جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 16
گرایش ها و مکاتب اصلی عرفان یهود
نویسنده:
گرشوم‌گرهارد شولم؛ مترجم: علیرضا فهیم
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه ادیان و مذاهب,
الوهیت منقطع: بررسی نام های الهی ایشتار، بعل و یهوه و تعدد الوهیت در خاور نزدیک باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Spencer L. Allen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Walter de Gruyter,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی موضوع تکینگی در مقابل تعدد خدایان باستانی خاور نزدیک می پردازد که با نام مشترکی شناخته می شوند اما با نام خانوادگی یا القاب جغرافیایی آنها متمایز می شوند. این کتاب اساساً بر اسامی الهی ایشتار در بین النهرین، نام های بعل در شام، و نام های یهوه در اسرائیل تمرکز دارد، و بر چهار سؤال کلیدی ساختار یافته است: چگونه قدیم ها معنای خدا بودن را تعریف می کردند - یا به طور عملی تر، چه چیزی. آیا یک شخصیت یا شیء برای اینکه توسط گذشتگان خدا محسوب شود، نیاز به نوع برخورد داشت؟ دانشمندان امروزی بر اساس چه مبانی و بر اساس کدام متون مشخص می کنند که یک شخصیت یا شی در فرهنگ باستانی خدایی است؟ چگونه با خدایان دارای نام و نام خانوادگی یکسان و متفاوت از خدایان دارای نام کوچک رفتار می شود؟ در چه شرایطی خدایان با نام‌های مشترک و نام‌های خانوادگی متفاوت به‌عنوان خدایان مستقل متمایز قابل تشخیص هستند و در چه شرایطی آنها صرفاً مظاهر محلی یک خدای فراگیر هستند؟ نتایجی که در مورد تکینگی مظاهر محلی در مقابل تعدد خدایان مستقل به دست می‌آید، مختص هر نام فردی است که مطابق با داده‌ها و متون موجود برای هر نام الهی بررسی شده است.
گولم: سنت‌های جادویی و عرفانی یهودی در مورد انسان مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Idel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تز ایدل این است که نقش مفهوم گولم در یهودیت اعطای موقعیت استثنایی به نخبگان یهودی از طریق اعطای قابلیت قدرت های ماوراء طبیعی ناشی از دانش عمیق زبان عبری و ارزش های جادویی و عرفانی آن بود. این کتاب اولین بررسی جامع از کل طیف مطالب مربوط به خلق گولم است که از اواخر دوران باستان شروع می شود و به دوران مدرن ختم می شود. نویسنده به بررسی رابطه بین این بحث ها و چارچوب های تاریخی و فکری آنها می پردازد. از آنجایی که در دوره قرون وسطی سنت های مختلفی در مورد گولم وجود داشت، می توان تصور کرد که تکنیک های ایجاد این موجود خیلی زودتر توسعه یافته است. این ارائه بر روی تکنیک های دقیق برای ایجاد یک انسان مصنوعی تمرکز دارد، موضوعی که قبلا در ادبیات نادیده گرفته شده بود. بررسی کامل مفاهیم گولم در ادبیات اروپای شمالی و اسپانیا در قرون وسطی نه تنها درک بهتری از این پدیده، بلکه از تاریخ جادو و عرفان یهودی در قرون وسطی نیز امکان پذیر می کند. رفتارهای یهودی و مسیحی با گولم در رنسانس به عنوان بخشی از توجه رنسانس به طبیعت انسان بررسی می شود.
نام خدا در اندیشه یهود: تحلیل فلسفی سنت های عرفانی از آخرالزمان تا کابالا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael T. Miller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: یکی از قوی‌ترین سنت‌های شیفتگی یهودیان به زبان، سنت نام است. در واقع، سنت عرفانی یهود، تعمقی دو هزار ساله در مورد ماهیت نام در رابطه با ابژه، و چگونگی واسطه بین فاعل و مفعول به نظر می رسد. حتی در جریان چرخش زبانی قرن بیستم، جنبه قابل توجه در فیلسوفان یهودی - تقریباً کاملاً سکولار - مربوط به نام شخصی است که در اینجا در بیان روابط و گفت و گوهای انسانی اهمیت اساسی دارد. نام خدا در اندیشه یهودی به بررسی متون یهودیت مربوط به نام خدا می پردازد و تحلیلی فلسفی از آنها به عنوان ابزاری برای درک نقش متافیزیکی نام به طور کلی از نظر رابطه آن با هویت ارائه می دهد. این کتاب با شکل‌گیری یهودیت خاخام در اواخر دوران باستان آغاز می‌شود، و از طریق توسعه این موتیف به کابالای قرون وسطی سفر می‌کند، جایی که نام به بزرگ‌ترین و منظم‌ترین بیانیه‌اش می‌رسد - و چیزی که بیشترین کمک را به شکل‌گیری ایده‌های فیلسوفان یهودی کرده است. در قرن 20 و 21 این تحقیق ایده‌های متافیزیکی خاصی را که از منابع کتاب مقدس در یهودیت ایجاد شده و چالشی مستقیم برای پارادایم‌های فلسفه غرب ایجاد کرده است، برجسته خواهد کرد. بنابراین، یک زیرمتن بزرگتر، نقد متافیزیک یونانی هستی است که غرب آن را به ارث برده است، و فیلسوفان یهودی اغلب در معرض چالش هایی با ظرافت های متفاوت هستند. این فیلسوفان هستند که اغلب بر نام شخصی تأکید می‌کنند و این تأکید به تأثیر تاریخی سنت متافیزیکی نام خدا بستگی دارد. این کتاب با ارائه توصیفی جامع از جنبه‌های تاریخی نام-الهیات یهودی، راه‌های جدیدی از تفکر درباره ذهنیت و هستی‌شناسی را از طریق رویکرد اصلی خود به ماهیت نام، با ترکیب فلسفه با تحلیل متن-انتقادی ارائه می‌دهد. به این ترتیب، این یک منبع ضروری برای دانشجویان و دانش پژوهان مطالعات یهودیت، فلسفه و دین است.
تجربه عرفانی در ابراهیم ابوالعفیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Idel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب نشان‌دهنده اولین ارائه گسترده یک عارف بزرگ یهودی، بنیان‌گذار کابالای خلسه‌زده است. این شامل شرحی از تکنیک های به کار گرفته شده توسط استادش، از جمله نقش موسیقی است. در مورد ویژگی های تجربه عرفانی او و تصویرسازی اروتیکی که به وسیله آن بیان شده، بحث شده است. این کتاب بر اساس تمام دست نوشته های موجود از ابوالفیه، راه را برای درک جدیدی از عرفان یهودی باز می کند. این به اهمیت کابالای خلسه‌آمیز برای تحولات بعدی یهودیت عرفانی اشاره می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 16