جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
شیوه های تأمین بهداشت روان از دیدگاه قرآن
نویسنده:
غلامرضا تقی زاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این پایان نامه طی شش فصل به بررسی بهداشت روان و شیوه های تأمین آن پرداخته است. در فصل اول کلیاتی از بحث نظیر تعریف شیوه های تأمین و بهداشت روانی آمده است. در فصل دوم با عنوان گستره نظری بهداشت روان از موضوعاتی چون تاریخچه بهداشت روانی در تمدن اسلامی، عوامل مؤثر در دست یابی به بهداشت روانی و عوامل مخل به آن بحث شده است. در فصل سوم، تحت عنوان مفهوم سلامت و بیماری در قرآن از مفهوم سلامت و بیماری روان در قرآن و انسان سالم از دیدگاه قرآن و روان شناسی سخن رفته است. در فصل چهارم ذیل عنوان نگاه قرآن به نفس و تحول آن در مسیر رشد اموری مانند اهمیت نفس و روان در قرآن، نفس و جسم در قرآن و ارتباط جسم و نفس بررسی شده است. فصل پنجم به بررسی برخی از شیوه های تأمین بهداشت روانی در قرآن اعم از شیوه های شناختی، رفتاری و عاطفی اختصاص دارد. در فصل ششم از مباحث فصول قبل نتیجه گیری به عمل آمده است.
مبانی پرورش صله رحم و نقش آن در سبک زندگی اسلامی
نویسنده:
علینقی فقیهی، مهدی سبحانی نژاد، حسن نجفی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها : دانشگاه معارف اسلامی,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
هدف پژوهش حاضر، بررسی مبانی پرورش صله رحم و نقش کلیدی آن در ایجاد همبستگی و تحکیم تعاملات و پیوندهای میان اعضای شبکه خویشاوندی و اجتماعی است. روش انجام این پژوهش توصیفی تحلیلی است و به منظور گردآوری داده های لازم جهت دستیابی به اهداف پژوهش، متون حدیثی مرتبط با موضوع با استفاده از فرم های فیش برداری از منابع گردآوری و با شیوه کیفی تحلیل شده است. نتایج پژوهش در دو بخش مبانی و نقش آنها در سبک زندگی اسلامی تبیین شده است. در بخش اول، ویژگی ها (کرامت، تمایل به معنویت و فضیلت دوستی، محبت، نوع دوستی، انس و الفت، آرامش طلبی، مثبت نگری، تمایل به احسان، خودارزشمندی و دیگرارزشمندی، تمایل به شادکامی، عفو و بخشش، مسئولیت پذیری اجتماعی و تمایل به مالکیت) مطرح گردیده و در بخش دوم پیامدهای روانی عاطفی، روانی اجتماعی، معنوی دینی و اقتصادیِ ویژگی های مذکور تبیین شده است.
صفحات :
از صفحه 59 تا 82
  • تعداد رکورد ها : 2