جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1497
ارزیابی مجدد فلسفه اجتماعی و سیاسی مارکس: آزادی، به رسمیت شناختن، و شکوفایی انسان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jan Kandiyali
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Taylor and Francis,
چکیده :
ترجمه ماشینی : علاقه به مطالعه اندیشه مارکس در سال‌های اخیر با تعدادی از انجمن‌های دانشگاهی تازه تأسیس، کنفرانس‌ها و مجلاتی که به بحث درباره اندیشه او اختصاص داده شده‌اند، احیا کرده است. این کتاب دانشمندان برجسته و پیشرو را گرد هم می‌آورد تا ارزیابی مجدد عمده‌ای از مسائل تاریخی در پژوهش‌های مارکس ارائه دهد و ایده‌های مارکس را با بحث‌های تازه در فلسفه اجتماعی و سیاسی انگلیسی-آمریکایی معاصر پیوند دهد. از جمله موضوعات مورد بحث، رابطه مارکس با پیشینیان فلسفی خود - از جمله هگل، هگلیان جوان و سوسیالیست های آرمانگرا - مفهوم شناخت، نقد لیبرالیسم و دیدگاه های او در مورد زندگی خوب است. این کتاب مورد توجه محققان و دانشجویان پیشرفته علاقمند به مارکس، هگل، تاریخ اندیشه سیاسی و فلسفه اجتماعی و سیاسی خواهد بود. ادامه مطلب...
نقد اسپینوزا بر دین و وارثان آن: مارکس، بنیامین، آدورنو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Idit Dobbs-Weinstein
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : میراث اسپینوزا با ادغام او در قانون منفرد، غربی و فلسفی که با محکومیت الهی-سیاسی شکل گرفته و اجرا شده است، مسدود شده است، و میراث او بیشتر توسط مجادلاتی که پوشش سکولار منشأ مذهبی آنها را محافظت می کند، مسدود شده است. این کتاب با قرار دادن اندیشه اسپینوزا در سنت ماتریالیستی ارسطویی، نور جدیدی را بر کسانی که وارث اندیشه اسپینوزا و پیامدهای آن از نظر مادی و تاریخی و نه متافیزیکی هستند می افکند. ایدیت دابس واینشتاین با تمرکز بر مارکس، بنیامین و آدورنو، شیوه‌ای را بررسی می‌کند که نقد رادیکال اسپینوزا از دین، نقد ماتریالیستی از فلسفه تاریخ را شکل می‌دهد. دابز-وااینستاین استدلال می‌کند که دو مفهوم کاملاً متضاد از زمان و تاریخ برای این متفکران در خطر است، یکی آینده‌محور الهیات‌گرا، و دیگری سیاسی معطوف به گذشته به‌خاطر حال یا به‌طور دقیق‌تر، به‌خاطر حال. به خاطر مقاومت فعالانه در برابر بربریت مداوم در قلب فرهنگ.
کارل مارکس و فلسفه معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Chitty, Martin McIvor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
مارکس و اندیشه علمی معاصر: سمپوزیوم درباره نقش کارل مارکس در توسعه اندیشه علمی معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
A.M. RUMJANTSE V
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter Mouton,
ایدئولوژی و آگاهی کاذب: مارکس و اجداد تاریخی او [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher L. Pines
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Suny Press,
آناتومی ایده آلیسم: انفعال و فعالیت در کانت، هگل و مارکس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Piotr Hoffmann
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : ایده آلیسم در تلاش خود برای دستیابی به ماهیت ذهن انسان از اصطلاحاتی مانند "خود ناب"، "تصویر متعالی"، "آگاهی ناب" و غیره استفاده می کند. این شرایط به چه معناست؟ به چه چیزی اشاره می کنند؟ حداقل از نظر بصری، پاسخ زیر می‌تواند رضایت‌بخش باشد: این عبارات و عبارات مشابه ظاهراً کیفیت بسیار ویژه‌ای از ذهن انسان را به تصویر می‌کشند، کیفیتی که به دلیل آن انسان صرفاً بخشی از طبیعت نیست، بلکه موجودی است که قادر به شناخت و شناخت است. عمل بر اساس اصول حاکم بر قلمرو معنوی. در فصل اول پژوهش حاضر، نویسنده تلاش می کند تا ایده «ایگوی ناب» را به زمین بیاورد. نویسنده با تحلیل مفهوم ادراک محض کانت - جد همه مفاهیم مشابه در تاریخ ایده آلیسم مدرن و معاصر - به این نتیجه می رسد که کارکردها و ظرفیت های خاصی که توسط خود کانت به ادراک محض نسبت داده می شود، دلالت بر رد چارچوب ایده آلیستی و ضرورت دارد. برای «طبیعی کردن» ایده خود ناب. به عبارت دیگر - و علی رغم ادعای کانت بر خلاف آن - نمی توان ادراک خالص محض را بر انسان که به عنوان بخشی از طبیعت، به عنوان یک احساس و یک موجود حس کننده در نظر گرفته می شود، تصور کرد. به نظر می رسد که مرجع بیان «خود ناب» برای ما بسیار آشناتر است - ارگانیسم انسانی، با همه نیازها، انگیزه ها و تمایلاتش.
فلسفه پراکسیس: مارکس، لوکاچ و مکتب فرانکفورت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Feenberg
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verso Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی : مارکس اولیه خواستار «تحقق فلسفه» از طریق انقلاب شد. بنابراین انقلاب به مفهومی انتقادی برای مارکسیسم تبدیل شد، دیدگاهی که در دیدگاه‌های پراکسیس بعدی لوکاچ و مکتب فرانکفورت شرح داده شد. این متفکران استدلال می کنند که مسائل اساسی فلسفی، در واقع، مسائل اجتماعی هستند که به طور انتزاعی تصور می شوند. «فلسفه پراکسیس» که در ابتدا با عنوان «لوکاچ، مارکس و منابع نظریه انتقادی» منتشر شد، سیر تحول این بحث را در نوشته‌های مارکس، لوکاچ، آدورنو و مارکوزه دنبال می‌کند. این تفسیر مجدد فلسفه پراکسیس ارتباط مستمر آن را با بحث های معاصر در نظریه سیاسی مارکسیستی، فلسفه قاره ای و مطالعات علم و فناوری نشان می دهد.
برگزیده نوشته های کارل مارکس در جامعه شناسی و فلسفه اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T.B. Bottomore
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
McGraw-Hill Book,
مارکسیسم و انسان شناسی: مفهوم «جوهر انسانی» در فلسفه مارکس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Markus
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Van Gorcum Assen,
هگل و مارکس: پس از سقوط کمونیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David MacGregor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Wales Press,
  • تعداد رکورد ها : 1497