جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
صُوَر ابتدایى حیات دینى
نویسنده:
امیل دورکهایم
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
بخش اول اين مقاله، با مباحثى تحت عنوان "دين و تفكر دينى"،"عناصر اجتماعى در دين"،"معيارهاى باورهاى دينى"،" دين و جادو"،" خاستگاه نظر اصل توتمى يا مانا"، " قدرت و تواناى جامعه"، " تاثير جامعه و گروه بر افراد" مورد بحث و بررسى قرار گرفت. اينك ادامه اين مقال را ذیل این مباحث پى مى گيريم: مطالعه زندگى اجتماعى، ماهيت جامعه، علم و دين.
مجتمع و التأريخ
نویسنده:
مرتضی مطهري؛ مترجم: مرتضی حسیني
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
وزارة الارشاد الاسلامي,
کلیدواژه‌های اصلی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
کتاب المجتمع و التاریخ ترجمه عربی کتاب جامعه و تاریخ شهید مطهری است. مطهری با رویکردی فلسفی و از دیدگاه اسلامی متناسب با نیازها و مقتضیات عصر خود تلاش می‏ کند مسائل اجتماعی و جامعه ‏شناسی را از منظر «فلسفه تاریخ» تبیین نماید. از این رو مبحث ها و سرفصل های کتاب حاضر به تعریف تاریخ، مبدأ تاریخ، ماهیت جامعه و تاریخ، سنت های حاکم بر تاریخ و شیوه قرآن در طرح مسائل تاریخی اختصاص دارد. مطهری فلسفه اسلامی و آموزه ‏های قرآن را پایه و اساس کار جامعه ‏شناختی خود قرار داده و به نقد اصول و قواعد ماتریالیسم تاریخی که در زمانه وی مورد تبلیغ مارکسیسم قرار داشت، پرداخته و ضعف ها و ایرادات تفکر مادیگری را در توجیه حرکت و قوانین تاریخ نشان داده است.
انسان و جامعه توسعه یافته از دیدگاه اسلام
نویسنده:
عباس نبوی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی,
چکیده :
در علوم انسانی و اجتماعی، انسان شناسی بدون شک جایگاهی مهم و بنیادین دارد. هر نظریۀ انسانی و اجتماعی که به نوعی دربارۀ انسان انتخاب گر، دست به تبیین و توصیف می زند، متکی به مبادی و پیش فرضهای انسان شناختی است و از رویکردی خاص در شناخت انسان و تلقی ویژه نسبت به ابعاد انسان، بهره می برد. حتی جیرگرایی نیز، اگرچه ابعاد وسیع کنش و واکنش انسانی را تنها به یک بعد یعنی "اثرپذیری" و "تابعیت" ناخودآگاه از عوامل بیرونی فرو می کاهد، در عین حال نظریه ای انسان شناختی است و تبیین انسان وجه اصلی همت آن است.
صفحات :
از صفحه 38 تا 61
  • تعداد رکورد ها : 3