جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 312895
همای رحمت (مروری بر زندگی سیاسی امام علی بن ابیطالب (ع)
نویسنده:
مهرآئین‌، محمدحسین‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
فلسفه عشق: در گذشته، حال و آینده
نویسنده:
آندره گراله، ناتاشا مک کیور، جو ساندرز؛ ترجمه: تورج اله وردی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: موسسه فرهنگی و هنری دیدگاه کاوش و سازندگی دکسا,
چکیده :
کتاب فلسفه عشق در گذشته، آینده و حال شامل مقاله‌هایی بدیع در باب فلسفهٔ عشق است. این مقاله‌ها در سه بخش گذشته، حال و آینده، به اندیشهٔ فلسفی در باب عشق پرداخته‌اند. در بخش نخست، نویسندگان به تاریخ اندیشهٔ فلسفی دربارهٔ عشق و آنچه می‌توان از آن فراگرفت می‌پردازند. فصل‌های مختلف این بخش، اندیشهٔ متفکران یونان باستان نظیر افلاطون و ارسطو و نقد کی‌یرکگور بر عشقِ ترجیحی و همچنین تفسیر رازآلود اریش فروم از روابط جنسی را پوشش می‌دهند. در بخش دوم به درک فعلی از عشق و شیوه‌های رایج عشق‌ورزی پرداخته می‌شود. در فصل‌های این بخش، چگونگی تغییر عشق در طول زمان، روند عاشق شدن، بُعد اروتیک عشق رمانتیک و همچنین تفسیر جدیدی از عشق بزرگ ـ والدین بررسی شده‌اند. در نهایت، بخش سوم نگاهی خواهد داشت به مفهوم عشق در آینده. در فصل‌های این بخش، پیشرفت‌های فناورانهٔ مرتبط با عشق، نظیر اپلیکیشن‌های دوستیابی و دوستان رباتیک بررسی می‌شوند و توان بالقوهٔ پُلی‌آموری برای تبدیل شدن به آرمان آتیِ عشق، مورد تحلیل و نقد دقیق قرار می‌گیرد.
انسان شدن: از تکامل اتفاقی تا تحول انتخابی
نویسنده:
گرگ بریدن؛ ترجمه: محمد فواد حائری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نیستان هنر,
چکیده :
کتاب انسان شدن شما را به سفری فراتر از نظریه تکامل داروین دعوت می کند، که با این واقعیت آغاز می شود که ما همانگونه که هستیم، حتی قدرتمندتر، و بیشتر از آنچه دانشمندان تصور می کردند با خود و جهان ارتباط داریم، وجود داریم. در یکی از طعنه های بزرگ دنیای مدرن، علمی که انتظار می رفت رازهای زندگی را حل کند دقیقا برعکس عمل کرده است. اکتشافات جدید منجر به پرسش‌های بی‌پاسخ بیشتری شده، اسرار عمیق‌تری ایجاد کرده‌اند، و وقتی نوبت به توضیح منشأ و هستی‌مان می‌شود، ما را به مرز قلمرو ممنوعه رسانده‌اند. این اکتشافات حقایق زیر را آشکار می کند: • واقعیت 1. منشأ ما – انسان های مدرن تقریباً 200000 سال پیش به طور ناگهانی بر روی زمین ظاهر شدند، با مغز پیشرفته، سیستم عصبی و توانایی هایی که آنها را از سایر اشکال شناخته شده زندگی که قبلاً توسعه یافته اند متمایز می کند. از رشد آهسته و تدریجی در دوره های زمانی طولانی. • واقعیت 2. شواهد فیزیکی از دست رفته-روابط نشان داده شده در درخت متعارف تکامل انسان فقط ارتباطات حدسی هستند. در حالی که اعتقاد بر این است که آنها وجود دارند، اما یک جستجوی 150 ساله نتوانسته است شواهد فیزیکی را که روابط نشان داده شده در شجره تکاملی را تأیید می کند، ارائه دهد. • واقعیت 3. شواهد DNA جدید – مقایسه DNA بین نئاندرتال های باستان، که قبلا تصور می شد اجداد ما و انسان‌های اولیه به ما می‌گویند که ما از نسل نئاندرتال‌ها نبوده‌ایم. • واقعیت 4. یک آمیختگی نادر DNA – تجزیه و تحلیل ژنوم پیشرفته نشان می‌دهد که DNA که ما را از سایر نخستی‌ها متمایز می‌کند، از جمله در مغز و سیستم عصبی پیشرفته‌مان، نتیجه ادغام باستانی و دقیق ژن‌ها است که به روشی اتفاق می‌افتد که نشان می‌دهد چیزی فراتر از تکامل، انسانیت ما را ممکن ساخته است. برای فعال کردن یک پاسخ ایمنی تقویت‌شده، و تجربه شهود عمیق، همدردی، همدلی، و در نهایت شفقت – و انجام هر یک از اینها بر حسب تقاضا. در این کتاب، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و نامزد جایزه تمپلتون 2017 گرگ برادن از مرزهای سنتی علم و معنویت عبور می کند تا به پرسش بی انتها در هسته وجود ما پاسخ دهد – ما کیستیم؟ – و تکنیک های مبتنی بر علم را آشکار کند که تجربیات منحصر به فرد انسانی ما را از شهود عمیق، پیش شناخت و حالات پیشرفته خوددرمانی بیدار می کند. ، و خیلی بیشتر! فراتر از هر گونه شک منطقی، کتاب انسان شدن نشان می دهد که ما آن چیزی نیستیم که به ما گفته شده است، و بسیار بیشتر از آنچه تصور می کردیم.
حق المرأة في الطلاق كيف ومتى ؟
نویسنده:
الشيخ مالك مصطفى وهبي العاملي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
خدا و زندگی پس از مرگ: شواهد جدید پیشگامانه درباره خدا و تجربه نزدیک به مرگ
نویسنده:
جفری لانگ، پل پری؛ ترجمه: علی قاسمیان نژاد، حمیده قمری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: آن سو,
چکیده :
کتاب پیش رو حاوی شواهد جدید راهگشایی درباره‌ی خدا و تجربه‌ی نزدیک به مرگ است. این اثر گسترده‌ترین تجربه‌های نزدیک به مرگ را در میان افرادی با فرهنگ‌ها و باورهای گوناگون در خود جای داده و آنچه که از این شواهد بر می‌آید و در واقع فصل مشترکی میان تجربه‌ی تمامی این افراد است، وجود موجودی متعالی، خداوند، است.کتاب «خدا و زندگی پس از مرگ» با زیرعنوان «شواهد جدید پیشگامانه تجربه نزدیک به مرگ» نوشته‌ی جفری لانگ، با همکاری مشترک پل پری، یک تحقیق متقاعدکننده در مورد تجربیات نزدیک به مرگ (NDEs) و پیامدهای آن‌ها بر درک ما از زندگی است. این کتاب بر اساس بزرگترین مطالعه NDE در تاریخ، که 3000 نفر از پیشینه‌ها و سنت‌های مذهبی مختلف را در بر گرفته است، از جمله افراد بی‌ایمان، نوشته شده است و شواهد شگفت‌انگیزی از وجود خدا و سازگاری وجود او در جهان ارائه می‌کند. جفری لانگ، پزشک و محقق، بخش قابل توجهی از حرفۀ خود را به مطالعه‌ی NDE ها از طریق «بنیاد تحقیقات تجربه‌ی نزدیک به مرگ» اختصاص داده است. اثر قبلی او، «شواهد زندگی پس از مرگ»، زمینه را برای یک کاوش جدید علمی برای زندگی پس از مرگ فراهم کرد. در «خدا و زندگی پس از مرگ»، او یک گام فراتر می‌رود تا الگوها و اشتراکاتی را در تجربیات کسانی که ادعا می‌کنند نگاهی اجمالی به زندگی پس از مرگ داشته‌اند، آشکار کند. باید در نظر داشت که این کتاب صرفا مجموعه‌ای از گزارش‌های حکایی نیست بلکه یک تحلیل از طریق عناصر مشترک این تجربیات عمیق نیز می‌باشد. لانگ در مورد طیف گسترده‌ای از NDE ها بحث می‌کند. برخی افراد گزارش می‌دهند که یک نور روشن را می‌بینند، برخی دیگر عبور از یک تونل را توصیف می‌کنند، و برخی دیگر مروری سریع بر زندگی‌شان را بازگو می کنند. با وجود این تفاوت‌ها، بسیاری از روایت‌ها بر توصیف خدا به‌عنوان یک خالق متعال که محبت و لطف را می‌تاباند، همگرایی دارند. «خدا و زندگی پس از مرگ» سهم قابل توجهی در زمینه‌ی معنویت و تحقیقات NDE به خود اختصاص داده است. جفری لانگ هم بدبینان و هم مومنان را به طور یکسان دعوت می‌کند تا در مورد پیامدهای این تجربیات تأمل کنند. در واقع حتی اگر کسی این گزارش‌ها را تحت اللفظی یا استعاری ببیند، این کتاب استدلال‌های قانع کننده‌ای ارائه می‌دهد که این تجربیات ارزش بررسی جدی را دارند.
فلسفه در هفت عبارت
نویسنده:
داگلاس آر گروتوس؛ ترجمه: ناصر مومنی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شوند,
چکیده :
فلسفه یک باشگاه بسته یا یک جامعه مخفی نیست. این برای هر کسی است که فکر می کند سؤالات بزرگ ارزش صحبت کردن را دارند. برای شروع، داگلاس گروتویس هفت جمله محوری از تاریخ فلسفه غرب را باز می کند – چند جمله معروف، همه کوتاه و بی اهمیت. شامل عبارتند از: “زندگی بررسی نشده ارزش زیستن ندارد.” -سقراط «ما را برای خود ساخته‌ای و دل‌هایمان بی‌قرار است تا در تو آرام گیرد». – آگوستین “من فکر می کنم، پس هستم.” – دکارت “دل دلایلی دارد که عقل از آن چیزی نمی داند.” – پاسکال جملاتی از پروتاگوراس، ارسطو و کیرکگور این تور سریع را کامل می کند. از آنجایی که هر فیلسوفی یک داستان دارد، نه فقط یک سری ایده، گروتویس نیز بخشی از زندگی هر یک را برای تنظیم صحنه ارائه می دهد. خود این هفت جمله بی‌درنگ، در حالی که نمی‌توانند همه چیزهایی را که باید بدانیم به ما بگویند، پل‌هایی را به سرزمین‌های فکری دیگر ارائه می‌کنند که می‌تواند ایده‌ها و ماجراجویی‌های جدیدی را جرقه بزند. و چه کسی می داند که آنها ممکن است به کجا منجر شوند؟ آغازگرهای قابل دسترس در مجموعه Introductions in Seven Sentence به عنوان مقدمه ای کوتاه برای یک رشته دانشگاهی، با سازماندهی ساده عمل می کنند: هفت جمله کلیدی که به خوانندگان یک دید پرنده از یک رشته علمی می دهد.
در باب زندگی و رنج: فلسفه علیه مشقت‌های روزمره
نویسنده:
کیرن ستیا؛ ترجمه: امیر قاجارگر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: خوب,
چکیده :
فلسفه چگونه می‌تواند ما را در کنارآمدن با سختی‌ها و رنج‌ها و کمبودهای زندگی و مواجهۀ درست و واقع‌بینانه با آن‌ها یاری کند؟ کتاب «دربابِ زندگی و رنج: فلسفه علیه مشقت‌های روزمره»، با عنوان اصلی Life Is Hard: How Philosophy Can Help Us Find Our Way، راهنمایی فلسفی برای شیوۀ درستِ رویارویی با سختی‌ها و مصائب و رنج‌های گوناگونی است که در زندگی روزمره با آن‌ها مواجه می‌شویم.
کج‌باوری: چرا آدم‌های معقول حرف‌های نامعقول را باور می‌کنند
نویسنده:
ارییلی دن، ترجمه: صدرا صمدی دزفولی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: مون,
چکیده :
«در این کتاب برای اشاره به این پدیده از اصطلاح «کج‌باوری» استفاده می‌کنم. کج‌باوری مانند عینکی تحریف‌کننده است که از پشت آن دنیا را می‌بینیم، درباره‌اش می‌اندیشیم و سپس آن را برای دیگران توضیح می‌دهیم. ازدیگرسو، کج‌باوری یک روند است؛ گردابی که افراد را در خود غرق می‌کند. در این کتاب این مسئله را مدنظر قرار داده‌ام که هر شخصی در شرایطی خاص ممکن است در گرداب کج‌باوری گرفتار شود. البته بسی ساده‌تر است که این کتاب را کتابی درباره‌ی دیگران بدانیم؛ اما این کتاب به هریک از ما نیز مربوط است. کتابی است دراین‌باره که چگونه به باورهایمان شکل می‌دهیم، به آن‌ها انسجام می‌بخشیم، از آن‌ها دفاع می‌کنیم و اشاعه‌شان می‌دهیم. به جای نگاه‌ کردن به دوروبَر و گفتن اینکه «دیگران چقدر دیوانه‌اند»، سعی کنیم نیازهای روحی و نیروهای روانی و اجتماعی منجر به شکل‌گیری باورها را بشناسیم و حتی با دیگران همدلی کنیم. علوم اجتماعی برای درک عناصر مختلف این روند، و برای برهم‌زدن یا تعدیلش، ابزارهای ارزشمندی در اختیارمان می‌گذارد.» نویسنده می‌افزاید: «بیشتر تحقیقات ارائه‌شده در این کتاب جدید نیستند. بارها در تلاش برای درک عناصر روحی، شناختی، شخصیتی و اجتماعی منجر به کج‌باوری، به نظریات و مفاهیم بنیادین این حوزه رجوع کرده‌ام. تعجبی ندارد، چون گرایش به کج‌باوری بخشی از سرشت بشری است. چه چیزی غیرمنطقی‌تر و غیرانسانی‌تر از آن است که مجموعه‌ای از باورها را بدون وجود شواهد کافی قبول کنیم و بر حقانیت آن باورها اصرار ورزیم، هرچند ما را از خانواده و دوستانمان دور می‌کنند و باعث می‌شوند در وضعیت دردناک بدبینی و بی‌اعتمادی زندگی کنیم؟»
راهنمای نازیبایی‌ شناسی
نویسنده:
آلن بدیو، اسلاوی ژیژک؛ ترجمه: رضا زنگی آبادی، مازیار نیستانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نیماژ,
چکیده :
آلن بدیو و اسلاوی ژیژک در کتاب راهنمای نازیبایی‌ شناسی، به سراغ نقشی رفته‌اند که فلسفه در دنیای هنر امروز ایفا می‌کند. نویسندگان در این اثر کوشیده‌اند تا به یک پرسش بنیادین پاسخ دهند و پرسش این است که: آیا فلسفه در همه‌ی ابعاد جهان مداخله دارد؟ این کتاب با بررسی پیوند میان فلسفه و هنر، معنای جدیدی از هنر را به خوانندگان ارائه می‌کند.
متونی از فیلسوفان بزرگ اگزیستانس (کی یرکه گور، نیچه، دیلتای، یاسپرس و هایدگر: به همراه درآمدی بر فهم اگزیستانسیالیسم) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
گردآورنده و ترجمه: منوچهر پزشک
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نقد فرهنگ,
چکیده :
دهه‌های پایانی قرن نوزدهم و دهه‌های آغازین قرن بیستم شاهد بروز و ظهور نحله‌ای در فلسفه با عنوان اگزیستانسیالیسم بود. این گرایش فلسفی با تأکید بر اهمیت انسان و نقش و جایگاه آن و نیز توجه به زندگی انضمامی انسان، تأثیرات عمده‌ای بر فلسفه گذاشت و نشان داد که وجود واقع‌بودۀ آدمی نیز باید سهم مناسب خود را در فلسفه‌ورزی‌های ما داشته باشد. با اگزیستانسیالیسم، نحوۀ خاص وجود انسان محل تأمل فلسفی قرار گرفت. اگرچه بسیاری از فیلسوفانی که اگزیستانسیالیست خوانده شده بودند از پذیرفتن این عنوان امتناع ورزیدند، اما نقطۀ مشترک آن‌ها توجه ویژه‌ای بود که به وجود خاص انسان داشتند. متون کتاب حاضر، با عطف نظر به این واقعیت که هر کدام از این فلاسفه شیوۀ خاصی برای پرداختن به اگزیستانس داشته‌اند، گردآوری شده‌اند، تا از این طریق بتوان از چشم‌اندازهای گوناگون به این موضوع فلسفی نگریست. این نگاه چندوجهی، خوانندۀ کتاب را به نحو اساسی با موضوع مورد بحث درگیر می‌کند و می‌تواند نقطۀ آغاز مناسبی برای پژوهش در باب اگزیستانس انسان باشد.
  • تعداد رکورد ها : 312895