جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 13
دین و عقل عملی: جستارهای جدید در فلسفه تطبیقی ​​ادیان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frank E. Reynolds, David Tracy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب حاوی مقالات برنامه‌ای است که بر پیشنهادهای گسترده برای بازبینی رشته‌ای از فلسفه تطبیقی ​​ادیان تمرکز دارد. همچنین شامل تعدادی از مطالعات موردی است که بر تفسیر داده‌های دینی-تاریخی خاص از دیدگاه‌های فلسفی نسبتاً جهت‌دار تمرکز دارند.
پس از تخصیص: کاوش در فلسفه و دین میان‌فرهنگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Morny Joy (Editor) (مورنی جوی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Calgary Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که تعدادی کتاب تخصصی در زمینه فلسفه تطبیقی ​​و بسیاری در زمینه دین تطبیقی ​​وجود داشته است، محققان کمی هستند که بتوانند به هر دو رشته بپردازند. علاوه بر این، زمانی که این رشته‌ها عملاً متقابلاً انحصاری هستند، مانند دانشگاه‌های غربی، درک کامل رویکردهای غیرغربی چه به دین و چه در فلسفه به راحتی امکان‌پذیر نیست و تحریف‌هایی مانند تخصیص اغلب رخ می‌دهد. در ده سال گذشته، تلاش‌های هماهنگی از سوی تعدادی از محققان غربی برای رفع این کمبودها صورت گرفته است. کارگاه آموزشی منحصربه‌فردی که در دانشگاه کلگری در سال 2007 برگزار شد، آغاز یک پروژه بین‌رشته‌ای برای گرد هم آوردن دانشمندان بود. از هر دو زمینه برای بحث به طور منظم. پس از تخصیص مشتمل بر سیزده مقاله منتج از کارگاه است که هر کدام به موضوعی می پردازد یا مشکلی را در حوزه بین رشته ای دین و فلسفه تطبیقی ​​آنگونه که در حال حاضر تصور می شود، نشان می دهد. بسیاری از سوء استفاده ها و محرومیت ها از تمایل غربی ها به کاهش و دستکاری اندیشه ها و ارزش های ادیان و فلسفه های غیرغربی برای جا افتادن در مفاهیم و مقولات غربی ناشی شده است. اگر مفاهیم و مقولات فلسفه ها و مذاهب غیرغربی در درجه اول قرار گیرند، چگونه ممکن است فلسفه تطبیقی ​​و دین تغییر کند؟ این کتاب این پرسش را از طریق رویکردهای تحلیلی و پدیدارشناختی غربی، آمیخته با راهبردها و روش‌های تازه برگرفته از سنت‌های غیرغربی یا الهام گرفته از آن، بررسی می‌کند. در دنیای کثرت گرایی فزاینده و جهانی شدن مداوم، نیاز فزاینده ای برای ارتقاء بحث درباره این موضوعات به سطح پیچیده تر وجود دارد. مجموعه ای واقعاً پیشگامانه، After Appropriation یک رشته کاملاً یکپارچه جدید از دین و فلسفه تطبیقی ​​را افتتاح می کند، و کالیبر استثنایی و طیف گسترده ای از بورس تحصیلی کتاب باعث برانگیختن و ترغیب بیشتر علاقه به این جهت محوری و پربار خواهد شد. مشارکت کنندگان: تامارا آلبرتینی، آریندام چاکرابارتی، فرانسیس ایکس. کلونی، کریستوفر جی فرامارین، کاترین فروز، مورنی جوی، چن کو لین، دن لوستاس، مایکل مک گی، مایکل اوپنهایم، تینو روپارل، وینسنت شن و احمد اف. یوسف.
فقر و ثروت در یهودیت، مسیحیت و اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nathan R. Kollar , Muhammad Shafiq (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب دانشمندان سه دین اصلی توحیدی را گرد هم می‌آورد تا موضوع فقر و ثروت را از دیدگاه‌های گوناگون هر سنت مورد بحث قرار دهند. مجموعه‌ای از ارزش‌های ذاتی متون مقدس یهودیان، مسیحیان و مسلمانان را ارائه می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از این ارزش‌ها برای مقابله با نابرابری‌های اقتصادی فعلی استفاده کرد. مشارکت کنندگان از روش شناسی مطالعات دینی برای ارائه توصیف و مقایسه دیدگاه های یهودیت، مسیحیت و اسلام در مورد فقر و ثروت استفاده می کنند. در این کتاب استنادی از متون مقدس هر سه دین ارائه شده است. مشارکت کنندگان در مورد تفاسیر این متون و زمینه های لازم، چه در گذشته و چه در حال حاضر، برای رمزگشایی از مواضع موجود در آنجا بحث می کنند. فقر و ثروت در یهودیت، مسیحیت و اسلام شالوده ای از ارزش های مشترک را مشخص می کند و به جزئیات می پردازد که بر اساس آن تصمیمات فردی و نهادی ممکن است گرفته شود.
أديان العالم المقارن : مقارنة الاديان
نویسنده:
عبد القادر بخوش
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
حولي - الكويت: دار الضياء,
إشكاليات منهجية في الدراسات الغربية لعلم مقارنة الأديان
نویسنده:
عبد القادر بخوش
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تمدن معاصر غرب یک جهش غیرمعمول بشری در زمینه توسعه مادی و پیشرفت فنی برجسته و ارتقای سطح علوم طبیعی به سطوح بالاتر کشف و بهره برداری بود، پدیده ای که برای برتری خود جذابیت و تحسین زیادی بر جای گذاشت. ، جمعیت زیادی هجوم آوردند تا در آغوش او بیفتند. این چهره درخشان، زیبا و خیره کننده با سقوط این تمدن به معایب بسیار جدی همراه شد که درخشش درخشان خود را زمانی از دست داد که این علوم در معرض یک عقب گرد معرفتی قرار گرفتند، که عمدتاً در این واقعیت نشان داده می شد که بیشتر این علوم از شر آن خلاص نشدند. چنگ زدن به تعصب، چه آگاهانه و چه ناخودآگاه، که به ویژگی غالب در تحقیقات او تبدیل شد. گرچه تمدن غرب دانش خود را در خلأ نساخته و متکی بر تمدن های معرفتی اصیل و به دنبال آن حذف و تحریف نظام های مختلف دانشی بوده است، اما ناگفته نماند که ظهور پدیده ای که به عنوان پدیده استخدام غیراخلاقی در علوم انسانی به ویژه شناخته می شود. بنابراین به نظر می رسید که در یک سیستم سازماندهی شده است که وابسته به تکنیک ها و روش های خاص است، این علوم از چارچوب خود خارج شده اند، سیستمی صرفاً دانشگاهی. انگیزه های پنهان اراده که به این سمت سوق می دهد. علم تطبیقی ​​ادیان، مانند سایر علوم انسانی در غرب، از جمله علومی است که بیشترین آسیب را از همین بحران می‌بیند، آن هم در فضایی که چشم خود را بر کمک‌های غیرغربی می‌بندد.
صفحات :
از صفحه 410 تا 438
مقارنة الأديان
نویسنده:
محمد أحمد الخطيب
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عمان - اردن: دار المسیرة للنشر والتوزیع,
چکیده :
من مقدمة الكاتب: " إن الله عز وجل في كتابه العزيز دعا المسلمين إلى الحوار مع الآخر مهما كان هذا الآخر، ووجهه من خلال آيات كثيرة إلى كيفية هذا الحوار، حتى ولو كان مع المخالفين والمعاندين، وقد أعطانا رب العزة نموذجا مهما لهذه القاعدة، وهو حواره وهو رب العالمين، عزوجل مع إبليس - العاصي والمعاند والكافر-، بل إن الله عز وجل استجاب لدعائه وأنظره إلى يوم يبعثون. وعندما نستعرض سير الأنبياء والمرسلين، نجد أن هذا المبدأ هو أساس مهم في أسلوب دعوتهم، فقد لبث نوح عليه السلام ألف سنة إلا خمسين، وهو يحاور قومه ويجادلهم، وإبراهيم عليه السلام حاور النمرود حوارا يقوم على الحجة والبرهان.............. من أجل هذا كتبت هذا الكتاب، الذي يعالج الأديان الرئيسة في العالم (السماوية والوضعية)، واعتمدت منهج التحليل مع العرض للمعلومات من مصادرها، وقد قسمت هذا الكتاب إلى أربعة أبواب".
مقارنة أديان
نویسنده:
محمد نبيل طاهر العمري, محمد أحمد الحاج
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عمان - اردن: منشورات جامعة القدس المفتوحة,
  • تعداد رکورد ها : 13