جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2273
الهیات و فلسفه قاره ای معاصر: مرکزیت یک دیالکتیک منفی
نویسنده:
Colby Dickinson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield International ,
چکیده :
چکیده ماشینی : هدف این کتاب این است که فلسفه مدرن قاره‌ای، به‌ویژه حوزه‌های فرعی پدیدارشناسی، اگزیستانسیالیسم، هرمنوتیک، ساختارشکنی، نظریه انتقادی و تبارشناسی را با حوزه الهیات معاصر وارد گفتگو کند. کولبی دیکنسون روشی را نشان می دهد که در آن دیالکتیک منفی یا نفی نفی ممکن است به ما کمک کند تا مرزهای نازک (یا وجود ندارد) بین فلسفه و الهیات قاره ای را درک کنیم، زیرا متفکران برجسته هر دو حوزه با ورود خود به عصر جدید دست و پنجه نرم می کنند. . با رو به زوال جایگاه «مقدس» در حوزه عمومی، ما باید بیش از هر زمان دیگری به چگونگی بازگشت فلسفه قاره‌ای به ریشه‌های کلامی مشخص توجه کنیم. دیکنسون از طریق نقشه‌برداری تبارشناسی فیلسوفان قاره‌ای قرن بیستم، ریشه‌های همیشه حاضر یهودی-مسیحی تفکر فلسفی مدرن غرب را برجسته می‌کند. مقوله های متضاد مانند ماندگاری/استعلایی، تناهی/بی نهایت، جهانی/جزئی، موضوع/ابژه در مرکز آثار متفکرانی چون آگامبن، ماریون، واتیمو، لویناس، لاتور، کاپوتو و آدورنو قرار دارند. این کتاب استدلال می‌کند که استفاده از یک دیالکتیک منفی به ما امکان می‌دهد از تثبیت ظاهری با دوگانگی‌های موجود در آن حوزه‌ها فراتر برویم و شروع به اجرای مجدد فلسفه و الهیات کنیم.
الهیات و تخیل علمی: از قرون وسطی تا قرن هفدهم
نویسنده:
Amos Funkenstein; Jonathan Sheehan
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : الهیات و تخیل علمی یک اثر پیشگام از تاریخ فکری است که درک ما از رابطه بین الهیات مسیحی و توسعه علم را تغییر داد. محقق برجسته، آموس فونکنشتاین، مبانی متافیزیکی علم مدرن را بررسی می کند و نشان می دهد که چگونه در دهه 1600، تفکر الهیاتی و علمی تقریباً یکی شده بود. شخصیت‌های بزرگی مانند دکارت، لایب‌نیتس، نیوتن و دیگران، الهیات سکولار بی‌سابقه‌ای را توسعه دادند که بدهی آن به اندیشه‌های قرون وسطایی و مکتبی، مسیر انقلاب علمی را شکل داد. کتاب با تحلیل تأثیرگذار فانکشتاین از «آمیختگی بی‌سابقه» زبان علمی و دینی در قرن هفدهم به پایان می‌رسد. با پیشگفتار جدید، الهیات و تخیل علمی اثری راهگشا و کلاسیک است که منبعی اساسی برای مورخان و فیلسوفان علم است.
دئیسم در انگلستان روشنگری: الهیات، سیاست و علوم عمومی نیوتنی
نویسنده:
Jeffrey R Wigelsworth Dr; Wigelsworth
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Manchester University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این اولین مطالعه کامل دئیست‌های انگلیسی به‌عنوان یک گروه در چندین دهه است و برای تفسیر جدیدی از دئیسم در عصر روشنگری انگلیسی استدلال می‌کند. در حالی که اخیراً مطالعات زیادی در مورد دیست جان تولند انجام شده است، نوشته‌های دیگر دئیست‌های معاصر فراموش شده است. *دئیسم در انگلستان روشنگری* با تجزیه و تحلیل گسترده ای از شخصیت های کمتر شناخته شده مانند آنتونی کالینز، متیو تیندال، توماس چوب و توماس مورگان، علاوه بر بینش منحصر به فرد در مورد تولند، ارزیابی بسیار گسترده تری از آنچه دئیسم در قرن هجدهم مستلزم آن بود، ارائه می دهد. خوانندگان خواهند دید که چگونه تفاسیر قبلی از دئیست‌های انگلیسی، که این شخصیت‌ها را در مسیری غیر مذهبی منتهی به مدرنیته قرار می‌دهند، نیاز به بازنگری دارند. این کتاب از دئیست‌ها برای پرداختن به تعدادی از موضوعات و مضامین و مضامین در تاریخ انگلیس استفاده می‌کند و از جذابیت خاصی برخوردار خواهد بود. به محققان تاریخ روشنگری، تاریخ علم، الهیات و سیاست، و اوایل دوران مدرن.
ریکور و الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dan R. Stiver (دن آر استیور)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T&T Clark / Bloomsbury,
یوگا و روانشناسی: زبان، حافظه و عرفان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harold G. Coward
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هارولد کوارد بررسی می کند که چگونه جنبه های روانشناختی فلسفه یوگا برای تحولات فکری شرق و غرب مهم بوده است. یوگا سوتراهای پاتانجالی، بیانیه کلاسیک یوگا شرقی، که برای تفکر و تمرین معنوی هندو، جینا، و بودایی پایه گذاری شده است، در تاکید بر ماهیت و اهمیت فرآیندهای روانی منحصر به فرد است. تأثیر یوگا در آثار متفکر هندی بهارترهاری (حدود ۶۰۰ پس از میلاد) و در میان شخصیت‌های کلیدی روان‌شناسی غربی: بنیان‌گذاران فروید و یونگ، و همچنین فراشخصیت‌گرایان معاصر مانند واشبورن، تارت، و اورنشتاین بررسی شده است. ترسو نشان می‌دهد که چگونه مفهوم یوگای فرآیندهای روان‌شناختی، فلسفه زبان بهارترهاری و الهیات وحی او را ممکن می‌سازد. او در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه روان‌شناسی غربی با ترکیب یا رد یوگای پاتانجالی تحت تأثیر قرار گرفته است. پیامدهای این گرایش ها در اندیشه غربی برای عرفان و حافظه نیز بررسی می شود. این تحلیل به بینش قابل توجهی منجر می‌شود، یعنی تفاوت اساسی بین تفکر شرقی و غربی با توجه به اینکه ماهیت انسان محدود یا کمال‌پذیر است، وجود دارد - غرب معتقد است که ما انسان‌ها از نظر روان‌شناختی، فلسفی و معنوی محدود یا دارای نقص هستیم. طبیعت و بنابراین کامل شدنی نیست، در حالی که یوگای پاتانجالی و تفکر شرقی عموماً خلاف آن را حفظ می کنند. پاسخ‌های متفاوت غرب به موضع شرقی، از طرد کامل توسط فروید، یونگ، و هیک، تا درجات مختلف پذیرش توسط متفکران فراشخصی، ذکر شده است.
دین در محدوده زبان به تنهایی: ویتگنشتاین در مورد فلسفه و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Felicity McCutcheon
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دین در محدوده زبان به تنهایی بررسی انتقادی فیلسوفان دین ویتگنشتاینی را ارائه می دهد که ادعا می کنند کلمه "خدا" را نمی توان به عنوان اشاره به موجودی متافیزیکی درک کرد که ممکن است وجود داشته باشد یا نباشد. مک کاچون استدلال های ارائه شده توسط این فیلسوفان دین را به انتقادات خود ویتگنشتاین از متافیزیک نظری ردیابی می کند و استدلال می کند که مفهوم خدا در کاربرد دینی آن تحت نگاه ضد متافیزیکی ویتگنشتاین قرار نمی گیرد. مک کاچون با ارائه گزارش مفصلی از روش فلسفی خود ویتگنشتاین، از جمله انتقادات او از متافیزیک، نشان می دهد که می توان انتقادات ویتگنشتاین از متافیزیک را با حفظ محتوای متافیزیکی زبان دینی پذیرفت. این کتاب درک تازه ای از روش فلسفی ویتگنشتاین و نقدی جدید از گفتمان دینی را برای کسانی که به مطالعه فلسفه و مطالعات دینی می پردازند ارائه می دهد.
تخیل و زبان دینی در امرسون و نیچه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Irena S. M. Makarushka
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد امرسون و نیچه را عمدتاً متفکران دینی پسا الهیاتی می داند و به درک آنها از ماهیت دین و زبان می پردازد. این استدلال می کند که انتقاد آنها از مسیحیت و رد تعالی، که به آنها امکان بازیابی الوهیت در درون فرد را می دهد، با تأکید آنها بر انسانیت عیسی است. ایده عیسی به عنوان انسان همچنین کلید تفسیر آنها از زبان است.
رئالیسم و ​​دین: دیدگاه های فلسفی و کلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Moore, Michael Scott
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب گروه برجسته‌ای از فیلسوفان و متکلمان را گرد هم می‌آورد تا تفکری جدید درباره رئالیسم و ​​دین ارائه دهند. بحث واقع گرایی دینی/ضد واقع گرایی مربوط به پرسش های استقلال خداوند از انسان ها، ماهیت حقیقت دینی و دسترسی ما به حقایق دینی است. اگرچه هم فیلسوفان و هم متکلمان در مورد این موضوع نوشته‌اند، تحقیقات پایدار کمی در مورد این موضوعات مشابه آنچه در حوزه‌های تحقیقاتی مشابهی مانند اخلاق یا فلسفه علم یافت می‌شود، انجام شده است. مقدمه ویراستاران زمینه بحث واقع گرایی را مشخص می کند، پیوندها و ایده هایی را که فصل های مختلف بعدی را به هم مرتبط می کند، ردیابی می کند، و خطوطی را برای توسعه و تحقیق آینده پیشنهاد می کند. گوردون کافمن، پیتر لیپتون و سایمون بلکبرن فصل های آغازین و زمینه کتاب را ارائه می دهند. در ادامه مطالبی از طیفی از فیلسوفان و متکلمان برجسته وجود دارد: الکساندر برد، جان هار، گراهام اوپی و نیک تراکاکیس، مرولد وستفال و جان وبستر. نویسندگان مواضع متضاد مختلفی را در مورد موضوعات کلیدی در بحث رئالیسم دینی ارائه می‌کنند. این مجموعه از مقالات اصلی برای تازه واردان این حوزه جذاب خواهد بود و خطوط جدیدی از تحقیق را برای کسانی که قبلاً با آن آشنا هستند پیشنهاد می کند.
زبان دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Scott
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مایکل اسکات به طیفی از پرسش‌های اصلی درباره معنای زبان و گفتمان دینی می‌پردازد. - آیا باید با گفتمان دینی به صورت ظاهری برخورد کرد یا تفاوت های اساسی بین گفتمان دینی و سایر حوزه های گفتمان توصیفی وجود دارد؟ - آیا «خدا» یک نام است و به چه معناست؟ - آیا اقوال دینی استعاری است؟ - آیا گفته های مذهبی احساسات، مقاصد یا موضع گیری ها و یا به جای باورها را بیان می کند؟ این کتاب از تحقیقات جاری در فلسفه زبان و همچنین کار در الهیات و فلسفه قاره ای برای توسعه یک نظریه جدید از زبان دینی استفاده می کند. کار جدید و بینش اصلی نیز در مورد توسعه تاریخی تحقیقات در این زمینه ارائه شده است. این اولین گزارش اصلی و گسترده از معنای زبان دینی در بیش از دو دهه است.
نیروی سوم در مأموریت ها: سهم پنطیکاستی در الهیات رسالت معاصر
نویسنده:
Pomerville, Paul A.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hendrickson Publishers ,
  • تعداد رکورد ها : 2273