جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 57
فلسفه و آموزش آن [کتاب عربی]
نویسنده:
بیار مالک
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار النهضه العربیه,
مقدمه بر فلسفه [کتاب عربی]
نویسنده:
دیف روبنسون، وجودی جروفز؛ ترجمه و تقدیم: امام عبدالفتاح امام
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
فلسفه به زبان ساده [کتاب عربی]
نویسنده:
رجب بو دبوس
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
الدارالجماهیریه النشر و التوزیع و الاعلان,
مبانی فلسفه [کتاب عربی]
نویسنده:
راکیتوف
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دار التقدم,
درس سوم آموزش فلسفه متفکر شهید استاد مرتضی مطهری: فلسفه اشراق و فلسفه مشاء
نویسنده:
مرتضی مطهری
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های فرعی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
درس اول آموزش فلسفه متفکر شهید استاد مرتضی مطهری: فلسفه چیست؟ (1)
نویسنده:
مرتضی مطهری
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های فرعی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
مشارکت در آموزش تفکر انتقادی در مطالعات دانشگاهی: یک پژوهش کیفی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
.Saulius, Tomas; Malinauskas, Romualdas K
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پژوهش حاضر به این سؤال جالب و هنوز عمدتاً مغفول مانده می پردازد که چگونه رشته های مقدماتی فلسفی (مانند «مقدمه ای بر فلسفه»، «درآمدی بر اخلاق» و غیره) بر درک دانشجویان از مفهوم تفکر انتقادی که یکی از مهمترین موارد توصیفی است، تأثیر می گذارد. و مفاهیم هنجاری در آموزش معاصر. با پرداختن به این موضوع، وظایف زیر را فرموله کردیم. ابتدا، با معرفی مدل‌هایی از تفکر انتقادی که در آموزش معاصر مرتبط هستند، چارچوب نظری تحقیق را ترسیم کنیم. دوم، کشف و مقایسه درک دانشجویان کارشناسی از تفکر انتقادی قبل و بعد از اتمام کلاس‌های فلسفه. برای تکمیل تکلیف اول، از روش های رایج مرور ادبیات (محدوده، تجزیه و تحلیل، ترکیب) استفاده شد. کار دوم با استفاده از تحقیق تجربی (کیفی) تکمیل شد. نمونه واقعی تحقیق حاضر شامل 15 دانشجوی مقطع کارشناسی (سال اول) از برنامه تحصیلی "تربیت بدنی و ورزش" در دانشگاه ورزشی لیتوانی (LSU) است. در پژوهش حاضر از روش مصاحبه نیمه ساختاریافته استفاده شده است. از شرکت کنندگان خواسته شد تا به 10 سؤال که از قبل آماده شده بودند، و همچنین یک سری سؤالات اضافی که در طول مصاحبه مرتبط به نظر می رسید، پاسخ های مفصل بدهند. با شرکت کنندگان دو بار مصاحبه شد: بار اول قبل از شروع کلاس های فلسفه (ماژول "فلسفه تعلیم و تربیت") و بار دوم پس از اتمام آنها. تحقیق ما به دو نتیجه منتهی می شود. اولین نتیجه (مفهومی) این است که علیرغم تنوع زیاد تعاریف و مدل‌های نظری تفکر انتقادی، ایده اصلی یکسان باقی می‌ماند، یعنی تفکر بازتابی، توانایی کلی برای تشخیص چشم‌اندازهای مختلف کنش‌ها و مرتبط کردن کنش خاص با انگیزه‌های اولیه. (نیازها، اهداف). دومین نتیجه (تجربی) این است که کلاس‌های فلسفی به عنوان نوعی مداخله آموزشی باعث می‌شود که ایده بازتاب بیشتر در تصورات دانشجویان از تفکر انتقادی بیان شود.
تأثیر 4C (سازنده، انتقادی، خلاقیت، مشارکتی) مدل یادگیری بر نتایج یادگیری دانش آموزان [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Supena, Ilyas; Darmuki, Agus; Hariyadi, Ahmad
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه با هدف بررسی: 1) تأثیر مدل یادگیری 4C بر نتایج یادگیری دانشجویان در درس فلسفه علم، 2) تأثیر قابلیت تحصیلی بر نتایج یادگیری دانشجویان در درس فلسفه علم و 3) تعامل متقابل انجام شد. بین مدل یادگیری 4C و توانایی تحصیلی بر نتایج یادگیری دانشجویان در درس فلسفه علم، در حوزه های شناختی، روانی حرکتی و عاطفی در UIN Walisongo Semarang سال تحصیلی 2019/2020. این پژوهش یک پژوهش نیمه تجربی با طرح فاکتوریل 2×3 بود. این مطالعه در سال تحصیلی 2019/2020 UIN Walisongo Semarang بر روی دانشجویان سال اول گروه ارتباطات اسلامی انجام شد. تکنیک‌های جمع‌آوری داده‌ها، آزمون‌های چند گزینه‌ای، تست مقاله، مشاهدات و مستندسازی بود. برای آزمون فرضیه از آزمون آنالیز واریانس دو طرفه با سطح معنی داری 5 درصد استفاده شد. نتایج مربوط به تأثیر مدل 4C بر پیامدهای یادگیری دانش‌آموزان، ارزش‌های معناداری را در حوزه‌های شناختی، روانی حرکتی و عاطفی نشان داد. ارزش حیطه شناختی 0.314، ارزش حیطه روانی حرکتی 0.032 و ارزش حیطه عاطفی 0.038 بود. نتیجه آزمون فرضیه با استفاده از آزمون آنالیز واریانس دو طرفه مربوط به تأثیر قابلیت تحصیلی بر پیامدهای یادگیری دانش‌آموزان، ارزش‌های معناداری را در حوزه‌های شناختی، روانی حرکتی و عاطفی نشان داد. پیشنهاد شد که مدل یادگیری 4C را اجرا کند که بر نتایج یادگیری دانش آموزان تأثیر بگذارد.
تجارب آموزش پیش از خدمت معلمان دوره تاریخ و فلسفه علم: پژوهشی پدیدارشناسانه [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Bezen, Sevim; Bayrak, Celal (بِزِن، سویم؛ بایراک، جلال)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پژوهش با هدف آشکارسازی تجربیات معلمان پیش از خدمت از دروس تاریخ و فلسفه علم انجام شد. این پژوهش به عنوان یک طرح پدیدارشناسانه، دارای 19 معلم پیش خدمت (رده سنی 22-19 سال؛ 10 مرد و 9 زن) در گروه پژوهشی خود است. برای جمع‌آوری داده‌های پژوهش از مصاحبه‌های نیمه ساختاریافته استفاده شد. هفت سوال باز که توسط محققین در رابطه با این تحقیق تهیه شده بود، خطاب به معلمان پیش‌ از خدمت بود. این داده ها با روش تحلیل محتوا در چارچوب پدیدارشناسی توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در پایان این تحقیق، تجربیات معلمان پیش از خدمت تاریخ و فلسفه علم با موضوعات اصلی زیر گردآوری شد: «به نظر من درس تاریخ و فلسفه علم…»، «اگر چه نوع تدریسی انجام می‌دادم». من بودم؟" و "آیا انتظارات من برآورده شد؟" مشخص شد که معلمان پیش از خدمت از تدریس سازنده حمایت می کنند، از عبارات مثبت در خصوص جنبه آموزشی و دستوری دوره استفاده می کنند و پیشنهاداتی نیز ارائه می کنند. یکی از دیدگاه هایی که در تحقیق مطرح شد این بود که یک معلم پیش از خدمت باید این دوره را بگذراند. می توان پیشنهاد کرد که معلمان پیش از خدمت برای کسب مهارت و رشد فردی این دوره را طی کنند.
بررسی انتقادی اجرای فلسفه فارابی در تعلیم و تربیت آموزش عالی غیر اسلامی در اندونزی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Asmuni, Ahmad (آسمونی, احمد)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف از این پژوهش، بررسی انتقادی فلسفه آلفارابی در اجرای آموزش در دانشگاه‌های اسلامی اندونزی است. روش تحقیق مورد استفاده، مطالعه ادبیات با رویکرد فلسفی است. منابع اصلی داده‌ها در قالب اثر فارابی با عنوان «رساله فی العقل» و پژوهش‌های قبلی است که اندیشه‌های فلسفی تعلیم و تربیت اسلامی را آشکار می‌کند. یافته‌ها نشان می‌دهد که فلسفه آلفارابی در عمل آموزش در دانشگاه‌های اسلامی در اندونزی از طریق دامنه، اهداف و مزایای آموزش اجرا می‌شود. اولاً، دامنه آموزش تدریس شده در مورد مفهوم عقل (هوش) است. ثانیاً، هدف از آموزش، آماده سازی دانش آموزان از طریق انتقال دانش و مهارت های عملی برای به دست آوردن کمال زندگی به عنوان یک انسان است. سوم، مزایای مفهوم ارزش از طریق رشد اخلاق، روش های تدریس و ارزشیابی یادگیری. این تحقیق به این نتیجه می رسد که فلسفه عفارابی در اجرای آموزش در آموزش عالی برای دانشجویان و اساتید در جهت ارتقای شایستگی شخصی بسیار مهم است. مفهوم مورد انتظار این است که دانشگاه های اسلامی نه تنها بر فناوری اطلاعات و ارتباطات تمرکز دارند، بلکه ارزش های فلسفه زندگی اسلامی را مطابق با رهنمودهای قرآن و حدیث پیاده می کنند.
  • تعداد رکورد ها : 57