جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
درک کودک: کاوش در مبانی آموزشی در کلیسای کاتولیک روم [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Erica L. Saccucci
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کودکان اعضای مهم جامعه هستند. عضویت آنها به عنوان شرکت کنندگان در بشریت گاه در طول تاریخ گم شده است. کودکان نوع خاصی از وابستگی در روابط با بزرگسالان اطراف خود دارند. این بدان معناست که بزرگسالان باید کودکان را از دید دیگری درک کنند. از دیدگاه کودک در اخلاق اجتماعی کاتولیک رومی، کودکان همیشه تحت اقتدار والدین خود شناخته می شوند. به ندرت کودکان را به گونه ای درک می کنند که به آنها در ذهنیت شان وقار می بخشد. این اثر مروری تاریخی بر اخلاق الهیات کودک در کلیسای کاتولیک روم از هر دو دیدگاه آکادمیک و شبانی ارائه می دهد. چگونه این دیدگاه ها پایه و اساس درک کاتولیک رومی از کودک امروزی را فراهم می کنند؟ روش‌های آموزشی دوره‌های روشنگری و رمانتیک چگونه می‌تواند به اطلاع‌رسانی کلاس‌های درس معاصر کمک کند؟ در نهایت، چگونه کلیسای کاتولیک روم می تواند پاسخی مسئولانه به نیازهای کودک در جامعه امروزی داشته باشد، چه در کلاس درس دین باشد یا از حقوق اولیه انسانی کودکان حمایت کند؟
خدا در کنار ماست، امروز: الهیات زیسته در جنبش حقوق مدنی آمریکا، گرجستان، 1942-1976
نویسنده:
Ansley Lillian Quiros
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه، «خدا در کنار ماست، امروز»: الهیات زیسته در جنبش حقوق مدنی در آمریکا، جورجیا، 1942-1976، عناصر الهیاتی را که در کشمکش بر سر حقوق مدنی در جنوب آمریکا گنجانده شده است، بررسی می کند. جنوبی‌ها چه در پناهگاه‌های سنتی فرقه‌های اصلی پروتستان سفیدپوست، چه در جلسات توده‌ای در کلیساهای سیاه‌پوست، چه در بیان مسیحیت نژادپرستی، مقاومت کردند، تغییرات نژادی را در سنت‌های الهیات مختلف دنبال کردند و زیر سوال بردند. در بررسی جنوب پس از جنگ جهانی دوم، من استدلال می‌کنم که برخی از گونه‌های مذهبی هم به قدرت الهیات جنبش حقوق مدنی و هم به مخالفت سرسختی که با آن مواجه شد کمک کردند. کشف این عناصر الهیاتی نه تنها اشتیاق و خشونتی را که در جریان درگیری حقوق مدنی در دهه 1960 احساس می شد، روشن می کند، بلکه بینشی را در مورد ظهور راست مذهبی و رابطه آزاردهنده مستمر بین نژاد و مذهب ارائه می دهد. این پایان نامه با به کارگیری مفهوم الهیات زنده در مبارزه حقوق مدنی در آمریکوس، جورجیا، بررسی می کند که چگونه گروه های مختلف در جنبش حقوق مدنی می توانند ادعا کنند که خدا در کنار آنها بوده است.
از بی میلی تا جشن: بیماری و شفا در کلیسای محلی و جامعه مورتون [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Lesley Anne Bailey
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه با استفاده از روش‌شناسی اقدام پژوهی مشارکتی و رویکرد الهیات رهایی بخش، بر روان‌شناسی بی‌اشتهایی، بینش اشعیا 58: 1-12 و محیط اجتماعی-مذهبی آن، زمینه‌های متنی کلیسای پریش و جامعه مورتون تکیه می‌کند. برای ایجاد بینش جدید در مورد تجزیه و بازسازی جامعه. آنچه را که «الهیات تشخیصی» می‌نامد ابداع می‌کند تا به درک نیروهای پیچیده‌ای که بر جوامع و افراد عمل می‌کنند کمک کند. با توسعه از یک تفسیر مردمی، علائم و نشانه‌های خرابی و ترمیم به وضوح مشخص می‌شوند، همیشه با نگاهی به جشن، با علم به اینکه هرگز نمی‌توان به ترمیم کامل دست یافت. فرض بر این است که این کار برای سایر جوامع مذهبی ارزشمند خواهد بود و این روش می تواند در موقعیت های دیگر نیز به کار رود.
بررسی امکان انتقال الهیات و عمل از آناباپتیست‌های قاره ای به اولین کواکرها
نویسنده:
Stephen Wright
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه این فرضیه را بررسی می‌کند که با توجه به برخی شباهت‌ها در الهیات و عمل، کواکرهای اولیه یا پیش کواکرها قبل از اولین سفر مستند خود به هلند در سال 1655، آگاهی یا تماس مستقیم با آناباپتیست‌های قاره‌ای داشتند. از این تحقیق می توان به موارد زیر اشاره کرد: هیچ مدرکی دال بر تماس بین کواکرهای اولیه و آناباپتیست های قاره ای قبل از سال 1655 وجود ندارد. شواهدی مبنی بر تماس زیادی بین کویکرهای اولیه و جماعت باپتیست انگلیسی در انگلستان وجود دارد، اما در مورد الهیات آن گروه های باپتیست تردید وجود دارد. هیچ مدرکی مبنی بر اینکه اولین بازدیدکنندگان کویکر هلند از گروه های آناباپتیست هلندی اطلاع قبلی داشته اند وجود ندارد. شباهت های ادعایی بین نوشته های جورج فاکس، رهبر کوئکرها و جیکوب بومه، تصادفی است. و این احتمال وجود دارد که «عمو جمع‌آوری» فاکس آنطور که قبلاً پیشنهاد شده بود، یک باپتیست ژنرال نبوده باشد. یافته های فرعی این تحقیق عبارتند از: هیچ مدرکی مبنی بر اینکه مادر فاکس «از ذخایر شهدا» بوده است وجود ندارد. مارگارت فل با شهید ماریان آن اسکیو فامیلی نداشت. فاکس به طور مثبت برخی از الهیات خود را از کشیش محله خود ناتانیال استفنز به دست آورد. «پسرهای کشیش» یا ویلیام بویز، سرپرست دائمی در گواتلند، یا راجر یا توماس بویز از لاکتون بودند.
Save translation "ارتدوکس رادیکال" و بحث در مورد مبانی حمایت قانونی از آزادی مذهبی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Joel Thomas Harrison
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی منطق آزادی مذهبی در انگلستان و ولز می پردازد. در حال حاضر، ادبیات آزادی مذهبی انگلستان، بازجویی پایدار بسیار کمی از این موضوع را نشان می‌دهد. نویسندگان احتمالاً تصور می کنند که آزادی مذهبی، به ویژه، نوعی استقلال شخصی است. این توضیح نمی دهد که چرا باید به آزادی مذهبی اهمیت دهیم و خصوصی سازی دین، جدایی آن از سیاست یا زندگی عمومی را عمیق تر می کند. این تز با اقتباس از حساسیت الهیاتی که به عنوان ارتدوکس رادیکال (RO) شناخته می شود، مفروضات کنونی را مورد انتقاد قرار می دهد و استدلال می کند که گفتمان آزادی دینی باید دوباره تجسم شود. مقدمه و فصل اول به بررسی مشکلات جاری پیش روی گفتمان آزادی مذهبی و نقشه های منطقی ارائه شده توسط نویسندگان برجسته می پردازد. فصل دوم استدلال می‌کند که مشکل اصلی این است که گفتمان کنونی با روایت سکولاریزاسیون شکل می‌گیرد: تمایز حوزه‌های دینی و سکولار. فصل سوم به استدلال RO مربوط می‌شود که این تمایز مبتنی بر سه موضوع است که همگی دارای مؤلفه‌های الهیاتی هستند: ظهور نظم سکولار به عنوان حمایت از حقوق فردی. اختراع دین خصوصی در مدرنیته; و تغییر معاصر به «اصالت» یا تجارب پراکنده فردی به عنوان نشانه دین. فصل چهارم مدعی است که این سه مضمون در گفتمان آزادی دینی و فقه منعکس شده است و ما را با این پرسش مواجه می کند که چرا آزادی دینی اهمیت دارد.
از «مقدس» تا «سکولار»؟: آینده هرمنوتیکی دین در اندیشه جیانی واتیمو و چارلز تیلور [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Rogi Thomas
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه با عنوان «از «مقدس» تا «سکولار»؟ آینده هرمنوتیکی دین در اندیشه جیانی واتیمو و چارلز تیلور» با هدف تحلیل ساختارشکنانه دین و سکولاریسم به منظور بررسی مفاهیم پست مدرن و پساسکولار آن است. این نشان می‌دهد که فلسفه‌های دین و سکولاریسم واتیمو و تیلور، نمونه‌ای از ویژگی‌های کلیدی یکی از ویژگی‌های تعیین‌کننده جهان پست مدرن هستند. بحث آنها در مورد «حساسیت مذهبی و فرهنگی نوظهور» متضمن تأیید مجدد دین پسا مدرن، پست سکولار و هرمنوتیکی است. فلسفه واتیمو به‌عنوان برخاسته از اصل «اندیشه ضعیف» خود ارائه می‌شود که خود یک اصل عرفی‌کننده است. در مقابل، تامل تیلور در مورد بنیاد سکولاریسم در چهار بخش ارائه می‌شود: 1) رویکرد تاریخی به مفهوم سکولاریسم، 2) تلاش او برای غلبه بر معرفت‌شناسی و پیامدهای آن برای درک سکولاریسم، 3) ارزیابی مجدد از سکولاریسم. منابع فلسفی او از سکولاریته، و 4) توسعه مفهوم سکولاریته قابل مقایسه با پذیرش مفهوم غیر مذهبی از دین. این تز مستلزم یک تبادل تطبیقی ​​و گفت و گوی بین واتیمو و تیلور در مورد درک آنها از تعامل پساسکولار با دین است. این تز پیشنهاد می‌کند که تعامل گفت‌وگوی آنها با سکولاریسم و ​​دین بیان می‌کند: 1) فرآیندی از ارزیابی مجدد انعکاسی هرمنوتیکی، 2) راهی برای ارزیابی مجدد استعلایی، و 3) یک مفهوم غیر متافیزیکی دوباره کار شده از متعالی. علاوه بر این، این تز نشان می دهد که گفتمان دیالکتیکی آنها در مورد دین از ماهیت پایان ناپذیر دین و ظرفیت آن برای بیش از خودش بهره برداری می کند. من استدلال خواهم کرد که نتیجه فلسفی ساختارشکنی هرمنوتیکی آنها از هر دو دین و سکولاریسم مدرن (این دو کاملاً متحد هستند) به عنوان: 1) توسعه یک برداشت غیر دینی از دین، 2) یک دین بازیابی شده از وجود برای- ارائه خواهد شد. دیگری، 3) تقدم انفاق بر حقیقت، و 4) درک انتقال از مقدس به سکولار به عنوان یک فرآیند هرمنوتیکی "خروج" و "یک گذار". این تز یک ساختارشکنی هرمنوتیکی از «بازگشت دین» ارائه می‌کند. با انجام این کار، هم جنبه هایی از یک سنت فلسفی و هرمنوتیکی جاری را درگیر می کند و هم آن را آشکار می کند. گرچه این تز اساساً در سنت فکری قاره‌ای قرار دارد، اما به پاسخگویی به بیان دوگانگی‌های سکولار و دینی در سنت‌های دیگر نیز توجه دارد تا به بازاندیشی دین و مشکلات سکولاریته در طیف گسترده‌ای از افق‌های فلسفی قوت بخشد.
اخلاق نوظهور عقیدتی: قرائت نیومن با آگوستین و نظریه اطلاعات معاصر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jeffrey John Campbell
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این مقاله آغاز فرآیند پیکربندی مجدد مقوله اعتقادی و یکپارچه‌سازی یکپارچگی اعتقادات اخلاقی برای انجام دادن است. ” به عنوان بعد جدا نشدنی این مقوله. بیشتر نوشته‌های علمی در مورد توسعه اعتقادی در پی روشنگری با تمرکز بر معرفت‌شناسی صورت گرفته است، و دکترین به عنوان «ارجاع» به یک «res» شبه متافیزیکی در نظر گرفته می‌شود. من تلاش می‌کنم استعاره‌های هدایت‌کننده توسعه عقیدتی را با هدف دور کردن بحث‌ها از تأکید بیش از حد بر معرفت‌شناسی و مفاهیم «استحکام یافته» دکترین «به‌روزرسانی» کنم. تئوری اطلاعات، با ویژگی منحصر به فرد خود «تغییرپذیری ناملموس»، این امکان را فراهم می کند. از آنجایی که تقریباً تمام مباحث مربوط به توسعه عقیدتی از زمانی که نیومن جنبه های مختلف مانند رشد ارگانیک یا بیولوژیکی را پذیرفته است، طبیعی است که به ایده های معاصر تر از تکامل بیولوژیکی متوسل شویم. امروزه، تحقیقات جدید در زمینه‌های زیست‌شناسی سیستم‌ها به جریان‌های اطلاعات و «تکامل قوانین» تحت تأثیر محیط‌زیست به عنوان ویژگی‌های تعریف‌کننده علوم زیستی اشاره می‌کنند. من پیشنهاد می‌کنم که این «تکامل قوانین» ممکن است اصلاحی مفید برای «نظریه قاعده» دکترین لیندبک باشد. درک توسعه عقیدتی بر حسب جریان اطلاعات، نحوه ظهور معضلات اخلاقی غیرمنتظره را در طول زمان توصیف می کند. با توسل به آموزه‌های آگوستین، که در آن بازی بی‌پایان دلالت که هم در جهان و هم در کتاب مقدس مشاهده می‌شود، تنها با کلید هرمنوتیکی غیرقابل کنترل کاریتاس محدود می‌شود، پیشنهاد می‌کنم که مفهوم گسترده‌ای از کاریتاس به‌عنوان یک اخلاق نوظهور اعتقادی می‌تواند نرده‌ای برای این نوع ایجاد کند
ترجمه امر مقدس: دین و پست سکولاریسم در اثر اخیر یورگن هابرماس [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Dafydd Huw Rees
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه «چرخش پساسکولار» را که توسط فلسفه یورگن هابرماس از سال 2001، با تمرکز ویژه بر نظریه سیاسی او اتخاذ شده، بررسی می کند. این استدلال می کند که چرخش پساسکولار اساساً ناشی از محدودیت های پارادایم فلسفی هابرماس در تفکر پسامتافیزیکی بود. سپس مدل او از دموکراسی مشورتی پساسکولار را تحلیل می‌کند و استدلال می‌کند که این مدل باید به دلیل تکیه بر رویه غیرقابل اجرا ترجمه مقدس به سکولار رد شود. پایان نامه به سه بخش تقسیم می شود. بخش 1 تحلیلی از جایگاه دین در نوشته های هابرماس درباره نظریه اجتماعی از دهه 1970 و 1980 است. شرح اصلی او از زبان دینی و «زبان‌سازی امر مقدس» را که با گذار از جوامع سنتی به جوامع مدرن همراه است، تشریح می‌کند. بخش دوم بر پارادایم تفکر پسا متافیزیکی هابرماس تمرکز دارد و نشان می‌دهد که این پارادایم شرایطی را برای متفکران پسامتافیزیکی ایجاد می‌کند تا مفاهیم دینی را مناسب کنند. همچنین استدلال می‌کند که ناتوانی هابرماس در پرداختن به «مشکل انسان‌شناسی» در اصطلاحات پسا متافیزیکی منجر به چرخش او به پست سکولاریسم شد. بخش 3 به بررسی مدل دموکراسی مشورتی پساسکولار می پردازد که هابرماس از سال 2001 برای آن استدلال کرده است. با استناد به گزارش های زبان دینی از قسمت 1 و تخصیص از قسمت 2، به این نتیجه می رسد که روش ترجمه مقدس به سکولار که مدل بر اساس آن relies قابل اجرا نیست
نظریه روایت‌پردازی: نقش ابهام در زیبایی‌شناسی دینی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Benjamin John Peters
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پروژه "زیبایی شناسی مذهبی ابداع شده" S. Brent Plate را از طریق گفتگو با نظریه ابهام اومبرتو اکو گسترش می دهد. این فضایی را بیان می‌کند که ابهام در حوزه زیبایی‌شناسی دینی باز می‌شود، وقتی به عنوان یک نظریه حدی یا میان رشته‌ای در نظر گرفته شود که نه به نقاط آغاز زیبایی‌شناسی استعلایی امتیاز می‌دهد و نه به «نئو آرش‌های» نظریه‌های مادیت. این کتاب به شیوه‌های جدید مطالعه و توصیف جهان‌های دینی اشاره می‌کند و در عین حال مرزهای متخلخل بین روایت و نظریه را نیز نشان می‌دهد. این استدلال می‌کند که زیبایی‌شناسی دینی که ریشه در ابهام دارد، هم بر موقت بودن معرفت و هم بر روایت واقعیت تأکید می‌کند.
هرمنوتیک یهودی آزمایش الهی با اشاره ویژه به رساله یعقوب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Nicholas J. Ellis
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : ماهیت آزمایش‌ها، آزمایش‌ها و وسوسه‌ها در رساله یعقوب به طور گسترده در تحقیقات عهد جدید مورد بحث قرار گرفته است. با این حال، پژوهش، تنش بین کاهش اختیارات الهی توسط نویسنده در آزمایش (یعقوب 1: 13-14) و توسل نویسنده به روایات آزمایشی معروف کتاب مقدس مانند گزارش خلقت (1: 15-18)، الزام آور را نادیده گرفته است. اسحاق (یاس 2:21-24)، و آزمایشات ایوب (یاس 5:9-11). تقابل میان عذرخواهی الهیاتی نویسنده و هرمنوتیک کتاب مقدسی او این پتانسیل را دارد که یا عدم انسجام کلامی نویسنده و یا خلاقیت بلاغی و هرمنوتیکی او را آشکار کند. با در نظر گرفتن این تنش های اختیار الهی و تفسیر کتاب مقدس، این پایان نامه رساله یعقوب را با نمونه های دیگر تفسیر یهودی باستان مقایسه می کند و دو نقطه تماس را در هر اثر یهودی مورد بررسی قرار می دهد: تصویر آنها از نمایش کیهانی آزمایش، و نتیجه کتاب مقدس آنها. هرمنوتیکی این پایان نامه طیفی از مواضع را در مورد اینکه چگونه نقش های الهی، شیطانی و انسانی آزمایش از نویسنده ای به نویسنده دیگر متفاوت است، جمع آوری می کند. این گونه‌ها از شخصیت‌های نمایشی درام کیهانی تأثیر مستقیمی بر دریافت و تفسیر روایت‌های آزمایشی کتاب مقدس دارند. هنگامی که رساله یعقوب در پرتوی مشابه بررسی می شود، درام کیهانی را آشکار می کند که به ویژه وابسته به استعاره دادگاه قانون الهی است. در درون این نمایش کیهانی، خداوند به عنوان قاضی عادل می ایستد و به جای دادستان الهی، نیروهای کیهانی ایستاده اند که هم تمامیت الهی و هم وفاداری دینی انسان را متهم می کنند. این نقش‌های کیهانی و انسانی تأثیر مستقیمی بر خواندن روایت‌های آزمایشی کتاب مقدس توسط جیمز دارند. این رساله با استفاده از هرمنوتیک درون متعارفی مشابه آنچه در ادبیات بازنویسی شده کتاب مقدس یافت می‌شود، به روایت ساخته‌شده «جوبرهام» متوسل می‌شود که در آن داستان‌های ایوب عاملیت الهی را در آزمایش‌های کتاب مقدسی مانند آزمایش‌های ابراهیم کاهش می‌دهد، و شکیبایی مشهور ابراهیم پاسخ سرکش ایوب را بازسازی می‌کند. به محاکمه در پایان، با بررسی دقیق گفتمان های تفسیری گسترده تر یهودیت باستان، این پروژه نور جدیدی را در مورد چگونگی پاسخ نامه یعقوب به تنش های الهیاتی در جامعه دینی خود از طریق کاربرد هرمنوتیکی روایت های غالب کتاب مقدس از چارچوب کیهانی ایوب و کمال انسانی ابراهیم می افکند. .
  • تعداد رکورد ها : 1276