جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
الرسالة في بيان مذهب الوهابية
نویسنده:
عبد الله مدقن المعتزلی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کتاب: «نظرة في كتاب الصراع بين الإسلام و الوثنية لعبدالله علي القصيمي» از علامه امینی
نوع منبع :
مقاله , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نظرة في كتاب الصراع بين الإسلام و الوثنية لعبدالله علي القصيمي اثر علامه شيخ عبدالحسين اميني متوفای سال1390 ق. تأليف قرن 14 هجری به زبان عربی می‌باشد كه با تحقيق و آماده‌سازی محمد حسّون و با انگيزه: پاسخ به شبهات طرح شده عليه مذهب شيعه در كتاب «الصراع بين الاسلام والوثنية» به چاپ رسيده است. كتاب حاضر در حقيقت بحثی است از سوي علّامه اميني كه با استفاده از مهم‌ترين منابع معتبر نزد مسلمانان در ردّ كتاب «الصراع بين الاسلام والوثنية» عبدالله علي قصيمي؛ كتابی كه تهمت‌ها و افترائاتي را عليه اهل‌بيت عليهم‌السلام‌و شیعیان مطرح نموده است. علامه اميني نام اين كتاب (الصراع بين الاسلام و الوثنية) را گويای روحيات و حالات دروني نویسنده كتاب دانسته كه درونيات خويش را در كتابش منعكس ساخته و با چنين نام‌گذاری جنايتي بزرگ در حقّ بخش بزرگی از مسلمانان كه متشكل از ميليون‌ها مسلمان شيعه كه در طليعه آن گروهي از صحابه و تابعين هستند روا داشته و با اين كار خويش سعي نموده تا بذر نفاق و كينه را در دل‌های شيعه و اهل سنت بپاشد.
شبهات عبداللّه القصیمی درباره اعتقادات شیعه
نویسنده:
علامه امینی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
تاریخ و نقد وهابیت: ترجمه کشف الارتیاب
نویسنده:
سید محسن امین؛ مترجم: علی‌اکبر فائزی‌پورتهرانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
مطبوعات دینی,
چکیده :
توضیح کتاب: ترجمه ‏ای از کتاب «کشف الارتیاب فی اتباع محمد بن عبدالوهاب» تألیف سیدمحسن امین است که در آن به نقد شبهات و اندیشه ‏های وهابیت درخصوص عقاید شیعه پرداخته شده است. در ابتدای کتاب تاریخچه ‏ای از پیدایش فرقه ضاله وهابیت و فراز و نشیب ‏های شکل‏ گیری این فرقه و غلبه پیدا کردن وهابی‏ ها بر مکه و بدست گرفتن حکومت آن ارائه شده؛ سپس مهم ‎ترین شبهاتی که آنان در مسایل اعتقادی و فقهی وارد می ‏کنند مطرح گشته است و پاسخ داده می‏شود. نگارنده معتقد است که وهابی ‏ها با خوارج در زمان حضرت علی (ع) شباهت زیادی دارند و قشری‏ نگر هستند و در شناخت مسایل دینی, فقهی و اعتقادی هیچ گونه عمقی ندارند. وی دلایل وهابی‏ ها را که در آن‏ها مسلمانان به ویژه شیعیان را کافر می ‏دانند مانند توسل، نذر کردن برای غیرخدا, شفاعت, زیارت قبور ائمه، مطرح کرده و رد می‏ نماید.
الكواشف الجلية في الرد على الوهابية وفق ميزان العلم وطرائق الفهم
نویسنده:
ابراهیم شعبان المرشدی الازهری؛ تقریظ السادة العلماء: احمد عمر هاشم, عبد العزیز الشهاوی, ابراهیم الهدهد, محمد ابراهیم عبد الباعث الکتانی الحسینی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
نقد أوهام صديق حسن‌خان المسمى إبراز الغي الواقع في شفاء العي
نویسنده:
أبو الحسنات محمد عبد الحي اللكنوي؛ محقق: صلاح محمد أبو الحاج؛ تقديم: الشيخ وهبي سليمان غاوجي الألباني
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عمان - اردن: دار الفتح للدراسات والنشر,
چکیده :
نقد أوهام صديق حسن‌خان المسمى إبراز الغي الواقع في شفاء العي؛ لکنوی این کتاب را رد بر مؤلف «الإتحاف والإكسير والحطة» (صدیق حسن‌خان) نوشته است و متذکر می‌شود صدیق حسن‌خان دارای انحرافاتی است که از آنها باید دوری شود. همچنین انحرافات صدیق حسن‌خان (همچون عدم تقلید از ائمه اربعه اهل سنت و عدم زیارت قبر پیامبر(ص) و غیره) را پاسخ می‌دهد. عبدالحی لکهنوی در رد تقلید صدیق حسن خان می نویسد: «أنه يقلد تقليدا جامدا لابن تيمية وتلامذته وللشوكاني وأمثاله مع أنه من أشد المنكرين على المقلدين ـ فإلى الله المشتكى من مثل هذا الصنع ـ فما الذي حرم تقليد المجتهدين والأئمة المتبوعين وأباح تقليد هؤلاء المستحدثين وليسوا بجنب المجتهدين المتبوعين إلا كعصافير بجنب الناطقين». او از ابن تیمیه و شاگردانش و شوکانی و امثال او را تقلید می کند، در حالیکه او از منکرترین منکران مقلد هست -از این کار به خدا شاکایت می کنم- پس چرا تقلید از مجتهدان که مورد تبعیت بودن ممنوع است و تقلید از این افراد جدید جایز است و آنها در مقابل مجتهدین مورد تبعیت ، نیست مگر مانند گنجشک در مقابل ناطقین.