جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
تاریخ الهیات اخلاقی کاتولیک در آمریکا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles E. Curran (چارلز ای. کوران)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Georgetown University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این جلد کتاب، چارلز ای.کوران، توسعه تاریخی الهیات اخلاقی کاتولیک در ایالات متحده را از ریشه های قرن نوزدهم تا به امروز بررسی می کند. او با ردیابی توسعه الهیات اخلاقی قبل از واتیکان دوم شروع می کند که به استثنای اخلاق اجتماعی، هدف محدودی از آموزش اعتراف کنندگان آینده برای دانستن اینکه چه اعمالی گناه هستند و میزان گناه است، داشت. کوران سپس دوران پس از واتیکان دوم را با فصولی در مورد تأثیر شورا بر دامنه و جوهر الهیات اخلاقی، تأثیر Humanae vitae، بخشنامه پاپ پل ششم در محکومیت پیشگیری مصنوعی از بارداری، الهیات اخلاقی بنیادین، تمایلات جنسی و ازدواج، کاوش و روشن می کند. اخلاق زیستی، و اخلاق اجتماعی. دیدگاه کوران منحصر به فرد است: برای نزدیک به 50 سال، او تأثیر عمده ای در توسعه این رشته داشته است و از نزدیک شاهد افزایش چشمگیر تعداد و تنوع الهیات اخلاقی در آکادمی و دانشگاه بوده است. کلیسا هیچ کس صلاحیت بیشتری برای نوشتن این اولین و تنها تاریخ جامع الهیات اخلاقی کاتولیک در ایالات متحده ندارد.
سیر تحول الاهیات اخلاقی کاتولیک
نویسنده:
احمدرضا مفتاح
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه علوم وحیانی معارج,
چکیده :
الاهیات اخلاقی مسیحی، تحولات زیادی را پشت سر گذاشته است. عهد جدید، منشأ اصلی اخلاق مسیحی است. محور تعالیم حضرت عیس (ع)، ملکوت خدا بود؛ و تحول درونی، شرط ورود به ملکوت تلقی می‌شد. اخلاق مورد نظر پولس، فضیلت‌محور بود و به جای تأکید بر اوامر و نواهی بیرونی، بر درونی شدن اخلاقیات توجه داشت. تعالیم اخلاقی آبای کلیسا بیش‌تر موعظه‌ای، شبانی، مدافعانه و تعلیمی بود. تا حدود هزار سال، علم اخلاق منسجم و نظام‌مندی وجود نداشت؛ حتی اگوستین که با نظریه‌پردازی دربارۀ مفهوم فیض، تأثیر زیادی بر تفکر کلیسا داشت، الاهیات اخلاقی منسجمی طرح نکرد. توماس آکوئینی با رویکردی فلسفی، نظام‌مندترین و مفصل‌ترین مباحث مربوط به فضایل و رذایل را بیان کرد. با این همه، الاهیات اخلاقی، باز هم بخشی از الاهیات به شمار می‌آمد. تا این‌که بعد از شورای ترنت و به‌ویژه با اثر آلفونس لیگوری، الاهیات اخلاقی از الاهیات اعتقادی متمایز شد. با تصویب خطاناپذیری پاپ در شورای اول واتیکان، مرجعیت تعلیمی کلیسا شروع به مداخله در تبیین امور اخلاقی کرد. در دورۀ معاصر نیز با توجه به پیشرفت‌های مسائل صنعتی و پزشکی، موضوعات جدیدی در حوزۀ اخلاق کاتولیک به وجود آمد.
صفحات :
از صفحه 99 تا 118
  • تعداد رکورد ها : 2