جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
راه خدایان: توسعه ناسیونالیسم شینتو در ژاپن مدرن اولیه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Chadwick Mackenzie Totty
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تحقیق به توسعه ناسیونالیسم شینتو در دوره ادو ژاپن (1603-1868) می پردازد. این کتاب بر توسعه تفکر فکری و رابطه بین مکتب کوگاکو در آیین کنفوسیوس ژاپن و مکتب کوکوگاکو در شینتوئیسم متمرکز است. هدف اصلی این است که نشان دهیم روندی وجود دارد که در آن اعضای این دو مکتب به گذشته نگاه می‌کنند تا یک مدینه فاضله و راه گمشده را دوباره کشف کنند. این مطالعه آثار Yamaga Soko، Itō Jinsai، Ogyū Sorai، Kamo no Mabuchi، و Motoori Norinaga را بررسی می کند تا نشان دهد که چگونه این خط فکری به توسعه احساسات بومی گرای شینتو در ژاپن کمک کرد.
قالب بندی مجدد هویت در عصر اصالت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Daphne Edmonston
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : بسیاری در فرهنگ آمریکایی یا فعالانه یا منفعلانه این ایده را پذیرفته‌اند که اصالت یکی از عالی‌ترین فضیلت‌ها است، اگر نگوییم بالاترین. آرمان فرهنگی اصالت بیان می کند که هویت و معنای شخصی در درون خود فرد یافت می شود. وفادار بودن به «شما واقعی» راهی به سوی معنا، لذت و شکوفایی است. این روش چارچوب‌بندی هویت شخصی ناامن، ناپایدار است و منجر به عدم شکوفایی می‌شود. در مقابل، نگرش مسیحی به اصالت، ثبات و امنیت را فراهم می کند و به امکان شکوفایی در این زندگی و نیز برای ابدیت منجر می شود. این دو دیدگاه متفاوت از اصالت مشترکات زیادی دارند، که زمینه های بسیاری از همپوشانی را برای تعامل رابطه ای و عذرخواهی فراهم می کند. این رویکرد عذرخواهی به شدت رابطه‌ای است و مستلزم آن است که هر فردی در زندگی خود به دنبال اصالت بازخرید شده باشد. همچنین مستلزم درگیر شدن در روابط واقعی با غیر مسیحیان است، که شامل تلاش برای گوش دادن به افکار آنها برای درک دیدگاه ها و نظرات منحصر به فرد آنها در مورد اصالت، نقاط قوت و ضعف آن است. پس از تکمیل این جمع‌آوری اطلاعات، می‌توان استدلال‌های عذرخواهی مناسب را با حساسیت و خردمندی به کار برد. شهادت شخصی، استدلال ناشی از میل، خیر اخلاقی و غیراخلاقی، و شرط‌بندی پاسکال، همه نقاط شروع بسیار خوبی هستند. معذرت خواه باید آماده باشد تا صمیمانه در مورد کفایت خدا برای برآوردن نیاز هر فرد به اصالت پایدار، بحثی احساس کند و توضیح دهد که چگونه عیسی اصیل ترین فردی است که تا به حال زندگی کرده است.
ایجاد فرهنگ کلیسایی بافتی نسل هزاره [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Deitsch
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نسل هزاره، یا نسل Y همانطور که برخی از مردم آنها را می شناسند، بزرگترین نسل در تاریخ ایالات متحده آمریکا است. از آنجایی که آنها مدارس، دانشگاه ها و بازار کار را پر می کنند، به راحتی می توان متوجه شد که تفاوت های عمده ای بین آنها و نسل های قبلی وجود دارد. به طور همزمان، کلیسا در آمریکا صدها کلیسا دارد که هر سال بسته می‌شوند و ده‌ها هزار کلیسا هر سال کاهش می‌یابند. بیشتر کلیساها دیگر رشد نمی کنند. ناتوانی در رسیدن به Millennials یکی از دلایل این کاهش است. هدف این پایان نامه ارائه تصویری از نسل هزاره، مروری بر تعدادی از نویسندگان کلیدی است که به آنها کمک می کنند و به کلیساها و کشیش ها اجزای عملی می دهد تا در فرهنگ کلیسایی خود کار کنند تا کلیساها و انجیل را برای هزاره جذاب تر کنند. نسل. این اثر یک راه حل جامع برای مشکل کلیسا یا نسل هزاره نیست، بلکه ابزاری برای کمک به کشیشانی است که امیدوارند به نسل بعدی برسند.
پارادوکس زمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jagrut Raval
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
بیان فلسفی کلیساها [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Martin Slavík
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مارتین اسلاویک این پایان نامه به موضوع معماری گوتیک مقدس یعنی ساخت کلیساهای قرون وسطایی اختصاص دارد که در آن معماری به دنبال زمینه عمیق تر فلسفی و الهیاتی دوره معنویت، کیهان شناسی و ادراک مطابقت های انسان و جهان است. تحقیقات در هندسه مقدس و معماری عدد طلایی که با عرفان فیثاغورثی اعداد مطابقت دارد، غواصی می کند. این اثر مبتنی بر یک پایه نظری گسترده است که شامل فلسفه، الهیات، روانشناسی است (به ویژه یونگ و توسط او بر روانشناسی کهن الگوی فعلی، روانشناسی بیشتر و حوزه روانشناختی تحت تأثیر ارجاع فلسفی مارتین هایدگر تأثیر گذاشته است). این کار چند رشته‌ای است، اگرچه مرکز آن همیشه کلیساهای جامع در متن دنیای قرون وسطی است. این اثر همچنین به وضعیت خاص کلیسای جامع در طیف گسترده ای از معماری مقدس اشاره می کند و بر این اساس پیوند معنوی دنیای قرون وسطی و باستان را آشکار می کند. مطالب: کلیسای جامع در متن جامعه قرون وسطی شکل گیری کلیساها. مقدسین کلیسای جامع سنت ویتوس در بافت کلیسای جامع سنت ویتوس انسان قرون وسطایی در متن دنیای خود و تفکر زیارت و زیارت در کلام قرون وسطی
چه چیزی در جهنم با خدا درگیر می شود؟ دیدگاه تبلیغی الهی از جهنم تأیید می کند که واقعیت جهنم خدا را هیولای اخلاقی نمی کند [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Kara y Harris
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این پایان نامه نشان دادن این است که خداوند از نظر اخلاقی برای انسان هایی که در جهنم به عذاب ابدی سپرده شده اند، مقصر نیست. در این اثر، من به روش‌های زیر به گفتگوی جاری جهنم کمک می‌کنم: (1) توضیحی درباره کلماتی که در کتاب مقدس به عنوان جهنم ترجمه شده‌اند ارائه می‌دهم. (2) من ماهیت مترقی آموزه جهنم را با افزایش گناه و پیشبرد طرح نجات خدا برای نجات انسانها از چنین سرنوشت ابدی، برملا می کنم. (3) من استدلال می کنم که مسیحیت و آموزه کتاب مقدس جهنم اساساً مقید هستند زیرا کار مسیح بر روی صلیب در نهایت انسان ها را از جهنم شدن نجات می دهد. (4) نشان می‌دهم که خدا با انتشار اطلاعات لازم در مورد آموزه‌های جهنمی به طرق مختلف مانند خلقت، کتاب مقدس، مکاشفه عمومی و خاص، عیسی، روح‌القدس و خادمین انجیل، به بشریت کمک می‌کند تا از جهنم دوری کند. دیدگاه تبلیغ الهی از جهنم در این پایان نامه به عنوان دیدگاهی تازه در دفاع از صفات خداوند در مواجهه با آموزه جهنمی معرفی و تبیین خواهد شد.
فردریش شلینگ: رستگاری سوتریولوژیکی و تجدید هستی شناختی در شهود فکری زندگی زندگی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Christopher Seay
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : شلینگ خواهان بازگرداندن وحی اصلی توسط فیلسوف واقعی و برای آنگوی موفق، ایجاد یک دین فلسفی است. این مقاله با فراخواندن انسان به درونی‌ترین آغازش در Prius مطلق، یعنی زندگی زندگی، ادعا می‌کند که شلینگ سنت‌های باستانی ارفیکو-فیثاغورث و افلاطونی و آموزه‌های اسرارآمیز هلنی را دوباره به خاک اروپا تبدیل می‌کند. بر این اساس، این مقاله با تکیه بر مطابقت ها و مطابقت ها و بینش هایی از فلسفه سنت گرایانه، جنبش اصلاحی پیروی از آلمان و سنت متفکرانه باستانی، پروژه شلینگ را به عنوان رازآلودی آغازین به شهود فکری می خواند که در آن مسافر آناگوژیک به حالت اولیه و اولیه فرود می آید و که در آن جوهر مشترک او با زندگی زندگی آشکار می شود.
سی اس لوئیس، عیسی و افلاطون: راهبردهای بلاغی برای دفاع از مسیحیت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
John Carlton Chivvis
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : دفاع از مسیحیت از طریق گفتمان عذرخواهی یکی از کارکردهای مهم مسیحیت امروزی است. برای درک بهتر راهبردهای لازم در پس استفاده موفق از گفتمان عذرخواهی، مقالات عذرخواهی C. S. Lewis در God in the Dock مورد بررسی قرار گرفته است. لوئیس نشان دهنده یک سبک معذرت خواهی است که به فلسفه و شیوه گفتمانی که برای اولین بار توسط افلاطون مورد حمایت قرار گرفت، باز می گردد، اگرچه پیام او کاملاً مسیحی است. این پایان نامه دریچه ای به دنیای بلاغی C. S. Lewis و همچنین راهبردهایی را ارائه می دهد که کلید موفقیت عذرخواهی مدرن هستند. با این حال، برای درک بهتر این استراتژی ها، باید پایه ای گذاشته شود. فصل اول، الهیات و بلاغت افلاطون را مورد بحث قرار می دهد، که لوئیس را به روش های مهمی تحت تأثیر قرار داد. پس از مشخص شدن این موضوع، فصل دوم زندگی لوئیس را با نگاهی به نحوه گرویدن او به مسیحیت بررسی می کند. عقل به عنوان یک راهبرد بلاغی در فصل سوم از دریچه استدلال افلاطونی تحلیل می شود. در فصل چهارم، استفاده از اسطوره در ارتباطات دینی ابتدا با نگاهی به اصول اسطوره خود لوئیس و سپس اعمال آنها در اسطوره های معرف موجود در مقالات عذرخواهی او مورد بررسی قرار می گیرد. فصل پنجم به توانایی لوئیس در استفاده از اخلاق روایی در نوشتارش می‌پردازد تا آن را شفاهی/ شنیداری‌تر نشان دهد. لوئیس با دستکاری صدا و زمان می تواند به یک رابطه شبه ارتباطی با مخاطب خود دست یابد. این پایان نامه با فصل ششم با ارائه راه هایی برای مطالعه آینده در مورد لوئیس در زمینه نقد بلاغی به پایان می رسد.
ما را هدایت نکن: ملاحظات زبانی و تفسیری برای ترجمه ششمین عریضه دعای پروردگار [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Brodie Robinson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در سال 2019، واتیکان تجدید نظر در ترجمه ایتالیایی میسال رومی را اعلام کرد و درخواست وسوسه دعای خداوند را از "non ci indurre in tentazione" ("ما را به وسوسه نبرید") به "non abbandonarci alla tentazione" تغییر داد. «ما را به وسوسه رها مکن»). ترجمه رسمی و کلمه به کلمه دادخواست جایگزین تفسیری آزادتر و تفسیری تر شد. اگرچه چنین تغییری ناچیز به نظر می‌رسد، اما در مرکز یکی از متناقض‌ترین عبارات الهیات در عهد جدید قرار دارد، قطعه‌ای که به نظر می‌رسد با اکثر آموزه‌های کتاب مقدس در مورد وسوسه در تضاد است. این پایان نامه مشکلات متعدد موجود در متن را بررسی می کند - مانند صرف دوم شخص فعل، تعاریف متعدد ممکن از "وسوسه"، و دامنه نفی آیه - و استدلال می کند که تفسیر ارتدوکس از عریضه یک کلید را نادیده می گیرد. عنصر تفسیری: سنت مساح از روایت خروج. این سنت کتاب مقدس نشان می دهد که فردی که در دعای خداوند «وسوسه می شود» ممکن است دعاکننده مؤمن نباشد، بلکه خود خدا باشد.
برنامه اسطوره زدایی بولتمن: الهیات دیالکتیکی در مقابل اگزیستانسیالیسم فلسفی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Shuiying Jennie Huang
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه عمدتاً به ادعای بازیابی ماهیت کریگماتیک عهد جدید در برنامه اسطوره زدایی بولتمن می پردازد. استدلال می شود که از سه عنصر برنامه ترکیبی بولتمن برای اسطوره زدایی از عهد جدید (نقد تاریخی، الهیات دیالکتیکی و فلسفه اگزیستانسیالیستی)، این الهیات دیالکتیکی است که نقش تعیین کننده و غالب در بازگرداندن آن به عهد جدید ایفا می کند. ماهیت اساساً کریگماتیک در اعلان عمل وحیانی رستگاری توسط خدا به واسطه عیسی مسیح. فصل اول به بررسی انتقادی مفهوم اسطوره شناسی در برنامه بولتمن می پردازد تا دغدغه اصلی او را در مورد عینیت زدایی نشان دهد. فصل دوم بر تعهد بولتمن به الهیات دیالکتیکی در نقطه شروع، محدودیت و مرکز برنامه اسطوره زدایی متمرکز است تا نشان دهد که فلسفه اگزیستانسیالیستی تحت سلطه اعتقادات الهیات او قرار گرفته است. فصل 3 تلاش می‌کند تا درک عمیق‌تری از کریگما به‌عنوان یک رویداد عینیت‌زدایی کند که فیض خدای کاملاً پنهان، دیگری را آشکار می‌کند. در پایان پایان نامه به این نتیجه می رسد که به دلیل غلبه الهیات دیالکتیکی، فلسفه اگزیستانسیالیستی باید در برنامه اسطوره زدایی غیر ضروری شود.
  • تعداد رکورد ها : 1276