جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
برهان تاریخی در نوشته‌های دئیست‌های انگلیسی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gabriel C. B Roberts
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه به بررسی نقش تاریخ در نوشته‌های دئیست‌های انگلیسی می‌پردازد، گروهی از جنجال‌گرایان مذهبی دگردوکس که از ربع آخر قرن هفدهم تا اواسط قرن هجدهم فعال بودند. منابع اصلی آن آثار منتشر شده دئیست ها و مخالفان آنها است، اما در صورت امکان از منابع خطی نیز استفاده می کند. همه دئیست‌ها انگلیسی نبودند (یکی ایرلندی و دیگری از ولز بود)، اما اصطلاح «دئیست‌های انگلیسی» به این دلیل به کار رفته است که اکثر دئیست‌ها انگلیسی بودند و به‌طور عمده در انگلستان و به زبان انگلیسی منتشر می‌شدند. این نشان می‌دهد که دئیست‌ها نه تنها در مورد محتوای تاریخ مقدس، بلکه در مورد رابطه حقیقت دینی و شواهد تاریخی نیز با مخالفان ارتدوکس خود اختلاف نظر داشتند.
خداباوری گشوده و پنطاکوستالیسم: یک مطالعه تطبیقی درباره الوهیت، مطالعه رستگاری، معاد شناسی و مشیت
نویسنده:
Richard Allan
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : علیرغم ادعای خداباوری باز مبنی بر یک تثلیث گرایی قوی «اجتماعی»، ناسازگاری های قابل توجهی در نحوه به تصویر کشیدن و متعاقباً اعمال آن در الاهیات وسیع تر آن وجود دارد. این ارزیابی دلسوزانه و در عین حال انتقادی از خلأ پنوماتولوژیک ناشی می‌شود که نه تنها در تصور خدا به عنوان تثلیث، بلکه در درمان بعدی مشیت الهی، جامعه‌شناسی و آخرت‌شناسی وجود دارد. برای غلبه بر این خلأ مهم، این پایان نامه روش شناسی تطبیقی ​​فرانسیس کلونی را به عنوان وسیله ای برای آغاز گفت و گوی مقایسه ای با پنطیکوستالیسم، برای به دست آوردن بینش های مهم در مورد پنوماتولوژی آن اتخاذ می کند. با درگیر شدن در گفت‌وگوی مقایسه‌ای بین دو جامعه، بینش‌های بدیع در مورد روح سپس در یک مدل آزمایشی و موقتی از خداباوری باز با عنوان تحقق آخرت‌شناسی گنجانده می‌شود. این درک از خداباوری باز بر کار مداوم روح‌القدس در چارچوب تثلیثی گسترده‌تر تأکید می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه خلق مشترک واقعیت بین خدا و بشریت دارای یک جزء پنوماتولوژیک مهم است.
پسران آدم، دختران حوا: گناه اولیه و تکامل تفاوت جنسی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Megan Loumagne
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : از زمان انتشار کتاب چارلز داروین در مورد منشاء گونه ها در سال 1859، علاقه علمی زیادی به ایجاد یک ترکیب منسجم بین دکترین گناه اولیه و گزارش های علمی منشأ انسان وجود داشته است. علیرغم علاقه قابل توجه به ادغام نظریه های تکامل با آموزه گناه اولیه، تلاش نسبتا کمی برای بررسی مجدد گناه اصلی با توجه به اطلاعات در مورد تکامل انسان خردمند به عنوان تمایز جنسی انجام شده است، حتی اگر این دکترین پیامدهایی برای جنسیت داشته باشد. روابط از اولین فرمول های آن. این پروژه این شکاف در ادبیات علمی را با ایجاد یک گفتگوی میان رشته‌ای بین زیست‌شناسی تکاملی، ماتریالیسم فمینیستی جدید و الهیات پر می‌کند تا شیوه‌ای از تفکر درباره گناه اصلی را بیان کند که ماهیت انسان‌های خردمند را به‌عنوان مدام در حال تکامل به روش‌های متفاوت جنسی جدی بگیرد. با درگیر شدن با تحولات در نظریه تکاملی و اطلاعات بیولوژیکی در مورد تفاوت های جنسی، این پروژه با هدف پرورش حس شگفتی از تنوع و غیرقابل پیش بینی بودن انفجاری زیست شناسی انسان است، ارزشی برای نقش خلاقیت در مشارکت انسانی که تا حدی تکامل مداوم ما را شکل می دهد. و تواضع در مورد میزانی که می توانیم آینده تکامل گونه خود را پیش بینی و کنترل کنیم. تحقیقات بیولوژیکی در این پروژه وابستگی های متقابلی را که زندگی مخلوق را تعریف می کند، درهم تنیدگی مداوم طبیعت و فرهنگ، محوریت میل به هویت و رفتار انسان، و نقش زیست شناسی در انتقال گناه را روشن می کند. این بینش های زیست شناختی برخی از شهودهای انسان شناختی آگوستین را تأیید می کند. در نیمه دوم پروژه، الهیات بدن جان پل دوم در کنار ماتریالیسم فمینیستی جدید قرار می گیرد تا چارچوبی برای ماتریالیسم فمینیستی مسیحی ایجاد شود که زندگی مادی را تکامل یافته، مولد و «آغشته به فعالیت» می داند. بلکه به طور همزمان آلوده به گناه و اشباع از الهی است.
اختراع مجدد رستگاری: دکترین متدیستی کفاره در بریتانیا و آمریکا در قرن طولانی نوزدهم
نویسنده:
W. Andrew Tooley
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی مناقشه پیرامون دکترین کفاره در میان متدیست های فراآتلانتیک در دوران ویکتوریا و پیشرو می پردازد. با آغاز قرن هجدهم، نظریه‌های غالب کفاره را که در میان متدیست‌های انگلیسی و آمریکایی و جهان‌بینی فرهنگی-فلسفی متدیست‌ها برای حمایت از این نظریه‌ها استفاده می‌کردند، ایجاد می‌کند. سپس به بررسی میزانی می پردازد که متدیست های معمولی و تأثیرگذار در طول قرن نوزدهم نظرات سنتی را در مورد این دکترین پیش از بررسی دقیق تر مناقشات پیرامون این دکترین در آغاز قرن بیستم ارائه کردند. این نشان می‌دهد که از سال‌های 1750 تا 1830 متدیست‌های فراآتلانتیک از طیفی از دیدگاه‌های جایگزین در مورد کفاره حمایت می‌کردند، از نظریه‌های رضایت و کریستوس ویکتور گرفته تا یک کفاره جانشین با تأکیدات کیفری. از دهه 1830 تا دهه 1870 ادامه یافت، متدیست‌های فراآتلانتیک ویژگی‌های نظریه حکومت اخلاقی را با درجات مختلف پذیرفتند، در حالی که بر نظریه‌های جایگزین سنتی تأکید داشتند. متدیست ها در این دوره مدیون جهان بینی روشنگری بودند. بین سال‌های 1880 و 1914 متدیست‌های فراآتلانتیک به تدریج دیدگاه فلسفی رمانتیک را پذیرفتند و در نتیجه شروع به تغییر تصورات خود از کفاره کردند. متدیست ها در این دوره تمایل به حرکت در سه جهت داشتند. متدیست‌های مترقی دیدگاه‌های غالب در مورد کفاره را کنار گذاشتند و ترجیح می‌دادند که نظریه نفوذ اخلاقی را بپذیرند. متدیست‌های میانجی نظریه‌های ساخته‌شده سنتی را به دلایل مشابه به چالش می‌کشند، اما تمایل داشتند از نظریه‌ای حمایت کنند که در آن خدا به عنوان خدای دوست‌تر در نظر گرفته می‌شد و در عین حال مفاهیم جایگزینی از کفاره را حفظ می‌کرد. محافظه کاران رویکردی محافظه کارانه داشتند که به موجب آن از مفاهیم سنتی کفاره به شدت دفاع می شد. علاوه بر این، اینکه متدیست‌های فراآتلانتیک در بحث‌های مهمی پیرامون تجدیدنظر در الهیات کفاره‌شان در پرتو مدرنیسم در سال‌های حوالی 1900 شرکت داشتند، به باقی ماندن آنها در حاشیه بنیادگرایی-مدرنیستی در دهه‌های بعدی کمک کرد.
جان ویترسپون و "آموزه های اساسی انجیل": حرفه اسکاتلندی یک پدر بنیانگذار آمریکایی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Kevin DeYoung
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جان ویترسپون به چیزهای زیادی شهرت دارد - خاری در چشم حزب میانه رو در کرک اسکاتلند، رئیس جمهور موفق پرینستون، فیلسوف اخلاقی تأثیرگذار، و از همه مشهورتر، تنها روحانی که اعلامیه استقلال را امضا کرد. چیزی که کشیش پروتستان به آن معروف نیست این است که یک واعظ و متفکر اصلاح‌شده به‌ویژه روشن‌فکر، مهم یا حتی ثابت قدم است. این پایان نامه به بررسی الهیات جان ویترسپون در زمینه تاریخی او می پردازد و توجه ویژه ای به نیمه کاره اسکاتلندی او دارد. به طور خاص، این تز استدلال می‌کند که ویترسپون را نمی‌توان به درستی درک کرد تا زمانی که او را ببینیم که نه تنها با روشنگری اسکاتلند درگیر است، بلکه بر سنت اصلاح‌شده ارتدکس عالی تا متأخر، که در بیداری انجیلی فراآتلانتیک قرن هجدهم تعبیه شده است، استوار است. از وضعیت مذهبی در کرک اسکاتلند ناامید شده است. در کنار عناوین رئیس‌جمهور، فیلسوف اخلاق، و پدر بنیان‌گذار باید مقوله جدیدی قرار گیرد: جان ویترسپون به‌عنوان معذرت‌خواه اصلاح‌شده. ویترسپون مانند بندیکت پیکتت (1655-1724) به اصول کالوینیسم اعترافی پایبند بود. و مانند پیکتت، ویترسپون مشتاق بود نشان دهد که حقایق مکاشفه ماوراء طبیعی را می توان با عقل مقایسه کرد. ویترسپون در عصر گذار زندگی می کرد که در آن اصول مسیحیت ارتدکس مورد حمله قرار می گرفت. هدف او به عنوان وزیر دفاع و بیان مجدد الهیات سنتی پروتستان اسکاتلندی، بدون تغییر یا پنهان کردن آن بود. این ویترسپون معذرت خواهی اصلاح شده (در هر دو سوی اقیانوس اطلس) و ویترسپون است که امروزه تا حد زیادی ناشناخته است.
دیالکتیک مقدس: ایده پل تیلیش از یهودیت در تاریخ دین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Robert Meditz
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : موضوع تیلیش و یهودیت به نسبت کمی مورد بررسی علمی قرار گرفته است. این علیرغم اهمیت یهودیان و یهودیت برای تیلیش است که با جزئیات بیوگرافی متعدد از جمله دلیل مخالفت وی با دولت نازی و مهاجرت متعاقب آن به ایالات متحده در سال 1933 (مقدمه و فصل 1) مشخص شده است. فعالیت‌های جهانی تیلیش تأیید می‌شود، اما روش الهیات دیالکتیکی تیلیش برای تعیین اینکه چگونه می‌توانست موضع طرفدار یهود او را توجیه کند، تحلیل می‌شود. این به حملات مداوم او به یهودی ستیزی، و پس از جنگ جهانی دوم، سخنرانی های متعدد در مورد شباهت های ساختاری یهودیت و مسیحیت اشاره دارد، بدون در نظر گرفتن روابط مادام العمر با یهودیان سکولار و مذهبی (فصل 1 و 2). تیلیش درک دیالکتیکی از واقعیت دارد که تحت تأثیر F. W. J. Schelling قرار گرفته است و این بر همه جنبه های اصلی الهیات او تأثیر می گذارد. منتخب منابع اولیه برای ارزیابی تکامل ایده یهودیت تیلیچ از طریق تاریخ دینی دیالکتیکی، الهیاتی و فراگیر او تحلیل می شود (فصل های 3 تا 6). «پیش‌گویی یهودی» که ابعاد انتقادی و وجودی یهودیت را برجسته می‌کند، به‌طور قابل‌توجهی پس از جنگ جهانی اول، به‌عنوان مشخص‌ترین بیان ظاهر شد، زیرا تیلیش ناسیونالیسم مذهبی در اوایل بزرگسالی خود را رد کرد.
انجمن سنت آلبان و سنت سرجیوس: جست‌وجوی حقیقت، جست‌وجوی الهیات، جست‌وجو برای وحدت: کاوشی در روابط الهیات و کلیسای ارتدکس شرقی و آنگلیکن از 1927 تا 2012 [پاین نامه انگلیسی]
نویسنده:
Dimitrios Filippos Salapatas
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه بررسی انجمن سنت آلبان و سنت سرگیوس است، یک نهاد جهانی که روابط بین فرقه های مختلف مسیحی را ترویج می کند. علیرغم اینکه بر اساس زمینه‌ای برای ارتقای روابط و گفت‌وگو بین آنگلیکن‌ها و ارتدوکس‌ها تأسیس شده است، این حوزه را گسترش داده و کلیساهای جدیدی را در زندگی، کنفرانس‌ها، انتشارات و تاریخ خود معرفی کرده است. در فصل اول و دوم این پایان نامه، هشتاد و پنج سال اول (1927-2012) تاریخ آن بررسی می شود، نقاط قوت و ضعف انجمن در دستیابی به اهداف آن شناسایی می شود، ضمن مطالعه رویکردهای الهیاتی آن به کار اتحاد، درک این موضوع که این نهاد از لحاظ کلامی و کلیسایی یک انجمن مترقی بوده است. فصل سوم به بررسی زندگی و دیدگاه‌های الهیاتی، فلسفی و تاریخی نیکلاس زرنوف می‌پردازد که هدف زندگی او تقویت روابط بین کلیساها و در عین حال ترویج موضوعات ارتدکس و روسی برای مخاطبان غربی بود. فصل آخر دو موضوع را توسط دو عضو مهم انجمن بررسی می‌کند، ایده‌های متروپولیتن کالیستوس از دیوکلیا در مورد شماس‌ها و کشیش‌های زن و دیدگاه‌های اسقف اعظم سابق انگلیسی روآن ویلیامز درباره نمادها. این دو موضوع برای تداوم روابط بین کلیسای ارتدکس و جامعه انگلیکن جالب و جاری است، تلاش برای درک بیشتر یکدیگر تا در نهایت به آنچه که بسیاری از اعضای انجمن ادعا می کنند و آنچه کتاب مقدس ترویج می کند، دست یابیم. یکی باشید» (یوحنا 17:21). نتیجه پایان نامه، کار فلوشیپ را ارزیابی می کند، در حالی که به اهداف و دستاوردهای انجمن پس از سال 2012 و اهداف آتی انجمن نیز می پردازد. بنابراین، این مقاله جستجوی حقیقت، جستجوی الهیات و جستجوی وحدت است.
مسیحیت در چارچوب دولت: با یودر  پس از نقد
نویسنده:
James King
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : خوانشی ترکیبی از آثار سیاسی جان هوارد یودر بسازید، و نشان دهید که آنها یک دکترین الهیاتی از دولت ارائه می‌کنند، برخلاف نظر دریافت‌شده از دانشگاه یودر. در حالی که زندگی اجتماعی انسان کاملاً سیاسی تلقی می شود، مفهوم اصالت ها و قدرت ها کلیدی برای درک برداشت یودر از دولت است. علاوه بر این، یودر یک الهیات سیاسی آخرالزمانی را نشان می دهد، که علاوه بر انتظار برای عمل خدا، همچنین قدرت عمل در قلمرو ایجاد شده در عصر کنونی، سکولار را دارد. فصل 2: ​​کار استنلی هاوئرواس، مفهوم یودر از کلیسا را ​​به عنوان سیاسی در درک کلیسا در جامعه لیبرال آمریکا به کار می‌گیرد و می‌بیند که این دومی یکپارچگی وجه تمایز مسیحی را چه شخصی و چه کلیسایی تهدید می‌کند. الاهیات هاوئرواس به‌طور ناقصی آخرالزمانی است، با نتایجی که نشان می‌دهد او نقش دولت را در مشیت خدا نادیده می‌گیرد و همچنین در ارائه یک درک ثابت از امکان خوبی‌های خارج از کلیسا مشکل دارد. فصل 3: بازسازی استادانه جان میلبنک از تخیل سیاسی و اجتماعی مدرن غربی به عنوان بدعت از چندین زوایای معرفی شده است. انتقاداتی از تنش‌ها در آثار اولیه و بعدی میلبانک بین انگیزه دموکراتیک و تعهد به پادشاهی مقتدر و نخبگان اشرافی حاکم بر جامعه، و بین درک باروک-پسامدرن از ساخت اجتماعی انسانی و ایده‌آل‌هایی با ماهیت همیشگی و خیر متعالی صورت می‌گیرد. زیبایی و حقیقت فصل 4: به دنبال پیشنهاد یودر مبنی بر مشارکت وجدانی، یک مطالعه موردی از فراخوان پل باتلر برای کمپینی برای لغو تعقیب مجرمان سیاهپوست غیرخشونت‌آمیز انجام می‌شود که منجر به در نظر گرفتن هیئت منصفه به‌عنوان سایت معتبر وجدان با دموکراسی‌های لیبرال می‌شود. نمایندگی هیئت منصفه به گونه ای است که هیئت منصفه وجدان جامعه را بیان می کند زمانی که افراد دعوت شده به عضویت در هیئت منصفه دعوت می شوند تا عقاید اخلاقی خود را بیان کنند، حتی کسانی که از اعتقادات مذهبی مطلع شده اند.
شیاطین در الهیات آگوستین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gregory D Wiebe
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه شرحی از درک آگوستین از شیاطین ارائه می دهد که مطالعه کاملی در مورد آن هنوز منتشر نشده است. من استدلال می کنم که ادعای کتاب مقدس مبنی بر اینکه خدایان بت پرست شیاطین هستند، به طور کامل آنچه شیاطین برای آگوستین هستند را در بر می گیرد، و من با توضیح الهیاتی که او با آن این ادعا را زمینه سازی می کند و آن را قابل فهم می کند، ادامه می دهم. شیاطین به عنوان یک مؤلفه بسیار یکپارچه از الهیات گسترده تر آگوستین ظاهر می شوند، که نه صرفاً مفهومی، بلکه یک اهمیت کاملاً مذهبی دارند. پایان نامه با ماهیت فکری فرشتگان و مأموریت مسیحی آنها برای آشکار ساختن خدا در خلقت آغاز می شود. فصل دوم سقوط فرشتگان و سؤالات آگوستین در مورد علت آن و زمان وقوع آن را بررسی می کند. این سؤالات به موضوع تجسم مربوط می شود، که نقطه شروع فصل 3 می شود، جایی که ما در مورد اجسام هوایی فرضی شیاطین، ظهور آنها در رؤیاهای بدنی، و برخی از گزارش های آگوستین از پدیده های اهریمنی شگفت انگیز بحث می کنیم. این پدیده ها با هم به عنوان اهریمنی شناخته می شوند نه با یک ماهیت مشترک هوایی بلکه یک معنای مشترک. فصل 4 تجزیه و تحلیل ما را از مهم ترین پدیده شیطانی برای آگوستین آغاز می کند، یعنی. دین بت پرستی در آنجا ما شرحی از تصور آگوستین از بدن شیطان ارائه می دهیم، که مانند همتای خود در بدن مسیح، از آیین های مقدس تشکیل شده است، که تولید آن به بهترین وجه در قالب «خداسازی» هرمسی توصیف می شود. فصل آخر شرح آگوستین از الهیات مقدس بت پرستان را به طور خاص تر، هم از نظر درک صریح تر از دین بت پرستان، و هم از نظر فهم فلسفی تر ارائه شده توسط افلاطونیان بررسی می کند. ارتباط شیاطین با دین بت پرستی نشان دهنده وارونگی کامل خدمت مسیحی فرشتگان است، به طوری که به گفته آگوستین، تنها آزادی واقعی از شیاطین از طریق ادغام در زندگی مقدس کلیسا یافت می شود.
معاد شناسی روسی: تأملات الهیاتی در مورد موسیقی دیمیتری شوستاکویچ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Anna Megan Davis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تأملات الهیاتی در مورد موسیقی معمولاً رویکردی متافیزیکی را اتخاذ می‌کند که بر اساس آن نسبت‌های هماهنگی موسیقی به عنوان هستی‌شناسی نظم الهی که در جهان خلقت منعکس شده است، تفسیر می‌شود. تلاش‌ها برای درگیر شدن از لحاظ الهیاتی با بیان موسیقی عمدتاً به دلیل بی‌اعتمادی به حس‌گرایی، اتهاماتی مبنی بر تایید «مذهب زیبایی‌شناسی» و نگرانی از اولویت دادن به احساسات انسانی به ازای هزینه الهی، رد شده است. با این حال، این تز استدلال می‌کند که درک موسیقی به‌عنوان رسا، هم برای درک درست فرم هنری و هم برای وظیفه الهیات ارزش دارد، و هدف آن دفاع و اثبات این ادعا در رابطه با موسیقی دیمیتری آهنگساز روسی قرن بیستم است. شوستاکوویچ با تحلیل گزیده‌ای از آثار او با ارجاع به فرهنگ، شمایل‌نگاری، درون‌گرایی و کمدی، هم به دنبال پرداختن به انتقادات الهیاتی از اکسپرسیویسم موسیقایی و هم ایجاد تعامل الهیات مثبت با موضوع است، با این استدلال که سهم متمایز موسیقی شوستاکوویچ در الهیات تلاش در ارتباط با الهیات امید است که از طریق امکانات کنش خلاق بیان شده است.
  • تعداد رکورد ها : 1276