جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 306
الهیات دینی و علوم انسانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard H. Roberts
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه پیامدهای مذهبی به اصطلاح «پایان تاریخ» و «پیروزی سرمایه‌داری» را بررسی می‌کند، زیرا در زمان‌های اخیر بر نهادهای کلیدی بازتولید اجتماعی ضربه زده‌اند. این کتاب تحمیل مدرنیته مدیریتی بر بخش‌های متوالی جامعه را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که چرا بسیاری از مردم اکنون توسط سیستم‌های مدیریتی که به نظر می‌رسد هیچ گزینه‌ای جز همنوایی باقی نمی‌گذارند، احساس ظلم می‌کنند. ریچارد رابرتز تلاش می کند تا چنین مدرنیته بی وقفه و سرکوبگر را از طریق پیکربندی مجدد حوزه مذهبی و معنوی به چالش بکشد.
تکامل اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Benjamin Kidd
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در سال 1894، بنجامین کید، جامعه شناس بریتانیایی، کتاب تکامل اجتماعی را منتشر کرد، کتابی تأثیرگذار که نظریه های اجتماعی رایج در پایان قرن نوزدهم را خلاصه و ارزیابی می کرد: سوسیالیسم کارل مارکس و داروینیسم اجتماعی هربرت اسپنسر. هر دوی این نظریه های متضاد مبتنی بر نظریه تکاملی داروینی بودند. در این کتاب، کید تغییرات عظیمی را که علم کاربردی در جهان به ارمغان آورده است و به هم پیوستگی همه افراد بحث می کند. ده فصل کتاب شامل بحث هایی درباره شرایط پیشرفت بشر، کارکرد باورهای دینی و سازماندهی طبقات کارگری است. کید هم در بینش کارل مارکس و هم هربرت اسپنسر از آینده جامعه اشکالاتی پیدا کرد و به این نتیجه رسید که دین برای تکامل جامعه ضروری است زیرا به نفع بقای گروهی نسل عمل می کند تا رقابت فردی. تکامل اجتماعی خواستار مطالعه جامع جامعه شد زیرا دوره جدیدی در تمدن غرب آغاز شده بود.
ساختار اجتماعی اسلام: چاپ دوم جامعه شناسی اسلام [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
‎by Reuben Levy‬ (روبن لوی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‎Cambridge‬: ‎Cambridge University Press‬,
دین و محدودیت های نقد: جامعه شناسی الهیاتی بونهوفر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Sean Gabriel Hayden
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی الهیات اولیه دیتریش بونهوفر (1906-1945)، از دوران دانشجویی تا تکمیل مقاله توانبخشی او در سال 1930 می پردازد. خود بونهوفر آن را به عنوان «حلقه‌های» دانش، تاریخ و اخلاق توصیف می‌کند. این شکل فکری سابقه طولانی در فلسفه و الهیات آلمانی قرن نوزدهم دارد، اما بونهوفر آن را مستقیماً از کارل بارت وام گرفته است. بارت مفهوم «دین» را به عنوان پیوند خودآگاهی الهی و انسانی با وحی به عنوان «تعلیق» (Aufhebung) خودشناسی انسان در خودشناسی خود خدا جایگزین می‌کند. بونهوفر از بازیگران فردگرایانه و فرمالیستی الهیات بارت استثناء می‌گیرد و به مفهوم کلیسا-جامعه به عنوان واقعیت وجود خدا در تاریخ و جامعه بشری بازمی‌گردد.
دین در جامعه: جامعه شناسی دین [کتابشناسی انگلیسی]‫‬‭
نویسنده:
Ronald L. Johnstone.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‬‭Upper Saddle River, N.J.‏‫‬‭: Pearson/Prentice Hall‏‫‬‭,
کلیدواژه‌های اصلی :
جامعه شناسی انتقادی دین هورکهایمر: امر نسبی و متعالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
by Rudolf J. Siebert (Author): رودولف جی سیبرت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield,
آموزه اجتماعی کلسیاهای مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernst Troeltsch
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
آموزه‌های اجتماعی ارنست ترولتش در پی پژوهش درباره اخلاق مسیحی در عین رابطه درونی‌اش با تاریخ کلی تمدن است. این مقاله در پی آن است که اهمیت دیرپای آموزه‌های اجتماعی را برای کسانی که علاقه‌مند به تامل الهیانی و اخلاقی درباره حیات اجتماعی و فرهنگی هستند بدست دهد. سخن این مقاله این است که اخلاق الهیاتی مدرن از جهات بسیار در واقع نمی‌تواند میراث ترولتشی را انکار کند ، حتی اگر تجدید نظرهای مهم و نافذی در این پروژه ضروری باشد . اندیشمندانی که سعی می‌کنند این میراث را انکار کنند و تنها بر بحث سنت تحت نام یکتایی مسیحی اتکا می‌کنند به راحتی تمام در فهم پیچیدگی واقعی دورانی که در آن زندگی و تفکر می‌کنیم شکست می‌خورند.
جامعه‌شناسی دین به عنوان یک نظریه انتقادی: نقد مارکسیستی دین و اهمیت آن برای جامعه‌شناسی دین [کتاب آلمانی]
نویسنده:
Rainer Neu (راینر نیو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lang,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در دوره پس از جنگ، پژوهش در جامعه شناسی دین نتوانست با سطح گذشته مطابقت داشته باشد. علی‌رغم تعدادی از تلاش‌های قبلی، این فقط به نوعی رشته اساسی شکل‌گیری نظریه جامعه‌شناختی در ارتباط با علاقه‌ی مجدد به پرسش‌های تکاملی-نظری تبدیل شد. مسلماً این تصادفی نیست: زیرا همواره با مشکلات ساخت جهان بینی و توسعه جهان بینی و همچنین با خدمات روشنگری، مشروعیت و کنترل جهان بینی ها سروکار داشته است. در عین حال، علایق معرفتی همیشه با این علایق مرتبط با محتوا مرتبط بود: رابطه بین علایق و ایده ها، مبنا و روبنا، موضوع و ابژه. از این مشکل، نویسنده مدل تبیینی دینی- جامعه شناختی خود را توسعه می دهد.
دین در عصر توکاگاوا: ارزش‌های ژاپن پیشامدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert N. Bellah (رابرت ان بلاه)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب کلاسیک رابرت بلاه ژاپن را همان‌گونه مورد بحث قرار می‌دهد که وبر در اخلاق پروستانی و روح سرمایه‌داری غرب را مورد مطالعه قرار می‌داد. بلاه یکی از پیشروترین نویسندگان در حوزه تاریخ و فرهنگ ژاپن است و توضیح می‌دهد که چگونه دین در دوران توکوگاوا اساس اقتصاد صنعتی ژاپن را بر قرار کرد و در عین حال دو کژفهمی درباره نوینش (مدرنیزاسون) ژاپنی را مورد انتقاد قرار می‌دهد : یکی این‌که این این پدیده با ورود دریاسالار پری در 1686 شروع شد و دیگر این‌که این مدرنیزاسیون به سبب توان فوق‌العاده ژاپنی‌ها در تقلید سرعت گرفت. این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه نظریه‌های موجود در فرهنگ چینی مانند کنفوسیوسیسم ، شینتو و بودیسم ، صوری از منطق و فهم را تشجیع می‌کردند که برای توسعه اقتصادی ضروری بود.
دین دیجیتال [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Helland (کریستوفر هلند)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اگرچه به نظر می رسد متناقض است، اما دین در همه اشکال و کارکردهای آن است انتقال و آمیختگی با دنیای دیجیتال. این رابطه جدید است تغییر نحوه انجام دین و همچنین تأثیر و تأثیر دین جامعه و فرهنگ دین دیجیتال اختلاط مدرن ما است جامعه را با باورها و اعمال دینی معاصر واسطه کرد. دین دیجیتال فقط به معنای داشتن "دین" در رسانه های دیجیتال نیست این ترکیبی از همه مؤلفه‌های اجتماعی و فرهنگی است که ما با هم مرتبط می‌کنیم با دین با تمام عناصری که ما با یک جامعه دیجیتال مرتبط می کنیم. دو نظریه فعلی توسعه یافته اند که به نظر می رسد در حال افزایش است رشته مطالعه دین و فرهنگ دیجیتال کمپبل نظریه ای به نام "دین شبکه ای" ایجاد کرده است و هوور و اچچایبی در حال توسعه هستند. مفهوم "فضاهای سوم دین دیجیتال". با بررسی چند مورد مطالعات، این فصل نشان خواهد داد که هر نظریه مزایای خاص خود را دارد. دین شبکه ای ممکن است در بررسی رسمی مذهبی مفیدتر باشد فعالیت، در حالی که فضاهای سوم ممکن است برای مطالعه روزمره مفیدتر باشد یا دین زندگی کرد
  • تعداد رکورد ها : 306