جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 134
پلورالیسم، سکولاریسم، تساهل و تسامح
نویسنده:
عباس حکیمی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: عصر جوان,
کلیدواژه‌های اصلی :
سیری در رحمت بی‌کران الهی و بررسی پلورالیسم
نویسنده:
‏‫ به کوشش محمد عبدالصمدی‬ ؛ ‏‫ویراستار وحید طبائی.‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: آرمان رشد,
کلیدواژه‌های اصلی :
پلورالیسم دینی در ترازوی عقل و نقل
نویسنده:
مولف محمدمهدی قائمی‌امیری.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: میعاد اندیشه ,
کلیدواژه‌های اصلی :
بیگانگان هم خانه : منطق پلورالیسم دینی؟
نویسنده:
مولف محمدرضا بلانیان.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
یزد: تفکر طلایی,
کلیدواژه‌های اصلی :
تفاسیر مربوط به Q 2.213 و مناظرات مربوط به پلورالیسم دینی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
سجاد رضوی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقاله ای از سال 1383 در مجله مطالعات قرآنی
یکی از بسیار؟ تفاسیر درس 2: 213 و گفتارهای مسلمان معاصر درباره پلورالیسم دینی [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
سجاد رضوی
نوع منبع :
نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشنی: دانشجویان الهیات طبیعی برای قرن ها در مورد پیشرفت دینی نوع بشر بحث کرده اند. در داستان باغ عدن و در نسل های اولیه ما، آنها می پرسند، آیا ما به خدا ایمان آوردیم؟ یا حتی خدایان؟ آیا بشر از پیشینیان بت پرستی به توحید عقلانی تکامل یافته است؟ یا اینکه آیا توحید اولیه در بت پرستی فرو رفته است و بدین ترتیب نیازمند نور الهی وحی برای هدایت بشریت به سوی خدای یگانه است؟ این مقاله بر سه دیدگاه مسلمان معاصر در مورد کثرت گرایی دینی متمرکز است که بر اساس یک آیه کلیدی از سوره بقره، که با اعلام این مطلب آغاز می شود که «بشر یک ملت واحد بود» (یا «یک ملت واحد است»، زمان بسیار مهم به نظر می رسد، تمرکز می کند. ) برای حل مسئله اخلاقی اصلی پلورالیسم دینی و نسبی گرایی اخلاقی که برای برخی از آن مستلزم آن است. چگونه همه ادیان می توانند ادعا کنند که درست هستند در حالی که ادعاهای حقیقت آنها اینقدر غیرقابل قیاس است؟ آیا قرآن یک گفتمان انحصارگرایانه یا جهان شمولی را بیان می کند (یا شاید جالب تر، هر دو به طور همزمان...
سایه های هماهنگی در تنوع: شیوه های تساهل در مکان های دینی اندونزی [مقاله اندونزیایی]
نویسنده:
Tri Ramadhan, Sulasiah Sulasiah, Faishal Bagaskara, Abdul Chair
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیوند بین گردشگری زیارتی، کثرت گرایی و تساهل در جوامع مذهبی اغلب یک موضوع داغ است که می تواند یک نگرانی رایج باشد زیرا می تواند پارامتری برای هماهنگی اجتماعی باشد. یکی از موضوعات جالبی که باید مورد بحث قرار گیرد، چگونگی ارتباط بین جوامع مذهبی پیرامون اماکن مذهبی است. این مقاله بر روی شیوه های تساهل بین مذهبی در پنج مکان نماینده اماکن مذهبی، یعنی Banten Lama، Telukbetung Lampung، Sam Po Kong Semarang، Maria Ambarawa Cave و Bukit Kasih Toar Lumimu'ut تمرکز خواهد کرد. این پنج مکان معرف در ارائه فضای هماهنگی بین جوامع دینی به شمار می روند زیرا در یک مکان بیش از یک مکان مذهبی وجود دارد. روش مورد استفاده در این مقاله روش کیفی با مشاهدات، مصاحبه و مطالعات ادبیات است. نتایج نشان داد که تلورانس همچنان در تمامی این سایت‌ها حفظ می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک الگو برای تحمل استفاده کرد. امید است با حفظ بردباری، دولت و جامعه ما را در تقویت هماهنگی و غلبه بر مشکلات قومیتی، مذهبی، نژادی و بین گروهی (SARA) که اخیراً نمایان شده است یاری کند.
پلورالیسم دینی در دیاسپورا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
P. Pratap Kumar (Editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تجربیات متنوع گروه‌های فرهنگی مختلف را در دیاسپورا گرد هم می‌آورد و بینشی در مورد مسائل مختلفی که باید با آن‌ها سر و کار داشته باشند ارائه می‌کند. محتوای کتاب به دسته‌های گسترده زیر تقسیم می‌شود: تجربه چینی. تجربه ژاپنی- برزیلی و برزیلی؛ تجربه جنوب آسیا؛ تأثیر 11 سپتامبر بر کثرت گرایی مذهبی مسلمانان. و مسائل پلورالیسم دینی در دیاسپورا. در حالی که نظریه را به حداقل می رساند، این کتاب بر مطالعات موردی تمرکز می کند به این امید که محققان را برای مشارکت در کار نظری بیشتر در مورد پدیده کثرت گرایی دینی در دیاسپورا و پاسخ به سؤالات مهم در مورد چگونگی مفهوم سازی پلورالیسم دینی و اینکه در انجام این کار باید به مسائل رسیدگی شود. این مطالب برای مطالعات تطبیقی در مطالعه آکادمیک دین نیز مفید است.
پس از کثرت گرایی: تجسم مجدد تعامل دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Courtney Bender, Pamela E. Klassen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دست اندرکاران این جلد، کثرت گرایی را به عنوان مفهومی که به لحاظ تاریخی و ایدئولوژیک تولید می شود، یا به عبارت دیگر، به عنوان دکترینی که در طیفی از نهادهای سیاسی، مدنی و فرهنگی جای گرفته است، در نظر می گیرند. نقد آنها چگونگی طرح اختلاف مذهبی را مشکلی می داند که تنها کثرت گرایی می تواند آن را حل کند. مقاله‌های بعد از کثرت‌گرایی که به طور نسبی بین کشورها و رشته‌ها کار می‌کنند، پلورالیسم را به عنوان یک «اصطلاح هنری» بررسی می‌کنند که هنجارهای هویت و پارامترهای مبادله، مواجهه و تضاد را تعیین می‌کند. مشارکت‌کنندگان، آرمان‌های کثرت‌گرایی را در مکان‌های مختلف-نمایش‌های برادوی، یادبودهای هولوکاست لهستانی، تعبیر خواب‌های مصری، زندان‌های آلمانی، و نظریه‌های حقوقی- پیدا می‌کنند و شکل‌گیری تعامل سیاسی و اجتماعی آن را به روش‌های شگفت‌آور و قدرتمند نشان می‌دهند. در سرتاسر، آنها مفروضات زیربنای گفتمان کثرت گرایی و تأثیر آن بر تصمیمات قانونی را که عمل مذهبی مدرن را شکل می دهد، زیر سوال می برند. مشارکت کنندگان بیش از تجزیه این نظریه انجام می دهند. آنها با آنچه بعدا می آید مقابله می کنند. آنها با تثبیت تبارشناسی و تأثیرات کثرت گرایی، سؤالات جدیدی را برای درگیر شدن با جهان های جمعی و فهرست های متعددی که دین در آنها فعالیت می کند، ایجاد می کنند.
جنبش های تاریخی و الهیات پشت پروژه پلورالیسم در دانشگاه هاروارد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Scott MacLeod
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تمرکز این مقاله پرداختن به کثرت گرایی مذهبی به عنوان یک باور همراه با بررسی عوامل متعددی است که کاتالیزوری برای تبدیل شدن پروژه پلورالیسم در دانشگاه هاروارد به بخشی از فرهنگ آمریکایی بوده است. الهیات پشت و ایدئولوژی پروژه پلورالیسم همراه با نوشته های دایانا اک، بنیانگذار پروژه پلورالیسم مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از نظر ظاهری، پروژه پلورالیسم و آثار اک این تصور را ایجاد می‌کند که تلاشی بی‌طرفانه برای آموزش مردم در مورد تنوع مذهبی رو به رشد موجود در آمریکا وجود دارد. با این حال، نشان داده خواهد شد که پروژه پلورالیسم و تلاش های اک برای ارتدکس مسیحی برانداز است.
  • تعداد رکورد ها : 134