جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 34
سنجش فقر شهری در محله اسلام آباد زنجان با استفاده از GIS
نویسنده:
علی طارمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
فقر شهری، فقری است که شکلی شهری یافته است که آن را از انواع دیگر فقر در عرصه های مختلف جغرافیایی دیگر متمایز کرده است. این پایان نامه قصد آن دارد که برای اولین بار در ایران با نگاهی جغرافیایی به شناختی اولیه از این شکل شهری شده فقر و نظر خود فقرا درباره ماهیت آن دست یابد و با معرفی رویکردهای مختلف فقر شناسی در این حوزه، خود با رویکردی مدیریت محورانه به تحلیل علل ایجاد و تداوم فقر شهری در محله اسلام آباد ( یکی از محلات حاشیه ای شهر زنجان) بپردازد. نخست درباره ماهیت فقر شهری بحث گردیده است. انواع نظریات درباب ماهیت فقر، فقر و جغرافیا، فقر شهری، فقیر شهری، چگونگی سنجش و در نهایت راهکارهای رفع آن در این بخش مطرح شده است. برای شناخت شکل کالبدی فقر شهری محله مورد مطالعه، آمار اطلاعات موجود از جمله فایل های رقومی شده کاربری اراضی شهر به وسیله سیستم های اطلاعات جغرافیایی(GIS) پردازش شده است. برای شناخت بخش اقتصادی، اجتماعی و... فقر یا شناخت مفهوم فقیر شهری نیز از آمار و اطلاعات پرسشنامه ای استفاده شده است. برای آزمون فرضیات که با رویکردی مدیریتی در باب شناخت علل فقر مطرح شده است نیز، مدل ریاضی فرایند تحلیل سلسله مراتبی توماس ساعتی( AHP ) در کنار سایر اطلاعات و آمار و نقشه ها، بکار گرفته شده است.
طراحی و پیاده‌سازی یک وب سرویس مکانی آنتولوژی مبنا 
(مطالعه موردی: شناسایی و اطلاع‌رسانی نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها)
نویسنده:
مهدیه قدسی‌نژاد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
تصادفات رانندگی و تلفات ناشی از آن در حال حاضر به صورت یک معضل در سطح جهان مطرح است. این مسئله به خصوص در کشورهای در حال توسعه و از جمله کشور ایران اهمیت بیشتری پیدا نموده است. از آن جا که در مدیریت صحیح یک حادثه، ارگان‌ها و سازمان‌های گوناگونی دخیل هستند، دسترسی به اطلاعات واحد و به روز اولین گام مهم در جهت برقراری ارتباط بین ارگان‌های درگیر و مدیریت بهینه تصادفات می‌باشد. اما همواره ناهمگونی‌ها و تفاوت‌های ساختاری و معنایی داده‌ها و سرویس‌ها موانع مهمی در یکپارچه سازی اطلاعات ایجاد می‌کنند. هدف از این تحقیق، حل مشکلات تعامل پذیری به کمک تلفیق فناوری‌های موجود در حوزه‌ی وب سرویس‌ها و سرویس‌های مکانی با فناوری‌های حوزه‌ی وب معنایی می‌باشد. بر اساس این هدف، سامانه‌ی شناسایی و اطلاع رسانی نقاط حادثه خیز جاده‌ها مبتنی بر معماری سرویس‌گرا طراحی گشته است. در این سامانه جهت برقراری تعامل پذیری معنایی از آنتولوژی ‌ -که ابزاری از وب معنایی است- برای غنی سازی داده‌ها و سرویس‌ها به معنا استفاده شده است. بدین ترتیب که یک آنتولوژی شامل مفاهیم مرتبط با حوزه‌ی تصادفات جاده‌ای و روابط بین آن‌ها طراحی گشته و نشان داده می‌شود که سامانه طراحی شده قابلیت ذخیره‌ی داده های موجود در سازمان‌های دیگر را، که دارای آنتولوژی متفاوتی می‌باشند، دارا است. همچنین یک وب سرویس مکانی منطبق با استانداردهای OGCپیاده سازی شده و با حاشیه نویسی معنایی آن، وب سرویسی مبتنی بر آنتولوژی ایجاد شده است. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که تلفیق فناوری وب سرویس و چارچوب OGC از یک طرف، و آنتولوژی‌ها از سوی دیگر می‌تواند نقش مهمی در مدیریت واحد و هماهنگ حوادث حمل و نقل جاده ای داشته و تعامل پذیری را هم در سطح معنایی و هم در سطح نحوی برقرار سازد.
بررسی میزان سرمایه اجتماعی و تأثیر آن بر موفقیت شرکت‌های تعاونی روستائی شهرستان اسلام آباد غرب
نویسنده:
خدیجه پرندآور
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
روش تحقیق حاضر توصیفی - همبستگی و هدف آن بررسی میزان سرمایه اجتماعی و تاثیر آن بر موفقیت شرکت های تعاونی روستایی بود. جامعه آماری این پژوهش ، تمامی اعضای شرکت های تعاونی روستایی شهرستان اسلام آباد غرب بودند ( N= 16574 ) که تعداد 383 نفر از آنان بر اساس جدول بارتلت و همکاران ( 2001) با روش نمونه گیری طبقه ای با انتساب ساده انتخاب شدند. پرسشنامه مهم ترین ابزار گردآوری اطلاعات در تحقیق حاضر بود. برای سنجش پایایی و روایی ابزار تحقیق ، از آلفای کرونباخ و پانل متخصصان استفاده شد. بر اساس یافته ها، میزان سرمایه ی اجتماعی روستائیان مورد مطالعه ، بالاتر از حد متوسط بود. همچنین میزان موفقیت شرکت های تعاونی روستایی مورد مطالعه پایین تر از حد متوسط بود. نتایج تحلیل عاملی بیانگر سه عامل : مدیریتی ، اجتماعی – فرهنگی ، اقتصادی به عنوان مهم ترین عوامل شکل دهنده ی موفقیت شرکت های تعاونی روستایی است. همچنین نتایج حاصل از ضریب همبستگی اسپیرمن بین متغیرهای تحقیق نشان می دهد که بین متغیرهای سرمایه ی اجتماعی ( انسجام و همبستگی جمعی ، هویت جمعی ، همدلی ، همیاری و مشارکت داوطلبانه ، تعاون و همکاری متقابل ، شبکه ها و هنجارهای مشترک و اعتماد ) با متغیر میزان موفقیت شرکت های تعاونی روستایی رابطه مثبت وجود دارد.
گسترش پرس‌و‌جو در موتور جستجوی فارسی
نویسنده:
سیامک ساعدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
پرس‌وجو برای بیان نیازهای کاربران به اطلاعات موجود در صفحات وب و سایر منابع، مطرح می‌شود. پرس‌وجوهای کاربران معمولاً «بسیار کوتاه» و شامل دو یا سه کلمه می‌باشند. قابلیت زبان‌های مختلف در بیان یک مفهوم با چندین کلمه مترادف و وجود یک کلمه با بیش از یک معنی، منجر به مشکل «عدم تطابق کلمه» و «مبهم بودن پرس‌وجو» می‌شوند. در نتیجه تعداد زیادی اسناد غیرمرتبط بازیابی شده و دقت کاهش می‌یابد. برای رفع این مشکلات از تکنیک گسترش پرس‌وجو استفاده می‌شود که از طریق پیشنهاد و افزودن واژگان مناسب به پرس‌وجوی کاربر، موجب بهبود دقت بازیابی خواهد شد. مهمترین مسئله، تشخیص و انتخاب واژه خوب برای افزودن به پرس‌وجوی کاربر می‌باشد. در مباحث گسترش پرس‌وجو دو عامل مهم «روش انتخاب واژگان گسترش» و «منابع واژگان گسترش» وجود دارد. در این پایان‌نامه با درنظر گرفتن ویژگی‌های زبان فارسی و مسائل مرتبط با آن، به بررسی گسترش پرس‌وجو در موتور جستجوی فارسی می‌پردازیم. برای این کار از هستان‌شناسی عمومی فارس‌نت و شبکه مفهوم استفاده می‌کنیم که در برگیرنده روابط میان مفاهیم و کلمات می‌باشد. پس از دریافت پرس‌وجوی کاربر از طریق مطابقت آن با شبکه مفهوم، گروهی از کلمات مرتبط با پرس‌وجوی کاربر استخراج می‌شوند و در مرحله بعد مطابق الگوریتم ارائه شده، رتبه‌بندی می‌شوند. در پایان تعدادی از کلمات بسیار مرتبط با پرس‌وجوی کاربر به صورت خودکار به پرس‌وجوی اولیه کاربر افزوده می‌شوند و پرس‌وجوی گسترش یافته مورد جستجو قرار می‌گیرد. نتایج آزمایش‌های انجام شده، نشان دهنده بهبود عملکرد و افزایش دقت بازیابی می‌باشد.
تشخیص و اصلاح پیوندهای RDF شکسته شده در داده‌های پیوندی
نویسنده:
محمد پورزعفرانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
پیوندهای RDF به عنوان یکی از ارکان وب معنایی به شمار می‌آیند. با استفاده از این پیوندها و به کمک آنتولوژی‌های موجود، وب کنونی به ساختاری قابل فهم برای ماشین تبدیل می‌شود. وب حاصله از این تغییر با نام وب داده‌ها شناخته می‌شود. یکی از چالش‌های اساسی در راه توسعه وب داده‌ها، پیوندهای شکسته شده می‌باشند. به دلیل ماهیت تغییرپذیر وب، مجموعه داده‌های موجود در وب داده‌ها نیز دائماً در حال تغییر می‌باشند. این تغییرات باعث می‌شوند پیوندهای موجود در گذر زمان به مکان‌های نادرست یا ناموجود ارجاع داده شده و به اصطلاح شکسته شده تلقی ‌شوند. پژوهش‌های انجام گرفته در این زمینه تا کنون بر اصلاح پیوند، توسط مقصد پیوند تاکید داشته‌اند. این روش‌ها معایبی از جمله ایجاد نقطه شکسته مرکزی و نقض حق مالکیت مجموعه داده‌ها را به همراه دارند. در این تحقیق رویکردی برای اصلاح پیوند از طریق مبدأ پیوند ارائه شده است. زمانی که مقصد پیوند دیگر قابل دسترسی نباشد، الگوریتم در همان لحظه اجرا شده و مقصد تغییر یافته را پیدا می‌نماید. روش پیشنهادی با ایجاد دو مجموعه موجودیت‌های بالا دست و پایین دست، یک ساختار گرافی انحصاری را با نام گراف هویت برای هر موجودیت تشکیل می‌دهد. در ادامه از طریق این گراف کاندیداهای مشابه استخراج شده و مناسب‌ترین گزینه به عنوان خروجی نهایی ارائه می‌شود. روش پیشنهادی بر روی مجموعه داده‌های استاندارد، مورد ارزیابی قرار گرفته و با مهم‌ترین روش‌های ارائه شده تا کنون مقایسه شده است. نتایج بدست آمده، نشان‌ می‌دهد که الگوریتم پیشنهادی در مقایسه با روش‌های دیگر پاسخ قابل قبولی را ارائه داده است.
ارائه یک چارچوب برای یادگیری بدون ناظر مبتنی بر جریان اطلاعات در تشخیص و ارزیابی بدافزارها
نویسنده:
فرزانه لشگری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
امروزه یکی از مهمترین چالش‌ها در زمینه امنیت اطلاعات و شبکه‌های ارتباطی، گسترش روزافزون بدافزارها است که به دنبال آن،یافتن راه‌های مناسب جهت حفاظت سیستم‌ها در مقابل نفوذگران الزامی است .یکی از مشکلات اساسی برای درک صحیح رفتارهای مخرب و گرایش‌های جدید در توسعه بدافزارها، این است که بدافزارها نیز مانند کامپیوترها و نرم‌افزارها به سرعت توسعه و بهبود می‌یابند و روز به روز، از روش‌های پیچیده‌تری برای گریز از تشخیص بهره می‌گیرند. لذا روش‌های سنتی، مانند تطابق چند رشته کد از امضای بدافزارها، که قادر به شناسایی بدافزارهای ناشناخته و جدید نبوده و میزان هشدارهای نادرست بالایی دارند، به تنهایی کارایی لازم جهت تشخیص بدافزارها را ندارند. در اینجاست که تشخیص هوشمند به موازات پیچیده‌تر شدن بدافزارها مورد توجه قرار گرفته‌است. روش‌های هوشمند کنونی، با تکیه بر تکنیک‌های یادگیری ماشین، کمک به درک سریع‌تر رفتارهای مخرب کرده و، در نتیجه، راه را برای تشخیص و ارزیابی بدافزارها هموارتر ساخته اند. باتوجه به اهمیت این موضوع، ایده اصلی ما، ارائه یک سیستم تشخیص بدافزار با توانایی درک معنایی است که با استفاده از جریان اطلاعات یعنی روابط میان داده‌ها و استنتاج آنها، بدافزار را شناسایی کرده و، سپس، با استفاده از طبقه‌بندی ابعادی پیشنهادی، بدافزار شناسایی شده را به درستی به خانواده مربوط به خود اختصاص می‌دهد.چارچوب پیشنهادی به معرفی یک سیستم تشخیص نفوذ توزیع شده در سطح شبکه می‌پردازد که شناسایی بدافزارها را با استفاده از مفاهیم هستان‌شناسی انجام داده و آن ها را به خوبی طبقه‌بندی می‌کند. سیستم ارائه شده، قادر به شناسایی حملات ناشناخته بوده و بهبود قابل ملاحظه‌ای در نرخ تشخیص، نسبت به سایر روش‌ها داشته، ضمن اینکه نرخ هشدارهای نادرست آن، در مقایسه با سایر روش‌ها پایین‌تر است.
فیلتر کردن پویای هرزنامه مبتنی بر آنتولوژی
نویسنده:
رویا خسروتاج
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
سرویس پست الکترونیک یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های اینترنت است که بخش مهمی از این ایمیل‌ها، مورد درخواست و تقاضای کاربر نیست. عدم درخواست این ایمیل‌ها و یا عدم شناسایی فرستنده هرزنامه تعریف می‌شود که البته همین تعریف نیز مورد توافق همه افراد قرار نگرفته است. از مهمترین چالش‌های شناخت هرزنامه، وابستگی آن به سلایق کاربر است. به-عبارت دیگر یک ایمیل ممکن است برای فردی هرزنامه و برای فرد دیگری ایمیل موجه تلقی شود. این موضوع، مفهوم جدیدی را با عنوان شخصی‌سازی ایمیل ایجاد می‌کند. عدم ارائه تعریف دقیق هرزنامه و همچنین تنوع سلایق و نظرات کاربران در مورد این‌گونه ایمیل‌ها، مانع ایجاد مکانیزم مناسبی برای جلوگیری از دریافت و یا ارسال هرزنامه شده است. در این پایان‌نامه برای مشخص کردن نوع کلاس‌های ایمیل‌ و طبقه‌بندی آن، از یک هستان‌شناسیدامنه استفاده می‌شود. به‌علاوه در حین انجام کار با استفاده از مجموعه داده‌ها ، آنتولوژی پایه تکمیل و درنهایت از آنتولوژی جدید برای کلاس‌بندی ایمیل استفاده می‌شود. باید توجه داشت که تغییر سلایق افراد در گذر زمان و فیلتر هرزنامه دارای رابطه مستقیم هستند، این رابطه به‌نحوی است که با تغییر سلایق افراد، آنتولوژی مربوطه باید خود را به‌روز نموده و مکانیزم پویایی برای جلوگیری از ارسال هرزنامه ایجاد کند به‌طوری‌که این موضوع در این تحقیق لحاظ می‌شود. به‌علاوه نتایج به‌وضوح برتری 1/99 درصدی روش پیشنهادی را نسبت به روش‌های پیشین نشان می‌دهد، به‌ویژه که هم‌زمان نسبت به تغییرات سلیقه‌ی کاربر نیز به‌صورت پویا عمل می‌کند.
تجربیات والدین سالمند از داشتن فرزند معلول ذهنی-پژوهشی به روش پدیدارشناسی
نویسنده:
آریا همدان‌چی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
هدف تحقیق : هدف از مطالعه حاضر توصیف تجربیات والدین سالمند از داشتن فرزند معلول ذهنی می باشد.روش بررسی : این مطالعه کیفی با استفاده از روش فنومنولوژی به توصیف تجربیات سالمندان دارای فرزند معلول ذهنی می پردازد. شرکت کنندگان با استفاده از انتخاب هدفمند برگزیده شدند و با آنان مصاحبه بدون ساختار انجام گرفت. این مصاحبه ها تا رسیدن به اشباع داده ها، ادامه یافت. داده ها با روش 7 مرحله ای کلایزی آنالیزشدند. معانی استخراج شده در قالب خوشه مضامینی سازمان دهی شد که منتج به مضامین اصلی گردید. سپس این مفاهیم به صورت یک شرح جامع نوشته شد که شامل توصیف تجربه داشتن فرزند معلول ذهنی توسط سالمند می باشد. خلاصه این توصیف به صورت ساختار اصلی پدیده ارائه گردیده است . یافته ها: 4 مضمون اصلی که از یافته ها حاصل گردید به شرح زیر می باشد: "تلخکامی" های تجربه شده توسط والدین سالمند دارای فرزند معلول ذهنی،"دلبستگی" ، "معنویت تجربه شده" ،"رضایت از حمایت". علاوه بر مشکلاتی که همه والدین بطور معمول ممکن است با آن مواجه شوند، والدین سالمند دارای فرزند معلول ذهنی رنج ها و تلخی های زیادی را تجربه نموده اند. آنان اگرچه سختی های زیادی را در زندگیداشته اند ولی فرزند معلول را مقصر و عامل آن نمی دانند. آنها بیشتر عدم حمایت های اجتماعی موثر را به عنوان علت مشکلات معرفی می کنند. در این مطالعه شواهدی دال براینکه انسجام و روابط خانوادگی به علت حضور مددجو متزلزل شده است بدست نیامد .از طرف دیگر یک وابستگی عاطفی مشخص بین والدین و مددجو وجود دارد. والدین از سویی به این واقعیت توجه دارند که مددجو نمی تواند زندگی مستقل داشته باشد و از سویی دیگر کمبود حمایت های اجتماعی را حس می کنند و خود را تنها مراقبت کننده از مددجو می یابند. این وضعیت موجب نگرانی شدید آنها از آینده مددجو بعد از فوت والدین می گردد. والدین عمدتاً دارای دیدگاه معنوی می باشند به صورتی که حضور مددجو را خواست خداوند می دانندو هنگام مواجهه با مشکلات به خداوند توکل می کنند.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه می تواند به محققین در بررسی بیشتر نیازها و درخواست های سالمندان دارای فرزند معلول ذهنی کمک نماید. توصیه می شود، فرایند حمایت ها ازخانواده های این گروه از سالمندان مورد بررسی دقیق تری قرار گیرد. همچنین فرایند کمک به این سالمندان در کنار آمدن با مشکلات، از طریق افزایش باور های معنوی ، می تواند موضوع یک مطالعه جداگانه با رویکرد گراندد تئوری باشد.
ارائه یک هستان‌شناسی فازی برای توصیف وب سرویس‌های معنایی
نویسنده:
احسان شریفی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
وب‌سرویس‌های معنایی با ارائه یک مدل معنایی، فرآیندهای مرتبط با وب‌سرویس نظیر توصیف، اکتشاف، ترکیب و فراخوانی را به صورتی‌ قابل فهم‌تر‌ برای ماشین‌ امکان‌پذیر می‌سازند. این دستاورد با افزودن یک لایه معنایی به وب‌سرویس‌ و از طریق بکارگیری هستان‌شناسی‌ها صورت می‌پذیرد.اما به دلیل طبیعت غیردقیق دانش موجود در جهان واقع، هستان‌شناسی‌های فازی گزینه مناسب‌تری برای مدلسازی معنایی دانش نسبت به هستان‌شناسی‌های محض می‌باشند. هستان‌شناسی‌های فازی برای بازنمایی دانش از منطق نرم بجای منطق سخت بهره می‌برند.ایده اصلی این پایان‌نامه ارتقای فرآیند توصیف ویژگی‌های کارکردی وب‌سرویس‌های معنایی با استفاده از هستان‌شناسی‌های حوزه فازی می‌باشد. بدین منظور در ابتدا به معرفی یک چارچوب برای تولید هستان‌شناسی حوزه فازی پرداخته و سپس معماری وب‌سرویس‌های معنایی فازی معرفی می‌گردد که فرآیند‌های توصیف، همتایابی و رتبه‌بندی را به شکلی انعطاف‌پذیر امکان پذیر می‌نماید. در این پایان‌نامه به طور خاص با افزودن هستان‌شناسی‌های حوزه فازی‌ به هستان‌شناسی حاشیه‌نویسی وب‌سرویس OWL-S، فرآیند توصیف ویژگی‌های کارکردی ارتقا می‌یابد.
بهبود نتایج تطبیق هستان شناسی‎ها از طریق اصلاح الگو
نویسنده:
بهاره بهکمال
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
حجم زیاد داده‌ها و منابع اطلاعاتی در وب، یکپارچه‌سازی داده‌های وب را به امری ضروری مبدل کرده است. از این‌رو طراحان وب معنایی به‌دنبال راهکاری مناسب برای برقراری تعاملات صحیح و کارا بین مفاهیم یکسان در هستان‌شناسی‌هایی می‌باشند که به‌صورت ناهمگون در وب توزیع شده‌اند.یکی از راهکارهای مطرح شده برای رفع این مشکل تطبیق‌هستان‌شناسی‌ها است. هدف از تطبیق‌هستان‌شناسی‌ها یافتن شباهت‌ها و روابط‌ معنایی بین موجودیت‌های هستان‌شناسی‌های مختلف است. تا کنون تطبیق‌دهندگان زیادی معرفی شده‌اند که هریک از روش‌های مختلف برای یافتن این شباهت‌ها استفاده کرده‌اند. نتایج حاصل شده از تطبیق‌دهندگان خودکار به دلیل عدم تعامل با کاربر دارای کاستی‌هایی می‌باشد که این امر بعنوان چالشی در زمینه تطبیق هستان‌شناسی‌ها مطرح شده است.از این‌رو در این پایان‌نامه با ارائه راهکاری مناسب به رفع این چالش در جهت بهبود کیفیت نتایج تطبیق هستان‌شناسی‌ها پرداخته‌ شده است. راهکار پیشنهادی افزودن فاز پیش‌پردازشبه-منظور بررسی هستان‌شناسی‌های ورودی و تشخیص الگوهای نامتناسب مدل‌سازی شده در هستان‌شناسی‌ها و اصلاح الگوهای تشخیص داده شده است. از این‌رو در فاز اول، هستان-شناسی‌های ورودی از بعد لغوی، ساختاری و ... مورد بررسی قرار گرفته‌اند، سپس با بررسی چگونگی عملکرد تطبیق‌دهندگان و در نظر گرفتن نقایص و کاستی‌های آنها در یافتن شباهت-های معنایی، الگوهای مناسب تشخیص داده شده است. در مرحله بعد با اعمال قوانین Refactoring بر روی الگوها، هستان‌شناسی‌های ورودی اصلاح شده است. در پایان، ارزیابی راهکار پیشنهادی با اعمال دو تطبیق‌دهنده مشهور ASMOV و RiMOM (که دارای بالاترین رتبه‌ها در آزمون‌های سازمان ارزیابی هم‌ترازسازی هستان‌شناسی‌ها ( (OAEIبوده‌اند) انجام شده‌است. نتایج حاصل از ارزیابی معیاری نشان دهنده بهبود در هم‌ترازی نهایی پس از اجرای راهکار پیشنهادی است.
  • تعداد رکورد ها : 34