جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
خودمختاری رابطه‌ای: دیدگاه‌های فمینیستی درباره خودمختاری، عاملیت و خود اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Catriona Mackenzie, Natalie Stoljar
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه از مقالات اصلی ابعاد اجتماعی و رابطه‌ای استقلال فردی را بررسی می‌کند. با رد اتهام فمینیستی مبنی بر اینکه خودمختاری ذاتاً مردانه است، مشارکت کنندگان از نقدهای فمینیستی خودمختاری برای به چالش کشیدن و غنای بحث های فلسفی معاصر در مورد عاملیت، هویت و مسئولیت اخلاقی استفاده می کنند. این مقالات روش‌های پیچیده‌ای را تحلیل می‌کنند که در آن ظلم می‌تواند ظرفیت یک عامل برای خودمختاری را مختل کند، و ارتباطاتی را که توسط حساب‌های استاندارد نادیده گرفته شده است، بین استقلال و دیگر جنبه‌های عامل، از جمله خودپنداره، ارزش‌گذاری، حافظه و تخیل بررسی می‌کند.
استقلال عمل و حقوق بشر در خدمات درمانی: یک دیدگاه بین المللی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David N. Weisstub, Guillermo Díaz Pintos
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مجموعه ای از مقالات منتشر شده به یاد دیوید توماسما، یکی از انسان شناسان برجسته در زمینه اخلاق زیستی در قرن بیستم را ارائه می دهد. نویسندگان نماینده بسیاری از کشورها و رشته های مختلف در سراسر جهان هستند. این جلد به موضوع مبرمی می‌پردازد که چگونه می‌توان یک اخلاق زیستی جهانی را در چارچوب دنیای متضاد فرهنگ‌ها و دیدگاه‌های مبارزاتی پایه‌گذاری کرد.
دیدگاه اخلاقی هگل در پرتو نقدهای او به دیدگاه اخلاقی کانت
نویسنده:
حسن احمدی زاده
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه علوم وحیانی معارج,
چکیده :
ایمانوئل کانت در کتاب مبانی مابعدالطبیعیِ اخلاق، یگانه هدف خویش را جست‌وجو و برپایی عالی‌ترین اصل اخلاق معرفی می‌کند؛ اصلی که همچون قطب‌نمایی برای افعال اخلاقی باشد؛ اما هگل بر این باور است که دیدگاه اخلاقی کانت، انتزاعی و گویی بی‌محتواست؛ افزون‌براین، اصول اخلاقی کانت تناقض‌هایی دارد؛ ازاین‌رو، این نظام اخلاقی را درعمل ناممکن می‌کند. کانت اخلاق را در درجۀ اول، به حوزۀ فردی مربوط می‌داند؛ اما از دیدگاه هگل، فردی دانستن اخلاق، نادیده گرفتن جهانی اجتماعی و سیاسی را درپِی دارد که در پَس عمل اخلاقی فرد نهفته است؛ افزون‌براین، از منظر وی، تأکید کانت بر کلی‌سازی قانون اخلاق، ایرادهایی دارد؛ برای مثال، کلی سازی قاعده‌ها، آزمونی صرفاً سلبی است؛ یعنی حتی اگر این آزمون با موفقیت به انجام رسد، فقط نشان می‌دهد ازلحاظ اخلاقی چه نباید بکنیم؛ اما نمی‌گوید چه باید بکنیم. در این جستار برآنیم تا باتوجه‌به نقدهای هگل به دیدگاه اخلاقی کانت، مهم‌ترین اصول اخلاقی هگل را واکاوی کنیم.
صفحات :
از صفحه 155 تا 177
  • تعداد رکورد ها : 3