جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 18
سلفی‌گری در نیجریه: اسلام، موعظه و سیاست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alexander Thurston (الکساندر تورستون)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: شبح بوکوحرام و فعالیت های آن در نیجریه بر تحلیل های رسانه ای و دانشگاهی اسلام در منطقه حاکم است. اما، همانطور که الکساندر ترستون در اینجا استدلال می کند، فراتر از سرفصل های هیجان انگیزی که این گروه تولید می کند، پویایی زندگی مسلمانان در شمال نیجریه به خوبی درک نشده است. این جلد با تکیه بر مصاحبه با سلفی‌های برجسته در نیجریه و همچنین بازخوانی تاریخ جنبش جهانی سلفی، چگونگی تعریف سلفی‌گری را در متون کلاسیک و معاصر بررسی می‌کند. ترستون با بررسی چگونگی تفسیر این متون و - به طور اساسی - چه کسی صلاحیت انجام این کار را دارد، تحلیلی سیستماتیک از برنامه های درسی تدریس شده در عربستان سعودی و چگونگی شکل دادن رویکرد علمای دین به دین و آموزش پس از بازگشت به آفریقا ارائه می دهد. این متن منحصربه‌فرد که برای محققان دین و سیاست ضروری است، چگونگی استفاده و اصلاح قانون سلفی‌گری را بررسی می‌کند، از بازگشت نیجریه به دموکراسی تا جنبش جهادی بوکوحرام.
سلفی‌گری در لبنان: از سیاست گرایی تا جهادگرایی فراملی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Rabil (رابرت رابیل)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Georgetown University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سلفی گری، متشکل از جنبش‌های اسلامی بنیادگرا که طرفداران آن خود را تنها فرقه «نجات‌یافته» اسلام می‌دانند، کمتر مورد مطالعه قرار گرفته است، در افکار نادرست باقی مانده است، و علاقه‌های جدیدی را برانگیخته است زیرا سلفی‌ها اخیراً در برخی از کشورهای عربی ادعای قدرت را مطرح کرده‌اند. نبرد علیه رژیم های "کافر" عرب در جریان شورش های اخیر در جهان عرب. رابرت جی. رابیل ظهور و توسعه سلفی گری را به یک جنبش مذهبی برجسته در لبنان، از جمله بنیان ایدئولوژیک و سیاسی-اجتماعی که منجر به سه مکتب مختلف سلفی گری در لبنان شد، بررسی می کند: سلفی های آرام، سلفی های حرکی (فعال). و جهادگران سلفی. نویسنده با تأکید بر منهج (روش شناسی) آنها نسبت به سیاست، تحول ایدئولوژیک سلفی ها را از مخالفان به حامیان تعامل سیاسی بررسی می کند. خصومت آنها با حزب الله، که آن را حزب شیطان می نامند، به دنبال تصرف بیروت توسط این حزب در سال 2008 و حمایت از رژیم ظالم سوریه به طور تصاعدی افزایش یافته است. سلفی‌گرایی در لبنان همچنین نشان می‌دهد که چگونه فعالان و سلفی‌های جهادی در پاسخ به ضعف سیاسی رهبری سنی‌ها، با حمایت از خشونت و جهاد، امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تهدید کرده‌اند. این کتاب با تکیه بر سفرهای تحقیقاتی میدانی، مصاحبه‌های شخصی و منابع اولیه عربی، رابطه بین ایدئولوژی‌های مکاتب مختلف سلفی گری و عملکرد آنها را در رابطه با سیاست لبنان بررسی می‌کند. این کتاب باید مورد علاقه دانشجویان و دانش پژوهان جنبش های اسلامی، امور بین الملل، سیاست و مذهب، و گروه های رادیکال و تروریسم باشد.
جهاد در غرب: ظهور سلفی‌گری مبارز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frazer Egerton (فریزر اجرتون)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سلفی گری ستیزه جو یکی از مهم ترین جنبش های سیاسی امروز است. متأسفانه اهمیت آن با درک مطابقت داده نشده است. برای شروع به پرداختن به این کمبود دانش، این کتاب استدلال می‌کند که، به‌جای تعقیب عمدتاً غیرمفید «دلایل ریشه‌ای» فردی که در بسیاری از ادبیات ارائه شده است، با نگاه کردن به عواملی که یک تصویرسازی سیاسی خاص را فعال و تسهیل کرده‌اند، بهتر است. . این تصویر سیاسی، تصویری است که به افراد اجازه می‌دهد تا خود را اعضای جدایی‌ناپذیر نبرد جهانی بین نیروهای اسلام و غرب تصور کنند، چیزی که در قلب سلفی گری مبارز قرار دارد. فریزر اجرتون نشان می‌دهد که چگونه همه‌جای رسانه‌های مدرن و رواج جنبش، امکان تبدیل باورهای موجود را به ایدئولوژی حامی سلفی‌گری مبارز علیه غرب در میان مسلمانان غربی فراهم کرده است.
سلفی‌گری جهانی: جنبش دینی جدید اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roel Meijer (editor) (رول مایجر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford Univ Pr,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «سلفی گری» و «سلفی گری جهادی» به گرایش های اعتقادی مهمی در اندیشه اسلامی معاصر تبدیل شده اند، با این حال غرب تا حد زیادی نتوانسته است تعریف پیچیده و دقیقی از این جنبش ها ارائه دهد. مشارکت کنندگان در سلفی گری جهانی نه تنها تفاوت های موجود در مکاتب سلفی، بلکه جریان های وسیع تری از اندیشه اسلامی را که این جریان را تشکیل می دهند، به دقت ترسیم می کنند. آنها هم جلوه های منطقه ای پدیده و هم دکترین های مشترک و اساسی آن را بررسی می کنند. تحلیل‌های آن‌ها دوگانگی و پیچیدگی‌های ذاتی سلفی‌گری را برجسته می‌کند - «باستان‌کردن عتیقه» که تفکر اسلامی را به عصر مدرن آورده و در عین حال رابطه‌اش را با اعتباری قدیمی‌تر و ناب‌تر حفظ کرده است. سلفی گری جهانی با تأکید بر تنش های ظریف بین آرمان های محلی و جهانی در "روش سلفی"، جنبش را مانند هیچ مطالعه دیگری در حال حاضر بررسی می کند.
ظهوری سلفی‌های جهادی: تحلیل گفتمانی جهانی‌شدن و ظهور سلفی‌های جهادی در عراق و سوریه
نویسنده:
شفیعی‌سیف‌آبادی ، محسن؛ ويراستار: غلام‌پور ، امیرحسین
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
نوسلفی گری
عنوان :
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
مقدمه در دنیای معاصر، عربستان به‌عنوان مهم‌ترین منبع برای تکوین و صدور وهابیت و سلفی‌گری به دنیای اسلام است. بررسی ابعاد مختلف این جریان دینی ـ سیاسی، در دورانی که سطح و تنوع درگیری وهابیان با دیگر مسلمانان بیشتر شده است، اهمیت خاصی دارد. در بحث حاضر بیشتر ...
اَلمُهَنَّد عَلَى المُفَنَّد: پاسخ علمای «دیوبند» به پرسش‌های علمای «حرمین» ؛ به ضمیمه عقاید علمای دیوبند
نویسنده:
خليل احمد سهارنبوري؛ ترجمه: عبد الرحمن سربازی چابهاری؛ تقدیم واستدراک: محمد سلیم آزاد؛ سید عبد الشکور ترمذی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مرکز پخش: نشر جاودان (مشهد),
چکیده :
این کتاب بیانگر عقاید علماء اهل سنت و جماعت دیوبند، شبه قاره هند است.
  • تعداد رکورد ها : 18