جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
مبانی تجربی خیر مشترک: آنچه الهیات می تواند از علوم اجتماعی بیاموزد
نویسنده:
Daniel K. Finn
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
OXFORD UNIVERSITY PRESS ,
چکیده :
چکیده ماشینی : ایده خیر عمومی توسط پدران کلیسای کاتولیک اولیه از سنت های فلسفی غنی یونان و روم باستان وام گرفته شد. این بخشی اساسی از تفکر کاتولیک در مورد زندگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در سراسر سنت فکری کاتولیک، از آگوستین و آکویناس تا اندیشه اجتماعی مدرن کاتولیک در بخشنامه های پاپ ها در قرن های اخیر بوده است. با این حال، این تاریخ ریشه در سنت های فلسفه و کلام دارد. با ظهور علوم اجتماعی در قرن نوزدهم به‌عنوان رشته‌های متمایز دیگر به روش‌های خاستگاه فلسفی‌شان محدود نمی‌شود، بشریت چیزهای زیادی در مورد وضعیت انسانی آموخته است. مبانی تجربی خیر مشترک دو سوال می پرسد: علوم اجتماعی در مورد خیر عمومی چه آموخته اند؟ چگونه ممکن است الهیات درک خود را از خیر عمومی در پرتو این بینش تغییر دهد؟ در این جلد، شش دانشمند علوم اجتماعی، با پیشینه‌ای در اقتصاد، علوم سیاسی، جامعه‌شناسی و تحلیل سیاست، در مورد آنچه رشته‌هایشان برای مشارکت در بحث‌های درون تفکر اجتماعی کاتولیک در مورد خیر عمومی صحبت می‌کنند، صحبت می‌کنند. سپس دو الهی‌دان با بررسی بینش‌های علوم اجتماعی و بررسی اینکه چگونه تفکر اجتماعی کاتولیک می‌تواند بینش‌های علوم اجتماعی را در درک خود از خیر عمومی ادغام کند، پاسخ می‌دهند. تأثیر متقابل دیدگاه‌های علمی اجتماعی و مذهبی این جلد، کمکی بی‌نظیر به بحث معاصر درباره «خیر عمومی» است.
پیام‌آور  مانیفست اجتماعی مسیحی: جوزف هوسلین، اس.جی.: زندگی، کار و اندیشه اجتماعی او [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen A. Werner (استفن ای. ورنر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Marquette University Press ,
آموزه‌های اجتماعی کاتولیک: یک چشم انداز تاریخی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Aubert, David A. Boileau
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Marquette University Press ,
انسان گرایی در اقتصاد و تجارت: دیدگاه های سنت اجتماعی کاتولیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Domènec Melé, Martin Schlag
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب دیدگاه‌های مختلفی را در مورد انسان‌گرایی ارائه می‌دهد که توسط آموزش اجتماعی کاتولیک توسعه یافته است، با تمرکز ویژه بر ارتباط آن در اقتصاد و تجارت. این کار از سه بخش تشکیل شده است که منظور از اومانیسم مسیحی، چگونگی پیوند آن با فعالیت های اقتصادی و ارتباط عملی آن در دنیای تجارت امروز را پوشش می دهد. توسعه تاریخی اومانیسم مسیحی را مرور می‌کند و استدلال‌هایی را که آن را در زمینه فرهنگی کنونی توجیه می‌کنند و چگونگی کمک آن به توسعه انسانی را مورد بحث قرار می‌دهد. این کتاب استدلال می‌کند که به رسمیت شناختن کرامت انسانی و وجود حقوق فطری بشر، هر دو در نهایت ریشه در اومانیسم مسیحی دارند. اهمیت این مفهوم برای فعالیت‌های اقتصادی و اینکه چگونه اومانیسم مسیحی می‌تواند به‌عنوان پایه‌ای متافیزیکی و مبنای اخلاقی برای اقتصاد بازار اجتماعی باشد را مشخص می‌کند. به کارگیری اومانیسم مسیحی در کسب و کار منجر به مرکزیت فرد در سازمان ها و دیدن شرکت به عنوان جامعه ای از افراد می شود که برای منافع مشترک با یکدیگر همکاری می کنند. سه مطالعه موردی تامل برانگیز، تأثیرات مثبت گسترده به کارگیری اومانیسم مسیحی در سازمان را نشان می دهد.
تأثیر روش شناختی بخشنامه «ایمان و عقل» بر آموزش اجتماعی کاتولیک [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Martin Schlag
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: بخشنامه ژان پل دوم Fides et Ratio برای روش شناسی آموزش اجتماعی کاتولیک اهمیت شگفت انگیزی دارد. این مقاله سه نکته را برجسته می‌کند که به‌عنوان مشارکت Fides et Ratio در معرفت‌شناسی و روش‌شناسی مقام اجتماعی پدیدار شد. به گفته Gaudium et Spes، تعلیم اجتماعی کاتولیک اساساً خدمت کلیسا است که به طور غیرمستقیم با ارائه یک پیشنهاد رایگان از احساس و ایمان بر زندگی اجتماعی تأثیر می گذارد. Fides et Ratio این تغییر پارادایم را با رد ایمان گرایی در مسائل اخلاق اجتماعی نیز تقویت می کند. در این، فراتر از واتیکان اول، دی فیلیوس است. بخشنامه همچنین تصریح می کند که روش آموزش اجتماعی کاتولیک سه جانبه است و حداقل به همکاری سه رشته الهیات، فلسفه و علوم اجتماعی نیاز دارد. به دلیل تغییر ماهیت تاریخ، آموزه های اجتماعی کاتولیک بیش از حد در نوسان است. به زمان و مکان، به تاریخ و فرهنگ حساس است.
صفحات :
از صفحه 699 تا 718
  • تعداد رکورد ها : 6