جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 10
مسائل زندگی و مرگ: رویکرد یهودی به اخلاق پزشکی مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Elliot N. Dorff
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Varda Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیشرفت‌های باورنکردنی پزشکی امروز، مانند مهندسی ژنتیک، لقاح آزمایشگاهی، و شبیه‌سازی، باورهای دیرینه درباره ماهیت زندگی و مرگ را تغییر داده است. آنها سؤالات سخت اخلاقی و مذهبی را مطرح می کنند. الیوت دورف در کتاب مسائل زندگی و مرگ به تلاقی اجتناب ناپذیر فناوری پزشکی و قوانین و اخلاق یهودی می پردازد.
عدالت خدا: نگاهی تازه به آموزه قدیمی توجیه با ایمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James D. G. Dunn, Alan M. Suggate
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wm. B. Eerdmans Publishing Company,
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع کتاب مقدس عادل شمرده شدن با ایمان اغلب به عنوان یک کالای مصرفی، به عنوان یک معامله خصوصی بین خدا و فرد در نظر گرفته می شود. نتیجه این است که بعد اجتماعی، اغلب با پیامدهای فاجعه بار، به نیروهای بازار واگذار می شود. / با یقین اینکه توجیه از عدالت جدایی ناپذیر است، نویسندگان این کتاب دست به دست هم داده اند تا بار دیگر بیانی مجدد از ماهیت رابطه ای توجیه و تعامل آن با عدالت اجتماعی و اجتماعی ارائه دهند. / در قسمت اول، جیمز دی. نگاهی دقیق به مضامین عهد عتیق، درک درستی و عدالتی را بازیابی می کند که دارای عملکرد ملی و اجتماعی و همچنین فردی است. / در بخش دوم، آلن ام. سوگیت، آلمان نازی، ژاپن نظامی‌گرا و بریتانیای دهه 1980 را به عنوان سه مطالعه موردی مدرن پیشنهاد می‌کند که ماهیت تحریف‌شده عدالت را که می‌تواند ناشی از درک ناکافی از توجیه باشد، نشان می‌دهد. این تحلیل به وضوح نشان می‌دهد که چگونه یک بیان تازه از تعامل توجیه و عدالت می‌تواند پیامدهای ثمربخشی برای عدالت اجتماعی در سراسر جهان داشته باشد.
نظریه و عمل در اخلاق عهد عتیق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J. W. Rogerson, M. Daniel Carroll R
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T. & T. Clark Publishers, Ltd,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در دو دهه اخیر، توجه دوباره به ارزش عهد عتیق برای سؤالات اخلاقی مدرن افزایش یافته است. جان راجرسون محققی است که بخش اعظم زندگی آکادمیک خود را وقف تحقیق در مورد امکان اهمیت ماندگار عهد عتیق برای مسائل اخلاقی امروزی کرده است. این جلد برای اولین بار بسیاری از مشارکت های او را - چه منتشر شده و چه منتشر نشده - در اخلاق اجتماعی عهد عتیق گرد هم می آورد. مقالات راجرسون طیف وسیعی از مسائل اجتماعی مدرن را پوشش می‌دهد، از جمله: استفاده از کتاب مقدس در بحث درباره سقط جنین. عهد عتیق و خلع سلاح هسته ای؛ و استفاده از عهد عتیق با اشاره به کار و بیکاری. چندین مقاله به بررسی سهم اخلاق فلسفی در مطالعه عهد عتیق می پردازد. راجرسون همچنین شرح مختصری از زیارت خود در اخلاق عهد عتیق ارائه می دهد و چارچوب اساسی دیدگاه خود را ترسیم می کند. مقدمه ویراستار خلاصه و بررسی کار راجرسون را ارائه می دهد. این جلد 405 در مجموعه مجله برای مطالعه ضمیمه عهد عتیق است.
ارزیابی نهائی یهودیت: مقالاتی در فلسفه و اخلاق یهود [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Sokol
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
touro college press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجلد از مقالات، موضوعات کلیدی در فلسفه و اخلاق یهود را از منظر دقیق تحلیل فلسفی بررسی می کند. اولین مجموعه مقالات چالش زندگی یهودی را در بر می گیرد و شامل مقالاتی در مورد لذت، شادی، رنج انسانی، مناسک یهودی و زندگی فلسفی است. مجموعه دوم مقالات به تحلیل ارزش و معنای استقلال، آزادی و تساهل انسانی در اندیشه یهودی، مضامین حیاتی در اندیشه و زندگی سیاسی غرب می پردازد. مقالات دیگر این جلد به بررسی معانی متعدد متون یهودی، و مسائل مهمی در اخلاق کاربردی یهودیان مانند محیط زیست، اخلاق پزشکی، و قتل موجه می پردازد. در نهایت، تعدادی مقاله به عمق یکی از تأثیرگذارترین و خلاق ترین متفکران یهودی قرن بیستم، خاخام جوزف بی.سولوویچیک، می پردازد. در مجموع، این جلد درگیر شدن مضامین کلاسیک یهودی با فلسفه انگلیسی-آمریکایی را ارتقا می‌دهد، و نور جدیدی هم بر سنت یهودی و هم بر کار فلسفی غرب می‌افکند.
حول المسألة اليهودية
نویسنده:
كارل ماركس، نائله الصالحی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
مستقبل الإسلام
نویسنده:
جون إل. إسبوزيتو، مترجم: دارالنشر للجامعات
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دار النشر للجامعات,
چکیده :
کتاب وزین مستقبل الاسلام به بررسی جنبه های مختلف تمدن و شکوفایی تمدن اسلامی در آینده می پردازد و در کنار آن خطرات موجود را گوشزد می کند و از مسائلی که باعث عقب مانده گی اسلام می شود هم سخنانی به میان می آورد برای درمان و جبران نقایص.
اخ‍لاق‌ در ش‍ش‌ دی‍ن‌ ج‍ه‍ان‌
نویسنده:
ن‍وش‍ت‍ه‌ ورن‍ر م‍ن‍س‍ک‍ی‌،... [و دی‍گ‍ران‌]؛ ت‍رج‍م‍ه‌ م‍ح‍م‍دح‍س‍ی‍ن‌ وق‍ار.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: اطلاع‍ات‌‏‫,
بررسی و تحلیل مبانی اخلاقی عهد عتیق با توجه به آموزه معاد
نویسنده:
سمیه عمادی اندانی، اعظم پرچم
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: مجتمع آموزش عالی شهید محلاتی,
چکیده :
جوهر تعالیم اخلاقی عهد عتیق، شباهت انسان به خداوند است که از طریق عمل به شریعت در زندگی دنیوی محقق می‌گردد. ازاین‌رو در تورات، اخلاق و شریعت با یکدیگر رابطه‌ا‌ی ناگسستنی دارند و طرح تربیتی حیات مقدس را فراهم می‌آورند. قداست دارای دو بعد سلبی و ایجابی است که نفیاً مستلزم تقوا و دوری جستن از همه چیزهایی است که مخالفت با اراده خداست و اثباتاً خود را وقف عبادت او کردن است. آنچه این مقاله بدان اهتمام می‌ورزد، تحلیل مفاهیم تشبه به خدا، قداست، توحید، عدالت، تقوا و برگزیدگی در عهد عتیق با توجه به آموزه معاد‌ است. ازجمله رهیافت‌های مهم مقاله حاضر این است که از طرفی اخلاق در عهد عتیق بر محور قداست، توحید، عدالت، شریعت و تقواست و برگزیدگی قوم یهود براساس ایمان به خدا و رعایت عهد و میثاق است و مطلق نیست. از طرفی دیگر، بیشتر آموزه‌های دینی و اخلاقی در راستای آبادانی حیات دنیوی است و اسفار خمسه فاقد هرگونه اندیشه‌ صریح نسبت به عالم آخرت به‌عنوان تضمینی برای اجرای ارزش‌های اخلاقی است و پهنای این آموزه‌ در عهد عتیق به گستردگی قوانین شریعتی و آموزه‌های عبادی نیست!
صفحات :
از صفحه 139 تا 166
درآمدی بر اخلاق یهودی (منابع، غایت و ویژگی‌ها)
نویسنده:
امیر خواص, سید محمدحسن صالح
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه علوم وحیانی معارج,
چکیده :
بررسی اخلاق در ادیان ابراهیمی از موضوعاتی است که ما را در شناخت مشترکات فرهنگی ادیان، بسیار یاری می‌کند. در این میان، بررسی منابع و خصوصیات اخلاق یهودی به عنوان قدیمی‌ترین دین ابراهیمی، جایگاهی کلان و بایسته دارد. در این مقاله، ابتدا اصلی‌ترین غایت در اخلاق یهودی یعنی «خداگونگی» نقد و بررسی شده است. همچنین ویژگی‌های اخلاق یهودی مطرح شده است که ما را در مقایسۀ تطبیقی آن با مکاتب اخلاقی دیگر، یاری می‌رساند. مهم‌ترین این ویژگی‌ها عبارتند از گستردگی، عمل‌گرایی، قومی‌گرایی و عدم طرح منسجم مباحث. در پایان، مهم‌ترین منابع گزاره‌های اخلاقی دین یهود را بازخوانی می‌کنیم که منشأ تقسیم‌بندی ادوار تاریخی اخلاق یهود شده است. از میان این منابع، بر دو منبع «کتاب مقدس» و «تلمود» تکیه بیش‌تری شده است.
صفحات :
از صفحه 63 تا 87
ادیان بزرگ، قاعده زرین و «دیگری»
نویسنده:
محمد کریمی لاسکی ,احدفرامرز قراملکی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه معارف اسلامی,
چکیده :
مقاله حاضر، تحلیلی محتوایی از نگاه هفت دین زنده جهان (یهودیت، مسیحیت، اسلام، بودا، هندو، کنفسیوس و زرتشت) به قاعده زرین است. این قاعده در نگاه ادیان، شامل مولفه هایی چون «خود»، «دیگری» و «پسندیدن» است که با نگاه به روابط بین شخصی، از متدینان به هر یک از ادیان، عمل به آن مطالبه شده است. نگرش مطلوب ادیان، خود را در وضعیت وجودی دیگری دیدن یا از منظر دیگری به رفتار خود نگریستن بوده است. توجه به مولفه های مختلف این قاعده در گزارش ادیان، به ویژه مولفه «دیگری»، نشان می دهد که از منظر ادیان، مراعات قاعده زرین صرفا در برابر هم کیشان نیست و این قاعده در تراز یک قاعده همگانی و جهان شمول و صرف نظر از کیش و آئین خاصی ، از سوی ادیان توصیه شده است.
صفحات :
از صفحه 75 تا 97
  • تعداد رکورد ها : 10