جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
سوژه‌های بدن و ذهن‌های آشفته: درمان «کلیت» فرد در روانپزشکی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eric Matthews (اریک متیوز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه باید با اختلال روانی برخورد کنیم - به عنوان یک "بیماری" مانند دیابت یا برونشیت، به عنوان یک "مشکل در زندگی" یا چه؟ این کتاب در پی پاسخگویی به این گونه پرسش‌ها است که به ریشه‌های آن‌ها می‌پردازد، در پرسش‌های فلسفی درباره ماهیت ذهن انسان، راه‌هایی که می‌توان آن را درک کرد و درباره ماهیت و اهداف پزشکی علمی. مناقشه بر سر ماهیت اختلال روانی و مناسب بودن «مدل پزشکی» فقط یک بحث تئوریک انتزاعی نیست: این بحث بر مسائل بسیار عملی درمان مناسب و همچنین اخلاق و قانون روانپزشکی تأثیر دارد. بحث اصلی این کتاب این است که این سؤالات در نهایت ماهیت فلسفی دارند: تنها در صورتی می توان آنها را حل کرد که برخی فرضیات فلسفی گسترده در مورد "ذهن" و "بدن" و در مورد معنای "علمی بودن" پزشکی را کنار بگذاریم. رویکرد «پدیدارشناختی» فیلسوف فرانسوی قرن بیستم، موریس مرلوپونتی برای زیر سؤال بردن این مفروضات استفاده می شود. تصور او از انسان به عنوان "سوژه های بدن" برای ارائه شیوه ای روشن تر از تفکر در مورد اختلال روانی و راه هایی است که از طریق آنها می توان آن را درک کرد و درمان کرد. شرایطی که ما به طور مرسوم آن را «اختلالات روانی» می‌نامیم، یک گروه همگن نیستند: تفسیر استاندارد مدل پزشکی با برخی راحت‌تر از دیگران مطابقت دارد. با این حال، اختلالات روانی اصلی به عنوان روش‌های آشفته بودن در دنیا در نظر گرفته می‌شوند که به دلیل انحراف از هنجارهای "انسانی" و نه به طور مستقیم "بیولوژیکی" باعث ناراحتی می‌شوند. به این معنا که آنها به جای عملکرد فیزیولوژیکی، در نحوه تجربه ما از جهان و به ویژه افراد دیگر مشکل دارند - حتی اگر ماهیت تجربه ما در نهایت از روش‌های عملکرد بدن ما جدا نباشد. این تجزیه و تحلیل در داخل کتاب هم برای مسائل مربوط به درمان بالینی و هم برای سؤالات اخلاقی و قانونی خاص اعمال می شود.
مباحث فلسفی در روانپزشکی: تبیین، پدیدارشناسی و بیماری‌شناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kendler, Kenneth S.;Parnas, Josef
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Johns Hopkins University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تبیین رفتار پیچیده / ساندرا دی میچل -- مدلهای سبب شناختی در روانپزشکی : رویکردهای تقلیل دهنده و غیر تقلیل دهنده / کنت اف. شافنر -- سطوح تبیین در روانپزشکی / دومینیک مورفی -- علت و تبیین در روانپزشکی : دیدگاه مداخله گرایانه / جیمز اف وودوارد -- علیت در روانپزشکی / جان کمپبل -- انواع "پدیدارشناسی": در توصیف، درک و تبیین در روانپزشکی / جوزف پارناس و لوئیس آ. ساس -- خود عاملی و علیت ذهنی / شان گالاگر -- انواع واقعی اما نه طبقه بندی واقعی: مقاله ای در سیستماتیک روانپزشکی / پیتر زاچار -- ناامنی باورنکردنی نوزولوژی روانپزشکی / کنت اس. کندلر و پیتر زاچار.
مباحث فلسفی در روانپزشکی جلد دوم: بیماری‌شناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(جوزف پرناس)Josef Parnas; (کنت اس. کندلر)Kenneth S. Kendler
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: روانپزشکی مدت هاست با ماهیت تشخیص های خود دست و پنجه نرم کرده است. این کتاب متخصصان تثبیت شده را در طیف وسیعی از رشته‌هایی که به نوزیولوژی روانپزشکی علاقه دارند گرد هم می‌آورد. مشارکت کنندگان شامل فیلسوفان، روانشناسان، روانپزشکان و مورخان هستند. چکیده: روانپزشکی مدت هاست با ماهیت تشخیص های خود دست و پنجه نرم کرده است. این کتاب متخصصان تثبیت شده را در طیف وسیعی از رشته‌هایی که به نوزیولوژی روانپزشکی علاقه دارند گرد هم می‌آورد. مشارکت کنندگان شامل فیلسوفان، روانشناسان، روانپزشکان، مورخان و نمایندگان تلاش های DSM-III، DSM-IV و DSM-V هستند. ادامه مطلب...
مباحث فلسفی در روانپزشکی جلد چهارم: بیماری‌شناسی روانپزشکی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kenneth S. Kendler and Josef Parnas (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بازنگری‌های DSM-IV و ICD-10 مجدداً توجه حوزه روان‌پزشکی و روان‌شناسی بالینی را بر موضوع nosology متمرکز کرده است. این علاقه با یک سری بحث‌های مرتبط با توسعه DSM-5 از جمله سرنوشت تجدیدنظرهای پیشنهادی در مورد اختلالات شخصیت، سوگ و طیف اوتیسم بیشتر شده است. بحث‌های عمده‌ای در فرآیند DSM در مورد معیارهای تغییر معیارها به وجود آمد، که منجر به ایجاد ابتدا کمیته بررسی علمی و سپس مجموعه‌ای از کمیته‌های نظارتی دیگر شد که در بحث‌های نهایی در مورد بحث‌برانگیزترین الحاقات پیشنهادی به DSM-5 بررسی شدند. تأثیرات مهمی در تصمیم گیری های نهایی ایجاد می کند. در این بحث ها مجموعه ای از مسائل مفهومی و فلسفی گنجانده شده بود. برخی از اینها - مانند تعریف اختلال روانی یا مشکلات روانپزشکی این کتاب به بررسی مسائل درون شناسی روانپزشکی از دیدگاه های بالینی، تاریخی و به ویژه فلسفی می پردازد. این کتاب طیف وسیعی از نویسندگان برجسته - از جمله محققان عمده روانپزشکی، پزشکان، مورخان و به ویژه متخصصان بینی - از جمله چندین رهبر تلاش DSM-5 و کمیته راهبری DSM را گرد هم می آورد. همچنین شامل کمک‌های روان‌شناسانی است که علاقه خاصی به nosology روانپزشکی دارند و فیلسوفانی با طیف وسیعی از گرایش‌ها. کتاب در چهار بخش عمده تنظیم شده است: اولین مورد به بررسی ماهیت بیماری روانپزشکی و نحوه تعریف آن، از جمله دیدگاه‌های بالینی و روان‌سنجی می‌پردازد. بخش دوم به بررسی مشکلات در تحقق معیارهای تشخیصی روانپزشکی، مشکل اپیدمی های روانپزشکی، و ماهیت و تعریف علائم فردی می پردازد. بخش سوم مفهوم تکرار معرفتی را به عنوان یک چارچوب مفهومی حاکم بر تلاش‌های تجدیدنظر برای نوزولوژی‌های رسمی روانپزشکی مانند DSM و ICD و مشکلات اعتبار سنجی تشخیص‌های روانپزشکی بررسی می‌کند. این کتاب با بررسی چگونگی حرکت از توصیفی به علت‌شناسی در تشخیص‌های روان‌پزشکی، ماهیت پیشرفت در تحقیقات روان‌پزشکی، و مزایای احتمالی حرکت به یک مدل سند زنده (یا بهبود مستمر) برای سیستم‌های روان‌پزشکی پایان می‌یابد. نتیجه کتابی است که تعاملات بین رشته‌ای پویا را به تصویر می‌کشد که بهترین کار در فلسفه روانپزشکی را مشخص می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 4