این روش برای رتبهبندی متخصصان بر اساس میزان تناسب با پرسوجوی وارد شده استفاده شدهاست.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
جلوگیری از هرزنامه مبتنی بر آنتولوژی و اطلاعات شبکههای اجتماعی
نویسنده:
احسان ضمیری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
اطلاعات
,
انتولوژی
,
هستیشناسی
,
شبکه اجتماعی
,
علوم و علوم کاربردی
,
پست الکترونیکی
,
هرزنامه
,
پالایه
,
فیلتر هرزنامه
چکیده :
امروزه پست الکترونیکی یا ایمیل یکی از سریعترین و اقتصادیترین راهها برای ارتباط میباشد. با اینحال، افزایش کاربران پست الکترونیکی باعث افزایش بیسابقهای در تعداد هرزنامهها در چندین سال اخیر شده است. در چند سالهی اخیر تلاشهای زیادی برای فیلترکردن هرزنامه صورت گرفته است که اغلب آنهااز روشهای آماری و یادگیری ماشینی استفاده کردهاند که اغلب نیازمند انبوه داده برای عملیات یادگیری میباشند. همچنین در این روشها برای فیلترکردن هرزنامه، از معنای محتوای ایمیل و نیز نحوهی تعاملات بین فرستندگان هرزنامه و فرستندگان معتبر، استفاده نشده است.در این پایاننامه دو روش برای فیلترکردن هرزنامه ارائه شده است. در روش اول یک آنتولوژی از مفاهیم متداول هرزنامه ساخته میشود. مشابهت معنایی گراف موضوعی متن و نیز سرآیند ایمیل با این آنتولوژی به همراه مشابهت معنایی بین سرآیند و بدنهی ایمیل، سه مولفه برای فیلترکردن معنایی ایمیل میباشند. محاسبهی مشابهت معنایی با استفاده از آنتولوژی زمینهی WordNet صورت میگیرد. در روش دوم از گزارشات تراکنش ایمیل بین فرستندگان ایمیل به منظور ساخت یک شبکهی اجتماعی ایمیل استفاده میشود. سپس یکسری از ویژگیهای متمایزکنندهی فرستندگان هرزنامه و فرستندگان معتبر ارائه میشود. سرانجام از این ویژگیها به منظور دستهبندی ایمیلهای هرزنامه و ایمیلهای معتبر استفاده میشود. از آنجائی که هر یک از این دو فیلتر بر روی ویژگیهای متمایزی تمرکز دارند، ترکیب این دو فیلتر بهصورت سری منجر به نتایج کاملتری میشود.فیلتر مبتنی بر شبکهی اجتماعی در فیلترکردن هرزنامه دقت بیش از 93 درصد از خود نشان داده است. این نتیجه قابل مقایسه با فیلترهای مبتنی بر یادگیری میباشد. همین طور فیلتر مبتنی بر مشابهت معنایی به صورت مکملی برای فیلتر مبتنی بر شبکهی اجتماعی میباشد، بهطوریکه دقت بالای 96 درصد نتیجهی ترکیب این دو فیلتراست.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
فرصت ها و چالش های رسانه های سایبری در پیام رسانی دینی
نویسنده:
مجید مبینی مقدس، حسین شرف الدین
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني قدسسره,
زبان :
فارسی
کلیدواژههای اصلی :
فضای مجازی
,
رسانه دینی
,
فضای مجازی دینی
,
رسانه های اینترنتی
,
پیام رسانی دینی
کلیدواژههای فرعی :
اینترنت ,
وبلاگ ,
فضای سایبر ,
شبکه اجتماعی ,
رسانه جمعی ,
رسانه های اینترنتی ,
سیاست گذاری سایبری ,
آسیب های فضای سایبر ,
ویکی ,
مخاطب رسانه مجازی ,
سطحی گرایی ,
اشباع رسانه ای ,
چکیده :
در عصر ارتباطات، فضای سایبر، فرصت هایی را برای اندیشه ها و فرهنگ های گوناگون فراهم آورده است تا با سهولتی بیشتر در گستره جامعه و جهان حضور یابند. حوزه های علمیه شیعه به مثابه یکی از مراکز تولید اندیشه اسلامی نیز کم و بیش در این عرصه حضور یافته اند. این حضور تبلیغی، علی رغم اهمیت، آن گونه که بایسته است تاکنون مورد مطالعه پژوهشگران واقع نشده و قوت و ضعف آن پنهان مانده است. این مقاله می کوشد ضمن تبیین فرصت ها و چالش های انتقال پیام دینی در اینترنت، زمینه را برای سیاست گذاری فرهنگی در این عرصه فراهم آورد. در این تحقیق که با روش اسنادی پیمایشی انجام گرفته است، پس از گذر از چارچوب مفهومی، فرصت های پدیدآمده از اینترنت برشمرده می شود و در ادامه، آسیب های فضای سایبر در پیام رسانی دینی ذکر می شود.
انتخاب :
صفحات :
از صفحه 29 تا 39
مشخصات اثر
ثبت نظر
1
تعداد رکورد ها : 6
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید