جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 10
سخن‌گفتن از خدا بعد از مرگ خدا [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Daniel J. Peterson (دانیل جی. پترسون)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مقاله توانایی صحبت درباره خدا را در قرن بیست و یکم، 40 سال پس از مرگ خدا (طبق نظر الهیدانان مرگ خدا) در دهه 1960 تأیید می کند. این کار را با توسل به ترکیب مناسب راز و مکاشفه انجام می دهد که به طور ایده آل در این پارادوکس بیان می شود که خدا خود را پنهان می کند. زبان پنهانی آشکار خدا شامل یک «راه میانه» است که از افراط در غرور الهی از یک سو و الحاد یا بی ایمانی از سوی دیگر اجتناب می‌کند و این امکان را فراهم می‌آورد که امروز با ایمان و در عین حال متواضعانه درباره خدا صحبت کنیم.
الهیات رادیکال و مسیحیت نوظهور: ساختارشکنی، ماتریالیسم و ​​اعمال مذهبی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Katharine Sarah Moody
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Pub Co ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «چرخش الهیاتی» در فلسفه قاره‌ای و «روی به پولس» در فلسفه سیاسی باعث بازگشت به الهیات رادیکال شده است، سنتی که میراث فلسفی آن را می‌توان در مرگ خدا که در آثار نیچه و هگل اعلام شده است، ردیابی کرد. الهیات ساختارشکن جان دو کاپوتو و الهیات ماتریالیستی اسلاوی ژیژک دو الاهیات رادیکال هستند که به بررسی معنای گذر از مرگ خدا و کنار گذاشتن این تجربه به عنوان خاص مسیحی می پردازند. الاهیات رادیکال و مسیحیت نوظهور نشان می دهد که چگونه این الهیات در حال دگرگونی اعمال مذهبی روزمره از طریق بررسی آثار پیتر رولینز و کستر بروین هستند، دو شخصیتی که در حاشیه بیان معاصر دینداری غربی به نام مسیحیت نوظهور هستند. نویسنده از تحلیل خود از هر چهار چهره استفاده می کند تا استدلال کند که اعمال ساختارشکن می تواند جوامع مذهبی را قادر سازد تا بخشی از یک جمع ماتریالیستی گسترده تر شوند که در آن مرگ خدا همچنان طنین انداز می شود. این کتاب با پیش بردن مرزهای روش شناختی فلسفه دین از طریق بررسی اعمال دینی به عنوان محل دلالت فلسفی، محققان و دست اندرکاران را به یک گفتگو به چالش می کشد تا گفت و گوی جدید و سخت تری بین نظریه و عملکرد داشته باشند.
الهیات سکولار: اندیشه الهیات رادیکال آمریکایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Clayton Crockett (editor) (کلایتون کراکت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: الاهیات سکولار نوشته های جدید برخی از تأثیرگذارترین متفکران الهیات و مذهبی آمریکا را در مورد بقای الهیات سکولار گرد هم می آورد. با ارزیابی انتقادی ارتدکس رادیکال و قرار دادن الهیات رادیکال آمریکایی در چارچوب، منابع جدیدی برای الهیات فلسفی فراهم می کند. موضوعات تحت پوشش شامل الهیات پست مدرن، اخلاق، روانکاوی، مرگ خدا و الهیات قرون وسطایی است.
کار بی فایده خدا: الهیات بی قید و شرط [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John D. Caputo (جان دی. کاپوتو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کاپوتو با الهام از پیشنهاد پل تیلیش مبنی بر اینکه بیخدایی پایان الهیات نیست، بلکه آغاز است، و با کار کردن با ایده دریدا در مورد غیرقابل ساختن، این ایده را بررسی می کند که منفعت واقعی الهیات خدا نیست، به ویژه خدا به عنوان موجود برتر نیست. ، اما بی قید و شرط. «حماقت خدا» به خواندن ریشه‌ای زبان انفجاری پولس در اول قرنتیان 1 درباره موضعی که خدا با هیچ‌ها و هیچ‌کس‌های دنیا می‌کند، ادامه می‌دهد که اولین بار در «ضعف خدا» (2006) و «اصرار خدا» (2013) معرفی شد.
بازی از نو: صحنه آرائی دوباره شور و عشق پس از مرگ خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mirella Klomp (میرلا کلمپ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
چکیده :
ترجمه ماشینی: میرلا کلمپ در بازی Playing On: Re-staging the Passion After Death of God، نشان می دهد که هلندی ها چگونه با بازیگوشی میراث مسیحیت را دوباره کشف می کنند. او که از نظر الهیات با نمایش عمومی مصائب درگیر می شود، نشان می دهد که چگونه دقیقاً تولید ساعت های آخر عیسی، فضایی جدید و غیرمنتظره را برای خدا در یک فرهنگ (پسا) سکولار ایجاد می کند. خوانندگان: همه علاقه‌مندان به معاصر دین مسیحیت در فرهنگ‌های معاصر غربی و هر کسی که در جستجوی خدا در جوامعی است که می‌توانند هم به عنوان «پساسکولار» و هم «پسا مسیحی» دیده شوند.
نیچه و لویناس: پس از مرگ یک خدای معین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bergo , Bettina; Lévinas , Emmanuel; Stauffer , Jill; Nietzsche , Friedrich
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
n e w y o r k: Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالاتی که جیل استاوفر و بتینا برگو در این جلد گردآوری می‌کنند، قرابت‌های متعددی را بین فلسفه‌های نیچه و لویناس نشان می‌دهند. هر دو فیلسوف ماهیت سوبژکتیویته و معنای مسئولیت پس از «مرگ خدا» را زیر سؤال می برند. در حالی که نیچه معضلات خود بی پایه و اخلاق را در زمان تحولات فرهنگی و ابهام زدایی مطرح می کند، لویناس با ذهنیت و امکان محض اخلاق پس از شاه مبارزه می کند. هر دو استدلال می کنند که خوبی برای نیچه مستقل از عقل محاسباتی وجود دارد، خوبی در یک کنش خلاقانه پدید می آید که فراتر از واکنش و رنجش است. لویناس استدلال می کند که خوبی در یک پاسخ خود به خود به شخص دیگر رخ می دهد. نیچه و لویناس در جهانی بدون خدا و تسخیر الوهیت های متعدد، پایه های ماورایی سیاست را رد می کنند و به سمت دیدگاهی جایگزین که شامل حس مثبت خلقت، برادری یا دوستی پیچیده و مفاهیم رقیب مسئولیت است، کار می کنند. استوفر و برگو بحث‌هایی را پیرامون بحث‌های زیر دسته‌بندی می‌کنند، که هنوز به نتیجه نرسیده‌اند: ارزیابی مجدد اخلاق (و زندگی) که نیچه و لویناس پیشنهاد می‌کنند چیست، و این چه معنایی برای سیاست و جامعه دارد؟ موضوع انسانی چیست و جوهر، دوام، علیت و هویت چیست، اعم از اجتماعی یا اخلاقی در پی رحلت خداوند به عنوان والاترین موجود و بنیاد آنچه در هستی استوار است؟ سرانجام، چگونه یک «خدا» هنوز می تواند در فلسفه ساکن باشد، و این چه نوع نامی در اندیشه نیچه و لویناس است؟
زندگی با مرگ خدا: خاطرات الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Altizer , Thomas J. J (توماس جاناتان جکسون آلتیزر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
SUNY Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: توماس جی جی آلتیزر، متکلم، به عنوان سخنگوی اصلی الهیات مرگ خدا در دهه 1960 هم معروف و هم بدنام شد. در سال های بعد، او سنت الهیاتی را ایجاد کرد که بر همه نسل های بعدی متکلمان تأثیر گذاشت. زندگی با مرگ خدا، خاطرات الهیاتی آلتیزر است. آلتیزر که ما را از تحول خود به عنوان یک دانشجوی الهیات به زندگی خلوت کنونی خود می برد، سفر برای ایجاد یک الهیات واقعاً جدید را خلاصه می کند. این خاطرات هر مرحله از این سفر را بازگو می کند، از غرق شدن توسط شیطان تا تبدیل شدن به مرگ خدا و موعظه گسترده و حتی نشاط آور مرگ خدا. با این حال، این مرگ آن خدایی است که خدای کاملاً بیگانه شده است، مرگی است که خدای مصلوب یا مسیح آخرالزمانی را از نو درک می کند. این کتاب که با ظرافت خاص آلتیزر نوشته شده است، به خودی خود جذاب است، اما همچنین می تواند به عنوان همراه یا مقدمه ای برای مجموعه آثار آلتیزر در خدمت خواننده باشد.
پس از مرگ خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Vattimo , Gianni; Caputo , John D.; Robbins , Jeffrey W
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: از قدیم تصور می شد که هر چه مدرن تر شویم، کمتر مذهبی خواهیم بود. با این حال، رستاخیز اخیر در ایمان، قطعیت این اعتقاد را به چالش کشیده است. در این مقالات و مصاحبه های اصلی، فیلسوفان هرمنوتیک و نظریه پردازان پست مدرن، جان دی. کاپوتو و جیانی واتیمو با کارهای گذشته و حال یکدیگر در مورد این موضوع درگیر می شوند و در مورد گذار ما از سکولاریسم به پست سکولاریسم تأمل می کنند. کاپوتو و واتیمو به عنوان دو تن از شخصیت‌هایی که بیشترین کمک را به تأملات نظری در مورد چرخش فلسفی معاصر به دین داشته‌اند، تغییرات، تحریف‌ها و اصلاحاتی را که بخشی از ایمان پست مدرن ما و نیروهای شکل‌دهنده تخیل دینی امروز هستند، بررسی می‌کنند. این متفکران با دقت و تخیل استدلال خود را به موضوعاتی از تروریسم تا تعصب و از سیاست گرفته تا رسانه و فرهنگ مرتبط می‌کنند، این متفکران همچنان به ابداع مجدد حوزه فلسفه هرمنوتیک با ذکاوت، لطف و اشتیاق ادامه می‌دهند.
نقد و بررسی کتاب «پرسش از امکان امر دینی در جهان معاصر»
نویسنده:
بیژن عبدالکریمی، قدیر نصری، نصرالله حکمت و رسول رسولی‌پور
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایکنا,
چکیده :
رسولی‌پور ضمن تصریح به اینکه کتاب «پرسش از امکان امر دینی در جهان معاصر» روایت‌گر دردهای یک فیلسوف قاره‌ای است، بر این نکته تأکید کرد که عبدالکریمی با «تئو» مشکل ندارد، بلکه با «لوژی» و محصور کردن امر معنوی در عقال عقل و منطق مخالف است.
  • تعداد رکورد ها : 10