جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 29
منطق صوری ساده: با تکنیک‌های نمادین فهم عرفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Arnold vander Nat
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: منطق رسمی ساده برای دانش‌آموزانی که هیچ پیش‌زمینه‌ای در منطق یا فلسفه ندارند، یک سیستم کامل منطقی مناسب برای رسیدگی به استدلال‌های روزمره و فلسفی را فراهم می‌کند. منطق صوری ساده با کنار گذاشتن تکنیک‌های مصنوعی که برای فرآیند تفکر روزمره ما طبیعی نیستند، دانش‌آموزان را آموزش می‌دهد تا از طریق استدلال‌های منطقی رسمی برای خودشان فکر کنند و عادات استدلال درست را در آنها ریشه‌دار کنند. ویژگی های منطق رسمی ساده: یک وب‌سایت همراه با کاربرگ‌های تمرینی فراوان، مکمل‌های مطالعه (شامل فلش کارت‌ها برای نمادسازی و قوانین کسر)، و کتابچه راهنمای مربی دو سطح تمرین برای دانش‌آموزان مبتدی و پیشرفته‌تر، واژه‌نامه اصطلاحات، اختصارات و نمادها این کتاب برخاسته از یک دوره محبوب است که نویسنده به همه انواع دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه لویولا شیکاگو تدریس کرده است. او منطق رسمی را بدون روش‌های مصنوعی آموزش می‌دهد - روش‌هایی که اغلب به دنبال حل مسائل منطقی دور از ذهن هستند، بدون اینکه ارتباطی با استدلال‌های روزمره و فلسفی داشته باشند. نتیجه کتابی است که روش‌های آسان و شهودی‌تری برای دست‌وپنجه نرم کردن با منطق رسمی را آموزش می‌دهد - و به عنوان اولین دوره سخت و در عین حال آسان برای پیگیری در تفکر منطقی برای رشته‌های فلسفه و رشته‌های غیرفلسفی به طور یکسان در نظر گرفته شده است.
آغازگر منطق صوری مدرن جلد 2: نظریه محمول [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Paul Teller
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Prentice Hall,
کلیدواژه‌های اصلی :
منطق صوری باستانی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Vyacheslav L. Girko
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
NH,
کلیدواژه‌های اصلی :
آغازگر منطق صوری مدرن جلد 1: منطق جمله [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Paul Teller
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Prentice Hall,
تاریخچه منطق صوری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
I. M. Bochenski (ا. ام بوخنسکی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Forgotten Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گزیده ای از تاریخ منطق صوری در این نسخه از قابل‌توجه‌ترین تاریخ منطق رسمی که تاکنون منتشر شده است، البته با توافق کامل نویسنده، از این فرصت استفاده شده است تا در نسخه اصلی، برخی تنظیمات لازم انجام شود. با این حال، تنها در 36، تعداد قسمت های ذکر شده به دلیل معرفی موضوع جدید تغییر کرده است. آن تغییرات به شرح زیر است. درباره ناشر کتاب فراموش شده صدها هزار کتاب کمیاب و کلاسیک را منتشر می کند. در www.forgottenbooks.com بیشتر بیابید این کتاب بازتولید یک اثر مهم تاریخی است. Forgotten Books از پیشرفته‌ترین فناوری برای بازسازی دیجیتالی اثر استفاده می‌کند و در عین حال عیوب موجود در نسخه قدیمی را ترمیم می‌کند و فرمت اصلی را حفظ می‌کند. در موارد نادر، نقصی در نسخه اصلی، مانند نقص یا صفحه گم شده، ممکن است در نسخه ما تکرار شود. با این حال، ما اکثریت قریب به اتفاق نواقص را با موفقیت ترمیم می کنیم. هرگونه نقصی که باقی می ماند عمداً برای حفظ وضعیت چنین آثار تاریخی باقی می ماند.
مقدمه منطق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Greg Restall (گرگ رستال)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: روش‌های منطق برای درک فلسفه ضروری هستند و در مطالعه ریاضیات، محاسبات، زبان‌شناسی و بسیاری موضوعات دیگر حیاتی هستند. این کتاب معتبر با معرفی مفاهیم و تکنیک های اصلی درگیر در مطالعه منطق، هم منطق صوری و هم منطق فلسفی و راه هایی را که از طریق آن می توانیم به استدلال خوب دست یابیم را بررسی می کند. فصول جداگانه شامل: * گزاره ها و استدلال ها * جداول حقیقت * درختان * شرطی بودن * استنتاج طبیعی * محمول ها، نام ها و کمیت ها * توصیفات قطعی. این مقدمه فوق العاده واضح برای این موضوع برای دانش آموزانی که دوره های مقدماتی منطق را می گذرانند، مناسب است.
المنطق الصوري و الرياضي
نویسنده:
عبد الرحمن بدوي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: وکالة المطبوعات,
منطقِ طریقِ اولایی در آیات قرآن
نویسنده:
محمود زراعت پیشه,عاطفه رنجبر دارستانی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
منطق طریق اولایی نوع خاصی از منطق صوری است که استدلال های آن، برخلاف منطق ارسطویی متعارف، دارای چهار حد است که به واسطة آن ها پس از مقایسة دو شخص، چیز یا کار با هم، حکم یکی به دیگری نیز نسبت داده می شود و یا از آن سلب می شود. این منطق را می توان، به رغم باور آوی سیون، به وفور در آیات قرآن یافت؛ تا آن جا که می توان این صورت از منطق را منطق غالب در آیات قرآن قلمداد کرد. در تحقیق حاضر، پس از مقدمه ای در باب منطق طریق اولایی، به بررسی این نوع منطق در آیات قرآن می پردازیم.
منطق جهت‌مند و معرفت‌شناسی گزاره‌های آن
نویسنده:
مجتبی امیرخانلو
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه تربیت مدرس,
چکیده :
برای آنکه نگره‌ای تازه درباب گزاره یا وضعیت ارایه کنیم یا حتی یک نگره‌ی موجود را ارزیابی نماییم نخست باید انتظار خود را از یک چنین نگره‌ای مشخص کنیم. ما در این رساله، پس از تعیین حداقل انتظارهای خود از یک نگره‌ی گزاره و یک نگره‌ی وضعیت، به سراغ چند نگره‌ی موجود درباب گزاره و وضعیت رفته، براساس انتظار تعریف شده حداقلی خود، آنها را ارزیابی کردیم. سپس براساس آرای جان پالک به بازسازی یک نگره‌ی گزاره و یک نگره‌ی وضعیت پرداخته، نگره‌ی مختار خود را ارایه کردیم. در ‌این نگره‌ی بازسازی‌شده، گزاره‌ها و وضعیت‌ها، هویتهای ضروری مستقل از ذهنی هستند که معنای عملگرهای‌منطقی، معنای مفهومها و معنای دلالتگرها می‌توانند اجزای آنها باشند. میان گزاره و وضعیت تفاوت هست‌شناختی‌ای وجود ندارد و تنها تفاوت آنها در‌شکل منطقی آنهاست. سپس، توانایی نگره‌ی خود را در ‌برآوردن حداقلهای لازم برای یک نگره‌ی گزاره یا وضعیت سنجیدیم. در ادامه دو مفهوم فراساختنی‌بودگی و انگارپذیربودگی را واکاوی کردیم. پس از ارایه گزارشی از چهار تعریف از تعریفهای عمده فراسازی، یعنی تعریفهای شامل فهمیدن، تعریفهای شامل باور، تعریفهای شامل انگارش یک موقعیت و تعریفهای شامل احراز در جهانهای ممکن سازگار و منسجم، آنها را به نقد نشستیم. آنگاه نگره‌ی خودمان از مفهومهای فراساختنی‌بودگی و انگارپذیربودگی را مطرح کردیم و معیاری برای فراساختنی بودن یا انگارپذیر ‌بودن یک وضعیت مفروض ارایه نمودیم. تبیین امکان‌معرفتی و امکان‌متافیزیکی ذیل دو رویکرد اصلی عام‌گرایی جهت‌مند و خاص‌گرایی جهت‌مند بخش دیگری از رساله را تشکیل می‌دهد. ما از طریق نقد قرایت عام‌گرایی و برخی از قرایتهای خاص‌گرایی، قرایت جدیدی از خاص‌گرایی ارایه کردیم و با استفاده از مفهوم فراسازی، نحوه تبیین این دو نوع امکان را در این رویکرد جدید از خاص‌گرایی، بیان نمودیم. در انتهای رساله، سعی کردیم منبعهای اصلی معرفت جهت‌مند یعنی فراسازی، واقعی‌بودگی و شهود را شناسایی کنیم و نشان دهیم که فراسازی و واقعی‌بودگی، در مقایسه با شهود، می‌تواند به‌عنوان یک منبع مطمئن برای تامین سند و شاهد برای معرفت جهت‌مند به‌کار روند.
ترجمه کتاب مقدمه‌‍ای بر منطق
نویسنده:
غلامرضا اطمینان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
مشهد: دانشگاه فردوسی مشهد,
چکیده :
شیو منطق جدید در تحلیل گزاره ها شیوه تابع ارزش است در حالی که منطق سنتی گزاره ها را با رویکردی مفهومی و ربطی تحلیل می کند.شیوه نخست ناشی از رویکردی ریاضیاتی به منطق است در حالی که شیوه دوم ناشی از رویکردی فلسفی است.از نتایج رویکرد ریاضیاتی به منطق پرداختن به بحث های فرامنطقی و منطق کلان است
  • تعداد رکورد ها : 29