جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
غزالی و اندیشه زیبایی اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sophia Vasalou (سوفیا واسالو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: غزالی و ایده زیبایی اخلاقی با در نظر گرفتن آثار متکلم مسلمان قرن یازدهم، ابوحامد غزالی (متوفی 1111) رابطه بین خوب و زیبا را بازاندیشی می کند. غزالی غول تاریخ روشنفکری اسلامی، به خاطر دستاوردهایش در طیف وسیعی از رشته ها مورد تحسین قرار می گیرد. یکی از بزرگترین مشارکت های فکری او در حوزه اخلاق نهفته است، جایی که او رهبری تلاشی بلندپروازانه برای ادغام ایده های فلسفی و کتاب مقدس در یک بینش اخلاقی یکپارچه را بر عهده داشت. ارتباط بین اخلاق و زیبایی شناسی یکی از ویژگی های این حساب است. فضیلت یکی از اشکال زیبایی است و انسان طبیعتاً تمایل دارد که با محبت به آن پاسخ دهد. پاسخ جهانی انسان به زیبایی به نوبه خود پارادایم مرکزی اندیشیدن در مورد عشقی را که خداوند فرمان داده است فراهم می کند. در حالی که روایت غزالی از عشق الهی بسیار مورد توجه قرار گرفته است، شیوه خاص او در پیوند خیر با زیبایی به طرز عجیبی از اظهار نظر دور مانده است. سوفیا واسالو در این کتاب با ارائه یک مطالعه فلسفی و زمینه‌ای از این جنبه از اخلاق غزالی و مفهوم زیبایی اخلاقی که از آن بیرون می‌آید، به این شکاف می‌پردازد. این کتاب مورد توجه محققان و دانشجویان در زمینه اخلاق اسلامی، تاریخ فکری اسلامی و تاریخ اخلاق خواهد بود.
جامعیت کتاب الهی و انتظار متقابل دین و بشر
نویسنده:
عبدالله جوادی آملی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه فرهنگی تحقیقاتی إسراء,
چکیده :
زیست احسن در جهان، نیازمند معرفت و نیز جهان‌آرایی است. این دو نیاز، پاسخ‌های بسیاری دارند که کامل‌ترین و عقلانی‌ترین آنها، پاسخ‌های دین است. پس انسان از دین، راه‌های جهان‌داری و جهان‌دانی و جهان‌آرایی می‌خواهد و دین خدا نیز این راه‌ها را به او می‌نمایاند. انتظار دین نیز از بشر آن است که سرمایه‌های عقلی و هنری و تجربی خود را در راه‌های پراکنده و نافرجام، هدر ندهد.
صفحات :
از صفحه 7 تا 11
  • تعداد رکورد ها : 2