جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
افسون مجدد غرب: جلد 1 معنویت های جایگزین، مقدس سازی، فرهنگ عامه و مضامین غیبی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Partridge
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury T&T Clark,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به عنوان کتابی درباره معنویت نوظهور در غرب معاصر، بر ماهیت، تکامل و اهمیت اشکال جدید دین و معنویت های جایگزین تمرکز دارد. بخش اول کتاب زمینه‌های نظری را فراهم می‌کند و خواننده را در برخی از بحث‌های اصلی راهنمایی می‌کند. پس از مروری بر تز سکولاریزاسیون، که استدلال می‌کند که غرب به طور فزاینده‌ای در حال افسون شدن است، فصل دوم به تحلیل جامعه‌شناختی ادیان جدید و معنویت‌های بدیل می‌پردازد. توجه ویژه ای به ایده های جامعه شناس دین، ارنست ترولچ، به ویژه تحلیل معمایی او از دین عرفانی ظهوری شده است، که به طور پیشاپیش بینش های مفیدی برای درک محیط دینی بدیل معاصر ارائه می دهد. در برابر جامعه‌شناسانی مانند برایان ویلسون و استیو بروس، این فصل و فصل بعدی استدلال می‌کنند که شکل‌های جدید معنویت به جای اینکه بی‌اهمیت باشند، در واقع بخش مهمی از افسون مجدد غرب هستند. فصل 3 یک نظریه کلی در مورد افسون مجدد غرب می سازد.
مدرنیته، رسانه و جنبش‌های نوین دینی
نویسنده:
علی کیادربندسری, نسرین خانی اوشانی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
فهم درست پدیده جنبش‌های نوین دینی منوط به درک ارتباط دقیق آن با دیگر پدیده‌های فرهنگی نظیر رسانه و مدرنیته است. بررسی ارتباط سه مقوله معنویت‌های نوظهور، رسانه و مدرنیته ویژگی‌های مشترک بسیاری را در آنها آشکار کرده و بیشتر پیوندهای خانوادگی آنها را با یکدیگر روشن می‌کند. مقاله حاضر در نظر دارد تا با بررسی رسانه و جنبش‌های نوین دینی به مثابه دو مورد از محصولات و پیامدهای مدرنیته، رابطه آنها را با یکدیگر و با مدرنیته بررسی کند تا پیوند علی و معلولی میان مدرنیته با رسانه و جنبش‌های نوین دینی از سویی و هم‌سنخی رسانه و جنبش‌های نوین دینی از سویی دیگر آشکار شود.
  • تعداد رکورد ها : 2