جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
توصیف خدایان: بررسی صفات الهی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Oppy, Graham (گراهام اوپی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دینداران چگونه خدا را توصیف می کنند و چه صفاتی را به او نسبت می دهند؟ اینها موضوعات محوری در فلسفه دین هستند. گراهام اوپی در این کتاب به بررسی دقیق صفاتی می پردازد که معمولاً به خداوند نسبت داده می شوند، از جمله بی نهایت، کمال، سادگی، ابدیت، ضرورت، بنیادی بودن، قدرت مطلق، دانایی مطلق، آزادی، غیرجسمانی، خیر کامل و زیبایی کامل. او در سلسله‌ای از فصل‌های اساسی، صفات الهی را یکی یکی بررسی می‌کند و آنها را به طبقه‌بندی بزرگ‌تری از آن صفات مرتبط می‌کند. او همچنین مشکلات موجود در ایجاد این ادعا را بررسی می کند که درک صفات الهی ناسازگار یا نامنسجم است. مطالعه او که به عنوان همراه کتاب او در سال 2006 با عنوان بحث درباره خدایان در نظر گرفته شده است، درگیر طیف وسیعی از بهترین آثار معاصر در مورد ویژگی های الهی است. برای خوانندگان در فلسفه دین جذاب خواهد بود
دعای حاجت: تحقیقی فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Scott Alan Davison
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد به بررسی مسائل فلسفی مربوط به ایده دعای حاجت می پردازد، جایی که این به عنوان فعالیتی طراحی شده برای تأثیرگذاری بر عمل خدای دانا، توانا و کاملاً خوب خداباوری سنتی طراحی شده است. خداباوران همواره حدود منطقی و اخلاقی مختلفی را برای فعل الهی در جهان تشخیص داده اند، اما آیا این حدود در میان دلایل خداوند برای دعای حاجت فضایی برای ایجاد تفاوت باقی می گذارد؟ دعای حاجت: یک تحقیق فلسفی با استفاده از مفهوم تبیین متضاد، شرح جدیدی از شرایط مورد نیاز برای اجابت دعای حاجت ایجاد می کند. اسکات دیویسون با توجه دقیق به تحولات اخیر در متافیزیک، معرفت شناسی و نظریه ارزش، ادبیات معاصر را در این مورد بررسی می کند. او پرسش‌هایی را درباره آزادی و مسئولیت انسان در رابطه با دیدگاه‌های مختلف مشیت الهی، همراه با معماهای ذاتی آموزه‌های مسیحی در مورد دعا مورد بررسی قرار می‌دهد. دیویسون چالش‌های جدیدی را برای انسجام ایده اجابت دعا بر اساس ماهیت آزادی الهی، محدودیت‌های دانش بشری، و ماهیت آن چیزهای خوبی ایجاد می‌کند که قبل از دادن آنها به اجازه گیرنده نیاز دارد. او دفاع‌های جدیدی را پیشنهاد می‌کند، بر اساس تحلیل دقیق کاستی‌های پیشنهادهای قبلی و روشن کردن موضوعات برای بحث‌های آینده.
نظر هگل در اثبات و تشخص خدا: مطالعاتی درباره منطق و فلسفه دین هگل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert R. Williams
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تحلیل هگل از فرهنگ خود گرایش های نیهیلیستی در مدرنیته را مشخص می کند، یعنی مرگ خدا و پایان فلسفه. فلسفه و دین هر دو به حدی توخالی شده‌اند که اختلافات سنتی بین ایمان و عقل غیرممکن می‌شود، زیرا هیچ یک دیگر محتوایی ندارند که در مورد آن اختلافی وجود داشته باشد. این نیهیلیسم است هگل با تجدید برهان هستی‌شناختی (منطق) و هستی‌شناسی که شکل تثلیث‌گرایی فلسفی را به خود می‌گیرد، به این وضعیت پاسخ می‌دهد. هگل در مورد براهین و شخصیت خدا، بازنگری هگل از براهین الهیاتی را به عنوان ارتقای روح به سوی خدا و دفاع از محتوای آنها در برابر انتقادات کانت و ژاکوبی بررسی می کند. همچنین مسئله شخصیت الهی را در منطق و فلسفه دین مورد توجه قرار می دهد. این موضوع منعکس کننده ضد فرمالیسم هگل است که به دنبال بازگرداندن محتوای معین برای حقیقت (منطق) و مفهوم خداست. در حالی که شخصیت خدا موضوعی بود که مکتب هگلی را به دو جناح چپ و راست تقسیم کرد، هر دو طرف در تفسیر شکست می خورند. دیدگاه هگلی مرکزی هم تقریباً ناشناخته است و هم وفادارترین دیدگاه به پروژه هگل است. آنچه دو بخش کتاب را به هم پیوند می دهد - تثلیث گرایی فلسفی یا هویت هگل به عنوان وحدت در و از طریق تفاوت (منطق) و تثلیث الهیات او، یا تجسم، تثلیث، آشتی و اجتماع (فلسفه دین) - منطق مفهوم هگل است. . دیدگاه متافیزیکی هگل از شخصیت با تکینگی (Einzelheit) این مفهوم یکی می شود. این به عنوان هسته نظری خود مفهوم نامتناهی حقیقی را شامل می شود: وحدت در تفاوت بینهایت / متناهی، اندیشه و هستی، وحدت الهی-انسانی (تجسم و تثلیث)، خدا به عنوان روح در جامعه خود.
خدا و زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Natalja Deng
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: گفته می شود که خدای دین غرب ابدی است. اما به چه معنا است؟ آیا خدا به نحوی فراتر از زمان است و زندگی می کند که شامل مواردی پس از دیگری نمی شود؟ یا آیا رابطه خدا با زمان بسیار شبیه ماست، به طوری که ابدیت خدا فقط در این است که هیچ زمانی وجود نداشته باشد که خدا وجود نداشته باشد؟ حتی برای غیر مؤمنان نیز، این مسائل پیامدهای جالبی برای ارتباط یافته های تاریخی و علمی از یک سو و دین از سوی دیگر دارد. این عنصر خواننده را با پس‌زمینه متافیزیکی لازم آشنا می‌کند و سپس دلایل موافق و مخالف تلقی خدا را بی‌زمان بررسی می‌کند.
 آگاهی و وجود خدا: برهان خداباوری (مطالعات روتلج در فلسفه دین) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J.P. Moreland
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چنددوکسی: الهیات کثرت و رابطه  [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Catherine Keller, Laurel Schneider
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
کلیدواژه‌های اصلی :
کیهان شناسی دین و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rudolf Steiner
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Kessinger Publishing, LLC ,
کلیدواژه‌های اصلی :
عصر ولتر: تاریخ تمدن در اروپای غربی از 1715 تا 1756: با تأکید ویژه بر تضاد دین و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Will Durant, Ariel Durant
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Simon & Schuster,
کلیدواژه‌های اصلی :
الاهیات گناه و طبیعت شلایرماخر: عاملیت، ارزش و الهیات مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel J. Pedersen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
چکیده ماشینی : فردریش شلایرماخر (1768-1834) اغلب به عنوان پدر الهیات مدرن شناخته می شود که به دلیل تلاشش برای آشتی دادن آموزه های سنتی مسیحی با انتقادات فلسفی و اکتشافات علمی شناخته می شود. علیرغم تأثیر آثار او بر شخصیت های مهمی مانند کارل بارت، او تا حد زیادی توسط الهیدانان معاصر نادیده گرفته شده است. این کتاب با تمرکز بر آموزه گناه شلایرماخر، نشان می دهد که چگونه شلایرماخر نه تنها بد تعبیر شده، بلکه دست کم گرفته شده است، و سزاوار بررسی مجدد انتقادی است. این کتاب با توجه به سه موضوع به شلایرماخر در مورد گناه می پردازد: یکی، قدرت آن در گذر از یک معضل غیر قابل حل فرااخلاقی در قلب بحث های مدرن در مورد گناه. دو، سازگاری مورد نظر آن با علوم طبیعی. و سه، ارزیابی مجدد جایگاه آن، و بنابراین جایگاه شلایرماخر، در تاریخ الهیات. این کتاب مشکلاتی را که به طور همزمان از علوم طبیعی، الهیات اعتراف، اخلاق و متافیزیک ناشی می‌شوند را در یک گزارش واحد و یکپارچه با استفاده از اندیشه‌ای که شلایرماخر مطالعه نشده از جزم‌شناسی او یعنی ایمان مسیحی حل می‌کند، حل می‌کند. بر خلاف گزارشی که گاهی از الهیات مدرن ارائه می‌شود و با گسست از «متافیزیک یونانی» مشخص می‌شود، روایت شلایرماخر با بازیابی تفکر باستانی و نه برانگیزاننده در خدمت گزارشی از گناه که برای علم طبیعی کافی است، کاملاً در تضاد قرار می‌گیرد. این یک کشف مجدد حیاتی یک صدای بنیادی در الهیات است. به این ترتیب، برای محققان الهیات مدرن، اخلاق الهیات و تاریخ مسیحیت مدرن بسیار جذاب خواهد بود.
فلسفه دین در قرن بیست و یکم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
D. Z. Phillips, Timothy Tessin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave ,
کلیدواژه‌های اصلی :