جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 33
مقالات فلسفی در مخالفت با خداباوریِ نامقید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Arbour, Benjamin H.
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Taylor and Francis ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه جدید از مقالات دقیق فلسفی، تفسیر دانای مطلق الهی معروف به خداباوری باز را نقد می‌کند، که عمدتاً بر خداباوری باز با انگیزه فلسفی تمرکز می‌کند و استدلال‌هایی را ارائه می‌کند که معرفت الهی را در مورد احتمالات آینده در مواجهه با معضل آزادی و پیش‌دانش رد می‌کند. شانزده مقاله جدید این مجموعه که توسط برخی از مشهورترین فیلسوفان در موضوع مشیت الهی نوشته شده است، نشان دهنده تلاشی فلسفی برای بررسی جدی خداباوری آشکار است. آنها طیف گسترده ای از موضوعات را پوشش می دهند، از جمله: هستی شناسی زمان، متافیزیک سیستماتیک، الهیات هستی کامل، آموزه مسیحی تجسم، مسئله شر، و به طور کلی ماهیت معرفت الهی. مقالات فلسفی علیه خداباوری باز بحث را با مبارزه با ادعاهای خداباوری آشکار پیش می برد و برای موافقان و مخالفان این موضوع بحث برانگیز جالب خواهد بود.
سازوکار علم پیشین الهی و مشیت: تبیین بر حسب زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T. Ryan Byerly (تی. رایان بایرلی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خدا دقیقاً چگونه می‌توانست به پیش‌دانی خطاناپذیر از هر رویداد آینده، از جمله اعمال آزادانه انسان‌ها دست یابد؟ چگونه خدا می تواند مشیت دقیقی را بر همین حوادث اعمال کند؟ بایرلی با این ادعا که خداوند مشیت را به کار می گیرد و با نظم دادن به زمان ها به پیش آگاهی دست می یابد، پاسخی بدیع به این پرسش های مهم ارائه می دهد. بخش اول کتاب از اهمیت سؤالات فوق دفاع می کند. بیرلی پس از توصیف بحث آزادی ـ پیش‌دانش معاصر استدلال می‌کند که این بحث بسیار محدود بر استدلال خاصی برای تقدیر گرایی الهیاتی تمرکز کرده است، که تلاش می‌کند نشان دهد که وجود پیش‌دانش خطاناپذیر الهی تهدیدی منحصر به فرد برای وجود آزادی آزادی‌خواه مخلوق است. با این حال، بایرلی مدعی است که وجود عریان علم پیشین الهی نمی تواند آزادی را از این طریق تهدید کند. حداکثر، مکانیزمی که به وسیله آن این آگاهی از قبل به دست می آید، ممکن است آزادی انسان را به خطر بیندازد. در بخش دوم کتاب، بایرلی مدلی را برای درک مکانیک ایجاد می‌کند که به موجب آن پیش‌دانش خطاناپذیری به دست می‌آید که آزادی آزادی‌خواهان مخلوق را تهدید نمی‌کند. بر اساس این مدل، خداوند به طور خطاناپذیری از هر رویداد آینده خبر می‌دهد، زیرا خداوند زمان‌هایی را که تاریخ جهان را تشکیل می‌دهند در روابط ابتدایی زودتر از یکدیگر قرار داده است. نگارنده پس از دفاع از سازگاری این مدل از مکانیک علم پیشین الهی با آزادی آزادی خواهانه مخلوق، آن را به طور کلی تری در مورد مشیت الهی به کار می برد. دفاع بدیع از همزمانی نتیجه است.
 خدا، زمان و معرفت (مطالعات کرنل درباره فلسفه دین) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Hasker (ویلیام هاسکر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در کتاب خدا، زمان و دانش، ویلیام هاسکر به بررسی مسائل عمده مربوط به علم خداوند نسبت به آینده در رابطه با زمان و آزادی انسان می پردازد: پیش آگاهی الهی، دانش میانی و بی زمانی الهی. اگرچه هاسکر بر مباحثی تمرکز می کند که در سی سال اخیر در درون فلسفه تحلیلی صورت گرفته است، اما هاسکر نیز موضوعات را در چارچوب تاریخ تأملات فلسفی و کلامی در مورد این موضوعات قرار می دهد. هاسکر از دیدگاه آزادی خواهانه با ارائه یک سری استدلال ها علیه امکان دانش متوسط ​​شروع می کند. وی سپس تمام روش‌های عمده‌ای را که به وسیله آن‌ها از سازگاری پیش‌دانش و آزادی دفاع شده است، در نظر می‌گیرد و رد می‌کند: این ادعا که حقایق مربوط به باورهای گذشته خداوند، حقایق نرم (یا رابطه‌ای) در مورد گذشته است، این ادعا که ما قدرت خلاف واقع بر گذشته، و این باور که ما قدرت ایجاد یا حتی ایجاد وقایع گذشته را داریم. سپس هاسکر مفهوم خدا را به‌عنوان ابدی بی‌زمان بررسی می‌کند و آن را موقتاً قابل فهم می‌یابد. با این وجود، او ادعا می کند که آموزه بی زمانی الهی جدا از متافیزیک آگوستینی-نوافلاطونی که منبع تاریخی آن بود، انگیزه کافی ندارد. او با استدلال بر دیدگاهی که بر اساس آن آینده باز است و مشیت الهی مستلزم ریسک پذیری است، به پایان می رسد. خدا، زمان و دانش به طور شفاف و جذاب نوشته شده است سهم قابل توجهی در بحث معاصر در مورد آزادی و پیش آگاهی است. بحث و جدل در میان فیلسوفان دین، متافیزیکدانان، و متکلمان ایجاد خواهد کرد.
چالش اختیار انسان و علم پیشین الهی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Linda Trinkaus Zagzebski (لیندا زاگزبسکی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
کلیدواژه‌های فرعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این تحلیل اصلی به بررسی سه راه‌حل سنتی پیشرو برای معضل پیش‌دانی الهی و اراده آزاد انسان می‌پردازد - راه‌حل‌هایی که از بوئتیوس، اوکام و مولینا ناشی می‌شوند. اگرچه هر سه راه‌حل به بهترین شکل‌های شناخته‌شده‌شان رد شده‌اند، سه راه‌حل جدید پیشنهاد می‌شود و زاگزبسکی نتیجه می‌گیرد که علم پیشین الهی با آزادی انسان سازگار است. بحث شامل رابطه بین معضل پیش آگاهی و مشکلات مربوط به ماهیت زمان و رابطه علی است. منطق شرط های خلاف واقع؛ و تفاوت بین حالات معرفت الهی و انسانی. یک ضمیمه معضل پیش‌دانش جدیدی را معرفی می‌کند که مدعی است نشان می‌دهد که دانش پیش‌دانش کل با شهود عمیق درباره عدم تقارن زمانی، کاملا جدا از ملاحظات اراده آزاد، در تعارض است. زاگزبسکی نشان می دهد که تنها طیف محدودی از راه حل ها می توانند این معضل جدید را مدیریت کنند. «معضل آزادی و پیش‌دانش» که سهمی قانع‌کننده در این زمینه است، برای دانشجویان و محققان فلسفه خداباوری و فلسفه دین جذاب خواهد بود.
مسئله علم پیشین الهی و آینده محتمل از ارسطو تا سوارز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Lane Craig (ویلیام‌ لین کریگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: علم خدا به احتمالات آینده مشروط؛ دفاع از علم میانه الهی; مبانی معرفت میانه خداوند; خلاصه؛ یادداشت های فصل اول؛ انتخاب کتابشناسی؛ فهرست مطالب.
علم پیشین الهی و اختیار انسان: انسجام خداباوری: علم مطلق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Lane Craig (ویلیام‌ لین کریگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مشکل باستانی تقدیرگرایی، به ویژه تقدیرگرایی الهیاتی، در نیمه دوم قرن بیستم با قدرت شگفت‌انگیزی دوباره ظاهر شد. دو سؤال در بحث غالب است: (1) آیا علم پیشین الهی با آزادی انسان سازگار است و (2) چگونه خداوند می تواند اعمال آزاد آینده را از پیش بشناسد؟ ویلیام لین کریگ پس از بررسی پیشینه تاریخی این بحث در مسئله پیش آگاهی الهی و احتمالات آینده از ارسطو تا سوارز (بریل: 1988)، اکنون تلاش می کند تا به این موضوعات به طور انتقادی بپردازد. بحث گسترده او مجموعه ای قابل تامل از موضوعات مرتبط مانند تقدیرگرایی منطقی، منطق چند ظرفیتی، علیت عقب مانده، پیش شناخت، سفر در زمان، منطق خلاف واقع، ضرورت زمانی، مسئله نیوکمب، دانش میانی، و نظریه نسبیت را گرد هم می آورد. کار حاضر هم به عنوان یک بررسی مفید از ادبیات گسترده در مورد تقدیرگرایی الهیاتی و زمینه های مرتبط و هم به عنوان ارزیابی محرک از امکان پیش آگاهی الهی از اعمال آزاد آینده است.
علم پیشین الهی و اختیار انسان [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Linda Zagzebski
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 33