جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1497
فلسفه و انقلاب: از هگل تا سارتر و از مارکس تا مائو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Raya Dunayevskaya
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvester Press; Humanities Press,
مارکس پس از مکتب کیوتو: اتوپیا و سرزمین پاک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bradley Kaye
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield,
چکیده :
ترجمه ماشینی : نیشیدا کیتارو (1870-1945) بزرگترین فیلسوف مدرن ژاپنی محسوب می شود. او به عنوان بنیانگذار مکتب کیوتو، درگیری فلسفی سختی را با فلسفه غرب، از جمله کار کارل مارکس، آغاز کرد. بردلی کی جنبه‌های سیاسی اندیشه نیشیدا را بررسی می‌کند و آثار او را در ارتباط با مارکسیسم و ذن قرار می‌دهد. توسعه مفاهیم خودآگاهی، باشو، ماتریالیسم دیالکتیکی، گردش، اراده، نیستی و دولت. اندیشه نیشیدا اخلاقی از اراده شخصی را ارائه می دهد، آن بیداری رادیکال که وضوح را در جهانی به ظاهر ناامید ارائه می دهد.
مارکس و فلسفه: سه مطالعه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Wallis Arthur Suchting
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Macmillan,
دست نوشته های اقتصادی و فلسفی 1844 و مانیفست کمونیست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Karl Marx, Fredrick Engels, Martin Milligan
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Prometheus Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی : کمونیسم به‌عنوان یک جنبش سیاسی پس از سرنگونی تزار روسیه توسط بلشویک‌ها در سال 1917 اهمیت جهانی یافت. پس از آن آثار کارل مارکس و فردریک انگلس، به‌ویژه «مانیفست کمونیست (1848)» تأثیرگذار، از مخاطبان بین‌المللی برخوردار شد. جهان قرار بود واژگان سیاسی جدیدی را بیاموزد که حاوی «سوسیالیسم»، «سرمایه داری»، «طبقه کارگر»، «بورژوازی»، «تئوری ارزش کار»، «بیگانگی»، «جبرگرایی اقتصادی»، «ماتریالیسم دیالکتیکی» باشد. و «ماتریالیسم تاریخی». تحلیل اقتصادی مارکس از تاریخ میراث قدرتمندی بوده است که اثرات آن همچنان در سراسر جهان احساس می شود. اثر خارق‌العاده او با عنوان «دست‌نوشته‌های اقتصادی و فلسفی» که در سال 1844 نوشته شد، اما تقریباً یک قرن بعد منتشر شد، به‌عنوان پایه‌ای برای اتهام‌زنی مارکس علیه سرمایه‌داری عمل می‌کند. در اینجا مارکس تئوری خود را در مورد ماهیت انسانی و تحلیلی از تأثیر انحطاط‌آمیز سرمایه‌داری نوظهور بر احساس انسان از خود و پتانسیل خلاق او ارائه می‌کند. ماهیت واقعی انسان چیست؟ چگونه سرمایه داری چنین جایگاهی در جامعه غربی پیدا کرد؟ بیگانگی چیست و چگونه پرولتاریا را تهدید می کند؟ هنگامی که مارکس جوان اولین ارزیابی دقیق خود از وضعیت انسانی را بیان می کند، به این سؤالات حیاتی دیگر پرداخته می شود.
هگل و مارکس: مفهوم نیازمندی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ian Fraser
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edinburgh University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این متن مفهوم نیاز را از دیدگاه هگل و مارکس معرفی می کند و آن را در چارچوب نظریه ها و نظریه پردازان نیاز مدرن قرار می دهد. این کتاب از طریق متون کلیدی، از جمله فلسفه حق هگل و سرمایه مارکس کار می کند و این نظریه را در رابطه با کمونیسم شوروی و سوسیال دموکراسی مورد بحث قرار می دهد. شامل متون کلیدی هگل و مارکس است که توسط دانشجویان در دوره های تئوری سیاسی مورد مطالعه قرار گرفته است به مفاهیم سیاسی برای نظریه نیاز مدرن نگاه می کند قابل دسترس: نویسنده به خوبی از شواهد متنی استفاده می کند نظریه نیاز یکی از عناصر اصلی نظریه اجتماعی مدرن است
خواندن هگل و مارکس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Solange Mercier Josa
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Editions Sociales,
دموکراسی، دیالکتیک و تفاوت: هگل، مارکس و جنبش های اجتماعی قرن بیست و یکم [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Brian C. Lovato
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : نزدیک به دو قرن از زمانی که مارکس به طرز معروفی هگل را سرگردان کرد تا دیالکتیک را به‌عنوان شیوه‌ای انقلابی در مورد تضادهای درونی روابط اجتماعی ما تغییر دهد، می‌گذرد. علیرغم انتقادهای پساساختارگرایان، پسااستعمارگرایان و دیگران، اخیراً تفکر دیالکتیکی در میان نظریه پردازان سیاسی تجدید حیات شده است. این تجدید حیات همزمان با افزایش ذکر کلماتی مانند جنگ طبقاتی، سوسیالیسم، و کمونیسم در بین عموم مردم در خیابان‌های سیاتل در سال 1999، در میدان تحریر قاهره، در اقدامات آنارشیست‌های یونان و خشمگینان اسپانیایی و در فریاد تجمعی «ما 99 درصد هستیم» جنبش تسخیر، و در دانشگاه. این کتاب بررسی می‌کند که چگونه تفکر دیالکتیکی ممکن است به نقدهایی که توسط چپ‌گرایان که از میراث جهانی‌شدن و اقتدارگرای مارکسیسم انتقاد می‌کنند، پاسخ دهد. برایان سی. لواتو ارنستو لاکلائو و شانتال موفه را به‌عنوان مخاطبان کلیدی در این گفت‌وگوی جاری بین مارکسیسم و پساساختارگرایی معرفی می‌کند. لاکلاو و موفه استدلال می‌کنند که نظریه مارکسیستی ذاتاً اقتدارگرا است، نمی‌تواند از نظریه تقلیل‌طلبی طبقاتی سوبژکتیویته انقلابی فرار کند و به هستی‌شناسی بسته هگلی محدود می‌شود. لواتو با روی آوردن به دو متفکر مارکسیست هترودوکس، رایا دونایفسکایا و سی ال آر جیمز، مخالف را استدلال می کند تا مفهوم سازی رادیکال دموکراتیک، پویا و باز از اندیشه دیالکتیکی بسازد. با انجام این کار، او دیدگاهی از نظریه مارکسیستی را پیش می‌برد که ممکن است به عنوان منبعی برای محققان و فعالان متعهد نه تنها به مبارزه با سرمایه‌داری، بلکه همچنین به مبارزه علیه استعمار، پدرسالاری، برتری سفیدپوستان، و هترونورماتیسم عمل کند. نوشته‌های دونایفسکایا و جیمز به مارکسیسم اجازه می‌دهد که در این سال‌های پرآشوب قرن بیست و یکم دوباره موضوعیت پیدا کند.
آرمان کمونیستی در هگل و مارکس [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
David MacGregor
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : یکی از خوانندگان این مطالعه را که برای اولین بار در سال 1984 منتشر شد، "به راحتی بهترین کتاب در مورد رابطه هگل با مارکس" نامیده است. مک گرگور با استدلال روحی نشان می دهد که منطق هگلی به خوبی با هدف مارکس سازگار است، زیرا قبلاً حاوی عناصر منحصر به فردی بود که بعداً در نظریه اجتماعی مارکس ظاهر شد، از جمله مفاهیم ارزش اضافی و گذار به کمونیسم. هیجان انگیزترین چیز در مورد کتاب این است که نشان می دهد مارکس بالغ هر چه بیشتر به هگل نزدیک می شود و به طور فزاینده ای مدیون اوست. به طور خلاصه، نویسنده یک هگل جدید و یک مارکس جدید به ما می دهد. مک گرگور به شیوه ای بدیع و نافذ نشان می دهد که منطق دیالکتیکی عمدتاً منطق اجتماعی است، بازسازی در اندیشه روابط اجتماعی و ساختار اجتماعی. محور کار بررسی فلسفه حق است که در آن هگل نظریه ای از جامعه سرمایه داری مدرن را ترسیم کرد. مک گرگور تحلیل قانع‌کننده‌ای از اهمیت هگل برای لنین ارائه می‌دهد و هشداری قوی ارائه می‌کند که مارکسیسم معاصر هگل را به خطر می‌اندازد. مک گرگور ثابت می کند که ایده آلیسم مطلق هگل مبتنی بر نظریه ای از دیالکتیک کار مشابه ماتریالیسم تاریخی مارکس است. کشف مهم دیگر مفهوم فقر هگل را به عنوان حلقه مفقوده ای که فرمول بندی مارکس را به نظریه لیبرال کلاسیک می پیوندد، روشن می کند.
مقدمه ای بر نقد فلسفه حق هگل، مانیفست آغازین ماتریالیسم تاریخی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Karl Marx, Nildo Viana
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Edições Redelp,
مربع کردن دایره فلسفی: هگل، مارکس و مارکسیسم ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
José Félix Hoyo Arana
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bonilla Artigas,
  • تعداد رکورد ها : 1497