جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
فهم طبیعی- الهیاتی از کودکی تا بزرگسالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Olivera Petrovich
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معمولاً فرض بر این است که کودکان خردسال فقط در نتیجه برخی تأثیرات آموزشی یا فرهنگی، که احتمالاً توسط والدین آنها ایجاد شده است، شروع به فکر کردن در مورد خدا می کنند. درک طبیعی - الهیاتی از کودکی تا بزرگسالی می پرسد که آیا چیزی در مورد خدا وجود دارد که کودکان مستقل از هر ورودی فرهنگی خاصی بدانند؟ آیا شناخت آنها از خدا صرفاً از رویارویی روزمره آنها با دنیای اطراف ناشی می شود؟ در حالی که استدلال نظری کودکان در زیست‌شناسی، فیزیک و روان‌شناسی در تحقیقات رشدی اخیر مورد توجه قابل توجهی قرار گرفته است، در مورد درک دینی یا الهیاتی آنها نمی‌توان چنین گفت. اولیورا پتروویچ مفاهیم دینی کودکان را از منظر طبیعی-الهیاتی بررسی می کند. پتروویچ با استفاده از شواهد پشتیبان از مجموعه‌ای از مطالعات با کودکان و بزرگسالانی که در فرهنگ‌های متنوعی مانند بریتانیا و ژاپن زندگی می‌کنند، توضیح می‌دهد که چگونه کودکان خردسال شروع به ساختن نظریه‌های علمی و متافیزیکی روزمره خود با تکیه بر درک علّی از قبل پیشرفته خود می‌کنند. سهم منحصربه‌فردی که این جلد در روان‌شناسی رشد دین می‌کند، این ادعاست که دین یا الهیات یکی از حوزه‌های اصلی شناخت انسان را تشکیل می‌دهند تا اینکه محصول فرعی دیگر حوزه‌های اصلی و ورودی‌های فرهنگی خاص باشند. درک طبیعی-الهیاتی از کودکی تا بزرگسالی برای دانش آموزان و محققان روانشناسی شناختی- رشدی، مطالعات دینی، آموزش و پرورش و انسان شناسی شناختی خواندنی ضروری است.
ویژگی روش‌شناختی مفاهیم نظری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carnap Rudolf (رودلف کارناپ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
جامعه دینی ، معارف وحیانی و علوم انسانی
نویسنده:
منصور میراحمدی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی,
چکیده :
موضوع اصلی مقاله، نسبت سنجی معارف وحیانی و علوم انسانی در جامعه دینی است. مقاله با به کار گیری الگوی روشی "فهم اجتهادی" تلاش می کند ایده "نیازمندی دو سویه جامعه دینی به معارف وحیانی و علوم انسانی و ضرورت تعامل این دو در تنظیم مناسبات زندگی جمعی" را استدلال کند. از دیدگاه مقاله حاضر، نیازمندی علوم انسانی به معارف وحیانی در ارزشگذاری و جهت گیری ارزشی تدبیر عقلایی جامعه و نیازمندی معارف وحیانی به علوم انسانی در تحقق خارجی آموزه ها و معارف وحیانی با بهره گیری از قواعد و مناسبات عقلایی مکنون در علوم انسانی، تعامل مذکور را نشان می دهند.
صفحات :
از صفحه 100 تا 122
  • تعداد رکورد ها : 3