جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
مفهوم دین هگل [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
James Pierre Chetelat
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه به بررسی چگونگی تصور هگل از عمل به دین می پردازم. دین برای هگل نمی تواند رابطه بین انسان ها و موجودی متعالی باشد، زیرا، همانطور که من استدلال می کنم، خدای هگل موجودی از نوع متعالی نیست، بلکه عقل به عنوان ایده و روح است. همچنین هگل اساساً دین را به عنوان احساس یا تجربه بی واسطه امر الهی نمی داند. به عقیده هگل، دین مستلزم شناخت حقیقت در قالب بازنمایی است، و من حقایقی را که از نظر او در همه ادیان مشترک است، و همچنین این اصل را که او فکر می کند هدایت کننده توسعه ادیان تعیین کننده مختلف است بحث می کنم که به اوج خود می رسد. مسیحیت. اما، قبل از هر چیز، دین از نظر هگل آیین یا عملی است که در آن شخص به شیوه‌ای رادیکال بر ویژگی‌های خود غلبه می‌کند و کاملاً با دیدگاه جهانی و عینی یکی می‌شود. با غلبه بر ویژگی های خاص خود، شخص متوجه می شود که علایق خود فاقد ارزش مطلق است و او مایل است به خاطر آنچه جهان از او می خواهد، آنها را کاملاً رها کند. بالاترین شکل فرقه برای هگل مشارکت کامل در Sittlichkeit یا زندگی اجتماعی و فرهنگی اروپای پروتستان مدرن است. در فرقه، انسان به آزادی، هدف دین و بالاترین ارزش در فلسفه هگل دست می یابد. من استدلال می‌کنم که آزادی برای هگل استقلال در برابر جهان در دو مفهوم فعال و غیرفعال است. آزادی به عنوان فعال، استقلالی است که شخص در هنگام عمل عقلانی یا پیروی از هنجارهای اخلاقی که لحظه ضروری آزادی است، دارد. به عنوان منفعل، آزادی استقلالی است که فرد زمانی به دست می آورد که دیگر به علایق خاص خود وابسته نیست و شرایطی را می پذیرد که در آن خواسته هایش برآورده نمی شود. اما از نظر هگل، هنجارهای آزادی همچنین اجازه می‌دهند و ایجاب می‌کنند که شخص به طور کامل درگیر جهان باشد و فعالانه به دنبال علایق خاص خود باشد، زیرا چنین فعالیت‌هایی در آزاد بودن نقش ضروری دارند.
عرفان مارتین لوتر در سنت مسیحی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
F. R Gerard
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : ما معتقدیم که می‌توان عرفان را تجربه الف تعریف کرد ارتباط شخصی با خدا؛ و ما در این تجربه بلافصل الهی، ذات دین را می بینیم. هر تجربه دینی واقعی ماهیتی عرفانی خواهد داشت. در بخش اول سعی می کنیم این تعریف بسیار گسترده از عرفان را ارائه دهیم. پس از تمایز سریع بین عرفان فلسفی و عرفان مسیحی، ویژگی ها را بیان می کنیم. علامت گذاری دومی فلوطین و آگوستین تسهیل و تمایز می دهند از دو عرفان و بررسی نقاط تماس آنها. با نئو افلاطونیسم می توانیم فاصله بین این دو را مشخص کنیم. اگرچه اساساً بت پرستانه بود، اما این نوافلاطونی بود که به ده قرن مسیحیت دامن زد. او الهام بخش آگوستین و به وسیله او عرفان قرن چهاردهم خواهد بود. قرن. در "الهیات آلمانی" معروف و مرموز نفوذ می کند و از طریق آن، تا حدی، مارتین لوتر.
ماهیت خدا در نوشته های نیکلاس بردیایف [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Frederick William Sass
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نیکلاس بردیایف در سال 1874 در کیف، مهد فرهنگ مسیحی روسیه به دنیا آمد. او از فرزندان یک خانواده اشرافی بود، اما در حین تحصیل در کیف، تحت تأثیر نوشته‌های کانت و هگل قرار گرفت. در حالی که خود هگل از سیستم خود نتایج محافظه کارانه می گرفت، کارل مارکس نتایج انقلابی می گرفت و بردیایف جوان از مارکس و کمونیست های اولیه پیروی می کرد. او که به دلیل این تمایلات مارکسیستی از دانشگاه اخراج شد، خود را در تبعید در شمال در همراهی با برخی از بنیانگذاران کمونیسم روسیه دید.
آموزه کفاره در الهیات پل تیلیش [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Arthington Frank Thompson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : دکترین کفاره تلاش می‌کند تا بیانیه اعتقادنامه را توضیح دهد که «برای ما مردان و برای نجات ما» بود که عیسی مسیح متولد شد، زندگی کرد، مرد و دوباره زنده شد. سعی شده است نشان دهد که چگونه این حقایق برای ایجاد یک جامعه جدید بین خدا و انسان نقش اساسی دارند. این واقعیت که این دکترین هرگز به عنوان جزم تعریف نشده است، ممکن است تا حدی از عدم اطمینان در مورد استفاده از زبان ناشی شود. اما مسلماً از این واقعیت ناشی می‌شود که آنچه در اینجا از آن صحبت می‌شود، راز «عمل خدا» است. کفاره از ورای دنیای بشری ساخته شده و برقرار است.
خواص و قوای علّی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ann Katherine Whittle
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه، من از روایت شومیکر از خواص (علت گرایی) دفاع و توسعه می دهم. این بیان می‌کند که ویژگی‌های مونادیک باید به صورت رابطه‌ای مشخص شوند، به عنوان مثال با قدرت علّی یا تعامل آنها با سایر موجودات. من با توضیح پیشنهاد شروع می کنم. شومیکر علی گرایی را به عنوان یک تز متافیزیکی ارائه می کند. با این حال، بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد که بهتر می‌توان آن را شبیه به شرح لوئیس از اصطلاحات نظری دانست، زیرا سؤالات متافیزیکی مربوط به ماهیت ویژگی‌ها را باز می‌گذارد. بیشتر تبیین‌های دیگر علیت با توصیف آن به‌عنوان یک تز در بحث‌های گرایش‌ها، آن را نادرست معرفی می‌کنند. این امر با گره زدن غیرضروری این تز به ادعاهای نامربوط و ناخواسته به علت گرایی آسیب می زند. پس از تشریح تعهدات محوری علی گرایی، به ملاحظات استدلالی که می توان در حمایت از آن ارائه داد نگاه می کنم. من استدلال می‌کنم که دفاع شومیکر از علی‌گرایی ناکافی است، بنابراین، این تز نیاز به حمایت جایگزین دارد. مبنای این امر تعهد علی گرایی به این ادعا خواهد بود که قوانین از نظر متافیزیکی ضروری هستند. من استدلال می کنم که هر کسی که می خواهد یک گزارش غیر انسانی از قوانین ارائه دهد، باید این تز را تایید کند. در مرحله بعد، من یک پیشنهاد در مورد چگونگی تلاش برای توسعه حساب Shoemaker ارائه می کنم. من استدلال می‌کنم که این پایان‌نامه می‌تواند توضیحی قابل قبول از ویژگی‌ها ارائه دهد، زیرا نیازی به تضاد با شهود زمینه‌سازی نیست (یعنی این تصور که هر ویژگی رابطه‌ای یک شی باید از ترکیب ویژگی‌های ذاتی آن و ویژگی‌های ذاتی ناشی شود. اشیاء دیگر). ما می‌توانیم ویژگی‌ها را با قدرت علّی شناسایی کنیم، در حالی که هنوز آنها را در اشیاء زمین‌بندی می‌کنیم، زیرا قدرت‌های علّی همان رفتار را تضمین می‌کنند. من پیشنهاد می‌کنم که استوانه‌ها کاندیدای خوبی برای درک نقش زمینه‌ای متافیزیکی ویژگی‌ها و قدرت‌های علّی باشند. در نهایت، نشان می‌دهم که چگونه یک نسخه اصلاح‌شده از علی‌گرایی به ما اجازه می‌دهد تا روایت جذابی از رابطه علی ارائه دهیم، که بینش‌های تکینگی و کلی‌گرایی را در بر می‌گیرد.
عدم امکان سفر در زمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Matthew Lincoln Ripley
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه اثبات غیرممکن بودن سفر در زمان است. این بحث که به چهار بخش تقسیم شده است با تاریخچه و تعریف مفهوم سفر در زمان معرفی می شود. در مقدمه بحث در مورد برخی ایرادات اولیه در مورد امکان سفر در زمان گنجانده شده است. بخش دوم به معرفی و بحث در مورد مشکل تغییر گذشته می پردازد. اگر گذشته تغییر کند، تناقضی وجود دارد: چیزی هم بوده و هم نبوده است. من تلاش هایی را برای مقابله با این مشکل با تمرکز بر نظریه های لوئیس، هریسون و هورویچ مورد بحث قرار خواهم داد. نتیجه بخش دوم این خواهد بود که هیچ یک از این تلاش ها موفقیت آمیز نبودند، بنابراین مشکل همچنان باقی است. در بخش سوم بحثی در مورد آنچه من «حلقه های عجیب» می نامم، وجود خواهد داشت. اینها پیامدهای عجیب، هر چند نه آشکارا متناقض یا متناقض، از سفر در زمان هستند. هدف قسمت سوم این نیست که امکان سفر در زمان را رد کند، بلکه آن را به عنوان امکانی که حاوی عدم انسجام است، آشکار می کند. بخش پایانی پایان نامه پارادوکس های سفر در زمان، به ویژه "خودکشی" (که بازگشت به گذشته و کشتن خود جوان تر است) را مورد بحث قرار می دهد. من راه حل رایج برای این پارادوکس را بیان می کنم که آن را دیدگاه "تصادف خنثی کننده" می نامم. پس از این، من استدلال خواهم کرد که دیدگاه تصادفی خنثی کننده، پارادوکس را حذف نمی کند و بنابراین سفر در زمان غیرممکن است. در بخش پایانی قسمت چهارم، استدلال هورویچ برای امکان سفر در زمان به «گذشته‌ای دور» را مورد بحث قرار می‌دهم. این استدلال قرار است امکان پارادوکس را از امکان سفر در زمان حذف کند. با این حال نشان خواهم داد که استدلال هورویچ اشتباه است و امکان پارادوکس را از بین نمی برد. بنابراین سفر در زمان، حتی به گذشته های مکانی دور، غیرممکن است.
روانکاوی و نظریه اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Joel Alexander Smith
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این مقاله ارزیابی تأثیر روانکاوی بر نظریه اخلاقی است. به ویژه، من این ادعا را بررسی می‌کنم که نظریه روانکاوانه در مورد رشد سوپرمن، پیامدهای مهمی در اخلاق دارد. من استدلال می کنم که نظریه روانکاوانه به طور منطقی به عنوان یک بسط روانشناسی «عام المنفعه» روزمره دیده می شود. تئوری روانکاوانه، در مورد رشد سوپر ایگو، شرحی از رشد حساسیت های اخلاقی در فرد ارائه می دهد. این می تواند به عنوان ارائه گزارشی از انگیزه اخلاقی در نظر گرفته شود. نظریه های روانکاوی فروید و کلینی بررسی شده و سه روایت از انگیزه اخلاقی شناسایی می شوند: «مدل ادیپی»، «مدل پرخاشگری» و «مدل کلینی». من نشان می‌دهم که دو معیار اصلی برای پذیرش نظریه‌های روانکاوی وجود دارد: قانع بودن تبیین روان‌شناختی و منطقی بودن تجربی مستقل. مدل کلاینی معقول ترین روایت روانکاوانه است. من ادعا می کنم که شواهد خوبی وجود دارد که نشان می دهد مدل کلاینی انگیزه اخلاقی درست است. پشتوانه این ادعا تا حدی در این واقعیت یافت می‌شود که مدل کلینی به‌طور قاطعانه طیف چشمگیری از اعمال و پدیده‌های اخلاقی را توضیح می‌دهد. همچنین نشان داده شده است که مدل کلینی از روانشناسی تجربی، به ویژه نظریه های پیاژه و کولبرگ حمایت می شود. من در ادامه ادعا می‌کنم که مدل کلاینی از رشد حساسیت‌های اخلاقی در فرد، اساس یک طبیعت‌گرایی (ژنتیکی) به‌طور قابل قبولی پیچیده در اخلاق را فراهم می‌کند. نشان داده شده است که طبیعت گرایی روانکاوانه با عقل گرایی در اخلاق ناسازگار است. این با بحثی در مورد رابطه بین مدل کلینی و بحث رئالیستی/ضد واقع گرایی در نظریه اخلاقی دنبال می شود. من با برخی از افکار در مورد جایگاه روانشناسی اخلاق در حوزه اخلاق به پایان می رسانم و به این نتیجه می رسم که باید به آن اهمیت بیشتری نسبت به آنچه در گذشته وجود داشته است اعطا شود.
فضا، فیزیک و الهیات در فلسفه طبیعی نیوتن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Clémence Sadaillan
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه، نسخه های خطی «De Gravitatione» و «Tempus et Locus»، پرسش های 28 و 31 از Opticks و مدرسه عمومی اصول ریاضی فلسفه طبیعی اسحاق نیوتن را تجزیه و تحلیل می کنیم: این مجموعه اصلی ما را تشکیل می دهد. ما از این فرض شروع می کنیم که در این متون، نیوتن نه تنها مفهوم جدیدی از فضا (ایده فضای مطلق) می سازد، بلکه می کوشد به آن یک وضعیت هستی شناختی اصیل بدهد. بنابراین این مطالعه به مطالعه تبارشناسی مفهوم نیوتنی فضای مطلق مربوط می شود. ما مراحل مختلف بسط آن را شرح خواهیم داد، با در نظر گرفتن برداشت نیوتن از دانش به عنوان یکپارچه، و اعتقاد او به یک الهیات prisca. همچنین بحث‌های صریح و ضمنی نیوتن را با متفکران پیشین و با هم عصرانش در نظر خواهیم گرفت. به خوبی، ما این سؤال را مطرح خواهیم کرد که چگونه مفهوم نیوتنی فضای مطلق در عقل سلیم بدیهی تلقی می شود: به ویژه، وقتی به نحوه تجربه فضا در بتن فکر می کنیم، چگونه این مفهوم هنوز مورد اشاره قرار می گیرد. اگرچه فیزیک معاصر اکنون این مفهوم را واسازی کرده و مفهوم فضا-زمان را جایگزین آن کرده است؟
تخیل و تجربه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Dominic Paul Murphy
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تز به ماهیت ارتباط بین تجربه ادراکی و حالات تخیل تجربی می پردازد که حالت دوم حالت هایی است که شباهت پدیداری شهودی به حالات ادراکی دارد. این تز بیان می‌کند که تخیل تجربی، مانند ادراک، جهان بیرونی را به نوعی نشان می‌دهد. حوزه تخیل که مورد بحث است محدود شده است. پس از این، ماهیت پیوند بین تخیل و تجربه بررسی می شود. من به آن ویژگی های تخیل تجربی می پردازم که به نظر می رسد آن را ترکیبی از فکر و احساس می کند. معیارهای ادعایی که این دو جنبه از تخیل تجربی را مشخص می‌کنند مورد بررسی قرار می‌گیرند. یکی از معیارهای ادعایی تفکر، غرض ورزی است، و این تز بین «بودن یک چیز» و «از چیزی بودن» بودن یک حالت تخیلی تمایز قائل می شود. ادعا می شود که دومی شامل یک هسته حسی و یک "برچسب" توصیفی است که محتوای منحصر به فرد یک نوع تصویر معین را ثابت می کند. درک پیوند بین تخیل و تجربه موضوع درک درست این هسته حسی است. یک موضع اساسی در مورد این موضوع بر اساس کار طاووس ایجاد شده است. این موضع مورد انتقاد قرار می گیرد که تخیل تجربی را موضوع تصور حالت ذهنی قرار می دهد. رویکرد دیگر، مصداق کیفیات حسی را چیزی می داند که تخیل را تجربه می کند. این نیز به عنوان تهدیدی برای از بین بردن تمایز بین تجربه و تخیل رد می شود. در نهایت پیشنهاد می شود که یک رویکرد ثمربخش برای مکان یابی شباهت پدیداری مربوطه آن را در سطح محتوای غیر مفهومی جستجو کند.
مسیح منبع الهیات: به سوی حکمت الهیاتی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Laurent Goutierre
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : الهیات از کلام خدا سرچشمه می گیرد. بنابراین، وظیفه آن تبیین ویژگی های آن کلمه است. در مسیح، خدا شخصاً با بشر صحبت می کند، به همین دلیل است که ما باید مشخص کنیم که کدام فلسفه کلام انسانی قادر به خدمت به تأملات الهیاتی است. سخنان و اعمال مسیح نسبت به من الهی اوست. گفتار و کردار او با قضاوت و نیتی جدید الهی است. این ما را به چند سؤال اساسی می رساند: ایمان و هوش. تاریخ و متافیزیک ; الهیات و عرفان. این جفت ها در مسیحیت جدایی ناپذیرند. حکمت کلامی باید از نظر حقیقت هم جذاب و هم دقیق باشد. چه چیزی به آن اجازه می دهد فقط همین باشد؟ فلسفه ای که به لطف عشق، علت نهایی را توضیح می دهد. در نهایت، به وحدت و سازمان الهیات نگاه می کنیم: مسیح خود نظم الهیات را در توسعه ارگانیک حوزه های مختلف آن تعیین می کند.
  • تعداد رکورد ها : 1276