جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
رمز و راز سازگاری هیوم (دیوید هیوم) [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Panteha Yektaeian
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : خوانش سنتی هیوم این است که او یک نظریه پرداز قاعده مندی در مورد علیت و سازگاری با موضوع آزادی انسان و مسئولیت اخلاقی است. من استدلال می کنم که این خوانش ها متقابلاً منحصر به فرد هستند --- یعنی. تأیید یکی مستلزم طرد دیگری است --- زیرا آنها بر اساس یک فرض اساسی، یعنی حقیقت جبر علّی، اختلاف دارند. بورسیه نسبتاً اخیر "نیو هیوم" ادعا کرده است که او یک واقع گرا علّی است --- یعنی. که او به وجود عینی (مستقل از ذهن) ارتباطات ضروری یا قوای علّی معتقد است. من مخالف این قرائت «جدید» هستم و تحلیلی را در حمایت از یک نوع فشار منظم سنتی ارائه می‌دهم. ادعای اصلی که می‌خواهم ثابت کنم این است که انتساب نادرست سازگارانه ناشی از دوشاخه‌سازی نامشروع استدلال‌های ضرورت و آزادی هیوم از سوی مفسران در هر دو طرف اختلاف است، دوشاخه‌ای که «پروژه آشتی‌کننده» هیوم را تحریف کرده و همواره تضعیف می‌کند. به عبارت دیگر، تعریف مجدد هیوم از اصطلاحات بحث آزادی اراده، قرائت سازگاری استاندارد را رد می کند، زیرا هیوم صدق (یا نادرستی) جبر را پیش فرض نمی گیرد یا حتی به آن توجه نمی کند. بلکه او به روانشناسی تجربه ذهنی ما (و/یا ایده) ضرورت توجه دارد، یعنی اینکه چگونه و چرا ضرورت (و/یا ایده ضرورت) برای تجربه انسانی یا طبیعت انسانی ضروری است. به طور خاص، من استدلال می‌کنم که برخورد هیوم با ضرورت به بهترین وجه ممکن است به عنوان اشاره به ملاحظات عمل‌گرایانه درک شود: نگرانی‌های نهایی او راه‌هایی است که در آن تجربه(های) ضرورت ما در راه پیش‌بینی، پیش‌بینی‌پذیری، و/یا به ما کمک می‌کند. توانایی پیش بینی رویدادهای طبیعی، از جمله اعمال و انتخاب های انسان. این خط فکری به ویژه در بخش 7 «آزادی و ضرورت» از تحقیقی در مورد درک انسانی واضح است، در حالی که جنبه روانی- ذهنی کانون بحث هیوم از ارتباطات ضروری در رساله است. آنچه از بررسی هر یک از این متون مشخص می‌شود این است که برخورد هیوم با ضرورت را نباید با روایت جبرگرایانه علّی سازگاری از آن اشتباه گرفت.
به سوی الهیات پریکورتیک ادیان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Joas Adiprasetya
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه مدلی از الهیات ادیان را بر اساس پریکورزیس تثلیثی (سکونت متقابل یا نفوذ متقابل) به عنوان جایگزینی برای مدل های توسعه یافته توسط Raimundo Panikkar، Gavin D'Costa و S. Mark Heim می سازد. از یک سو، الگوی پریکورتیک من با دیگران علاقه ای به حفظ دیالکتیک بین تعهد به حقیقت مسیحی و گشودگی به حقایق ادیان دیگر دارد. از سوی دیگر، مدل من منتقد است و سعی می کند از محدودیت های مدل های دیگر فراتر رود. با برخاستن از «تثلیث باز» یورگن مولتمان، «خدا-که باشد» ریچارد کرنی و تصاویر سازنده دیگر متفکران، درک خاصی از پریکورزیس به دست می‌آورم که مستلزم یک پیکربندی سه‌گانه قوی از سه رابطه است: طبیعت-پریکورزیس (دوتا مسیح) طبیعت‌ها)، پری‌کورسیس (اشخاص خدا) و واقعیت پری‌کورسیس (خدا-جهان)
منبع اخلاق برای "آینید" ویرژیل [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Tamilyn H. Mulvaney
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه بر آن است تا مشخص کند که آئنید ویرژیل کدام مکتب فلسفی، چه اپیکوری و چه رواقی را با دقت بیشتری منعکس می کند. شخصیت‌های Anchises، Dido و Aeneas مورد بررسی قرار گرفته‌اند. به تصویر کشیدن تقوا، عدالت، عواطف و خشم و; مسائل فلسفی آزادی اراده، سرنوشت و ترکیب کیهان. در خاتمه، وجود آزادی اراده ای که برای شخصیت های انسانی در این اثر قائل شده و تمایزی که ویرژیل بین مشتری و سرنوشت ایجاد کرده است، به این نتیجه می رسد که بعید است این اثر رواقی باشد. همچنین، این پایان نامه استدلال می کند که ارائه ویرژیل از تقوا، عدالت، عاطفه و خشم با برداشت اپیکوری از این ویژگی ها سازگار است. بنابراین، اگر بتوان آئنید را از هر یک از مکتب‌های فکری فلسفی نسبت داد، بسیار راحت‌تر به قرائت اپیکوری می‌آید.
مفهوم "جسم مسیح" در پرتو روانشناسی عبری و نظریه روانشناسی و فلسفی مدرن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
John Leslie Rossner
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
ظهور و چگونگی زندگی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Anthony Machum
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه از هستی شناسی ظهور گرای واقع گرایانه مانوئل دلندا برای نشان دادن پایه ای برای اخلاق امکان باز و آزمایش استفاده می کند. هستی شناسی نوظهور دلندا به عنوان پلی استفاده خواهد شد که طبیعت را به عنوان یک سیستم خلاق به زندگی انسان به عنوان خلاق خودآگاهانه پیوند می دهد. به عنوان یک هدف نوظهور زندگی انسان، آزمایش شخصی یک بعد اخلاقی غیرقابل تقلیل دارد. من استدلال خواهم کرد که مفهوم جان راسون از به رسمیت شناختن برابر متقابل یا جهانشمول بودن به عنوان اشتراک، مفاهیم اخلاقی مستلزم اما در کار دلندا را به بهترین شکل توضیح می دهد. فصل 1 یک مقدمه کلی است و سه دیدگاه رقیب را که این پایان نامه با آنها مخالف است و جایگزینی برای آنها ارائه می دهد، بیان می کند. فصل 2 معنا و پیامدهای برداشت دلندا از فرآیندهای طبیعی را به عنوان خلاقانه توضیح می‌دهد، و پیشنهاد می‌کند که اگر واقعیت آن‌گونه است که دلندا ادعا می‌کند، پیامدهای اخلاقی برای اینکه چگونه باید زندگی کنیم، وجود دارد. این پیامدهای اخلاقی ویژگی های نوظهور سازمان طبیعی و اجتماعی هستند. بنابراین، فصل 3 به گزیده ای از مطالب از دیگر متفکران معاصر در مورد ظهور نگاه می کند، با هدف تسکین بیشتر مفهوم دلندا و توضیح مناسبت منحصر به فرد آن برای پیامدهای اخلاقی که این پایان نامه توضیح می دهد. در فصل 4، مفاهیم اخلاقی هستی شناسی دلندا به طور کامل آشکار خواهد شد. من نشان خواهم داد که چگونه اصل شناخت برابر متقابل راسون یک ویژگی نوظهور تاریخ بشر است و به این ترتیب، شالوده اجتماعی برای اخلاق آزمایش شخصی و امکان باز است که توسط هستی شناسی دلندا توضیح داده نشده است.
کمال‌پذیری انسان و ارتباطات اجتماعی: بررسی کتاب عدالت سیاسی ویلیام گادوین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mark Alan. Barrett
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فیلسوف بریتانیایی ویلیام گادوین (1756--1836)، به سنت روشنگری فرانسوی، به قدرت عقل و حقیقت برای بهبود جامعه و وضعیت انسانی ایمان عالی داشت. گادوین در تحقیقی درباره عدالت سیاسی و تأثیر آن بر خوشبختی و اخلاق، مؤثرترین روش را برای دستیابی به سعادت عمومی جستجو کرد. تحقیقات او شامل اشکال عمومی و سیاسی جامعه بود. او از طریق این تحقیقات به این نتیجه رسید که بهبود افراد بهترین امید را برای بهبود خود جامعه ارائه می دهد. علاوه بر این، گادوین چشم انداز بهبود فردی را با یک تمرین ارتباطی مبتنی بر گفتگوی صمیمانه و منطقی پیوند داد. در این پایان نامه، من نظریه گادوین در مورد کمال بودن انسان و ارتباطات اجتماعی را بازسازی می کنم و استدلال می کنم که روایت او هم منسجم و هم قابل قبول است. من ایراداتی را در نظر می‌گیرم که ادعا می‌کنند گادوین بیش از حد بر نقش عقل در بهبود تأکید کرده است و نشان می‌دهد که ایده‌آل ارتباطی او قابل اجرا نیست. من همچنین گادوین را در زمینه اجتماعی/تاریخی انگلستان در دهه 1790 ارائه می کنم تا بتوانیم بینش ارزشمندی در مورد پیشنهادهای او برای تغییر اجتماعی به دست آوریم
روح القدس در الهیات پل تیلیش [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jack P Peck
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه ارزیابی مثبت و طرح کلی الهیات روح القدس پل تیلیش است. در این ارزیابی، دیدگاه تیلیچ در مورد روش همبستگی روح الهی و روح انسان با تأکید بر تلاش وی برای بازیابی بعد روح در آموزه ای از انسان ارائه شده است. نکته مهم برای این تز، تأکید تیلیش بر «آزادی روح» است. این تأکیدی بود که تیلیش را به اتخاذ دیدگاه‌های قطعی در مورد رابطه امر مقدس با قلمروهای سکولار زندگی سوق داد. در نهایت، الاهیات تیلیش در مورد روح به افزایش نگرانی او برای وضعیت مرزی جدید بین مسیحیت و ادیان جهانی در «دین روح ملموس» کمک کرده است.
شعر سه جانبه: بررسی مجدد زیبایی شناسی افلاطون [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Michael J. Regier
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : رویکردهای سنتی که در تحلیل زیبایی‌شناسی افلاطون اتخاذ می‌شوند، یا به گفت‌وگوهای انتقادی (به ویژه نقدهای موجود در سراسر جمهوری)، یا گفت‌وگوهایی که شعر را در پرتوی مثبت‌تر نشان می‌دهند، امتیاز می‌دهند. تأکید بر یکی از این رویکردها، به درجات مختلف، به حذف موضع مخالف منجر می شود. با این حال، اگر شعر مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد و ساختاری سه جانبه به آن داده شود، می توان به آشتی این مواضع رسید. تقسیم بندی سه گانه در مجموعه افلاطون غیر معمول نیست و با بررسی حس افلاطون از شعر به گونه ای که گویی دارای سه جزء است - یک جزء مادی، یک مؤلفه فکری و یک مؤلفه صادقانه - درک بهتر زیبایی شناسی گسترده تر افلاطون ممکن می شود. هر بخش از شعر با جفت های اشتهاآور و مادی، روحی و عقلانی و منطقی و صادقانه با ظرفیتی از روح مطابقت دارد و بر آن تأثیر می گذارد. بررسی رابطه شعر و روح، ظرایف ظریفی را در شعر آشکار می‌کند و به شعر اجازه می‌دهد تا بالاتر از آنچه در نقدها مطرح می‌شود، صعود کند. همراه با تقسیم سه گانه، باید تمرکز و درک بیشتری از «الهام بخش الهی» در آثار فلسفی افلاطون وجود داشته باشد. با تبیین شخصیت «الهام‌دهنده الهی»، می‌توان مؤلفه حقیقت شعر و فلسفه را به یک رابطه نزدیک‌تر کشاند. ماهیت تاریخ‌نگاری شعر، زمانی که در منبعی الهی ردیابی شود، می‌تواند دارای حقیقتی باشد که به شعر اعتبار می‌بخشد. بنابراین، با ساختارشکنی شعر به سه جزء متمایز، و شناخت نقش الهام‌دهنده الهی در تصور افلاطون، می‌توان درک سازنده‌ای از شعر ساخت که هم بحث‌های انتقادی و هم مثبت شعر ارائه شده در میان گفت‌وگوها را مشروعیت بخشد.
نظریه ایستایی و تعهدات دیالکتیکی استدلال کنندگان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Takuzo. Konishi
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه از منظر بلاغی به بررسی تئوری تعهدات دیالکتیکی یک استدلالگر برای برخورد با ایرادات و مواضع بدیل می پردازد. رالف اچ. جانسون استدلال می‌کند که، علاوه بر ارائه دلیل خوبی برای حمایت از تز پیش‌رفته، یک استدلال‌کننده موظف است یک ردیف دیالکتیکی ارائه دهد، سطحی اضافه‌شده که در آن استدلال‌کننده به اعتراض‌ها یا موضع‌های جایگزین پاسخ می‌دهد. به نظر نمی‌رسد که در تدوین نظریه تعهدات دیالکتیکی یک استدلال‌گر از دیدگاه منطقی غیررسمی، نظریه‌ای راهنما داشته باشند که به مشخص کردن اینکه استدلال‌گر موظف به پرداختن به کدام ایرادها و موضع‌های جایگزین است، کمک کند. این پایان نامه بررسی می کند که آیا نظریه کلاسیک بلاغی ایستایی می تواند به یک استدلالگر کمک کند تا ایرادات احتمالی و مواضع جایگزین را به روشی سیستماتیک پیش بینی کند. نظریه سکون کلاسیک شامل مراحل بالقوه یا انواع «نقاط مورد بحث» است که باید در دادگاه مورد بحث قرار گیرند. آنها مراحل حدس (واقعیت)، تعریف، کیفیت (ارزش) و رویه قانونی هستند. از آنجایی که اینها اغلب به مسائل واقعی تبدیل می شوند، بحث کننده باید به آنها بپردازد. با این حال، به نظر می رسد مفاهیم نظریه سکون کلاسیک برای تعهدات دیالکتیکی و استدلال یک استدلال به طور کلی محدود است، زیرا پیوند قوی آن با ماهیت مسائل حقوقی است. برای غلبه بر کاستی های نظریه سکون کلاسیک، این پایان نامه هر یک از مراحل تشکیل دهنده را تعمیم می دهد. این پایان نامه با حذف عناصر خاص استدلال حقوقی از مراحل تشکیل دهنده و تعمیم آنها، ادعا می کند که نظریه ایستایی تعمیم یافته، انواع بیشتری از موضوعات و بر این اساس انواع بیشتری از ایرادات و مواضع جایگزین را پوشش خواهد داد. از آنجایی که موضوعات مشخص شده در یک نظریه سکون تعمیم یافته احتمالاً کانون بحث و جدل هستند، استدلال کننده موظف است به آنها پاسخ دهد. تاریخ، فلسفه و علوم سیاسی.
  • تعداد رکورد ها : 1276