جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
رفتارهای شهروندی سازمانی و بررسی رابطه آن با افزایش سرمایه اجتماعی در سازمان های دولتی استان قم
نویسنده:
زارع حمید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
رفتارهای شهروندی سازمانی و آثار و پیامدهای آن از موضوعاتی است که در دهه های اخیر، مورد توجه بسیاری از محققان و پژوهشگران مباحث حوزه سازمان و مدیریت واقع شده است. یکی از این آثار می تواند ایجاد و افزایش سرمایه اجتماعی باشد که هنوز پیرامون آن پژوهش جامعی در سازمان های دولتی ایران صورت نپذیرفته است. مولف این نوشتار در تلاش است تا با ارائه ابعاد و مولفه های رفتارهای شهروندی و سرمایه اجتماعی و شناسایی شاخص های سنجش این متغیرها، به بررسی ارتباط بین این دو و تاثیر رفتارهای شهروندی سازمانی در افزایش سرمایه اجتماعی در سازمان های دولتی استان قم بپردازد. در خاتمه بر اساس یافته های این پژوهش، پیشنهاداتی برای دست اندرکاران سازمان های دولتی و کسانی که به دنبال بهبود عملکرد زیرمجموعه های خود هستند، ارائه شده است.
صفحات :
از صفحه 79 تا 96
تبیین ابعاد حکم رانی متعالی مبتنی بر سیرۀ حکومتی امام علی (ع): تلفیق رویکرد اجتهادی و تحلیل محتوا
نویسنده:
وحید خاشعی، عطاءاله هرندی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی,
چکیده :
یکی از مسائل مهم جهان امروز تغییرات سریع دولت و فرایندهای حکمرانی و مدیریت است. نقش سنتی و تاریخی دولت ها تغییر یافته و، به تبع آن، ماهیت فرایندهای حکمرانی و مدیریت در سراسر جهان دگرگون شده است. آن چه بدان بیش تر توجه شده حکمرانی خوب است. نارسایی های حکمرانی خوب سبب شد که مفهوم حکمرانی جامع مطرح شود. تحقیق حاضر به بیان ابعاد و مولفه های حکمرانی جامع از دیدگاه حکومتی امام علی (ع) می پردازد و مدل حکمرانی متعالی مبتنی بر سیره حکومتی امیرمومنان، علی (ع)، را تدوین می نماید. این مقاله در دو بخش ارائه شده است: 1. بررسی و نقد مفاهیم، نظریه ها، و الگوهای حکمرانی و نیز بازخوانی آن بر اساس اندیشه های اسلامی؛ 2. معرفی اصول جایگزین یا مکمل الگوی حکمرانی جامع بر اساس آیات و روایات. این پژوهش بنیادی است و در آن با تلفیق روش اجتهادی و هرمنوتیک به تبیینی باثبات و درخور اعتبار درباره مولفه های حکمرانی جامع از منظر آموزه های امام علی (ع) دست یافته ایم.
صفحات :
از صفحه 85 تا 110
ارائه الگوی مفهومی نظارت بر كار كاركنان سازمان های دولتی بر اساس معيارهای پيشنهادی دانشمندان مسلمان در جهت سياست های كلی نظام اداری
نویسنده:
امين نيك پور، عليرضا منظری توكلی، سنجر سلاجقه، مسعود پوركيانی، عليرضا عرب پور
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
هدف از اين پژوهش، تبيين ابعاد و مؤلفه هاي نظارت بر كار كاركنان سازمان هاي دولتي بر اساس معيارهاي پيشنهادي دانشمندان مسلمانان است. پژوهش حاضر از نوع پژوهش هاي «توصيفي» است كه به روش پيمايشي انجام شده، است. همچنين از نظر هدف، «توسعه اي- كاربردي» به شمار مي آيد. روش گردآوري اطلاعات تركيبي از مطالعات كتابخانه اي و ميداني است و ابزار گردآوري اطلاعات، بررسي اسناد و مدارك، مصاحبه و پرسش نامه است. جامعة آماري اين پژوهش براي آزمون مدل، خبرگان آگاه به موضوع بوده است. روش نمونه گيري «گلوله برفي» بوده و به منظور تجزيه و تحليل داده ها از روش «آمار توصيفي و استنباطي» (آزمون مقايسات چندگانة فريدمن) استفاده شده است. نتايج پيمايشي حاصل از پرسش نامه نشان دهندة تأييد مدل از نظر خبرگان است. در اين پژوهش پس از جمع بندي مطالب و اصلاحات لازم، الگوي نظارت بر كار كاركنان سازمان هاي دولتي بر اساس معيارهاي پيشنهادي دانشمندان مسلمان، كه شامل 24 مؤلفه در قالب 4 بُعد است، ارائه شد.
صفحات :
از صفحه 99 تا 116
میزان تحقق آموزه های اسلامی در روابط عمومی های تهران
نویسنده:
مسعودی امیدعلی, باغانی مریم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این مقاله با توجه به اهمیت و ضرورت ارتقای کارایی و نوآوری روابط عمومی ها سعی شده است تا در یک بررسی توصیفی و اکتشافی با روش پیمایش و استفاده از دیدگاه تمامی مدیران، روسای واحدها یا کارشناسان روابط عمومی ها شامل 92 سازمان، درباره محقق کردن آموزه های اسلامی در روابط عمومی سازمان ها، روابط عمومی اسلامی مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد. نتایج نشان دهنده این است که مدیران و کارشناسان با انجام وظایفی مانند: صداقت، درستی و راستی، صحت، حقیقت، اعتدال، امانت، انصاف، حفظ حریم خصوصی از سوی روابط عمومی اسلامی موافق هستند. اگرچه تحصیلات و سابقه فعالیت در روابط عمومی و سن مدیران و کارشناسان روابط عمومی همبستگی مستقیمی با میزان شناخت آنها از این ویژگی ها ندارد ولی نتیجه بررسی همبستگی بین رشته تحصیلی با میزان شناخت آنها از این ویژگی ها و تمایل به اجرای این وظایف، نشان داد مدیران و کارشناسانی که در رشته های مرتبط تحصیل کرده بودند در مقایسه با رشته های غیرمرتبط، شناخت بیشتری از ویژگی ها و وظایف داشته و تمایل بیشتری به اجرای این وظایف از سوی روابط عمومی اسلامی دارند.بررسی ها نشان داد مدیران، روسای واحدها یا کارشناسان روابط عمومی، موافق اجرای آموزه های اسلامی از سوی روابط عمومی ها هستند.
صفحات :
از صفحه 83 تا 98
مهندسی فرهنگ در سازمان های دولتی کشور در عصر جهانی شدن
نویسنده:
حمیدی فراهانی همایون, کاوسی اسماعیل, قهرمانپور داریوش
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در این تحقیق در راستای طراحی و ارائه الگوی مهندسی فرهنگ در سازمان های دولتی کشور در عصر جهانی شدن با توجه به مدل های گوناگون ارائه شده در خصوص تبیین و شناخت فرهنگ های سازمانی، شرایط فعلی فرهنگی در سازمان های دولتی کشور در عصر جهانی شدن (درسطح جامعه آماری) را بررسی نموده و پس از تعیین مولفه های فرهنگ سازمانی مطلوب (از دیدگاه نخبگان) ضمن مشخص نمودن فاصله ها، الگویی مناسب برای مهندسی فرهنگ سازمانی که با ارزش های فرهنگی حاکم بر جامعه و مقتضیات جهانی سازگار بوده و در آن به کلیه عوامل موثر بر فرهنگ توجه گردیده باشد، ارائه شده است. این تحقیق از نظر هدف، کاربردی می باشد. جامعه آماری شامل دو دسته است. دسته نخست شامل 25 نفر از خبرگان حوزه فرهنگ است که از آن ها برای تعیین عناصر مهندسی فرهنگ و اهمیت آن ها جهت طراحی الگو استفاده شده است. دسته دوم شامل 50 نفر از مدیران و کارشناسان سازمان های دولتی است که از آن ها برای سنجش نرمال بودن توزیع گویه ها و همچنین رتبه بندی متغیر های تحقیق استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات تحقیق در بخش آمار توصیفی از آماره های میانگین، درصد فراوانی و در بخش آمار استنباطی از آزمون هایی نظیر «خی دو» و «فریدمن» استفاده شده است.
رابطه ویژگیهای مدیر از دیدگاه اسلام با بهره وری در سازمانهای دولتی
نویسنده:
احمدی مسعود
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این پژوهش، شناخت رابطه ویژگیهای مدیر از دیدگاه اسلام با بهره وری در سازمانهای دولتی به تفکیک نوع وظایف حاکمیتی است. روش تحقیق در این مطالعه توصیفی از نوع همبستگی و از نظر هدف کاربردی انتخاب شد. جامعه آماری 586 نفر است که پس از طبقه بندی سازمانها براساس نوع وظایف حاکمیتی از هر طبقه چند سازمان به عنوان خوشه انتخاب شد و پس از آن با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای بر اساس جدول کرجسی و مورگان با تعدادی افزایش، تعداد 310 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار گرداوری داده ها، دو پرسشنامه شامل ویژگیهای مدیر از دیدگاه اسلام (a=0.98) و بهره وری (a=0.86) بود. روش و تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آمار توصیفی و آمار استنباطی (شامل آزمون های t، ضریب همبستگی پیرسون، z فیشر) آزمون آینده نگر از طریق نرم افزار SPSS انجام شد. نتایج تحقیق نشان داد که بین ویژگیهای مدیر و عوامل بهره وری (کارایی و اثربخشی) رابطه مستقیم و معناداری هست. هم چنین رابطه عوامل ویژگیهای مدیر و بهره وری به تفکیک سازمانهای دولتی براساس نوع وظایف حاکمیتی نیز معنادار شد. وضعیت ویژگیهای مدیر و بهره وری در سازمانهای دولتی عهده دار وظایف آموزش و فرهنگی و نیز عمرانی، تولیدی و صنعتی به طور معنادار در حد متوسط (مناسب) بود، اما این امر در سازمانهای دولتی عهده دار وظایف سیاسی و اجتماعی و نیز اقتصادی، بازرگانی و مالی، مناسب ارزیابی نشد.
صفحات :
از صفحه 103 تا 119
  • تعداد رکورد ها : 6