جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
محدوده عقل؟: علم و دین در جامعه مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alex Bentley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آیا دانشمندان باید باورهای مذهبی را به چالش بکشند؟ آیا دین در جامعه بشری اجتناب ناپذیر است؟ آیا دین برای جامعه ضرر دارد؟ آیا خود علم می تواند الهام بخش شگفتی معنوی باشد؟ تقابل علم و دین در سال‌های اخیر بحث‌های عمومی زیادی را در مورد دین تعریف کرده است، که اخیراً در کتاب‌های پرفروشی که درگیری بین دانشمندان و مؤمنان مذهبی را به تصویر می‌کشند، مانند The God Delusion اثر ریچارد داوکینز و پایان ایمان یا نامه به یک ملت مسیحی اثر سام هریس. . اما این شکاف «ما در برابر آنها» چه معنایی برای جامعه دارد؟ این مجموعه مقالات به دانشمندان علوم اجتماعی، دانشمندان علوم طبیعی و الهیات که تجربه آنها ارتباط مستقیمی با این موضوعات عمده دارد، صدایی می بخشد و جایگاه علم را در بحث مدرن روشن می کند. شامل مشارکت‌های مری میدگلی (دانشگاه نیوکاسل آپون تاین، بریتانیا)، دنیس الکساندر (دانشگاه کمبریج، بریتانیا)، ریچارد رابرتز (دانشگاه لنکستر، بریتانیا)، باب لیتون (دانشگاه دورهام، بریتانیا)، سیمون کلمن (دانشگاه ساسکس، بریتانیا) ، مایکل شرمر (مدیر اجرایی انجمن شکاکان و مقاله نویس ماهانه برای Scientific American)، لوئیس ولپرت (دانشگاه کالج لندن، انگلستان)، اندرو نیوبرگ (دانشگاه پنسیلوانیا)، تیموتی تیلور (دانشگاه برادفورد، انگلستان)، استیون میتن (دانشگاه) از ریدینگ، بریتانیا)، دیوید اسلون ویلسون (دانشگاه بینگهامتون)، هربرت ماشنر (دانشگاه ایالتی آیداهو)، یان ریدر (دانشگاه منچستر، بریتانیا)، هیروکو کاوانامی (دانشگاه لنکستر، بریتانیا)، آندریان کریه (سودویچه سایتونگ)، جان هدلی بروک (دانشگاه آکسفورد، بریتانیا)، گوردی اسلک (نویسنده نبرد بر سر معنای همه چیز)، ست شوستاک (موسسه ستی)، ویلیام کالوین (دانشگاه واشنگتن)، و دیوید ویلکینسون (دانشگاه دورهام، بریتانیا)
مدخل إلى اسلامية المعرفة
نویسنده:
عماد الدين خليل
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
بين التوهم و التعقل، فلاسفة الاديان في الميزان
نویسنده:
ميثاق طالب كاظم الظالمي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
موقف الاسلام من العلم والفن والفلسفة
نویسنده:
د. عبدالحليم محمود
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
نحو جيل مسلم - الاسلام و العلم
نویسنده:
أحمد عبدالحميد غراب
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
فكرة التاريخ بين الاسلام والماركسية
نویسنده:
محمود إسماعيل
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
 مكتبة مدبولي,
علم و دین ناراحت کننده: مشارکت ها و سؤالات از مطالعات کوئیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lisa Stenmark
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Religion and science as a critical discourse,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب از کار فکری نظریه دگرباش وام گرفته است تا گفتمان‌های «دین» و «علم» و به‌طور تعمیم «گفتمان علم و دین» را آشفته یا «دگرباش» کند. فصل‌های این جلد با برگرفتن سرنخ‌های فکری و اجتماعی از آثار نظریه‌پردازان تأثیرگذار مانند میشل فوکو، جودیت باتلر و ایو سدویک، حداقل بر روی سه ویژگی مشترک نظریه دگرباش همگرا می‌شوند. اول، نظريه دگرباش با توجه به اينكه در مواقعي هنوز شيوه‌هاي تفكري از نظر علمي و مذهبي وجود دارد، به چالش مي‌كشد. دوم، تجسم را جدی می گیرد. سوم، این تعامل ناگزیر مسیرهای جدیدی را برای اندیشیدن در مورد اهمیت «حقایق» مذهبی و علمی ایجاد می کند. این سه ویژگی در نهایت به تحقیقات انتقادی در مورد معانی "علم" و "دین" و روابط بین این دو کمک می کند.