جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2182
فرهنگ لغت تاریخی فلسفه شوپنهاور [کتاب اتگلیسی]
نویسنده:
David E. Cartwright
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فرهنگ لغت تاریخی فلسفه شوپنهاور روایتی را ارائه می‌کند که رویدادهای مهم زندگی آرتور شوپنهاور را در تار و پود بزرگ‌تر وجود او می‌پیوندد. گاهشماری این وقایع را فهرست می کند، مقاله مقدماتی مروری بر اندیشه فلسفی او و اعتقاد او به اینکه فلسفه هدف زندگی او بوده است، و بیش از 200 مدخل فرهنگ لغت، ایده ها، مفاهیم، آموزه ها و شخصیت های فلسفی کلیدی مربوط به او را مرور می کند. فکر. یک کتاب‌شناسی جامع فهرستی از مجموعه‌های آلمانی آثار شوپنهاور، منابع اولیه قابل توجه آلمانی، ترجمه‌های انگلیسی کتاب‌های شوپنهاور، و مجموعه‌های انگلیسی زبان مقالات برگرفته از آثار شوپنهاور را ارائه می‌کند. این اثر جذاب دری را برای درک بهتر فلسفه شوپنهاور برای خوانندگان در تمام سطوح باز می کند.
چشم انداز متافیزیکی: فلسفه هنر و زندگی آرتور شوپنهاور و روش خود ساموئل بکت برای استفاده از آن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ulrich Pothast
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang Pub., Inc,
رباعی نمونه هایی از تأثیر فلسفی: شوپنهاور داستایفسکی نیچه سیوران [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daria Lebedeva
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang GmbH, Internationaler Verlag der Wissenschaften,
اراده و ناخواسته: مطالعه ای در فلسفه آرتور شوپنهاور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Julian Young
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
خود و جهان در فلسفه شوپنهاور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Janaway
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clarendon Press, Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : 1. توسعه فلسفه شوپنهاور -- 2. اشیاء کانتی. فضا، زمان و مقوله ها کانت و برکلی ظاهر و شیء فی نفسه -- 3. موضوعات کانتی. آزادی ماورایی. خود و دانش -- 4. موضوع و ابژه در شوپنهاور -- 5. آرمان گرایی -- 6. ماتریالیسم -- 7. شناخت چیز در خود -- 8. اراده و عمل -- 9. جبر و مسئولیت -- 10. تقدم اراده -- 11. آزادی از اراده -- 12. خود و جهان -- 13. اظهاراتی در مورد ویتگنشتاین و نیچه -- 14. نتیجه گیری. دستاورد فلسفی محوری شوپنهاور شرح او از خود و رابطه آن با جهان بود. اشیاء. این کتاب به بررسی تعارضات فلسفی می‌پردازد که وقتی به خود فکر می‌کنیم، می‌توانند به وجود آیند.
شوپنهاور و ماهیت فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Head
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
شوپنهاور و فلسفه هند گفتگوی هند و آلمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Arati Barua
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Northern Book Centre,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در میان فیلسوفان برجسته غربی، آرتور شوپنهاور شخصیتی است که به راحتی با تعامل فعال و سازنده با اشکال فکری هندی مرتبط است. در شوپنهاور و فلسفه هند: گفتگوی بین هند و آلمان، ویراستار آراتی باروآ بر اساس نتایج یک کنفرانس در سال 2005 است و مجموعه‌ای آموزنده از مقالات ارائه می‌کند که دریافت، بازسازی، و جذب شوپنهاور از مفاهیم هندو و بودایی را بررسی می‌کند. این حجم در حالی که در محتوا و ارائه آن تا حدودی ناهموار است، سهم قابل توجهی در تلاش‌های معاصر در فلسفه تطبیقی دارد.
شوپنهاور و سالهای وحشی فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rudiger Safranski , Ewald Osers
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این بیوگرافی با جزئیات فراوان از یک شخصیت کلیدی در فلسفه قرن نوزدهم به زندگی و آثار آرتور شوپنهاور توجه دارد. رودیگر سافرانسکی این شکاک بینا را در چارچوب اسلاف فلسفی و معاصران خود کانت، فیشته، شلینگ، هگل قرار می دهد – و منابع بیگانگی عمیق خود را از «دین عقل سکولاریزه شده» آنها بررسی می کند. او همچنین روایتی از زندگی شخصی و خانوادگی شوپنهاور ارائه می دهد که شبیه یک رمان رمانتیک است: مبارزه برای رهایی از پدری سلطه گر، تلاش برای کنار آمدن با موفقیت ادبی و اجتماعی مادرش (او یک نویسنده مشهور بود و یکی از اعضای حلقه گوته وایمار)، تنهایی و ناامیدی زمانی که اثر اصلی فلسفی او، جهان به عنوان اراده و بازنمایی، توسط آکادمی نادیده گرفته شد. سافرانسکی در طول مسیر فرهنگ غنی وایمار گوته، برلین هگل و دیگر مراکز زندگی ادبی و فکری آلمان را به تصویر می‌کشد. هنگامی که شوپنهاور برای اولین بار فلسفه خود را در مورد «گریه کردن و دندان قروچه کردن» ارائه کرد، در طول «سال‌های وحشی» ایده‌آلیسم رمانتیک، پیروان کمی یافت. پس از سرخوردگی ها و شکست های سال 1848، آثار او توسط فیلسوفان و شخصیت های ادبی دوباره کشف شد. نویسندگانی از نیچه تا ساموئل بکت به امتناع شوپنهاور از جستجوی نجات در طول تاریخ پاسخ داده اند. اولین زندگینامه شوپنهاور که در این قرن به زبان انگلیسی ظاهر شد، شوپنهاور و سالهای وحشی فلسفه، موفق شد چهره ای جذاب در فلسفه و نبردهای فکری زمان خود را زنده کند، که پیامدهای آن هنوز جهان ما را شکل می دهد.
شوپنهاور، فلسفه و هنر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dale Jacquette
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
رابطه هنر موسیقی و اراده از نظر شوپنهاور
نویسنده:
علی حاجی موسائی ، مریم بختیاریان ، شهلا اسلامی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
هنر، یکی از بارزترین جلوه های اسرارآمیز فرهنگ و تمدّن انسانی است که همواره بر حیات انسانی سایه افکنده است. در فلسفۀ شوپنهاور نیز هنر بسان جزئی از اجزاء این نظام، در بطن آن مطرح شده و جزء لاینفک نظام فلسفی اوست. پژوهش حاضر به روش کتابخانه ای و تحلیل محتوایی در صدد بررسی جایگاه هنر موسیقی در نظام فلسفی شوپنهاور می باشد. جهت رسیدن به این مطلوب، کلّ مقولۀ هنر از دیدگاه این فیلسوف، بررسی شده است. نتیجۀ مطالعات نشان داد که در فلسفۀ شوپنهاور دیگر هنر برای هنر مطرح نیست، بلکه وظیفه اش، حل مسألۀ وجود است و به عنوان دستاویز و مفرّی است برای نجات انسان از سلطۀ اراده به زندگی. شوپنهاور، معتقد است موسیقی جایگاهی مکانی و توهّمی ندارد. از این رو، ما را با نوعی واقعیّتِ عمیقِ خارج از مکان آشنا می سازد و نسبت به سایر هنرها، قدرت بیشتری در بالا بردن ما از این عالم نفسانی دارد. او موسیقی را برترین هنرها و معماری را پست ترین آن ها لحاظ می کند. زیرا، موسیقی نه تنها به ایده ها نزدیک است، بلکه خودِ اراده است و معماری چون دورترین جایگاه را به ایده ها دارد، پست ترین هنرهاست.
صفحات :
از صفحه 69 تا 90
  • تعداد رکورد ها : 2182