جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2273
نقطه ضعف خدا: الهیات واقعه
نویسنده:
John D. Caputo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
خدای بی نهایت: دیدگاه‌های جدید در الهیات و فلسفه
نویسنده:
Benedikt Paul Göcke (editor), Christian Tapp (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : دو سؤال در مورد مطالعات کلامی و فلسفی معاصر اغلب نادیده گرفته می شود: "آیا خدا نامتناهی است یا متناهی؟" و "این که بگوییم خدا نامتناهی است به چه معناست؟" در بی نهایت خدا، بندیکت پل گوکه و کریستین تپ دانشمندان برجسته را گرد هم می آورند تا در مورد بی نهایت بودن خدا از دیدگاه های فلسفی و الهیاتی بحث کنند. هر مشارکت کننده با به کارگیری روش های الهیات تحلیلی و فلسفه تحلیلی به جنبه خاصی از بی نهایت بودن خداوند می پردازد. مقالات بخش اول به بررسی مسائل تاریخی از منظری نظام مند می پردازد. مشارکت کنندگان بر روی پدران کاپادوکیه، توماس آکویناس، لایبنیتس، کانت، هگل، بولزانو و کانتور تمرکز دارند. بخش دوم به مسائل خاصی مربوط به رابطه بین نامتناهی خداوند و هم متناهی بودن جهان و هم صفات کلاسیک خداوند می پردازد: ابدیت، بساطت، همه جا حضور، قدرت مطلق، دانای مطلق و کمال اخلاقی. کتاب‌هایی وجود دارند که به مفهوم بی‌نهایتی در ریاضیات و در فلسفه عمومی می‌پردازند، اما هیچ متن واحدی بهترین فیلسوفان تحلیلی و متکلمان را گرد هم نمی‌آورد که به جنبه‌های مختلف بی‌نهایتی خداوند و مسائل مرتبط با آن می‌پردازند. این کتاب دانشجویان و دانش پژوهان را در زمینه فلسفه دین، الهیات و متافیزیک مورد توجه قرار خواهد داد.
جهان قابل درک: تعامل علم و الهیات
نویسنده:
George V. Coyne, Michael Heller (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer-Verlag Berlin Heidelberg ,
چکیده :
چکیده ماشینی : چرا دنیای ما قابل درک است؟ این سوال آنقدر پیش پا افتاده به نظر می رسد که کمتر کسی جرات پرسیدن آن را داشته است. در این کتاب به بررسی ریشه های عمیق رمز و راز عقلانیت می پردازیم. تحقیق در مورد عقلانیت جهان بیش از دو هزار سال و نیم پیش آغاز شد، زمانی که چند انسان شجاع سعی کردند جهان را تنها با کمک عقل درک کنند و بافت آرامش بخش اسطوره و افسانه را رد کردند. پس از بسیاری از ماجراهای فلسفی و الهیاتی، مفهوم یونانی عقلانیت پایه های یک شیوه تفکر انقلابی را بنا نهاد: روش علمی، که جهان را متحول کرد. اما با نگاهی به جدیدترین ثمرات عقلانیت جهان - نظریه نسبیت، مکانیک کوانتومی، وحدت فیزیک، گرانش کوانتومی - این سوال مطرح می شود: حدود روش علمی چیست؟ اصل اصلی عقلانیت این است که تا زمانی که به همه چیز پاسخ داده نشده است، هرگز از پرسیدن سوال دست نکشید... "جهان قابل درک کتابی متفکرانه از دو نویسنده است که در فیزیک و نجوم و همچنین در الهیات تخصص حرفه ای دارند. آنها به طور استثنایی از تاریخچه رابطه علم و الهیات آگاه هستند و در طول بحث خود احترام تجربی را حفظ می کنند. شواهد و تقدیم به عقلانیت. حتی با وجود اینکه من با همه نتایج آنها در مورد مسائل بسیار پیچیده موافق نیستم، من تحت تأثیر عادلانه بودن استدلال آنها هستم.
الهیات حس: جان آپدایک، تجسم، و ادبیات آمریکایی اواخر قرن بیستم (ادبیات، دین، مطالعات پساسکولار)
نویسنده:
Scott Dill
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ohio State University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : کتاب الهیات حس: جان آپدایک، تجسم و ادبیات آمریکایی اواخر قرن بیستم اثر اسکات دیل، الهیات، زیبایی‌شناسی و بدن را با هم ترکیب می‌کند و استدلال می‌کند که آپدایک، یک شخصیت مرکزی در ادبیات آمریکا پس از سال 1945، عمیقاً در پرسش‌های کاری خود گنجانده است. بدن و حواس با سوالات الهیات. دیل نه تنها از کار آپدایک - که به طور مهمی از زمان مرگ نویسنده در سال 2009 مورد بازبینی قرار گرفته است - بلکه درک جدیدی از رابطه بین زیبایی شناسی، مذهب و تجربه فیزیکی ارائه می دهد. دیل میراث ادبی منحصربه‌فرد آپدایک را بررسی می‌کند تا برای نظریه‌ای واقعاً پساسسکولار از تجربه زیبایی‌شناختی استدلال کند. هر فصل یکی از حواس پنج گانه و ارتباط آن با دغدغه های نظری گسترده تر را شامل می شود: تأثیر، ذهنیت، هستی شناسی، اخلاق و الهیات. دیل در حالی که آثار آپدایک را در ارتباط با دیگر نویسندگان آمریکایی اواخر قرن بیستم قرار می دهد، مفاهیم تجسم آنها را توضیح می دهد و از آنها برای ارائه گزارش جدیدی از زیبایی شناسی پساسکولار استفاده می کند. هیچ رمان نویس دیگری تجربه حسی صرف را به دقت، به وسعت، یا به اندازه الهیات به تصویر نکشیده است – که مکرراً به عنوان توجیه سبکی خود به آموزه آفرینش روی آورده است. دیل در بررسی داستان‌ها، رمان‌ها، شعرها و مقالات متعددش ثابت می‌کند که آپدایک ما را مجبور می‌کند تا قدرت ادبیات را برای احیای تجربه حسی به‌عنوان یک پرسش الهیات بازنگری کنیم.
خلقت، تکامل و معنا
نویسنده:
Attfield, Robin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
چکیده ماشینی : پوشش دادن؛ نیم عنوان؛ صفحه عنوان؛ صفحه حق چاپ فهرست مطالب؛ سپاسگزاریها؛ مقدمه؛ بخش اول: معنا و خلقت. فصل اول: معنا، تصدیق و قیاس; بخش 1: ارتباطات معنادار، زندگی معنادار و نظریه های معنا. بخش 2: چالش راستی آزمایی؛ بخش 3: برخی از دلالت های راستی آزمایی برای زبان دینی. بخش 4: موضع گیری های بعدی آیر. بخش 5: برخی ایرادات به راستی آزمایی; بخش 6: ایجاد و قیاس; فصل دوم: واقع گرایی، ضد واقع گرایی و دین; بخش اول: واقع‌گرایی و ریشه‌های ضد واقع‌گرایی؛ این کتاب در عین رد آفرینش‌گرایی، دلیل اعتقاد به خلقت و تکامل را ارائه می‌کند. مسائل معنا، زمینه تحقیق را فراهم می کند. این کتاب از معنی دار بودن زبان در مورد خدا دفاع می کند و همچنین اعتقاد به خلقت و تکامل را به معنای زندگی مرتبط می کند. این ادعا می‌کند که معنا را می‌توان در پذیرش آگاهانه نقش مباشر بیوسفر سیاره‌ای و در نتیجه ثمرات خلقت یافت. ویژگی های متمایز عبارتند از یک مورد پایدار برای درک واقع گرایانه از زبان در مورد خدا. دفاع معاصر از برخی از دلایل اعتقاد به خدا و خلقت; غربال کردن نسخه‌های مختلف داروینیسم و ​​پیامدهای آنها برای باورهای دینی. روایت داروینی از رابطه شکار و دیگر شرارت های ظاهری با خلقت. ارائه جدیدی از استدلال از ارزش جهان تا هدفمندی تکامل. و بحث در مورد اینکه آیا خود معنا تکامل می یابد یا نه، و مبانی دینی و سکولار برای اعتقاد به مباشرت.
آمادگی برای الهیات طبیعی: با یادداشت‌های کانت و رونوشت الهیات عقلانی دانزیگ
نویسنده:
Johann August Eberhard, Immanuel Kant
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
چکیده ماشینی : یوهان آگوست ابرهاردز آماده سازی برای الهیات طبیعی (1781) که به عنوان یک کتاب درسی برای استفاده در دروس الهیات طبیعی طراحی شده و توسط ایمانوئل کانت به عنوان مبنای سخنرانی هایش در مورد دکترین فلسفی دین استفاده شده است، اکنون برای اولین بار به زبان انگلیسی در دسترس است. با تمرکز قوی بر مباحث مختلف فکری و متون مهم تاریخی در اواخر رنسانس و اوایل الهیات مدرن، آمادگی برای الهیات طبیعی بر نحوه تفکر کانت در مورد شناخت عملی و همچنین مفاهیم اخلاقی و دینی تأثیر گذاشت. دسترسی به متن کامل ابرهاردز این امکان را فراهم می کند که تشخیص دهیم کانت در کجای سخنرانی ها تغییراتی را در آنچه ابرهارد نوشته است ایجاد می کند و در کجا ایده های خود را بیان می کند. این ترجمه با شناسایی خطوط تحقیق ناشناخته جدید، درک عمیق‌تری از آموزه‌های صراحتاً مذهبی کانت و نوشته‌های اخلاقی محوری او، مانند زمینه‌های متافیزیک اخلاق و نقد عقل عملی، به دست می‌دهد. همراه با یادداشت‌های دست‌نویس کانت که قبلا ترجمه نشده روی متن ابرهارد و همچنین رونوشت‌های دانزیگ درس کانت در الهیات عقلانی، آماده‌سازی برای الهیات طبیعی دارای واژه‌نامه دوگانه انگلیسی-آلمانی/آلمانی-انگلیسی، تطابق و مقدمه‌ای است که کتاب را در همخوانی قرار می‌دهد. الهیات و فلسفه قرن 18. این کمک قابل توجهی به مطالعات کانتی قرن بیست و یکم است.
اصرار خدا: الهیات شاید و اگر
نویسنده:
John D. Caputo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
حماقت خدا: الهیات بی قید و شرط
نویسنده:
John D. Caputo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Polebridge Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : کاپوتو با الهام از پیشنهاد پل تیلیش مبنی بر اینکه الحاد پایان الهیات نیست، بلکه آغاز آن است، و این ایده را همراه با ایده دریدا در مورد غیرقابل ساختن کار می کند، کاپوتو این ایده را بررسی می کند که منفعت واقعی الهیات خدا نیست، به ویژه خدا به عنوان موجود برتر نیست. ، اما بی قید و شرط. حماقت خدا خوانش رادیکال زبان انفجاری پولس در اول قرنتیان 1 را در مورد موضعی که خدا با هیچ و هیچ کس جهان می کند ادامه می دهد که اولین بار در ضعف خدا (2006) و اصرار خدا (2013) معرفی شد.
کنش الهی و ذهن انسان
نویسنده:
Sarah Lane Ritchie
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : آیا ذهن انسان منحصراً غیرفیزیکی یا حتی معنوی است، به گونه ای که نیات الهی بتواند با واقعیت های فیزیکی روبرو شود؟ از آنجایی که دانشمندان علم و دین ده‌ها سال تلاش کرده‌اند تا یک «مشترک علّی» بین خدا و جهان طبیعی را شناسایی کنند، آگاهی انسان اغلب به‌عنوان یک چنین مکان تعامل الهی-انسانی ممتاز بوده است. با این حال، این حرکت دوگانگی شهودی هم با علم معاصر همخوانی ندارد و هم از نظر الهیات ناکافی است. با کنار گذاشتن الگوی طبیعت خدا که توسط نظریه‌های کنش الهی غیرمداخله‌گرایانه معاصر ارائه شده است، فرد آزاد می‌شود تا جایگزین‌های الهیاتی و متافیزیکی را برای درک کنش الهی در ذهن کشف کند. سارا لین ریچی پیشنهاد می‌کند که یک طبیعت‌گرایی خداباورانه قوی‌تر از نظر الهیات، دید قانع‌کننده‌تری از کنش الهی در ذهن ارائه می‌دهد. با تأیید اینکه کاملاً طبیعی بودن به معنای درگیر بودن با حضور فعال خداوند است، می توان فعل الهی را نه تنها در ذهن انسان، بلکه در سراسر جهان طبیعی تأیید کرد.
  • تعداد رکورد ها : 2273