جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 23
فلسفه چین: فلسفه سیاسی، متافیزیک، معرفت‌شناسی و فلسفه تطبیقی چین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Wen Haiming (وِن های‌مینگ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب «تاریخ اندیشه فلسفی چین» [Chinese Philosophy] به قلم وِن های‌مینگ [Wen Haiming] به معرفی اندیشه‌های فلسفی چین از دوره ماقبل خاندان چین تا روزگار معاصر اختصاص دارد و سیر تحول دگرگونی‌های تفکر فلسفی در چین را تصویر می‌کند. گیرایی منحصر به فرد فلسفه چینی در معرفت فلسفی آن نهفته است، معرفتی که حاصل گرامی داشتن و شناساندن مستمر آن توسط فلاسفه چینی در طول تاریخ است. با وجود اینکه این معرفت فلسفی نزد فلاسفه در دوره‌های گوناگون درباره کون و مکان زندگی آدمی است. دقت و درک حکمت ظریف فلاسفه چینی درباره زیست آدمی و جهان به افزایش فهم خواننده از زندگی و رویارویی بهتر با تغییرات جهان کمک می‌کند. در نهایت باعث ارتقای ارزش‌های زندگی می‌شود. نسخه اصلی کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین سال ۲۰۲۲ توسط انتشارات چاینا اینترکنتینتال پرس منتشر شده و حق کپی‌رایت‌شان در ایران به انتشارات ققنوس واگذار شده است. کتاب تاریخ اندیشه فلسفی چین نوشته وِن های‌مینگ است. این‌کتاب به معرفی اندیشه‌های فلسفی چین از دوره ماقبل خاندان چین تا روزگار معاصر اختصاص دارد و سیر تحول دگرگونی‌های تفکر فلسفی در چین را تصویر می‌کند. مکاتب فلسفی چین در این ‌کتاب ضمن مشخص‌ شدن ظرف زمانی و هر دوره تاریخی، با توجه به تقسیم‌بندی‌های غربی، تعریف و تبیین می‌شوند. ون های‌مینگ نویسنده کتاب پیش‌رو سال ۲۰۰۶ دکترای فلسفه تطبیقی‌ خود را از دانشگاه هاوایی دریافت کرد و در حال حاضر استاد دانشکده فلسفه دانشگاه خلق چین است و دو رشته فلسفه چین و فلسفه تطبیقی را به زبان‌های چینی و انگلیسی تدریس می‌کند.
یک رویکرد نوکونفوسیوسی به معمایی درباره عقاید اسپینوزا درباره عشق عقلانی به خدا
نویسنده:
Xiaosheng Chen
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : اسپینوزا در بخش آخر اخلاق، آموزه عشق فکری به خدا را معرفی می‌کند: خداوند خود را با عشق فکری بی‌نهایت دوست می‌دارد. این آموزه یکی از معماهای مورد بحث را در پژوهش اسپینوزا مطرح کرده است: چگونه خدا می تواند عشق فکری داشته باشد اگر، همانطور که اسپینوزا می گوید، خدا خود طبیعت است؟ پس از بررسی رویکردهای موجود به پازل و آشکار ساختن ناکامی‌های آنها، من یک رویکرد نئوکنفوسیوسی را برای معما پیشنهاد خواهم کرد. من فلسفه اسپینوزا را با فلسفه نئوکنفوسیوس (مخصوصاً وان یانگ مینگ) مقایسه می‌کنم و استدلال می‌کنم که می‌توانیم با توسل به مقایسه، رویکرد جدیدی به این معما ایجاد کنیم. نتیجه می‌گیرم که عشق فکری به خدا را می‌توان از منظرهای مختلف به درستی درک کرد. از دیدگاه خداوند به عنوان نیروی خلاق خدا درک می شود. از دیدگاه یک فرد، آن را به عنوان جوهر همین فرد درک می شود. علاوه بر این، هنگامی که این دو دیدگاه را با هم ترکیب کنیم، می‌توانیم به چیزی برسیم که من آن را تفسیر صحیح از دیدگاه اسپینوزا می‌دانم: با توجه به اینکه علم و عمل شهودی یکی هستند، عشق عقلانی به خدا را نه تنها باید به عنوان تحقق نهایی انسان درک کرد. آزادی از طریق دانش شهودی، بلکه به عنوان تزکیه نفس انسان در عمل. من معتقدم که یک انسان آزاد، همانطور که اسپینوزا می کوشد تا تبدیل شود، معادل یک حکیم نوکنفوسیوس است.
دایرة‌المعارف فلسفه آسیایی راتلج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian Carr (برایان کار) ؛ Indira Mahalingam(ایندیرا ماهالینگام)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دایره المعارف همنشین فلسفه آسیایی یک اثر مرجع تک جلدی منحصر به فرد است که طیف گسترده ای از سنت های متنوع فلسفی، اخلاقی و کلامی را در دسترس مخاطبان گسترده قرار می دهد. کتاب همراه به شش بخش تقسیم می شود که سنت های اصلی در اندیشه آسیایی را پوشش می دهد: فارسی.; هندی؛ بودایی؛ چینی ها؛ ژاپنی؛ و فلسفه اسلامی هر بخش شامل مجموعه‌ای از فصول است که پوشش جامعی از ریشه‌های سنت، رویکردهای آن به عنوان مثال، منطق و زبان‌ها، و مسائل اخلاقی و اجتماعی را ارائه می‌کند. فصل‌ها همچنین حاوی تاریخچه‌های مفیدی از زندگی متفکران تأثیرگذار کلیدی، و همچنین تجزیه و تحلیل کامل روندهای جاری هستند.
تاریخ فلسفه هندی راتلج [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bilimoria , Puruṣottama (پوروشوتاما بیلی موری)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاریخ فلسفه هند بررسی جامع و معتبر جنبش ها و متفکرانی است که فلسفه هند را در سه هزار سال گذشته شکل داده اند. یک تیم برجسته از مشارکت کنندگان بین المللی پنجاه و هشت فصل قابل دسترس را ارائه می دهند که در سه بخش واضح سازماندهی شده اند: 1-دانش، زمینه، مفاهیم. 2-سنت های فلسفی. 3-جذب و برخورد: مدرن و پست مدرن. خواندن این مجموعه برجسته برای دانشجویان فلسفه هند ضروری است. همچنین برای کسانی که به دنبال کشف اهمیت ماندگار این سنت غنی و پیچیده فلسفی هستند، و برای فیلسوفانی که مایلند در مورد فلسفه هند از طریق دریچه مقایسه ای بیاموزند، جالب خواهد بود.
تاریخ فلسفه هند جلد 1 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Erich Frauwallner (اریش فراوالنر)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد اول به قدیمی ترین دوره فلسفه هند از آغاز تا پایان هزاره اول پس از میلاد اختصاص دارد. این فلسفه ودا و حماسه، بودا و جینا، سانکیا و سیستم یوگای کلاسیک را در بر می گیرد. جلد دوم ارائه طبیعت -- مکاتب فلسفی -- سیستم های Vaisesika و Jaina و سیستم های Lokayatas ، Kautilya و سایر ماتریالیست ها را ارائه می دهد. ترانس. از آلمانی اصلی توسط V.M. بیدکار.
تاریخ فلسفه هند جلد 2 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Erich Frauwallner (اریش فراوالنر)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
فلسفه دین هندی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roy W. Perrett (auth.) (روی دبلیو پرت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با چند استثنای قابل توجه، فلسفه تحلیلی دین در غرب همچنان تقریباً به طور کامل بر سنت یهودی-مسیحی متمرکز است. به ویژه، نادیده گرفتن منابع غنی از مفاهیم و استدلال های ارائه شده توسط سنت مذهبی هند بسیار مرسوم است. این مایه تاسف است، زیرا بی جهت دامنه بسیاری از فلسفه دین معاصر را ضعیف می کند و مانع از دستیابی به هر گونه بینشی در مورد ادیان هندی می شود که با آن هایی که وضوح و دقت فلسفه تحلیلی برای سنت یهودی-مسیحی امکان پذیر کرده است، مقایسه شود. این جلد به دنبال جبران عدم تعادل است. ایده اولیه دعوت از تعدادی از فیلسوفان هندی و غربی بود تا در مقالاتی در مورد مفاهیم دینی هند به سبک فلسفه تحلیلی دین معاصر مشارکت کنند. محدودیت بیشتری برای مشارکت کنندگان در نظر گرفته نشد و مقالات حاصل (همه قبلاً منتشر نشده بودند) تنوع مضامین و رویکردها را نشان می دهند. بسیاری از ترتیبات مطالب در اینجا بدون شک قابل دفاع هستند. منطقی که اتخاذ شده است، شاید به بهترین وجه از طریق برخی اظهارات مقدماتی در مورد خود مقالات ارائه شود.
پیش‌فرض‌های فلسفه‌های هند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Karl H. Potter (کارل اچ. پاتر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اولین بار در سال 1963 پیش فرض های فلسفه های هند منتشر شد که به عنوان متنی مقدماتی برای دوره های آموزشی در سیستم های فلسفی تفکر کلاسیک هند در نظر گرفته شد. شرح مختصری از کارما و انتقال با مقدمه ای بر روش های هندی برای ارزیابی استدلال ها دنبال می شود. بدنه این اثر شامل سیستم‌های Nyaya Vaisesika، Budism، Jainism، Samkhya و Advaita Vedanta است.
  • تعداد رکورد ها : 23