جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
الهیات و تجربه معلولیت: دیدگاه های بین رشته‌ای از نداهایی که فرو آمده اند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Picard; Myk Habets; (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: انجیل مسیحی بشریت را وادار می‌کند تا راه‌های عمیق‌تری برای انسان بودن با هم بپذیرد که بر تقسیم‌بندی‌ها و محرومیت‌های کاذب در جستجوی جوامع شکوفا و پرفیض غلبه کند. ارائه هر دو روایت کوتاه برآمده از تأمل الهیات در مورد تجربه و مقالات تحلیلی ناشی از مشارکت در گفتگوهای علمی الهیات و تجربه معلولیت تلاشی آگاهانه برای توسعه الهیات توسط و با افراد دارای معلولیت به جای الهیات در مورد افراد دارای معلولیت است. آمیزه‌ای از تجربیات آکادمیک، حرفه‌ای، عملی و/یا زندگی‌شده در جستجوی پیشنهادهای سازنده چند رشته‌ای برای کلیسا و جامعه به موضوع می‌آید. نتیجه یک تعامل میان رشته ای با امکانات سازنده ای است که از درک متمایز مسیحی از ناتوانی به عنوان تجربه زیسته پدید می آید.
اسلام و معلولیت: دیدگاه‌هایی در کلام و فقه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mohammed Ghaly (محمد غالی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی جایگاه کلام و فقه اسلامی در قبال افراد دارای معلولیت می پردازد. بررسی می کند که چگونه دانشمندان مسلمان اولیه و مدرن سعی کردند وجود خود را با مفهوم خدای مهربان آشتی دهند، و همچنین به این می پردازد که چگونه افراد دارای معلولیت ممکن است زندگی آبرومندانه و سازنده ای را در چارچوب اسلامی داشته باشند. غالی در تحلیل الهیات اسلامی به چگونگی تأمل متکلمان، فیلسوفان و صوفیان در مورد اهداف وجود این پدیده و چگونگی آشتی دادن وجود معلولیت با صفات خاص الهی و خدای مهربان می‌پردازد. همزمان با بررسی دیدگاه حقوقدانان مسلمان، این کتاب با تحلیل گسترده موضوعاتی مانند کرامت انسانی افراد دارای معلولیت و نقش یونانی، بر این موضوع تمرکز می‌کند که چگونه افراد دارای معلولیت می‌توانند زندگی آبرومندانه‌ای به معنای مالی و غیر مالی داشته باشند. چهره شناسی، اشتغال پذیری آنها، درمان پزشکی، زندگی اجتماعی با تمرکز اصلی بر مسائل مربوط به ازدواج، زندگی مالی و وسایل زندگی. نویسنده با بررسی موضوع معلولیت از دیدگاه‌های اولیه و مدرن اسلامی، تحلیلی از بحث‌های مسلمانان درباره مسائل مختلف اخلاق زیستی ارائه می‌دهد. به این ترتیب، این کتاب ارتباط زیادی با بحث‌های داغ کنونی در مورد حقوق بشر افراد دارای معلولیت خواهد داشت و همچنین منبع ارزشمندی برای دوره‌های اخلاق زیستی چندفرهنگی، الهیات اسلامی، حقوق اسلامی و انسان‌شناسی پزشکی فراهم می‌کند.
معلولیت و الهیات مسیحی: تجسم محدودیت ها و امکانات سازنده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Deborah Beth Creamer
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: توجه به تجسم و اهمیت دینی اجسام یکی از مهم ترین تحولات الهیات معاصر است. با این حال، در این میان، تجارب ناتوانی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. این کتاب با تمرکز بر سه جایگزین اصلی، به بررسی احتمالات مربوط به درگیری الهیاتی با معلولیت می‌پردازد: به چالش کشیدن مدل‌های الهیاتی موجود برای تعامل با بدن معلول، در نظر گرفتن احتمالات برای الهیات رهایی ناتوانی، و کاوش گزینه‌های الهیات جدید بر اساس درک غیرمعجب بودن محدودیت‌های انسانی. دیدگاه کلی این کتاب این است که محدودیت ها جنبه اجتناب ناپذیر انسان بودن هستند، واقعیتی که اغلب به نظر می رسد فراموش یا انکار می کنیم. با این حال، نه تنها همه انسان‌ها محدودیت‌هایی را تجربه می‌کنند، بیشتر ما محدودیت‌هایی را نیز تجربه می‌کنیم که در مقطعی از زندگی‌مان به شکل ناتوانی در می‌آیند. به این ترتیب، ناتوانی "عادی" تر از غیر معلولیت است. اگر چنین تجربیاتی را جدی بگیریم و از تقلیل آنها به مصادیق صرف رنج خودداری کنیم، بینش هایی را کشف می کنیم که وقتی بدن کامل یا عمومی را به عنوان نقطه شروع تأملات الهیاتی در نظر بگیریم، از بین می روند. در حالی که کاربردهای احتمالی این بینش بسیار گسترده است، این اثر بر دو حوزه مورد علاقه خاص متمرکز است: انسان‌شناسی الهیات و استعاره‌های خدا. این پروژه الهیات را به چالش می کشد تا تنوع انکارناپذیر تجسم انسان را در نظر بگیرد. همچنین با ارائه جایگزینی برای مدل‌های غالب پزشکی و اقلیت‌ها، که هر دوی آنها تنوع کامل تجارب ناتوانی را به رسمیت نمی‌شناسند، کار قبلی مربوط به معلولیت را غنی‌تر می‌کند. مهمتر از همه، این پروژه تصاویر و امکانات جدیدی را برای ساخت الهیات ارائه می دهد که به طور مناسب و خلاقانه به تنوع در تجسم انسان توجه می کند.
  • تعداد رکورد ها : 4