جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1509
ریشه‌های توتالیتاریسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hannah Arendt: هانا آرنت
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ریشه‌های توتالیتاریسم (آلمانی: Elemente und Ursprünge totaler Herrschaft) اولین کتاب حجیم از هانا آرنت است. وی در این کتاب به بررسی و آنالیز نازیسم و استالینیسم، دو سیستم تمامیت‌خواه قرن بیستم، می‌پردازد. کتاب فوق به عنوان یکی از بهترین کتاب‌های غیرداستانی قرن بیستم قلمداد شده‌است. کتاب ریشه‌های توتالیتاریسم برای اولین بار در به انگلیسی در سال ۱۹۵۱ منتشر شد. یک ترجمه المانی از کتاب نیز در سال ۱۹۵۵ با نام Elemente und Ursprünge totaler Herrschaftارائه گشت. دومین ویراست کتاب نیز در سال ۱۹۵۸ به بازار آمد. این کتاب در سه جلد به فارسی ترجمه و منتشر شده است: یهودی‌ستیزی امپریالیسم توتالیتاریسم پیش‌تر محسن ثلاثی بخشِ سوّم از این کتاب را با عنوانِ «توتالیتاریسم» به فارسی درآورده بود.
الماركسية الانعكاسية – ماكس فيبر ضد ماركس
نویسنده:
علي أسعد وطفة
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
حروب المعنى
نویسنده:
مجموعة مؤلفين؛ ترجمه: فتحی المسکینی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
جبیل - عربستان: صفحة سبعة للنشر والتوزیع,
ألتوسير قارئا لماركس
نویسنده:
أحمد الزاهد
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
مراجعة ماركيوز للآراء الفلسفية والاقتصادية لكارل ماركس الشاب 1844
نویسنده:
حسام الدين فياض
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
استخلاص لوسيان سيباج للإرهاصات البنيويَّة في فلسفة ماركس
نویسنده:
حسام الدين فياض
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
بررسی امکان بازتعریف هانا آرنت از شر اخلاقی برپایه مفهوم ابتذال، در چارچوب نظریه ادراکات اعتباری علامه طباطبایی
نویسنده:
پدیدآور: زهرا روحانی استاد راهنما: صبورا حاجی علی اورک پور استاد مشاور: سعید رحیمیان
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
مفهوم شر اخلاقی در طول تاریخ بشر و تاریخ فکر همواره مورد توجه بوده‌است. اندیشمندان به تعاریف مختلفی در این زمینه پرداخته‌اند. در این میان هانا آرنت به مفهوم شر به طور ویژه‌ای توجه داشته، او ابتدا به مفهوم شر بنیادی پرداخته و پس از آن در جریان محاکمه آیشمن با نوع جدیدی از شر مواجه شد که پدیده‌ای نو در قرن بیستم بود. آرنت آن را ابتذال شر نامید. او در جریان گزارش این محاکمه، با قاطعیت بر اعمال متهم تمرکز کرده و مقهور جو نشد. او کوشید احساسات خود را مهار کرده و با نگاهی پدیدارشناسانه به تبیین نظر خود بپردازد. ضرورت پرداختن به این موضوع از آن جهت مشخص می‌شود که مساله شر همواره از مسائل بنیادی در حوزه فلسفه اخلاق اسلامی نیز بوده‌است و به نظر می‌رسد تنها بستر مناسب برای گذر از نگاه سنتی و ارتباط با تئوری آرنت، نظریه ادراکات اعتباری علامه طباطبایی است. تلاش‌هایی که تاکنون در فضای فلسفه اخلاق اسلامی در تبیین این مفهوم صورت گرفته اغلب از فضای سنتی فراتر نرفته‌است، بنابراین برقراری این ارتباط می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد طرحی تازه در حوزه فلسفه اخلاق‌ باشد. از سوی دیگر تاکنون پژوهش مستقلی در این زمینه صورت نگرفته-است؛ از اینرو امید است که پرداختن به این موضوع، ثمربخش واقع شود.
مارکس، سرمایه و جنون عقل اقتصادی
نویسنده:
دیوید هاروی؛ مقدمه برای ترجمه فارسی: باب جسوپ؛ مترجم: حسین رحمتی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
افکار جدید,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی نشر انگلیسی کتاب: سرمایه کارل مارکس یکی از مهمترین متون نوشته شده در دوران مدرن است. از سال 1867، زمانی که اولین جلد از سه جلد آن منتشر شد، تأثیر عمیقی بر سیاست و اقتصاد در تئوری و عمل در سراسر جهان گذاشت. اما مارکس در زمینه سرمایه داری در نیمه دوم قرن نوزدهم نوشت و فرضیات و تحلیل های او برای پرداختن به تغییرات تکنولوژیکی، اقتصادی و صنعتی که پس از انتشار اولیه کاپیتال رخ داده است، باید به روز شوند. دیوید هاروی در کتاب مارکس، سرمایه و جنون عقل اقتصادی، نه تنها شرح مختصری از درس معروف خود درباره سرمایه ارائه می‌کند، بلکه متن را به فرآیندهای مداوم جهانی شدن قرن بیست و یکم مرتبط می‌سازد. این کتاب به عنوان پنجره ای قابل دسترسی به رویکرد منحصر به فرد هاروی به مارکسیسم عمل می کند و خوانندگان را به یک ترن هوایی پرچین در تاریخ اخیر جهانی می برد. این نشان می‌دهد که چگونه و چرا سرمایه به عنوان یک سند زنده و نفس‌گیر باقی می‌ماند که تأثیر زیادی بر تفکر اجتماعی معاصر دارد.
  • تعداد رکورد ها : 1509