جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 306
نظریه جامعه‌شناسی و مسئله دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Mckinnon, Marta Trzebiatowska
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دین نزدیک به قلب سنت جامعه‌شناختی کلاسیک قرار دارد، با این حال دیگر همان جایگاه را در سازمان جامعه‌شناسی معاصر اشغال نمی‌کند. این غیبت نسبی باعث شده است که جامعه شناسی برای تفکر در مورد اهمیت تداوم دین در مسائل، جنبش ها و رویدادهای جدید در قرن بیست و یکم آمادگی کافی نداشته باشد. این کتاب با ارائه دیدگاه‌های نظری گوناگون در مورد مطالعه دین که شکاف بین دغدغه‌های جریان اصلی جامعه‌شناسان و جامعه‌شناسی دین را پر می‌کند، به دنبال پرداختن به این خلأ است. پس از ارزیابی وضعیت فعلی این حوزه، نویسندگان دیدگاه انتقادی در حال ظهور را در جامعه شناسی دین با تمرکز ویژه بر اهمیت پیشینه تاریخی توسعه می دهند. نویسندگان با ارزیابی مجدد مضامین زیبایی‌شناسی، گوش دادن و درجات مختلف خود انضباطی معنوی، از مطالعات قوم‌نگاری مشارکت مذهبی در نروژ و بریتانیا استفاده می‌کنند. آنها با کمک پیر بوردیو، مارکس و تحلیل گفتمان انتقادی، اهمیت قدرت را در جامعه شناسی دین برجسته می کنند. این کتاب به جریان‌های نوظهور در این حوزه اشاره می‌کند و نه تنها برای نظریه جامعه‌شناختی دین، بلکه برای جامعه‌شناسی دین به‌طور کلی‌تر، راهی سازنده و پرنشاط به پیش می‌دهد.
دین و جامعه: در وضعیت دینی امروزی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
C C Udeani, F Reiterer, K Zapotoczky (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill / Rodopi ,
دین و دانش: دیدگاه‌های جامعه‌شناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mathew Guest (ed.), Elisabeth Arweck (ed.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate ,
الهیات و جامعه مدنی
نویسنده:
Charles Pemberton
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
چکیده ماشینی : از بانک‌های مواد غذایی گرفته تا کمیته‌های استقبال از مهاجران، و سازمان‌دهندگان جامعه تا مبارزان مبتنی بر اینترنت، جامعه مدنی در چشم‌انداز اجتماعی اقیانوس اطلس شمالی نقش محوری دارد. الاهیات و جامعه مدنی درک ما را از چیستی جامعه مدنی ارتقا می‌بخشد و تصویری دوباره آگاهانه از زندگی اجتماعی ما ارائه می‌دهد. این کتاب که با پیشگفتاری توسط کشیش دکتر روآن ویلیامز ارائه شده است، به بررسی مظاهر معاصر از نوع کنش جمعی می‌پردازد که از دهه 1800 در جامعه مدنی مشاهده شده است. سپس جامعه مدنی را به‌عنوان مجموع انجمن‌های مدرنی که میانجی‌گری روابط ما با بازار و دولت است، بررسی می‌کند، اما نمی‌توان آن‌ها را به طور کامل نه با بازار و نه با دولت شناسایی کرد. در نهایت، سه دیدگاه مختلف در مورد جامعه مدنی با استفاده از بینش الهی‌دانانی مانند جان میلبانک و گئورگ هگل ارائه شده است. این یک موضوع مناسب برای جامعه معاصر است و در اینجا توسط یک پانل بین المللی از مشارکت کنندگان به طور ماهرانه بررسی شده است. به این ترتیب، این یک جلد مهم برای هر محقق الهیات و مطالعات دینی و تعامل آنها با جامعه شناسی و سیاست است.
دین هند: جامعه شناسی هندوئیسم و ​​بودیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Max Weber (ماکس وبر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Munshiram Manoharlal Publishers Private, Limited,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کلاسیک در مورد ارتباط بین نهادهای مذهبی و اداره، بوروکراسی.
جامعه شناسی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Max Weber, Ephraim Fischoff, Ann Swidler
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Beacon Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ترجمه افرایم فیشوف با پیشگفتار جدید آن سویدلر
پیتر برگر و مطالعه دین [کتاب انگلیسی]‬
نویسنده:
Linda Woodhead, Paul Heelas, David Martin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیتر برگر تأثیرگذارترین جامعه شناس معاصر دین است. این مجموعه مقالات اولین مطالعه عمیق در زمینه مشارکت وی در این زمینه است که مقدمه ای جامع از آثار او و اندیشه های جاری در مطالعه دین ارائه می دهد. موضوعات مطرح شده عبارتند از: * برگر در مورد دین و الهیات * دین، معنویت و نارضایتی های مدرنیته * سکولاریزاسیون و سکولاریزاسیون زدایی یک پست نوشته پیتر برگر، در پاسخ به مقالات، این نمای کلی از کار این شخصیت بزرگ را تکمیل می کند.
کلیسا، جامعه و هژمونی: جامعه شناسی انتقادی دین در آمریکای لاتین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carlos Alberto Torres; Richard A. Young
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Praeger Publishers,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب جامعه‌شناسی انتقادی دین در آمریکای لاتین را ارائه می‌کند. هدف آن بحث در مورد مفهوم دین به عنوان بخشی از فرآیندهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در جوامع سرمایه داری با تکیه بر کلاسیک های تفکر جامعه شناختی (مارکس، دورکیم، وبر و گرامشی) است. بنابراین، کلیساها به‌عنوان نهادهای سازمان‌یافته میانجی‌گری مذهبی تحلیل می‌شوند که ارتباط نزدیکی با تولید هژمونی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در آمریکای لاتین دارند. کلیسای کاتولیک، کلیسای غالب در منطقه، از نظر چهره‌های مختلف، تغییرات و دگرگونی‌های آن از فتح و استعمار از طریق بادهای متغیر واتیکان دوم تا تجربیات انقلابی کلیسای محبوب در دهه‌های 1970 و 1980 تحلیل می‌شود. این اثر برای محققان مطالعات آمریکای لاتین، سیاست، مذهب، فرهنگ و جامعه شناسی جالب خواهد بود. همچنین با متکلمان و فیلسوفانی که در آمریکای لاتین کار می کنند صحبت می کند.
جامعه شناسی جیمز آشر: عمل و هدف ایمانِ نجات بخش
نویسنده:
Snoddy, Richard
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : ریچارد اسنودی با استفاده از موادی از طیف وسیعی از ژانرها، با ارجاع گسترده به مجموعه‌های نسخ خطی، مطالعه مفصلی از جامعه‌شناسی کاربردی جیمز آشر ارائه می‌دهد. اسنودی پس از قرار دادن اوشر در بافت کلیسایی ایرلند و انگلستان قرن هفدهم، آموزه های او را در مورد آموزه های کفاره، توجیه، تقدیس و اطمینان بررسی می کند. او ارتباط متقابل آنها را در اندیشه آشر، به ویژه نحوه عملکرد کفاره عمومی به عنوان زمینه توجیه و میزان عملکرد آن به عنوان مبنای اطمینان می داند. این کتاب تغییر نظر اوشر را در مورد تعدادی از مسائل مهم مستند می کند، به ویژه اینکه چگونه، از حفظ کفاره محدود و اطمینانی که از ذات ایمان است، او به سمت اعتقاد به کفاره عمومی و اطمینان حاصل از تقوای تجربی حرکت کرد. در چارچوب یک پارادایم علمی که به طور گسترده پذیرفته شده است، به نظر می رسد که او از یک موضع منطقی ناسازگار به موضع دیگر حرکت می کند، اما اندیشه او حاوی یک منطق درونی است که قدرت توضیحی آن پارادایم را زیر سوال می برد. این مطالعه روشنگر، نور جدیدی را بر تنوع الهیات اصلاح‌شده قرن هفدهم در جزایر بریتانیا می‌افکند.
فلسفة الدين [کمال حیدري]
نویسنده:
کمال حیدري؛ تقریرنویس: علي حمود عبادي؛ ناظر: عبدالرضا افتخاري
نوع منبع :
کتاب , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دار فراقد,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
با توجه به نقش مهم مسائل اعتقادی در منظومه معارف دینی و اثر مهم آن در سرنوست انسان، آیت الله حیدری توجه فراوانی به این مسائل مبذول داشته است. در همین راستا کتاب حاضر، به بیان دین، چیستی و چرایی آن در زندگی انسان و همچنین کیفیت تکامل شرایع آسمانی پرداخته است. مباحث این کتاب به دو فصل تقسیم می شود: فصل اول: بحث و بررسی دلایل نیازمندی به دین و پیامبران فصل دوم: بیان اینکه اصل دین، واحد است امّا شرایع – با توجه به شرایط زمانی و مکانی – متعدد است. در ادامه نیز، نویسنده به بیان خاتمیت، جامعیت و شمولیت دین اسلام بر همه شرایع و همچنین به بیان ویژگی های این شریعت می پردازد.
  • تعداد رکورد ها : 306