جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
نئوکانتیانیسم روسی: ظهور، انتشار و انحلال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nemeth, Thomas
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین مطالعه جامع و عمیق و جامع جنبش نئوکانتی روسیه به هر زبانی است که فرض انزوای نئوکانتییسم را در آلمان به چالش می کشد. پژوهش حاضر نشان می‌دهد که نئوکانتیانیسم با نشان دادن ظهور یک جنبش موازی در روسیه امپراتوری که از ظهور آن در اواخر قرن نوزدهم تا انحلال تدریجی آن پس از انقلاب بلشویکی را در بر می‌گیرد، بعد بین‌المللی داشت. نویسنده تصویری سیستماتیک از توسعه نئوکانتیانیسم روسی ارائه می دهد که با ظهور آن به عنوان یک فلسفه علم شروع می شود. با این حال، با جریان دانشجویان جوانی بود که پس از یک دوره تحصیل در دانشگاه های آلمان به روسیه امپراتوری بازگشتند که این جنبش شتاب گرفت. اغلب، این فیلسوفان جوان مشتاق و مشتاق، آغشته به نئوکانتییسم نهادهای میزبان مربوطه، اما متفاوت خود، به خانه بازگشتند. در نتیجه، برخوردهایی در مورد رویکرد صحیح به مسائل فلسفی و نیز درک فلسفه کانت و میراث او برای اندیشه معاصر اجتناب ناپذیر بود. در پایان، وعده گسترده یک نئوکانتیانیسم غربگرا نتوانست در برابر فشارهایی که از همه طرف با آن مواجه بود مقاومت کند.
پایان فلسفه روسی: سنت و گذار در آستانه قرن بیست و یکم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alyssa DeBlasio (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
UK: Palgrave Macmillan ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اوایل دهه 1990 شاهد افزایش چشمگیر خوش بینی در فلسفه در روسیه بود که با بازگشت پیروزمندانه فلسفه دینی روسیه، تأسیس مجلات جدید فلسفه مستقل و معرفی آزادی آکادمیک پس از حدود 75 سال حکومت شوروی مشخص شد. با این حال، در اواسط دهه 2000، شور و شوق دهه 1990 در مورد وضعیت فلسفه در روسیه جای خود را به بدبینی گسترده داده بود، به طوری که فیلسوفان روسیه مرتباً وجود این رشته را انکار می کردند. پایان فلسفه روسیه وضعیت آشفته فلسفه را در روسیه در دهه های پس از شوروی توصیف و ارزیابی می کند، زیرا متفکران روسیه خود را بین دو تعریف ناسازگار از فلسفه می بینند: یک مدل قرن نوزدهمی از فلسفه روسی که اساساً روسی است و یک مفهوم جهانی. فلسفه به عنوان یک حرفه بدون وابستگی های جغرافیایی یا فرقه ای. بنابراین، همانطور که نسل جدیدی از محققان، در کنار همکاران غربی خود، به دنبال احیای فلسفه به عنوان یک رشته جهانی و حرفه ای هستند، فضای فکری روسیه در قرن بیست و یکم با اشتغال به آنچه ممکن است پایان ناسیونالیست باشد، قابل شناسایی شده است. روایت در فلسفه روسی
نظریه ارزش در فلسفه روسی قرن بیستم [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Sergey F. Anisimov
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
درباره کتاب: «پایان فلسفه روسی: سنت و گذار در آستانه قرن بیست و یکم» [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
DeBlasio, Alyssa
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پایان فلسفه روسیه وضعیت آشفته اندیشه فلسفی روسیه را در دهه های پس از شوروی توصیف و ارزیابی می کند. این کتاب پیشنهاد می‌کند که برای احیای فلسفه به‌عنوان یک رشته حرفه‌ای و جهانی در روسیه، ممکن است لازم باشد که فلسفه روسی ابتدا سنت‌های مسیحایی قرن نوزدهم را کنار بگذارد.
آراء ژاک ماریتن و نیکلای بردیایف در باب معنای تاریخ (۱): تکوین نظرگاه مذهبی قرن بیستم در باب تاریخ
نویسنده:
بوریس ل. گوبمن؛ مترجم: سیدرضا وسمه‌گر
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ماریتن همچون بردیایف اعتقاد داشت که ابعاد قدسی و دنیوی تاریخ به هم پیچیده ­اند و پیوند نزدیک این دو بُعد در روابط گاه دوستانه و گاه پرتنش «شهر خدا» و «قلمرو ناسوت» خود را نشان می­دهد . با وجود این، ماریتن در تضاد با دیدگاههای مدرنیستی از وجودِ جداگانه‌ی ابعاد قدسی و دنیوی تاریخ و جدایی آن دو قلمرو سخن می­گوید. با توجه به این مسئله، فلسفه‌ی تاریخ او با فلسفه‌ی تاریخ بردیایف یا مونیه متفاوت می­شود.
  • تعداد رکورد ها : 5